Sayfa 57 / 68 İlkİlk ... 747555657585967 ... SonSon
1,681 ile 1,710 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bursada oynamasi hataydi zaten.. yetenekli oyuncu hakettigi yere gitmis.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yahu N'diaye çok ucuza gitmiş eğer kesinleşmişse. Takımda defansif manada kimse kalmıyor
    Sentugo.

3. Default

Yapmayın, yalan deyin! Attan düşmüş gibi hissettim... N'Diaye satılamaz! Satılmamalı!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ucuza gitmis simdi ndiaye"yi almak istesen en az 7-8"den kapiyi açarlar kaliteli oyuncuydu basarili olur umarim

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Zaten 5'e alınmamış mıydı? Bu adam kötü mü oynadı ki 4'e satıldı anlamadım?

Edit: Sanırım 4 milyon sterlinmiş.Ozaman 7 milyon euro civarı oluyor iyi para.
    Last edited by Suicider : 07.Ocak.2013 at 18:21

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

https://twitter.com/serkanyetis/stat...80824388935681

Bursaspor 4 milyon sterlin + oyuncunun başka satışından pay istiyormuş. Pazarlıklar devam ediyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Zaten 5'e alınmamış mıydı? Bu adam kötü mü oynadı ki 4'e satıldı anlamadım?

Edit: Sanırım 4 milyon sterlinmiş.Ozaman 7 milyon euro civarı oluyor iyi para.
    2.800.000 Euro para verilmiş. Dönemin kurunu 2,4 hesaplarsak 6.700.000 Trilyon para yapıyor.

4 milyon Sterlin bugunun kuruyla 11 Trilyon Gibi bir para yapıyor.

Tabi oyuncuya verilen yıllık ücreti katmasak.eğer satılırsa transferde Bursaspor Fransız kulubune verdiği ana paradan .Toplam 4 Trilyon karla Sunderland satıcak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimalle gitti. Yazık oldu. Yerine birini almak şart. Artık nereden bulacaksak...
    Sentugo.

9. Default

Hem kulüp hem futbolcu içi gayet mantıklı transfer ama gelde bunu bana anlat Ben kendi açımdan duygusal bakarım arkadaş. Bulamayız öyle oyuncu, geçmiş ola. Gider Galatasaray'dan Ceyhun'la Gökhan Zan'ı alır Serdar'ı verirler tam olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Büyük ihtimalle gitti. Yazık oldu. Yerine birini almak şart. Artık nereden bulacaksak...
    Bursaspor bunu bulduysa.Muhakak aynı ayarda bir oyuncu daha bulur.Gözlemci ekibi iyi Bursasporun.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Keşke biz de "tok" satıcı olabilsek.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ama oyuncunun kendisi ayrılmak istiyorum diye diretince kulüp satmış. En iyisini yapmışlar. Mutlaka yerine transfer yapılır.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Ama oyuncunun kendisi ayrılmak istiyorum diye diretince kulüp satmış. En iyisini yapmışlar. Mutlaka yerine transfer yapılır.
    Hep bunu düşünüyoruz da bize gelecek oyunculardan hiçbiri mi kendi kulübüne baskı yapmıyor da biz hep değerinden yüksek fiyata oyuncu alıyoruz.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2 seneye kalmaz Sunderland'de Yaya Toure'ye yakın biri olur bu adam. Satılmasını beklemezdim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Gaziantepspor'dan Yasin Pehlivan için transfer teklifi yapılmış. N'Diaye'nin boşluğunu böyle dolduracaklarsa işleri zor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

4.7m euro diyo sporx. Cok ucuza birakmislar.

FM'de sürekli Kara'yı alıyordu Bursaspor. Gerçekte de oyundaki kadar iyiyse alsalar bari

kara genke gitti diye biliyorum

19. Default

N'Diaye Sunderland'le 3,5 yıllık anlaşma yapmış, 4 numaralı formayı giyecek
    Çok özlicem bu karaoğlanı çoook... Yolu açık olsun.

http://www.safc.com/news/team-news/2.../ndiaye-speaks

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Fener galatasaray istese en az 8 milyon derdi bursa

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fener istese kapiyi 10 milyondan acarlardi.. gs istese 2-3 e birakirlardi gs ile aralari cok iyi.. sercana 10 milyon teklif etmisti fener ertesi sezon 3 milyona gs ya sattilar.. gerci simdi iyiki o transfer olmamis diyorum yüzyilin kazigi olurdu herhalde..

22. Default

Hiç sevmiyorum bu muhabbetleri ama Satışında kolaylık sağlanmasının nedeni oyuncunun Premier Lig'de oynamak istemesi ve bu konuda çok ısrarcı oluşu (yanlış bilmiyorsam iki kulüpten de bonservis hakkında bir açıklama gelmedi, basında dolaşan bir-iki rakam dışında net bilgi yok transfer bedeli hakkında). Tıpkı Amrabat'ın Galatasaray'a gidişi, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye gidişi gibi. (gerçi son örneğimde Beşiktaş'ta konuya dahildi ama fazla kurcalamayayım orasını )

23. Default

NtvSpor'da altyazıda gördüm bugün, doğruluk payı hakkında net bilgim yok. Ozan İpek Mersin İdman Yurdu'na kiralık gidiyor.

Nacizane fikrimi de yazayım durumuyla ilgili. Bu kadar inada bindirecek kadar ciddi olmamalı durum, neleri gördük, geçirdik kulüplerde. Hem Ozan'ın hem yönetimin tutumunu ve inadını çok yanlış buluyorum, güya profesyonel kişiler. Kovmaktan beter ettiler çocuğu.

Ozan'ın 1Milyon Dolar kiralık bedeliyle yıl sonuna kadar kiralanacağını iddia eden basından birisi vardı Twitterda. Hatırlayamadım ismini şimdi.

25. Default

Premier Lig'e topçu verdik, yerine yenisini de oradan bulduk ha

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nasıl bir oyuncudur ? Bilen var mı ?
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ozan'ın transferi ekonomi bakanının katkıları ile gerçekleşmiş. Var ya FIFA başkanı olsam Türkiye liglerini harcamak için bütün çabayı sarf ederim. Siyasetin futbola bu kadar bulaştığı başka bir ülke daha yoktur. Nerede kaldı bu işin şeffaflığı..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alfred N'Diaye'nin İngiltere'nin Sunderland takımına transferinin ardından Bursaspor, takıma takviye için harekete geçti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiği liste doğrultusunda N'Diaye'nin boşluğunu tecrübeli bir isimle doldurmak isteyen yeşil beyazlılar, Stoke City forması giyen 27 yaşındaki Maurice Edu ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağladı. Edu sağlık kontrollerinin ardından Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Yetenekli futbolcu törenin ardından takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.
    Sentugo.

29. Default

Premier Lig bir-iki numara büyük geldi herhalde, daha bu sezon başı transfer olmuş Stoke City'e. Gelsin bakalım, galiba Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız yıl Glasgow'da oynuyordu bu delikanlı, bizim takıma karşı da oynamış olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Takımının en değerli oyuncularından birini üstelik 22 yaşındayken normalde başka ülkeden getirmeyi düşündüğünde istenilecek fiyatın yarısına satıp da, o ligde tutunamayan 27 yaşındaki bir oyuncuyu takıma katmak pek transfer başarısı gibi durmuyor benim gözümde.

N'diaye'yi o fiyata bıraktığı için pişman olacak Bursa bana göre. Oyuncu istediği kadar gitmek istesin, göndereceksen de iyi para koparacaksın.

Sayfa 57 / 68 İlkİlk ... 747555657585967 ... SonSon

Mesaj Yetkileri