Sayfa 57 / 439 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
1,681 ile 1,710 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar merak etmeyin bu sezon gereksiz transfer yapmayacağız.Ertuğrul hoca ince eleyip sık dokuyor.Kimin gelmesine onay verirse destekleyeceğim.
    So what?
    Saike

Şimdi en iyi Türklerle yola çıkmaya kalksak kaç tane iyi Türk sayabiliriz.
    Emre,Hamit,Halil,Fatih Tekke,Mehmet Topuz,Gökhan Ünal.Bu isimlerden başka alabileceğimiz biri yok.
    Fenerbahçe daha önceden bu saydıklarımın hepsi ile ilgilendi ancak olmadı bu transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında biz 6+1 ile de başarılı olabiliriz deivid-mateus ikilisini göndersek yerine yabancı kaliteli bir forvet ile yerli stoper transfer etsek tamam bu iş tabi düşük bir ihtimal bu da...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Fatih Tekke'nin hala olma şansı var ama gereksiz olr o zaman gönderilmeyecek olan Deivid boşu boşuna tutulmuş olur

@Anelka_90
    kardeş Mateus'u kiralık gönderin sadece yoksa ilerde çok pişman olursunuz
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

forvet transferi olacaksa bu %90 yabancı olur

Mateus kiralık gidecek zaten,onun bu takımda yeri garanti diye düşünüyorum göndermezler.Daha önünde uzun yıllar Fenerbahçe'de.20 yaşında galiba Mateus

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tabii ki kiralık gider onu gönderirsek büyük bir hata yaparız ama zaten mateus gibi oyuncu çok güney amerikada,orası yetenek kaynıyor... yani gidersede yeri doldurulabilir bana göre

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by serhat1616 View Post
    trabzon hemen ve hemen hasan kabzeyi alsın.necati uğraşı boşa necatiye yetecek paraları olmayabilir.verin bakalım 1-1.5 m avro arası hem gsmiz kazanır hemde trabzona ilaç gibi gelir kabze.ayrıca bu iş ziya doğanla gitmez.adam elenmenize belki sevinmiştir.hani tek kulvarda oynayıp şampiyonluğa koşarız diye.kusura bakmayın ama trabzon bu kadroyla seneye intertotoya bile katılamaz.
    necatiden bahsediyoruz avrupada oynayan bir topçudan değil...

Trabzon iki yabancı daha alacak
    Trabzonspor'da pazartesi günü yapılması planlanan ancak Başkanın isteği ile dün akşam sürpriz bir şekilde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısından transfer kararı çıktı.

Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, teknik heyete güvenlerinin sonsuz olduğunu belirterek, "Takıma 2 yabancı takviye yapma kararı aldık" dedi. Kafkas, istifa çağrılarını normal karşıladıklarını ancak hakarete varan eleştirilerin doğru olmadığını söyledi. Öte yandan bir günlük iznin ardından yeni sezon hazırlıklarına başlayan bordo - mavililerde, Galati hezimetine rağmen idmanda kahkaha sesleri yükselmkesi dikkat çekti.

ZİYA DOĞAN'A GÜVENİYORUZ

Trabzonspor'da pazartesi günü yapılması planlanan ancak Başkanın isteği ile dün akşam sürpriz bir şekilde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısından transfer yapılması kararı çıktı. Bir toplantı düzenleyerek basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kafkas, Ziya Doğan'a olan güvenlerinin tam olduğunu söyledi.

Kafkas, "Öncelikle geldiğimiz noktanın tarihin en başarısız dönemi olduğunu kabul etmiyorum. Bu dönem sadece kulübün tarihte en hızlı kabuk değiştirdiği dönem olarak adlandırılabilir. Geçen yıl, sezon başında yaptığımız değişimin üzerinde durduk ve bu döneme kadar geldik. Eksiklerimiz var ve o eksiklerimizi dün akşamki yönetim kurulu toplantısında tartıştık. 24 yıldır Trabzon şampiyon olamıyor. 24 yıldır 'Hemen gönderelim' mantığı ile düşünen arkadaşlar, yöneticiler ve dışarıdan gelen baskılarla başarısızlıklardan sonra anlık kararlar vermiş, hocalar göndermiş, yönetimler istifa etmiştir. Biz Aralık ayındaki kongrede, yönetime geldiğimizden günden itibaren neler yapabildiğimizi herkese göstereceğiz. Biz istikrardan yanayız. Ziya Doğan' a ve teknik heyete güveniyoruz. Bugün bir Teknik Direktör değişmek çok kolay, bir dakikada bu kararı alabilirsiniz. Ziya Doğan' ın eksikleri yok mu ? Var tabii ki. Biz bu eksikleri gidermek için çalışıyoruz. Hepimiz birlikte yola çıktık. Her insanın eksikleri vardır. Bugün yeni bir teknik direktör almak, yeni bir kadro oluşturmak demektir. Bugüne kadar böyle kararlar alındığı için başarılı olamadık. Bırakın biz bildiğimizi yapalım, Aralık ayında da bunun cevabını alırsınız" dedi.

