Sinan Gümüş ve Yasin Öztekin gelecek sezon kanatlarımızda olmalı ama tabi sadece olmalı deriz.Hamza Hoca hiç güven vermiyor oyuncu tercihlerinde.
Sinan Gümüş ve Yasin Öztekin gelecek sezon kanatlarımızda olmalı ama tabi sadece olmalı deriz.Hamza Hoca hiç güven vermiyor oyuncu tercihlerinde.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
yolun acik olsun guzel insan
https://twitter.com/ParcalaAslanim/s...62351594614785
Şu takımda sezon boyu oynamayıp,yatarak parasını alan adamların yolu açık olsun demem ben.
İnsan da biraz gurur olur,futbolcusun sen arkadaş,politikacı değilsin,ne kadar sözleşmen olsa bile yattığın yerden para kazanmak senin futbolcu kişiliğine uymaz.
Bu yüzden Engin Baytar,Emmanuel Eboue ve Gökhan Zan'ın yolu açık olsun veya olmasın,yolları açıkmış ki zaten yatarak para kazanmışlar.
Edit: Bu sezon en çok süre alan oyunculardan oluşan ilk 11 ;
Olcan ve Umut'u çıkar ve Yasin ile Sinan/Bruma'yı ekle çok kral kadro olur,olacak![]()
Last edited by europeanconquer : 03.Haziran.2015 at 14:07
Fernando Muslera
Sinan Bolat(kiralık sözleşmesi bitti)
Eray İşcan(belli sayıda maça çıkmadığı için sözleşmesi fesh oldu)
İsmail Çipe(kiralık gider)
Alperen Uysal(3. kaleci olur)
Semih Kaya
Emre Can Coşkun(kampta denenmeli)
Gökhan Zan(sözleşmesi bitti)
Dany Nounkeu(satılmalı)
Hakan Balta
Aurelien Chedjou
Koray Günter
Alex Telles
Emmanuel Eboue(sözleşmesi bitti)
Sabri Sarıoğlu(sözleşmesi bitti)
Tarık Çamdal(kiralık gitmeli)
Felipe Melo
Selçuk İnan
Hamit Altıntop(satılmalı)
Blerim Dzemaili(satılmalı)
Yekta Kurtuluş(satılmalı)
Emre Çolak
Oğuzhan Kayar(kampta denenmeli)
Furkan Özçal(satılmalı)
Kaan Baysal(kampta denenmeli)
İbrahim Coşkun(kampta denenmeli)
Umut Gündoğan(satılmalı)
Birhan Vatansever(takımda olmalı seneye,net)
Yasin Öztekin
Olcan Adın(satılabilir)
Wesley Sneijder
Engin Baytar(sözleşmesi bitti)
Endoğan Adili(kampta denenmeli)
Armindo Bruma
Aydın Yılmaz(sözleşmesi bitti)
Sinan Gümüş(ilk 11 oynamalı)
Lucas Ontivero(kampta denenmeli,evet)
Nordin Amrabat(talibi çıkarsa satılmalı)
Goran Pandev(sözleşmesi bitti)
Umut Bulut(sözleşmesi fesh edilmeli)
Burak Yılmaz
İsmail Berk Ünsal(kampta denenmeli)
Sercan Yıldırım(talibi çıkar illa ki,satılır)
Bu isimlerin yanında Hamza Hoca eksik gördüğü pozisyonları dolduracaktır,inanılmaz bir kadro şişkinliği var,bazı genç oyuncular gönderilmek yerine,şans bulmayı hak ediyor.
hamit,furkan,dany,amrabat kesinlikle takimda kalmali.. amrabati ispanyada takip eden biri olarak soluyebilirimki futbolunu cok gelistirdi beyniyle oynuyor artik.dany tam bir joker nereye koyarsan koy oynar yedekte alternatif olur SIKINTI Yaratmaz. hamit tecrubeli bence toparliyor kalmali.. furkan begendigim bir adam yektadan emre colaktan falan iyi bence.
Ya abi bir git Allah aşkına,saydığın oyuncuların hepsi çöp,bir kanatta Yasin oynayacaksa,diğer kanada çok daha iyi bir isim alınmalı,hazır talipleri var Amrabat'ın satalım gitsin,nedir bu nostalji hastalığı,gelmiş 28 yaşına adam,daha ne yapacak,27 yaşında İspanya'ya gidip,beyin nakli yaptırdıysa orada kalsın,oraya yararlı olsun.
Bak Amrabat dışında diğerlerini tartışmıyorum bile,sadece şunu söylerim; Hamit Altıntop dedemden bile ağır ancak halı sahaların yıldızı olur.O maaşıyla öküz alınır öküz.Eğer sözleşmesinde iyileştirmeye gidip 1,5-2 m alırsa kalabilir ama o zamanda Umut Bulut 2 milyon euro alıyor ben niye bu parayı alıyım diye itiraz eder,haklıdır.
Gitmesini istiyorum adamdan,gelmiş 32 yaşında 2 milyon euro alıyor o futbolla,inanılır gibi değil.
Dany bence kalmalı zaten 1 sene daha sözleşmesi var.Ayrıca Serdar Azizle anlaşacağımız konuşulurken bu Serdar'a 5 m vereceğimize Dany'nin bizde kalması daha iyi.
Dani Alves, N.De Jong ve M'bia alınıp geri kalan transferlerde -eğer yapılacaksa- genç oyuncuların alınmasından yanayım.
Steam ID : byildirim04
Dani Alves, Manchester United ile 2 yıllık sözleşme için anlaştı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Dani Alves sevdası nedir anlam veremiyorum. Adam saha içinde tam bir tiyatrocu .İtici ,antipatik. Hem yabancı sınırı kalkmışken 32 lik bir sağ beke yıllık 5 milyon euroya yakın para verilmesi mantıklı değil. Üstelik en az 3 yıllık anlaşmaya çalışıp floryada emekliliğin tadını çıkarır bu şimdiİstemezük .
steam : aytekin79
Ey Büyük Galatasaray taraftarı, içimizdeki hainlere tekmeyi koyan büyük başkan Ünal Aysal'a bir kez daha minnettarız.
easy.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Selçuk adama benzemiş.
Şu an Jihlava ile oynuyoruz,ikinci yarı oynanıyor, 2-1 öndeyiz.
İki gol de Sinan Gümüş'den geldi![]()
Telles her türlü Carole'den iyidir. Telles'in dezavantajı önünde sağlam adam oynamıyor oluşu. İleriye çıktığı zaman orta alandan kademesine girebilecek bir adam da yok. Durum böyle olunca Kral Çıplak.
...
Biri beni aydınlata bilir mi? Melo, Brezilya takımları ile anlaşıyormuş, peki kulüp buna izin vermeden ve bonservis ücreti konuşulmadan nasıl böyle birşey mümkün olabilir?
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
sabri gelistirmis ortalarini.
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hazırlık maçını izliyorum,defans yine evlere şenlik![]()
carole be kardesim ilk mac 1 gol 1 asist daha geleli 2 gun oldu adam.
Kurşunlama olayını Tİ'ye alarak bundan maddi kazanç sağlama amaçlı piyasaya sürülen ürünleri GS klübüne yakıştıramadım
resmin ben sana yakin halini atiyorum igne degilde ney o ? yani anlami 4.yildiz hayalleriniz patladi demek.