bursada oynamasi hataydi zaten.. yetenekli oyuncu hakettigi yere gitmis.
bursada oynamasi hataydi zaten.. yetenekli oyuncu hakettigi yere gitmis.
Yahu N'diaye çok ucuza gitmiş eğer kesinleşmişse. Takımda defansif manada kimse kalmıyor
Sentugo.
Yapmayın, yalan deyin! Attan düşmüş gibi hissettim... N'Diaye satılamaz! Satılmamalı!
ucuza gitmis simdi ndiaye"yi almak istesen en az 7-8"den kapiyi açarlar kaliteli oyuncuydu basarili olur umarim
Zaten 5'e alınmamış mıydı? Bu adam kötü mü oynadı ki 4'e satıldı anlamadım?
Edit: Sanırım 4 milyon sterlinmiş.Ozaman 7 milyon euro civarı oluyor iyi para.
Last edited by Suicider : 07.Ocak.2013 at 18:21
https://twitter.com/serkanyetis/stat...80824388935681
Bursaspor 4 milyon sterlin + oyuncunun başka satışından pay istiyormuş. Pazarlıklar devam ediyormuş.
2.800.000 Euro para verilmiş. Dönemin kurunu 2,4 hesaplarsak 6.700.000 Trilyon para yapıyor.
4 milyon Sterlin bugunun kuruyla 11 Trilyon Gibi bir para yapıyor.
Tabi oyuncuya verilen yıllık ücreti katmasak.eğer satılırsa transferde Bursaspor Fransız kulubune verdiği ana paradan .Toplam 4 Trilyon karla Sunderland satıcak.
Büyük ihtimalle gitti. Yazık oldu. Yerine birini almak şart. Artık nereden bulacaksak...
Sentugo.
Hem kulüp hem futbolcu içi gayet mantıklı transfer ama gelde bunu bana anlatBen kendi açımdan duygusal bakarım arkadaş. Bulamayız öyle oyuncu, geçmiş ola. Gider Galatasaray'dan Ceyhun'la Gökhan Zan'ı alır Serdar'ı verirler tam olur.
Keşke biz de "tok" satıcı olabilsek.
Football is simple,but Football Manager is not
Ama oyuncunun kendisi ayrılmak istiyorum diye diretince kulüp satmış. En iyisini yapmışlar. Mutlaka yerine transfer yapılır.
2 seneye kalmaz Sunderland'de Yaya Toure'ye yakın biri olur bu adam. Satılmasını beklemezdim.
Canım FEDA olsun sana !
Gaziantepspor'dan Yasin Pehlivan için transfer teklifi yapılmış. N'Diaye'nin boşluğunu böyle dolduracaklarsa işleri zor.
4.7m euro diyo sporx. Cok ucuza birakmislar.
FM'de sürekli Kara'yı alıyordu Bursaspor. Gerçekte de oyundaki kadar iyiyse alsalar bari![]()
kara genke gitti diye biliyorum
N'Diaye Sunderland'le 3,5 yıllık anlaşma yapmış, 4 numaralı formayı giyecek
Çok özlicem bu karaoğlanı çoook... Yolu açık olsun.
http://www.safc.com/news/team-news/2.../ndiaye-speaks
Fener galatasaray istese en az 8 milyon derdi bursa
fener istese kapiyi 10 milyondan acarlardi.. gs istese 2-3 e birakirlardi gs ile aralari cok iyi.. sercana 10 milyon teklif etmisti fener ertesi sezon 3 milyona gs ya sattilar.. gerci simdi iyiki o transfer olmamis diyorum yüzyilin kazigi olurdu herhalde..
Hiç sevmiyorum bu muhabbetleri amaSatışında kolaylık sağlanmasının nedeni oyuncunun Premier Lig'de oynamak istemesi ve bu konuda çok ısrarcı oluşu (yanlış bilmiyorsam iki kulüpten de bonservis hakkında bir açıklama gelmedi, basında dolaşan bir-iki rakam dışında net bilgi yok transfer bedeli hakkında). Tıpkı Amrabat'ın Galatasaray'a gidişi, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye gidişi gibi. (gerçi son örneğimde Beşiktaş'ta konuya dahildi ama fazla kurcalamayayım orasını
)
NtvSpor'da altyazıda gördüm bugün, doğruluk payı hakkında net bilgim yok. Ozan İpek Mersin İdman Yurdu'na kiralık gidiyor.
Nacizane fikrimi de yazayım durumuyla ilgili. Bu kadar inada bindirecek kadar ciddi olmamalı durum, neleri gördük, geçirdik kulüplerde. Hem Ozan'ın hem yönetimin tutumunu ve inadını çok yanlış buluyorum, güya profesyonel kişiler. Kovmaktan beter ettiler çocuğu.![]()
Ozan'ın 1Milyon Dolar kiralık bedeliyle yıl sonuna kadar kiralanacağını iddia eden basından birisi vardı Twitterda. Hatırlayamadım ismini şimdi.
Premier Lig'e topçu verdik, yerine yenisini de oradan bulduk ha![]()
Nasıl bir oyuncudur ? Bilen var mı ?
Sentugo.
Ozan'ın transferi ekonomi bakanının katkıları ile gerçekleşmiş. Var ya FIFA başkanı olsam Türkiye liglerini harcamak için bütün çabayı sarf ederim. Siyasetin futbola bu kadar bulaştığı başka bir ülke daha yoktur. Nerede kaldı bu işin şeffaflığı..
Alfred N'Diaye'nin İngiltere'nin Sunderland takımına transferinin ardından Bursaspor, takıma takviye için harekete geçti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiği liste doğrultusunda N'Diaye'nin boşluğunu tecrübeli bir isimle doldurmak isteyen yeşil beyazlılar, Stoke City forması giyen 27 yaşındaki Maurice Edu ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağladı. Edu sağlık kontrollerinin ardından Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Yetenekli futbolcu törenin ardından takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.
Sentugo.
Premier Lig bir-iki numara büyük geldi herhalde, daha bu sezon başı transfer olmuş Stoke City'e. Gelsin bakalım, galiba Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız yıl Glasgow'da oynuyordu bu delikanlı, bizim takıma karşı da oynamış olabilir.
Takımının en değerli oyuncularından birini üstelik 22 yaşındayken normalde başka ülkeden getirmeyi düşündüğünde istenilecek fiyatın yarısına satıp da, o ligde tutunamayan 27 yaşındaki bir oyuncuyu takıma katmak pek transfer başarısı gibi durmuyor benim gözümde.
N'diaye'yi o fiyata bıraktığı için pişman olacak Bursa bana göre. Oyuncu istediği kadar gitmek istesin, göndereceksen de iyi para koparacaksın.