1 - 2 TAKVİYE YAPMAMIZ GEREKİYOR

Kafkas, yönetim kurulu olarak 24 yıldır neden şampiyon olunamadığının nedenlerini araştırdıklarını ifade ederek, "Tecrübe kaybedilen beklentilerden oluştuğu için, biz 24 yıl içerisinde çok şey kaybettik. Bugün Galatasaray' ın aldığı Lincoln iyi bir transfer. Dünya çapında bir futbolcu, bunu kabul ediyoruz. Fakat bu futbolcu Trabzonspor' a geldiği zaman, başarı oranı yüzde 20, İstanbul' da ise yüzde 50' dir. Çünkü Trabzonspor gerçekleri var. Bazı arkadaşlarımız Trabzonspor Anayasası oluşturalım diyor, doğrudur. İstanbul takımlarını takip edip, yıldız oyuncular aldığımız zaman başarılı olacağız diye bir kanun yok. En azından yıldız futbolcu alıp, kulübe fazla bir maddi zarar vermek istemiyoruz. Bunun için nokta atışlar yapmamız gerekiyor. İlk geldiğimizde biz de öyle düşünmüyorduk ama şu anda bunu gördük. Eksik yerlerimizi Türkiye' de gideremeyeceğimizi gördük. Dün akşam yaptığımız yönetim kurulu toplantısında, Başkan ve transfer komitesinin iki aydır üzerinde durduğu, yabancı futbolculardan en az bir tanesini takıma katma kararı aldık. Bireysel yetenekleri olan bir, iki futbolcunun takımda olması yeterlidir. Bizim elimizde bireysel yetenekleri ve gelişmekte olan genç futbolcularımız var. Ben dün akşam çok büyük acılar çektim. Trabzonspor' u bu kadar çabuk harcamamalıyız. Çöküntüden bile bir ders almalıyız. Ben oynanan futbolu beğendim. Elimizdeki oyuncuları sıradan oyuncular gibi lanse etmemeliyiz. Cumartesi günü takım kazanmak için elinden geleni yaptı. Biz, takım ve yönetim olarak ekip olduk. Teknik anlamda eksiklerimiz var ama bunları teknik heyetimiz giderecek. Ama birlikte oturup birlikte kalkıyoruz, birlikte düşünüyoruz. Daha iyi olabilmek için bir, iki takviye gerekiyor ve biz bunları yapacağız" dedi.

ÇOK AĞIR ŞEKİLDE ELEŞTİRİLİYORUZ

Kafkas, Trabzonspor' un transfere ihtiyacı olduğunu kabul ettiklerini de belirterek, "Çok ekstrem bir durum olmadıktan sonra transferi kapatma kararı almıştık. Evet doğrudur. Ama şimdi Trabzonspor, gerçekleri görmeye başladı. Hazırda almamız gereken bir oyuncu vardı, şu anda bunu almak için de girişimlerimiz sürüyor. Trabzonspor' da yöneticilik uzun süre yapılacak bir iş değil. Çok azimle hırsla bu işe talip olduk ama içerisinde oldukça bu işin çok kolay olmadığını gördük. Aralık ayında göreve talip olup, olmadığımız şu anda söylenecek bir şey değil. En azından tesisleşme adımlarının devam edilmesi adına bu kontağın ve birlikteliğin devam etmesini istiyorum. Dışarıya çıktığımız zaman yöneticiliğin nasıl yapıldığını çok net bir şekilde göstereceğiz. Trabzonspor' da resmen bir kurul oluşturulmuş. Tüzüğün dışında oluşturulan bu kurul, 'Eski yöneticiler kurulu.' Bu kurul ailemize varıncaya kadar, hakaret ve eleştiriler yapıyor. Eskiden yöneticilik yapan insanların bizi eleştirmesine bir anlam veremiyorum. Çünkü onlar, buradan gelmiş geçmiş insanlar. Bize hareket etmelerine gerek yok. Eskiden üzülüyordum ama şimdi üzülmüyorum. Çünkü oturduğum koltuğun bedelinin bu olduğunu öğrendim" ifadesini kullandı.

