Sayfa 57 / 80 İlkİlk ... 747555657585967 ... SonSon
1,681 ile 1,710 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    ben oliveira'nın doğru seçim olduğu konusunda endişeliyim bence forvet için uzun boylu bir adam gerekiyordu zaten tuncay oliveira tipinde bir forvet
    katılıyorum. fenere daha çok hava toplarını falan doğru düzgün indirebilecek kısaca tarğında dediği gibi hava toplarında etkili bi forvet lazım. santrafor da diyebiliriz. JAN KOLLER mesela

Bence iyi seçim. Uzun boylu demek, hava toplarında iyi demek değildir. Uzun boylu oyuncular genelde ağır kalır, birebirde etkisizdir. Bizim duran toplarda veya hava toplarında etkili isimlerimiz zaten var. Lugano, Önder, Luciano, Can gibi savunmacılarımızın yanı sıra Tuncay da kafa golleriyle göz dolduruyor. Oliveira da kafa hakimiyetine sahip bir futbolcu. Boyun kafa hakimiyeti ile alakası yok. Oliveira tam aranan bir santrafor. Hızlı, birebirde çok etkili, hava toplarında da üstün. Sao Paulo'da da attığı gollerde hava gollerini görüyorsunuz. Ayrıca hızlı olduğundan çok kolay oyundan adam düşürebiliyor. Nobre gibi hava toplarında iyi olan fakat birebirde etkisiz olan oyuncularımızı da gördük Avrupa'da.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

kısacası bana göre fenerbahçenin şuandaki kadrosu avrupada başarıyı yakalayabilecek bu kadro. bu fırsatı fenerbahçenin çok iyi değerlendirmesi lazım umarım başarılı olurlar!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Bence iyi seçim. Uzun boylu demek, hava toplarında iyi demek değildir. Uzun boylu oyuncular genelde ağır kalır, birebirde etkisizdir. Bizim duran toplarda veya hava toplarında etkili isimlerimiz zaten var. Lugano, Önder, Luciano, Can gibi savunmacılarımızın yanı sıra Tuncay da kafa golleriyle göz dolduruyor. Oliveira da kafa hakimiyetine sahip bir futbolcu. Boyun kafa hakimiyeti ile alakası yok. Oliveira tam aranan bir santrafor. Hızlı, birebirde çok etkili, hava toplarında da üstün. Sao Paulo'da da attığı gollerde hava gollerini görüyorsunuz. Ayrıca hızlı olduğundan çok kolay oyundan adam düşürebiliyor. Nobre gibi hava toplarında iyi olan fakat birebirde etkisiz olan oyuncularımızı da gördük Avrupa'da.
    benim uzun boylu forvet demek istediğim gol atmakla birlikte asist özelliğde yüksek olan, kaleye sırtı dönük oynayan, skor avantajı olduğunda topu saklayabilen, oyunun sıkıştığı anlarda hava topları ile defansı yaran forvet tipiyidi bunlara örnek olarak da carew, trezeguet, van hooijdonk gibi oyuncular olabilirdi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol
    kısacası bana göre fenerbahçenin şuandaki kadrosu avrupada başarıyı yakalayabilecek bu kadro. bu fırsatı fenerbahçenin çok iyi değerlendirmesi lazım umarım başarılı olurlar!
    Bende böyle düşünüyorum fakat D. Kiev rövanşı kafaları karıştırıyor..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

benim uzun boylu forvet demek istediğim gol atmakla birlikte asist özelliğde yüksek olan, kaleye sırtı dönük oynayan, skor avantajı olduğunda topu saklayabilen, oyunun sıkıştığı anlarda hava topları ile defansı yaran forvet tipiyidi bunlara örnek olarak da carew, trezeguet, van hooijdonk gibi oyuncular olabilirdi
    hakan şükür tipi yani.. daha doğrusu hakan şükürün genç ve bitiricilikte biraz daha kabiliyetli olanı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

hah işte aynen öyle
    aslında semihte biraz daha boy ve kafa toplarına hakimiyet olsa bence hakan şükürden daha bile iyi bi santrafor olur.

