rooneyin oglu galatasaray formasini giymis bile acaba rooneymi geliyor :/
Coleen Rooney treats sons Klay and Kai to a lavish birthday lunch | Daily Mail Online
![]()
rooneyin oglu galatasaray formasini giymis bile acaba rooneymi geliyor :/
Coleen Rooney treats sons Klay and Kai to a lavish birthday lunch | Daily Mail Online
![]()
steam : aytekin79
Mauro Icardi'nin oğlu da giymiş
Forvette Icardi ve Rooney Süper Lig'i sallar adeta !
Edit : Üvey oğluymuş,normal babası Maxi Lopez'miş![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Turgay Kıran Cassano ve Ronaldinho ile anlaşmış,umarım seçilmez.Ne saçma transferler onlar yahu.
Yeni başkan Dursun Özbek olmuş hayırlı olsun, bakalım nasıl bir başkanlık dönemi geçirecek.
dursun ozbek aysalin 1 numarali adamidir.. aysaldan destek gelebilir bence. ozbek , unal aysalin enerji santrallerini yoneten kisi bu arada.
Valla yeni başkanın Dursun Özbek olmasından ziyade, Turgay Kıran'ın başkan olamadığına daha çok sevindim. Tam bir üçkağıtçıdır kendisi, fazladan komisyon ve prim için saçma sapan isimleri getirmeye çalışmıştı takıma zamanında.
Dursun Özbek başarılı olacak bence, Ünal Aysal da gizliden gizliye destek verir takıma![]()
Steam ID : byildirim04
Başkanın sözlerini falan bilen var mı ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Allah'ın izniyle 4.yıldızı alırsak,4 yıldızlı forma alacağım yeşilinden,arkasında da Eray İşcan yazacak
Yeşil dediğim anda formada kimin ismi yazacağı belli olmuştur zaten![]()
transfer sezonunu acalim , erciyesin kalecisi gokhan degirmenci ve bursanin sag beki sener icin baya mesafe kat etmisiz.
Gökhan'ı bilmem de Şener Özbayraklı efsane olur,yemin ediyorum çıldırırım Şener gelirse,çok seviyorum o adamı,her tarafından ben sağ bekim diye bağırıyor.
Son 4 senedeki 3.şampiyonluğumuz hayırlı olsun.
GS'Li arkadaşların şampiyonluğunu kutlarım bir Fb'li olarak..
Kutlamaya Aziz Yıldırım ile İsmail'İ çağırmayı unutmasınlar
Hepimize hayırlı olsun.
Tebrikler Galatasaray . Şahsen bu sene şampiyon olamadığımıza çok sevindim. Ben Fenerbahçeyi tutuyorum ,Aziz yıldırımsporu değil.
Analarının ak sütü gibi helal bir şampiyonluk oldu, HER ZAMAN Kİ gibi
TEK BÜYÜK GALATASARAY !!
Steam ID : byildirim04
Galatasaray'ı ve Galatasaraylıları şampiyonluktan dolayı kutlarım,tebrikler.
YAZDIRDIK !
Tebrik ederim. Şampiyonluğunuz Hayırlı Olsun.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Rize maçına çıkmamız gereken ilk 11 budur ama tabi ki bazı futbolcuların maç başı ücret alması için as kadroyla çıkacağımız maç olacaktır.Başka türlü açıklayamam as oyuncuların maça çıkmasını.
Bruma yerine Aydın Yılmaz bile olabilir çünkü Bruma'da hatrı sayılır süre aldı bu sezon.
Kupa finali nedeniyle full rotasyon görebiliriz gibime geliyor. Görelim artık. Lütfen.
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yine Mayıslar Bizim olduHelal olsun Hamza hocaya..
Galatasaray, şampiyonluk kutlamaları için; Kewell, Baros, Riera, Drogba, Elmander, Ujfalusi, Mondragon gibi isimleri İstanbul'a davet etti.
Çıldırtmak mi istiyorsunuz beni lağnnnn Kewell,Baros,Elmander,Ujfalusi falan çok sevdiğim adamlarMondi'yi zaten ayrı tutuyorum.Galatasaray tarihinde kaleciler arasında ilk 5'e girer.(Turgay Şeren,Simovic,Taffarel,Muslera)
Şu ilk 11'de Semih hariç herkesi göndersen Galatasaray bir şey kaybetmez.Sezonun son maçı,sanki as takımda oynamış da herkes onun rahatlıkları var üzerlerinde,çoğu seneye takımda barınamaz.
Semih,Hamit,Emre,Koray,Tarık ve Bruma dışında kalan oyunculara yol verilir,Tarık ve Bruma'da başka takıma kiralanır.