BİZİ SEVMEYİN AMA TAKIMI SEVİN

Başkan Nuri Albayrak' ın yapılan tezahüratlardan çok üzüldüğünü söyleyen Kafkas, "Ama biz kendisine üzülmesini gerektirecek bir şey olmadığını söyledik. Bugün o kelime başkana kullanıldıysa, o kelime yönetim kuruluna da yapılmıştır. Trabzonspor' da makamlara yapılan eleştirileri hiç tasvip etmiyorum. İstifa diye bağırmalarını doğal karşılıyorum. Çünkü taraftarlarımız takımı 86 dakika desteklediler. Şahıslara hakaret derecesine varan tezahüratları ise hiç tasvip etmiyorum. Eski yöneticilerimiz, bizi eleştiren deklarasyonlar yayınladılar, bunlar çok doğru. Koyulan tepkileri hiç önyargılı düşünmedim, tasvip ettim. Ancak gelinen noktada 15 gün önce bir Asbaşkanın işyeri kurşunlandı. Olayla ilgili hiçbir kınama yapılmadı. İki gün önce başkanın makamına yapılan bir hakaret var. Ama kimse kınama yapmadı. Trabzon' da bir Trabzonspor' umuz var, bir de üniversitemiz var. Ama biz her gün geçtikçe, bunları daha kötüye götürüyoruz. Kimse bizi sevmeyebilir ama Trabzonspor' u sevelim. Ve şu 40. yıl etkinliklerinde takıma sahip çıkılmasını istiyorum. 40. yıl etkinlikleri çerçevesinde Trabzonspor' un ne kadar büyük bir takım olduğunu herkese gösterelim" dedi.

TRABZONSPOR GERÇEKLERİ VAR

Fenerbahçe' nin 100 milyon dolarlık borcun altından kalkabileceğini ancak Trabzonspor' un kalkamayacağını söyleyen Kafkas, "Takımın başarı sağlayacağına inanıyoruz. Ama bu 6 ayda olur bir yılda olur. Geçen sene ikinci yarı en çok puan toplayan takım olduk. Ve biz o kadroyu bozmadık üstüne takviye yaptık. Bugün iki takviye daha yapmayı uygun görüyoruz. Trabzonspor' a en iyisini yapmak adına çalışıyoruz. Galati maçında direkten dönen toplarımız olmasa her şey çok daha farklı olabilir. Bizden sonra gelecek arkadaşlarımız takımın durumuna göre transfer yapacaksa, yaparlar. Büyük transferler yapıp borç olursa bunun altından kalkamayız. Alırsınız altı tane yıldız gelirsiniz,100 milyon dolar borcumuz olur, şampiyonluğa oynarız. Bunu, bu camia istiyor mu? Ben bunu anlamıyorum, istememesi lazım. Fenerbahçe ve Galatasaray büyük transfer yapar ve bunun altından kalkarlar. Büyük şehirde onlar, 100 milyon dolar borcun altından çıkarlar. Bir oyuncu getiriyorlar, 4 trilyonluk forma satıyorlar. Biz ise şu ana kadar, tarihimizde en fazla 1360 tane Marcelinho forması sattık. Bunlar Trabzonspor gerçekleri. Biz bu kadrolarla, bu düşüncelerle Trabzonspor' u başarıya getirmek zorundayız. Yoksa yıldızları Türkiye' ye, Trabzon' a getirerek başarılı olamayız. Bizim o zaman transferdeki yanılgımız en azından yüzde 80' lere çıkar. Biz şu anda yüzde 50, yüzde 60 hatalarla gidiyoruz. Bu bile iyi bir olay ve moral verici bir durum. Baktığınız da kadroda düşünülmeyen oyuncuları da iyi değerlendiriyoruz. Aralık ayı geldiği zaman göreceksiniz Trabzonspor bütçesine çok büyük katkı sağlamıştır. Bugün Fatih Tekke, Avrupa' nın en iyi golcüsü ama Fatih Tekke çok samimi ve dürüst bir şekilde ben gitmek istiyorum diyorsa, bunu satmamızı Trabzonspor taraftarı alkışlamalıydı. Bugün Fenerbahçe, Tuncay' ı bedelsiz olarak gönderirse çok bir şey kaybetmez ama biz çok şey kaybederiz" şeklinde konuştu.