Saydıklarından en iyisi Trezeguet. Carew tipi bir oyuncuya ihtiyacımız yok. Bugün dünya kulüplerinin forvetlerine baktığımızda, Henry, Eto'o, Sheva, Drogba, Toni gibi isimleri görüyoruz. Tabi bu oyuncular çok yetenekli ve kafa toplarına da hakim, fakat tam anlamıyla kafacı adam değiller (Zigic, Koller tipinde değiller.) Sen sanırım Zigic, Koller, Carew tipinde bir oyuncudan bahsetmişsin. Bu tip oyuncu almamalıyız. Orta şekerli olmalı Bu saydığım forvetlerin kafa hakimiyeti de var, ama genelde birebirde çok etkililer (Sheva Servet'le dalga geçmişti hatırlarsanız, ama bunu belki Koller veya Zigic yapamaz, çünkü birebirde etkisizler).

Zor anlarımızda defansı ancak birebirde veya yerden yırtabiliriz. Sağlı sollu ortalarla defansı yıpratamayız, isterse Zigic veya Koller gelsin. Çünkü orta açacak adamımız yok, solda Ümit iyi açamadığından, sağda da Kerim açamaz veya Serkan. Bizim etkili silahımız duran toplardır. Duran toplar için de Luci, Lugano gibi adamlarımız varken, uzun bir forvete de ihtiyaç yok açıkçası. Eğer bizim çok iyi orta açan beklerimiz olsa, dediğin doğru, ama Ümit Zigic'in kafasına orta açamaz maalesef. Dolayısıyla Zigic'in topla buluşup hızlı davranarak adam eksiltip gol atması gerekir, bunu da tipik kafa toplarına sahip oyuncu yapamaz. Dolayısıyla Oliveira iyi bir tercih bence. Aynı şekilde L.Fabiano da iyi seçim olurdu gelseydi, o da Oliveira ile benzer tipte.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

aslında semihte biraz daha boy ve kafa toplarına hakimiyet olsa bence hakan şükürden daha bile iyi bi santrafor olur.
    Evet Semih'in fiziği iyi değil.

Tarık abinin tarifine uyan en süper oyuncu Ibrahimovic'tir zaten dünyada. Ondan üstüne yoktur. Hem birebirde hem de tipik kafa toplarına hakim bir yıldız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yok Semih'i biz geçen senelerde fazla izleyemediğim için gözümüzde fazla büyütmüşüz bence. Semih Fenerbahçe'de 11'de oynayacak bir kalitede oyuncu değil. O yine yedek otursun gerekli zamanlarda oyuna girip işini yapabilir....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

oliveira ve tuncay ikilsi ile oluşursa forvetimiz bence deplasman maçları bizim için daha kolay geçecektir diye düşünüyorum ama karşımıza çok iyi kapanan bir takım çıkarsa ve kontra atağa da iyi yaparsa bizi çok zor anlar bekler tıpkı kiev maçında olduğu gibi bence burdaki maç çok daha zor geçicek bunun nedeni kadro yapımızdan kaynaklanıyor ben hala oliveira için şüpheliyim işallah beni yanıltır

Oliveira, Barcelona defansını tek başına delen adamdır. Eğer sakatlık geçirmeseydi, kendisini 2006 Dünya Kupası'nda izleyebilecektik. Brezilya ve İspanya basınının görüşü böyle.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Belki çoğu kişi bana karşı çıkacak ama bence Fenerbahçe'nin Alex'e ihtiyacı yok.Onun yerinde gerektiği zaman pres yapabilen,güzel ortalar açabilen bir sol açığa ihtiyacımız var.
    Alex koşmadığı için takımı hep 10 kişi başlıyor sanki
    Ayrıca Alex'in şuan yaptığı işlerin aynısını hatta daha fazlasını Tümer yapıyor.

Bana göre Alex Türkiye için harika ama Avrupa için kötü

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Ne gerek var koşmasına

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ne gerek var koşmasına
    Koşmadan futbol mu oynanırmış canım

Anelka Bolton'da

Fenerbahçe'nin sorunlu Fransız futbolcusu Nicolas Anelka, İngiltere'den bir takımla anlaştığını açıkladı. İşte Anelka'nın 4 yıllık anlaşma yaptığı kulüp:

Anelka, bir Fransız gazetesine yaptığı açıklamada İngiltere'nin Bolton takımıyla 4 yıllık mukavele imzaladığını duyurdu.

