Sayfa 571 / 1204 İlkİlk ... 714715215615695705715725735816216711071 ... SonSon
17,101 ile 17,130 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Galatasaray taraftarı çıldırdı; "İSTEMİYORUZ"

Kale konusunda uzun süredir sancılar yaşayan Galatasaraylı taraftarlar çoğu futbolseverin tanımadığı Lauro ismiyle karşılaşınca tepkilerini ortaya koydu.

Galatasaray'da merakla beklenen kaleci arayışında artık son viraja girildi.

Dün yönetici Abdürrahim Albayrak'ın Brezilyalı kaleci Lauro'nun transferini açıklayarak "hayırlı olsun" demesinden sonra sarı-kırmızılı taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Başkan Ünal Aysal'ın seçimin ardından NTV Spor'da katıldığı Yüzde Yüz Futbol adlı programda yaptığı "Bir hafta içinde hem ortasaha hem çok sürpriz bir kaleci çıkabilir karşınıza" açıklamasından sonra büyük beklenti içine giren ve van der Sar, Gianluigi Buffon, Fernando Muslera, Victor Bagy, Pepe Reina, Doni gibi isimleri bekleyen taraftarlar sürpriz bir Lauro transferiyle karşılaştı.

Bir kısım Galatasaray taraftarı takımda kaleci antrenörü Claduio Taffarel'in referansı ve teknik direktör Fatih Terim'in isteği ile alınan Internacional kalecisine destek çıkarken, bir kısım taraftar ise 30 yaşındaki kalecinin son iki yıl içinde çok az maç oynamasını söylerek büyük tepki gösterdi.

Yönetici Abdürrahim Albayrak'ın Brezilya'dan transfer edilmesine karşın "Avrupa'dan ucuz ve kaliteli bir kaleci aldık. Artık kendi yıldızlarımızı yaratacağız" söylemi de eleştirilerin odak noktası oldu.

Galatasaray taraftarları tepkilerini ise "Lauro seni istemiyoruz" adlı bir internet sitesi açarak gösterdiler.

http://www.wedontwantyoulauro.com/ adlı sitede "Takımımızın yıllardır en zayıf noktalarından olan kaleci problemimizi çözmek için üstün! uğraşlar sonucu bulunan, dünya yıldızı Lauro efendiyi İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!" ifadelerine yer verildi.

Türkiye'de daha önce bir oyuncu adına açılan internet siteleri hep o oyuncunun gelişini yöneticilere ve oyuncu cephesine yansıtma amacıyla kurulurken, ilk kez bir oyuncunun gelmemesi için taraftarlar tepkilerini ortaya koydular.

Gelen tepkiler ve yorumlar sonrası başkan Ünal Aysal'ın 30 yaşındaki kaleciyi veto ettiği ve Galatasaray'da rotanın yeniden Fernando Muslera'ya döndüğü öne sürülüyor.

30 Haziran 2011 Perşembe - 10:01
    Sporx.com

Helal olsun.Taraftarlardan bu tip icraatları görmeyi isteriz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yönetimi caydıran bu site değil aslında resmi twitter ve facebook hesaplarına yapılan bombardıman. Baya isyan çıktı. Ama sosyal medyanın güzellikleri işte. Transferi yaptırtmadık.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Luis Fabiano stil olarak en sevdiğim forvetlerden bir tanesidir. Lakin geleceğini düşünmüyorum. Özellikle ŞL 'ye katılamayan bir takıma gelmesi çok düşük ihtimal.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Fabiano Sao Paolo'ya transfer olalı çok olmadı diye biliyorum. Para verilirse gelir gerçi niye gelmesin. Benim en sevdiğim forvetlerdendir ve Türkiyeye gelirse 20 golün altında kalmaz hiçbir sezon. Leblebi gibi gol atar kısacası

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

gs bosuna forvet ariyor basindan cisseyi getirselerdi 3 sene forvete ihtiyaclari kalmazdi

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    bende resmi görünce anlamadım,transfer edilen oyuncu sağlık kontrolünden geçiriliyor zannettim.
    sonra alt yazıda kedileri gördüm.
    onun altında da fabiano.
    yorum yok

daha forvet armamıza anlam veremiyom...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Su transferler sonlasada taraftarlarda rahatlasa yoneticilerde. umarim muslera,kallstrom,ve fabiano yada drogba gelir..