Yapılacak transferlerin yabancı olacağını söyleyen Kafkas, "Yapacağımız, transferler maalesef yabancı olacak. Elimizde olsa Trabzonspor iki yabancıya kadar insin, yabancısız oynasın. Bu yabancı oyuncuları küçük düşürmek değil, hepsi birer değerdir. Trabzonspor gerçeklerinden dolayı, burada yabancı bir oyuncunun başarılı olması oranı yüzde 30. Defansta bir arayışımız yok. Solbek, oyun kurucu ve forvet alacağız. Önümüzdeki günlerde yapılan görüşmelerden sonra bu isimleri açıklayacağız. Belki iki yabancı ve bir yerli alabiliriz" dedi. Kafkas, Yattara' ya da bir ceza uygulanacağını belirterek, "Hocamızın raporu gelecek ve kendisine gereken ceza verilecek. Daha önce cezalar konusunda bazı tavizler verdik ama bundan sonra verilmeyeceğini söylemek isterim" dedi.

NEŞELİ GÜNLER!

İntertoto Kupası' ndan elenen Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana izinli olan Ceyhun ile sakatlıkları devam eden Musa ve Risp katılmadı. Kısa süreli düz koşunun ardından istasyon çalışması yapan futbolcuların kahkahalar atması dikkat çekti. Doğan'ın oyuncularıyla yaptığı toplantıda, önce sert çıktığı ardından, "Hayat devam ediyor. Bunu unutmamız lazım. Lige çok iyi başlangıç yapıp kendimizi affettirmeliyiz" dediği belirtildi.

elendikten sonra anladılar işte zihniyet

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Arkadaşlar merak etmeyin bu sezon gereksiz transfer yapmayacağız.Ertuğrul hoca ince eleyip sık dokuyor.Kimin gelmesine onay verirse destekleyeceğim.
    Evet öyle ama bir türlü alamıyorlar dünyayı gezdiler dünyayı gezdikleri parayla bile bi oyuncu alırlardı Para yok , alamıyosanız almıcaz desinler uğraşmasınlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

elenmeden önce büyk bi degişiklik olmazsa transferi kapadık diyolardı..tabi taraftarın gözünü anca bu şekilde boyayacaklar

necatiden bahsediyoruz türkiyede oynayan milli formayı 1 veya 2 kez giymiş sonra ortadan kaybolmuş birisnden değil.necatiden bahsediyoruz trabzonun teklifine en son bakçak kişiden.necatiden bahsediyoruz bonservisi trabzonun cebini yakabilecek kişiden.necatiden bahsediyoruz 24 senedir kötü politika ile yönetilmiş trabzona gidip avrupada kariyer yapmayı hiçe saymayacak kadar akılsız bir kişiden değil.galatasaraydan bahsediyoruz adam alınması yürek isteyen tokat atlınca yumrukla karşılık veren bir kulüpten.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

2 yabancı he.Bu yabancılar Vllaznia'daki bonservisi elinde oyuncular olabilir tabiki.Sonra Sakaryalı Martinez(2.5 ay sakat) vb vb.Harika transferler bekliyorum(!) yine..

@serhat1616
    Yduruk necatinize kalmadıkya alda başına çal
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

necatiden bahsediyoruz türkiyede oynayan milli formayı 1 veya 2 kez giymiş sonra ortadan kaybolmuş birisnden değil.necatiden bahsediyoruz trabzonun teklifine en son bakçak kişiden.necatiden bahsediyoruz bonservisi trabzonun cebini yakabilecek kişiden.necatiden bahsediyoruz 24 senedir kötü politika ile yönetilmiş trabzona gidip avrupada kariyer yapmayı hiçe saymayacak kadar akılsız bir kişiden değil.galatasaraydan bahsediyoruz adam alınması yürek isteyen tokat atlınca yumrukla karşılık veren bir kulüpten.
    yahu bu takımda tekke ve gökdeniz 3.5 trilyona forma giydi...necati dediğin adam o kadar iyiyse niye satılıyo..şimdiye kadar teklif gelmedi teklif yapan takımada cüzzi bir fiyata satılır..tokat yumruk demişsin ben burda gs'ye hiç bi şekilde kötü ithamda bulunmadım saygılı ol...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray Real Madrid'den randevu istedi!

