Sayfa 573 / 578 İlkİlk ... 73473523563571572573574575 ... SonSon
17,161 ile 17,190 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    resmin ben sana yakin halini atiyorum igne degilde ney o ? yani anlami 4.yildiz hayalleriniz patladi demek.
    İğne'nin altındaki simgeden bahsediyorum onun dışında takıldığım bir yer yok

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Boş muhabbet,orada ki şeyin iğne olduğu açık,patlayan şeyin balon olduğu da açık,istediğiniz kadar tartışın.

Bu da Fenerbahçe'nin çamaşır ipliği herhalde ama asılan şey çamaşır değil.

http://www.haber53.com/resimler/imag...4mm2303184.jpg
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galatasaray Futbol Takımı'nın uçuş kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:

Eray İşcan, Alperen Uysal, İsmail Çipe - Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Hakan Balta, Alex Telles, Aurelien Chedjou - Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Olcan Adın, Emre Çolak, Bilal Kısa, Yekta Kurtuluş, Yasin Öztekin - Burak Yılmaz, Umut Bulut, Sercan Yıldırım.

Oyuncularımızdan Koray Günter, Lionel Carole, Blerim Dzemaili, Sinan Gümüş, Jem Paul Karacan, Felipe Melo, Wesley Sneijder ve Lukas Podolski, kampa bugünden itibaren Avusturya'da dâhil olacak.

Fernando Muslera ise 22 Temmuz'da Avusturya'ya gelerek çalışmalara katılacak.

Furkan Özçal,Umut Gündoğan,Yavuzhan Keleşoğlu,Berk Ünsal,Emre Can Coşkun ve (oley be) Dany Nounkeu kamp kadrosunda kendilerine yer bulamadılar.

Bu kamptan sonra da büyük ihtimal Dzemaili,Yekta,İsmail,Eray(inşallah) ve Sercan ile yollar ayrılır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sneijder'ın 6-7 kilo fazlası var veya Gökhan Saki yüzünden aminoasite fazla basmış

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O değilde şampiyonluk almanağı nerede kaldı ? Çıkmazsa büyük rezalettir,hemde 4.yıldızı aldığımız sezonda.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Yeni sezon formaları.

Last edited by Banega : 23.Temmuz.2015 at 14:10

Galatasaray'da Bu Zamana Kadar Gördüğüm En İğrenç Formalar. Mor Forma Bile Yine Bundan Çok Çok İyiydi

Sarı Forma Body-Tişört Gibi, Siyah Forma da Atlet Gibi Duruyor...

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Parçalı güzel,siyahı da beğendim.

Ama o Parçalı formanın şortu hiç olmamış,o nedir ya.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

GS'nin formaları güzelde bencede parçalı şortu çok absürt olmuş

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

eski galiba ama ilk defa izliyorum ilahi muslera abi bi tane icli diyor.

https://www.facebook.com/video.php?v=915758245140113

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Evet beyler müjdeli haber geldi, yönetim büyük oranda golcü transferinden vazgeçmiş, Sercan Yıldırım kalıyor.

Sercan Yıldırım takımda kalıyor - Transfermarkt

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sinyor Roberto Mancini

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bilal efsane top oynuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bilal guzel oynadi ilk yariyi, sabri hep aksiyor oraya bir adam sart.. bir tane saglam defans ile melonun yerine guzel bi adam alsak ilerisi açik bizim...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Net söylüyorum,şu an ki Bilal her türlü Selçuk'u keser,Melo giderse oraya bir adam kesin gerekiyor.Keşke gitmese de oraya birisini hiç aramasak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sneijder&Podolski AŞ golü getirdi.

Gol Sneijder asist Podolski

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O değilde çok güzel oynuyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

aynen valla ben şaşırdım çok olumlu oynuyoruz herkes ne yapmasını gerektigini biliyo ama bi sağbek ve forvet şart bu takıma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk'un yapacağı katkıyı Bilal daha iyisini vererek yapar bence. Aralarinda 2 yaş var. Bilal daha teknik, daha iyi top saklayabiliyor, daha iyi bir oyun görüşü ve adrese teslim pasları var. Selçuk'un savunma yönü Bilal'e göre daha iyidir orası doğru. Daha çok koşar o da doğru. Fakat Bilal'in yeteneklerine daha çok ihtiyacımız var. Sadece forveti kaçıran bir oyuncu Selçuk, Bilal ise daha yetenekli ve topla daha iyi. Bilal'in yanına bir canavar koysan maç başı 11-12 km koşacak; o zaman takımdaki çoğu oyuncunun da yükü hafifler.