sahsen benim gorusum forvet transferine gerek yok saglam bi kaleci ile selcugun yanina basan mucadele eden teknik kapasitesi ust duzey bi oyuncu isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İlk 11 oynıyacak adamları biran önce alsınlarda diğer kadroyu genişletmek için,yedeğe alıcakları adamları daha sonra alsalarda olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yeni Transferimiz Elmanderin Gol"u Ingilterede bu sezon en guzel 4.cu gol olmus

http://www.youtube.com/watch?v=FfJ3sIryDLw

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ronald Vargas Anderlecht'te. Resmi açıklama yapılmış.

http://www.rsca.be/go/fr/article/29831/ronald_vargas_-_soulag%C3%A9_et_tr%C3%A8s_content

Aysal tarih verdi: "9 Temmuz"

Futbol Federasyonu Genel Kurulu için Ankara'da bulunan Ünal Aysal, FANATİK aracılığıyla taraftarlara seslendi: Transfer bombalarımızı, 9 Temmuz'daki Olağanüstü Mali Genel Kurul'dan sonra patlatacağız

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Sarı-Kırmızılılar’ın merakla beklediği yıldız oyuncu transferi konusunda müjdeyi verdi. Yaptığı her açıklamada, “Taraftarlarımızın içi rahat olsun” diyen Başkan, neden geciktiklerini FANATİK’e açıkladı. Aysal, şu anda önceliğin 9 Temmuz’da yapılacak Olağanüstü Mali Genel Kurul’da olduğunu söyleyerek, “Taraftarlarımız, 9 Temmuz’u beklesin. Mali Genel Kurul’dan sonra, Kaka dahil birçok yıldız için taarruza geçip, bombaları patlatacağız” dedi.
    ‘İşimizin ehliyiz’
    Ünal Aysal, kulübün genel durumuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Ben bu kulübün mali yapısını, işlevsel yapısını düzeltmek ve kulübü eski günlerine döndürmek için yönetimin başına getirildim. Gerekli kurullarıma ve ceo’larıma talimatlarımı verdim. Direktifim şudur: Borçlar, gelirler ve mali yapı yeniden düzenlenecek. Ayrıca eskisi gibi taraftarın güveneceği ve coşkuyla destekleyeceği bir takım yaratılacak! 300 milyon dolar borç, 150 milyon dolar gelir ve rakamını söyleyemeyeceğim kadar büyüklükteki temlikler...Yıl sonuna kadar bu işler halledilecek.
    Ben şirket yönetiminden anlarım. Sportif idealler, görevlendirdiğim kişilere aittir. Kendilerine güveniyorum. Onları en iyi şekilde düzenlemek, gerekli takviyeleri yapmak ve mali yapıyı yormadan bu işleri halletmek bizelerin görevidir. Şu anda durumumuz iyiye gidiyor. Yeni federasyonla birlikte uyumlu bir şekilde çalışarak, Türkiye’de şampiyon olup, Avrupa’ya gideceğiz. Kimse meraklanmasın, işimizin ehliyiz.”

Mehmet Ali Sabuncu
    http://fanatik.ekolay.net/Aysal-tari..._32_229825.htm
    Last edited by E.Cartman : 30.Haziran.2011 at 19:06

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

9 temmuz"mu insallah oyle degildir ee 2-3 iyi oyuncu alsak onlari almak gene bi 15-20 surer agustosu bulur kampa gec katilirlar sonra elimizde patlarlar her yil oldugu gibi yine husran yine husran.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Asıl mali kongre 2 temmuzda. 2 temmuzda yeterli çoğunluk sağlanamazsa 9 temmuzda sayıya bakılmaksızın yapılacak kongre. Başkan bu kongrede borçlanma yetkisi isteyeceğini çok önceden söylemişti. Eğer 2 temmuzda kongrede yeterli çoğunluk sağlanır ve borçlanma yetkisi verilirse. Bombalar patlar ve bu kampa yetişmese de en azından 2. kampa yetişir. 9 temmuzda olursa işimiz var ama çok büyük sıkıntı yaratabilir kongre 9'unda olursa. Tabii şöyle bi durumda olabilir. Oyuncularla takımlara anlaşılmıştır, kongrede borçlanma yetkisi alındığı gibi resmi imzalarda ertesi güne atılır. O zaman sıkıntı olmaz.