Galatasaray'da olumsuz sonuçlanan Baptista transferi için yeni bir ışık doğdu.
    Sarı-Kırmızılı yönetimin uzun süre uğraş verdiği ancak transferini gerçekleştiremediği Real Madrid'in golcü ismi Baptısta, Copa Amerika'da daha da parlayan yıldızı ile fiyatını da taliplerini de artırmıştı. Ancak aradan geçen süre içinde Baptısta'nın hiç bir takımla anlaşamaması Galatasaray'ın bir kez daha devreye girmesine esin kaynağı oldu. Edinilen bilgiye göre Sarı-Kırmızılı yöneticiler Real Madrıd idarecilerinden randevu talep etti.

Galatasaray Yönetimi bu transferi bir kez daha masaya yatırmak isterken, İspanyol Kulübü'nde konuşulan konu ise Baptista'nın bonservis bedelinin garanti edilmesi. Yaklaşık 8-12 Milyon Euro arasında bir bonservis bedeli istemesi beklenen Real Madrıd'in bu para için teminat talep etmesi de Galatasaray'ı hemen kaynak ve sponsor arayışına itti.

CRESPO İDDİASI

Sponsor bularak bu dar boğazdan çıkmak isteyen ve kulübe katileti yıldızlar transfer ederek taraftarlarının güvenini kazanmak isteyen Sarı-kırmızılı yönetimin bir yandan da Crespo ile temasa geçtikleri öğrenildi. Arjantin'li ünlü yıldızın ikna edilmeye çalışıldığı bildirilirken, golcü futbolcunun İtalyan eşinin buna sıcak bakmadığı ve İtalya'dan ayrılmak istemediği söylendi. Bu transfer çalışmasını gizli yürüten yönetimin 1 hafta içinde golcü transferini sonuçlandırması bekleniyor.

Dünkü İstanbulspor maçında da golcü futbolcu eksikliği göze çarpmış, Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve teknik Direktör Feldkamp bu takıma forvet transferinin gerektiğini ve bunun en kısa sürede gerçekleşeceğini söylemişti
    .

Kaynak : DHA

Kaynakta saglam...........

saygı sınırlarını 102 yıldır hiçbir zaman aşmayan gsın milli futbolcusu necati hakkında küçümser bir tavırla mesaj yazan sana cevabım budur.bu söze neden alındın ki yine diyorum gsmize tokat atan başına yumruğu yer.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kaynak hakikatten süper zaten yönetimde açıklamış dün kalli de söylemiş

Bursaspor Mbesuma'yı getiriyor

Bursaspor Teknik Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ekrem Senal, Zambiyalı golcü Collins Mbesuma'nın bu gece geç saatlerde Bursa'da olacağını söyledi. Senal, yaptığı açıklamada, teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini kaydetti.
    İngiltere'nin FC Portsmouth Takımı'nda oynayan ve kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Mbesuma'yı Bursa'ya davet ettiklerini anlatan Senal, ''Zambiyalı golcü Mbesuma bu gece Bursa'ya gelecek. Sanıyorum yarın kendisiyle masaya otururuz. Anlaşırsak kadromuza katacağız'' dedi.
    Senal, Galatasaraylı emre Aşık ile de ilgilendiklerini belirterek, ''Emre Aşık'ın transferi konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Menajeriyle temas içindeyiz. Şartlarımızı kabul ederse kadromuza dahil ederiz'' diye konuştu.
    Galatasaraylı Hasan Kabze ve Cihan Haspolat ile ilgili soruya ise Senal, ''Hasan Kabze'nin tranfseri Mbesuma'ya bağlı. Zambiyalı oyuncu ile anlaşamazsak Hasan Kabze'yi transfer edeceğiz. Cihan ile ilgili de temaslarımız var'' yanıtını verdi.