Sinan Gümüş Burak Yılmaz'a çok benziyor. Kanatta heba edilmemeli, forvet oynamalı.

Carole stoperde de bekte de güven veriyor. Carole - Chedjou ikilisi bile olabilir stoperde.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007

Son 40 dk izledim fena değildik ama karşı takımın teknik direktörü Mancini idi; normal bence

Sağ bek şart. Stoper alınmasını hala istiyorum. Melo yerine ya bir adam alınsın ya da Chedjou oraya geçsin. Dzemaili veya Jose yetmezse iki yönlü bir orta alan oyuncusu da şart. Sağ kanat da lazım. Burak'ı zorlayacak bir de forvet. Ha bir de yedek kaleci.

3 ağustos oldu eksik hala çok. Birçok oyuncuyla da yollar ayrılmalı.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Kimse Jem Karacan'dan bahsetmemiş. Bu adam en az Melo kadar yırtıcı ve iyi bir savunmacı. Benim bu maçtan izlenimim orta alana transfer yapmaya da biliriz, şart değil şu durumda. Aciliyeti olan sağ bek ve stoper transferini yapmamız lazım. Tabi bir de forvet.
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben baya zevk aldım maçtan. Yer yer dinlenerek oynadığımız için sıkıcı kısımlar da oldu ama oynadığımız kısımlarda çok seri güzel paslaşmalar oldu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

o değil bugün haberlerde gördüm bizim lucas ontivero yedek takımla antremana çıkıyomuş hayır as takımla çıksa ne olacak bu adam ne eksilecek belki adaşından bi şeyler ögrenir iki nasihat alır

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Büyüksün Cem başkan.

Cem Uzan'dan Ibrahimovic itirafı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Dun aksam bence galatasaray iyi oynadi sadece 2-3 haftaya daha ihtiyacimiz var... net olarak 1 sag bek sart oglu sart 1 tanede forvet alsak yeterli benim gozumde... umut bulutla tarikla sabriyle olcanla olacak is degil... yonetim yerinde olsam 1 dakika durdurmam yahu olcani umutu tariki... maca gelirsek carole ve jose rodriguez muthis oynadilar bence carole ozellikle sol bekte bindirmeleri harikaydi bence bu adamda is var... sonra sol stoper oynadi ordada muthisti cok guzel ataklar kesti... rodriguez ise paslari cok iyi pas futbolunu cok iyi oynuyor mucadeleci dikine gitmeyi seven biri. bence osmanli macinda carole ve joseyi gorebiliriz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Sivas maçında dünkü oynadığımız topu oynasaydık sezona tarihi bir galibiyetle başlayabilirdik. Maç içerisinde sık sık tek toplar ve basit oyunla birlikte göze hoş gelen bir oyun oynadı takım. Karşımızdaki takımın bi süre sonra Real Madrid olduğu farkındalığını da eminim benim gibi yitirenleriniz olmuştur. Hazırlık maçı olsa bile gerçekten iyi oynadık. Poldi'nin ilk devredeki şutlarından biri girseydi çok farklı bir skor olabilirdi. Buna rağmen eksiklere rağmen iyi oynadık, tam bir Avrupa takımı olduğumuzu bir kez daha gösterdik.

Tabi bütün bunlara ters olarak sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Basit hatalar ve konsantrasyon eksikliği bunun açık nedeni. Bir sağ bek ve bir forvetle bence bu sezonki hedeflerimiz için ideal bir kadro oluşur.

Basında sağ bek transferi için herhangi bir spekülasyon yokken, forvet adayı olarak Mario Balotelli gösteriliyor. Liverpool'da yıllık 6 milyon kazanırken yarısı vergiye gidiyor ve yaklaşık 3.3 milyon civarı bir maaşla oynuyor. Biz bu maaşı her türlü verebiliriz kendisine seve seve. Yeter ki gelsin..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Denge diyen Hamza hoca Mario ile dengenin feleğini şaşırtır ya neyse

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Asıl en dengeli transferi yapmış oluruz bence. Daha Wesley ile yeni sözleşme yapılacak ve 3.5 milyondan az olmayacaktır bu sözleşme yıllık olarak. Mario'ya da yıllık 3.3 milyon verilir bence. Sonuçta bahsi geçen adam Balotelli.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

balotellimi ? futbol tarihinin gordugu bence en kazma ve simarik adamidir gelmesin aman aman....

Mesaj Yetkileri