Anelka, bundan sonra konunun Fenerbahçe ile Bolton arasında çözüleceğini kendisinin artık İstanbul'da işinin kalmadığını duyurdu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Anelka Bolton'da

Fenerbahçe'nin sorunlu Fransız futbolcusu Nicolas Anelka, İngiltere'den bir takımla anlaştığını açıkladı. İşte Anelka'nın 4 yıllık anlaşma yaptığı kulüp:

Anelka, bir Fransız gazetesine yaptığı açıklamada İngiltere'nin Bolton takımıyla 4 yıllık mukavele imzaladığını duyurdu.

Anelka, bundan sonra konunun Fenerbahçe ile Bolton arasında çözüleceğini kendisinin artık İstanbul'da işinin kalmadığını duyurdu.
    İnşallah Bolton'dan güzel para koparırız Şaka bi yana Fenerbahçe için hayırlı bir haber.Üzerimden büyük bir yük kalktı sanki

Quote Originally Posted by L'Equipe
    Un an et demi après avoir quitté Manchester City pour Fenerbahçe, Nicolas Anelka pourrait retrouver très rapidement le Championnat d'Angleterre, à Bolton. Selon les propos du joueur rapportés par L'Equipe de dimanche, le transfert du Français pourrait se concrétiser dès le début de la semaine prochaine. Le club turc et Bolton seraient tombés d'accord sur une indemnité proche de 12 millions d'euros. Ne manquerait plus que l'accord définitif du président de Fenerbahçe.

Le retour d'Anelka en Angleterre où il a joué sept saisons (Arsenal, Liverpool, Manchester City) avait déjà été évoqué en juillet, mais l'échec des discussions entre Portsmouth et Fenerbahçe avaient contrarié les plans de l'ancien Parisien. Cette fois, le chemin de la Premiership semble se dégager : Zico, l'entraîneur brésilien de Fenerbahçe semble s'être fait à l'idée du départ de son avant-centre et les dirigeants turcs s'activent pour lui trouver un remplaçant qui pourrait être l'att**uant international brésilien Ricardo Olieviera (FC Séville).
    Az çok anlarsınız, fiyata, isimlere bakarak. Anelka'nın Bolton'a, Ricardo Oliveira'nın da Fenerbahçe'ye geleceğini yazmış. Parantez içinde (FC Sevilla) yazılması da yanlış. Betis olacaktı. Betis ile Sevilla'nın Sevilla şehrinin kulübü olduğu ve stadları aynı olduğu için, parantez için yanlış yazmışlar. Oliveira geliyor, Anelka gidiyor. Peki ya 3. yabancı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

12 milyon euro da iyi fiyat.Evet 3. yabancı transfer kim olacak merakla bekliyoruz?

F.Bahçeliler beni bekleyin

Şimdiden heyecanlıyım
    F.Bahçe'nin, Nobre'nin yerine transfer edeceği Ricardo Oliveira, bir an önce İstanbul'a gelmek istiyor. Sarı-lacivertli ekibin bir yıllığına kiralayacağı Real Betis'li futbolcu, vatandaşı Zico ile çalışmak için sabırsızlandığını belirterek "Fenerbahçe beni heyecanlandırıyor. Zico ve Alex'le buluşmak çok güzel bir duygu" dedi.

Son aşamaya gelindi
    Brezilyalı golcü transferde son aşamaya gelindiğini vurgularken "Herhangi bir aksilik çıkacağını sanmıyorum. Türkiye'de futbol oynamak ve başarılı olmak istiyorum" diye konuştu. F.Bahçe yönetimi de Real Betis'le bugün bir kez daha görüşecek. Anlaşma sağlanması halinde Oliveira yarın İstanbul'a getirilecek.

Kaynak: FotoMaç

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu sezon muhtemel kadromuz bu olur.X yerine bir yabancı solbek alınacağını var sayıyorum

-----Rüştü-------
    Önder-Lugano-Can- X
    Appiah-Aurelio-Tümer
    -----Alex------
    Tuncay-Oliveira

'Bolton ile el sıkıştım'
    Fenerbahçeli Anelka, Bolton ile dört yıllığına anlaştığını açıkladı

F.Bahçe'nin yıldızı Anelka, Fransa'nın L'Equipe gazetesine İngiltere Premier Ligi'nden Bolton ile anlaştığını açıkladı. "Premier Lig'e dönmek istiyorum ve bu yakında gerçekleşecek" diyen Nic, "Bolton ile dört yıllığına anlaştım. Hafta başında bu işin sonuçlanmasını umuyorum" ifadesini kullandı. Fransız gazetesi ise F.Bahçe'nin Bolton'dan 12 milyon euro bonservis bedeli istediğini ve görüşmelerin sürdüğünü iddia etti. L''Equipe, Zico'nun da Anelka'nın gitmesini istediğini ve yerine Oliveira'yı alacağını yazdı.