30.07.2007
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

saygı sınırlarını 102 yıldır hiçbir zaman aşmayan gsın milli futbolcusu necati hakkında küçümser bir tavırla mesaj yazan sana cevabım budur.bu söze neden alındın ki yine diyorum gsmize tokat atan başına yumruğu yer.
    necati'yi gözünde çok büyütüyosun anlamında bi şey söyledim ben...ayrıa 102 yıllık gs klübünün milli futbolcusu necati bu kadar iyiyse neden satılıyo acaba??

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Necati'nin akLı varsa ztn turkıyede baska bı takıma qıdıp karıyerını batırmaz

trabzon bu sende aynı qıder qıbı qorunuo aynı cızqıde

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Erdem aynen dedigin gibi dün Adnan polat dediki Bu takıma golcü lazım dedi.....

görülen o ki galatasarayımızın yöneticleri illa yıldız birini getirecekler.hadi bakalım hayırlısı.ama benim kafamda hala baptista konusunda soru işaretleri var milanın 17 m avroluk teklifini geri çevirmiş real.baptistanın menajeride oyuncum ancak milan gibi devlerde oynamak istiyor demiş.türkiyeye gelir mi bilmem.en azından bu haber beni bir yıldız forvet transferi mutlaka olacağı yönünde heyecanlandırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Şemsi kardes haklısın ama bence yönetim gec kaldı birde iyi oyuncudan kötü oyuncuya dogru inmeye basladılar..........İnsallah en kısa zamanda gelen oyuncu uyum saglar avrupada bize puan lazım tekrar basarılar besıktas.

baptista falan hayal kurmayın boşuna.ben nilmarın sakatlığından faydalanıp bu oyuncunun alınmasından yanayım.

ya avni aker kardeşim diyorum ki en azından necati trabzonu tercih edecek kadar küçük bir futbolcu değil demek istediğim bu.sen ansıl anlıyorsan öyle trabzon işine baksın.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ya avni aker kardeşim diyorum ki en azından necati trabzonu tercih edecek kadar küçük bir futbolcu değil demek istediğim bu.sen ansıl anlıyorsan öyle trabzon işine baksın.
    işte bak buradada sen trabzonu küçümsüyosun...sence necati avrupaya giderse hangi takımlara gidebilecek??heralde barça'ya fln gidecek hali yok...sende trabzona gelecek kadar küçük bi futbolcu değil diyosun o zaman nerde oynayacak bu..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

33 yıllık Lig tarihimizde ki bu büyük başarıları hangi dünya başka hangi kulüp başardı sorabilirmiyim sana.Barcelonalar,ManUlar'la mücadele ediyorsunuz heralde ki bizi kçmsüyorsun pehh
    [SIGPIC][/SIGPIC]

baptista banada zor geliyo,ahh şu copa amerika olmasaydı olabilirdide,nilmarda olmaz bence,bir yıldız olacağı kesinleştide artık,heyecandan götürmeden açıklayacaklarmı bakalım,,,

kardeşlerim bu iş fazla büyümeden işi tatlıya bağlayalım.emin olun ki ben trabzonun iyi bir futbolcu almasını isterim.emin olun ki galatiye elendiğinizde beynimden vurulmuşa döndüm.ebni mtek eleştirim trabzonun önüne mantıklı hedefler koymasıdır.bu kavganın başladığı ilk mesajıma bakarsanız ben necatinin trabzona geleceğine ihtimal vermiyorum.kabze ile ilgilenseniz hem sizin için düşünülmüş mantıklı bir transfer olur dedim.ben trabzonun avrupadan elenelim ligde yalnız kalırız gibi inanılmaz bir zihniyetine karşıyım.trabzonun büyümesi gsmize zarar mı?hayır aksine türk futbolunda uzun zamandır masaya yumruğunu vuramamış bir büyük olan trabzonla birlikte türk futbolunun avrupa piyasasına açılmış bir pencere haline gelmesine yarardır.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

33 yıLLık tarıhınde naaptı trabzon ben 6 lıq sampıonLuqu bıLıorum bı tek onun dısında varsa bıLmıorum

trabzonda acıL yonetım v teknık deişikLik yapıLması qerekıo

ya gsmiz bir sağ bek alacaksa bu kesinlikle trabelsi olmalıdır.hem bedelsiz gelecek hemde avrupa kariyeri olan tecrübeli bir futbolcu.

Mesaj Yetkileri