Muslera işi bitti gibi artık. Bugün Kaka' ve Garay isimleri gelmiş gündeme. Ayrıca şunu da belirtiyim; Galatasaray yöneticileri, Kaka'nın menajeriyle görüşeceklermiş Brezilya'da. Sadece dedikodu bunlar tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

maka paka kaka ne varsa alalım.hepsi yarar bunların sinirlerimizi gevşetti bu transfer dönemi yine
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bugün yarın derken temmuz a girdik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugunku imza toreninde bir bomba bekliyorum ama hadi bakalim zaten dun ofiste babamin ortagi da yoktu moraller bozuk

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

sürpriz olarak R.Madrid'in malzemecisinin transferi olabilir sadece

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Umut fakirin ekmeği

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Twitterden Bi arkadas dedi Fabiano Galatasarayda diye ne kadar dogru bilmiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Muslera'da mutlu son

1 Temmuz 2011 13:19 | NTV Spor
    Galatasaray, Arnavut futbolcusu Lorik Cana ve Lazio'nun kalecisi Fernando Muslera'nın takasında konusunda Lazio ile anlaşmaya vardı. Transferin yarın resmiyet kazanması bekleniyor.

Galatasaray'da yılan hikayesine dönen kaleci transferinde sarı-kırmızılı takım mutlu sona ulaştı.
    İtalya'nın Lazio kulübünün ısrarla istediği Lorik Cana ile Galatasaray'ın bu kulüpten istediği kaleci Fernando Muslera'nın takası konusunda her iki kulüp de anlaşmaya vardı.
    Lorik Cana'nın da kısa süre içinde Lazıo ile yapacağı görüşmenin ardından Fernando Muslera transferinin resmen açıklanması bekleniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

E bune şimdi bi Lauro geliyor bi Muslera geliyor kafayı yedik
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

NTVSpor bu sefer de patlarsa artık kapatsınlar kanalı yav.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Keşke Cana gitmeseydi.Neyse ortasahadan çok kaleciye ihtiyaç var.Elbet biri alıacaktır ortasahaya.Lauro gelmedi ya Muslera bir Casillas havası verdi NtvSpor patlamasın artık ya adamlar balon gibi iğne dokundursan bum
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Valla pek ihtimal vermiyorum geçen Lauro Galatasaray'da önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor demişti şimdi Muslera'da mutlu son yarın açıklanacak. Forlan Reyes Galatasaray'da yakında İstanbul'a gelicekler falan derken hepsi yalan oldu
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Lauro"yu unal aysal veto etti galatasaraya dunya yildizi kaleci sozu verdim dedi o yuzden.

Muslera ile galatasaray zaten anlamisti ama menajeri sorun cikartiyordu onunlada anlastilar galiba bakalim muslera nasil bir performans gostericek

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=94651 - İnşallah ntvspor ile körler sarlar birbirini ağırlar yapmıyorlardır. Umarım kaynakları farklıdır ve doğrudur.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Muslera bu sefer gelecek gibi artık bebek oyuncağı değil bu iş.Fabiano - Kallström - Garay transferlerini bekliyorum artık
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray yönetimi resmen taraftara göz dağı verdi. "bakın Muslera'yı beğenmezseniz Lauro'yu getiririm haa" dedi yönetim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Galatasaray yönetimi resmen taraftara göz dağı verdi. "bakın Muslera'yı beğenmezseniz Lauro'yu getiririm haa" dedi yönetim.

Allah fakiri önce eşyasını kaybettirip sonra buldurarak sevindirirmiş. bunlar da o hesap önce bizi laura falan diyip susturdular,sonra da aldılar sanırım muslera'yı valla ben istemiyordum ama laura işi çıkınca muslera'ya falan tamam dedim.gelsin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tribun Dergi
    Bener Onar: "Bulent Tulun, Brezilya'da Muslera ile resmi anlasmayi imzaladi.

Mesaj Yetkileri