Galip ÖZTÜRK

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu hoca önder bekte denemez gibi geliyo onda
    ------------rüştü-------------
    kerim(serkan)önder-lugano-xxxx

appiah - aurelio - tümer

alex
    tuncay oliviera

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Az çok anlarsınız, fiyata, isimlere bakarak. Anelka'nın Bolton'a, Ricardo Oliveira'nın da Fenerbahçe'ye geleceğini yazmış. Parantez içinde (FC Sevilla) yazılması da yanlış. Betis olacaktı. Betis ile Sevilla'nın Sevilla şehrinin kulübü olduğu ve stadları aynı olduğu için, parantez için yanlış yazmışlar. Oliveira geliyor, Anelka gidiyor. Peki ya 3. yabancı?
    ii bir sağbek alınmalı o kontenjan için

bolton anelka ile 4 yıllık anlasmaya varmıs. fenere 12 mn euro bonservis odenecekmiş
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Gule gule Anelka, arkana bakma bile giderken...

gerçekten derin bi ohh çekiyorum... Fener e iyi bir de sol bek alırsak güzel olur... Önder sağ bek te çok çok iyi oluyo... Belçika da da o mevkideydi Zico da biliyodur bunu... gerçekten kaliteli bi sol bek de geldimi değmeyin keyfimize...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Oliveira: "F.Bahçe'ye gitmeyeceğim"

Roberto Carlos'dan sonra Ricardo Oliveira da Fenerbahçe'ye gitmeyi reddetti. Real Betis kulübünün "Oliveira'yı Fenerbahçe'ye kiralık olarak vereceğiz" açıklamasına Brezilyalı futbolcu sert cevap verdi. "Beni zorla istemediğim bir kulübe kimse satamaz."

Fenerbahçe 100. yılında kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Real Madrid'te forma giyen Roberto Carlos trasferinde yaşadığı şokun ikincisini Oliveira'da yaşamak üzere. İspanya'nın Real Betis takımında oynayan Oliveira Diario, Sevilla gazetesine yaptığı açıklamada, Betis'in kendisini zorla Fenerbahçe'ye satmak istediğini belirterek, buna sonuna kadar karşı çıkacağını söyledi.

Oliveira açıklamasında Real Betis kulübü ile bazı problemler yaşadığının altını çizerek, tek hedefinin bu problemleri çözerek futbol hayatına yeniden İspanya'da devam etmek olduğunu kaydetti. Betis ile 2011 yılına kadar sözleşmesi olduğunu hatırlatan Oliveira başkanla konuşup takımda kalmak istediğini ileteceğini ortada bir sorun varsa bunu çözmeye çalışacağını kaydetti.

Brezilyalı sol ayak Oliveira, Diario Sevilla Gazetesi'nde yeralan ropörtajında gazetecinin Fenerbahçe'ye gitmek istiyormusun? yönündeki bir soruya ise verdiği cevapta, "Doğrusunu söylemek gerekirse bu transfer bana pek cazip gelmiyor, gönlüm Betis'den yana, ben Fenerbahçe'ye gitmemek içın elimden gelen gayreti göstereceğim ancak son söz başkanındır" dedi.

Bu arada Diario Sevilla Gazetesi başta teknik direktör Javier Irureta olmak üzere çok sayıda yönetim kurulu üyesi ve taraftar Oliveira'yı satmak isteyen kulübün en büyük hissadarlarından eski başkan Manuel Ruiz de Lopera'ya isyan bayrağı açtı.

Eski başkan Lopera'nın ben böyle disiplinsiz bir futbolcuyu kulüpte istemiyorum derhal Fenerbahçe'ye satın talimatı verdiği Oliveira için yeni bir şans isteyen yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör İspanyol basınına yaptıkları açıklamalarda bu futbolcunun Real Betis'de kalması içın ellerinden gayreti göstereceklerini belirttiler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 57 / 80 İlkİlk ... 747555657585967 ... SonSon

Mesaj Yetkileri