Sayfa 575 / 1204 İlkİlk ... 754755255655735745755765775856256751075 ... SonSon
17,221 ile 17,250 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Servet'i ben de sevmiyorum ama Fatih Terim'le yükselişe geçecektir.
    Ve kahramanımız olacak öyle mi?

Küme düşmeyi tercih ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Servet evlat olsa sevilmez mi? Geçen sene takımda en iyi oynayan futbolcu Servet'ti. Takımın gol yükünü bile çekti adam
    En iyi oynayan oyuncu Servet'miydi?.Yapma Allah aşkına.Trabzon maçındaki yaptığı hata hala gözümün önünden gitmiyor.
    Formasını satanın... diye başlayan tezahüratı hiç duymadın heralde?Taraftarın en çok istemediği adamlardan bir tanesidir Servet.Ve her zaman saatli bomba gibi.Bir hata yapar maç gider.Üstün top tekniği sayesinde topla oynamayı çok sever.Bu adam asla bizim stoperimiz olmamalı.Hatta bana kalırsa Hakan Balta'yı stopere koyalım.O adam daha iyi stoperde.

Arshavin bomba olur ama pek ihtimal vermiyorum. Gelirse çok iyi olur bence. Servet'e gelirsek bir sene parlayıp kendini göstermiş bir oyuncu. Tekrar yapmaması için hiç bir sebebi yok, tabi eğer bilmediğimiz bir problemi, kronik bir rahatsızlığı yoksa.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

6 yabancı sınırı olduğu için sorun olur diye düşünüyorum

4-4-2 oynanırsa 2 yabancı forvet 2 yabancı ortasaha kaleye yabancı iki stopper yabancı. Bunun birde uyum sorunu var alışması süreci var
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yahu servetin neyini begenmiyorsunuz servetin yanina hizli bi stoper koy cok iyi olur

ayrica belirttigim gibi bu takima bende forvet istemiyorum stancu kac macta forvet oynatildi bana solermisiniz ?

ben baros-stancu-elmander 3"lusune guveniyorum ligde bizi rahat tasirlar ayrica kazim ve pinoda forvet mevkisinde oynuyabiliyorlar her zaman dedigim gibi onceligimi saglam bir kaleci ve alternatifli turk oyunculari.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Yahu servetin neyini begenmiyorsunuz servetin yanina hizli bi stoper koy cok iyi olur

komik olma...servet'i tek başına değerlendirdiğimz zaman asla ve asla Galatasaray'ın stoperi olmamalı...topu herzaman yana oynayan (ileri 5 kere oynuyosa hepsi rakibe), maradonanın deyimiyle kazma!!!...gerçekten çok acemi bi defans bence..abartmıyorum...balta ondan daha iyi bence stoperde...ağzıyla kuş tutsa servet bana ve benim gibilerine yaranamıcaktır...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Engin Cim Bom'a!

Trabzonspor’un ‘Psikopat’ lakaplı futbolcusu Engin Baytar da yuvadan uçacak mı? Kadrosundan birçok oyuncuyu kaybeden Bordo-Mavililer, şimdi de Engin Baytar tehlikesi yaşıyor.

Kaptan Tolga Zengin ve Colman’la sözleşme yenileyen Fırtına, sıraya Engin Baytar’ı almasına karşın, oyuncuyla yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı ancak bunun nedeni de çok geçmeden anlaşıldı. Trabzonspor’un ‘yaramaz çocuğu’nu Galatasaray’ın istediği öğrenildi. Alman B.Leverkusen ve Hannover takımlarının da takibinde olduğu belirtilen Engin’in, bu yüzden sözleşme yenilemeyi ağırdan aldığı kaydedildi.

Özellikle Galatasaray’ın yakın takibindeki Engin Baytar’ın Trabzonspor kulübüyle kesin olarak anlaşmaya varamaması halinde Bordo-Mavili kulüple ipleri koparacağı ileri sürüldü. Daha önce Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam’ı Bordo-Mavililer’in elinden kapan Sarı-Kırmızılı takımın bu hamlesi ise Karadeniz ekibini harekete geçirdi. Engin’e yıllık 2 milyon TL öneren yönetim, bir sonraki görüşmede bu ücreti artıracak ve oyuncunun kafasında takımdan ayrılma gibi bir düşünce oluşmaması için şartları zorlayacak.

Anlaşma sağlanamaması halinde Engin’in, Aslan’ı istediğini söyleyeceği ve Galatasaray’ın da transfer görüşmeleri için Fırtına’nın kapısını çalacağı ifade edildi.

AJANSSPOR

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yıllık 2 milyon TL' mi
    Last edited by William Rookwood : 02.Temmuz.2011 at 15:37

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

2 milyon TL diyor Euro'yu nasıl okudun

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Allah korusun diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post

komik olma...servet'i tek başına değerlendirdiğimz zaman asla ve asla Galatasaray'ın stoperi olmamalı...topu herzaman yana oynayan (ileri 5 kere oynuyosa hepsi rakibe), maradonanın deyimiyle kazma!!!...gerçekten çok acemi bi defans bence..abartmıyorum...balta ondan daha iyi bence stoperde...ağzıyla kuş tutsa servet bana ve benim gibilerine yaranamıcaktır...

Servet şu anda Türkiye'de tüm takımların içerisinde oynayan en iyi türk savunma oyuncusudur. (nokta)

Zamanında Hakan Şükür gibi bir forvete "kazma" diyenler ,şimdi de aynı şeyi Servet'e yapıyorlar. Milan -Fenerbahçe maçından bugüne çok şeyler değişti. O servet ile bu Servet arasında dağlar kadar fark oluştu. Hırsıyla,hava hakimiyeti ve fiziksel üstünlüğüyle bence kesinlikle çok iyi bir savunmacı.Yapılması gereken tek şey yanına hızlı ve teknik bir savunmacı koymak. DC oynayan adamın ilk görevi savunma yapmak ve Servet bu konuda başarılı. Topu oyuna sokan Dc değil, iyi pasör değil fakat iyi bir savunmacı.Avrupa devlerinde oynayan Dc'ler sanki messi ya da C.Ronaldo Daha iyisi çıkana kadar en iyisi Servet. Bunun üzerine boş boş sallamayın.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adım gibi eminim bu adamın yanına Vidic'i koy Servet yine aynı Servet'tir.Geçen sene en çok ıslıklanan oyunculardan bir tanesiydi.Bu senede değişiceğini sanmıyorum.Yine alır topu döner arkasını bir bakmışız gol olmuş.Bu onun huyu asla değişiceğini sanmıyorum.Ve kesinlikle iyi bir savunmacı olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Servet'in karakterini begenmiyorum. Bi de oyun zekasi cok kotu.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ben Servet'in karakterini begenmiyorum. Bi de oyun zekasi cok kotu.

Oyun zekası kötü değil aslında sadece basit. Kaleni koru ve topun içeri girmemesi için elinden geleni yap , Rakip forveti savun top aldırma, eğer alırsa yıprat pozisyon yaratmasını engelle.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu da kotu bir oyun zekasi bana kalirsa Kayserispor maci hala gozumun onunde.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu arada Lorik Cana Lazio ile 5 yıllık sözleşme imzalamış

Kaynak Ntvspor

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Oyun zekası kötü değil aslında sadece basit. Kaleni koru ve topun içeri girmemesi için elinden geleni yap , Rakip forveti savun top aldırma, eğer alırsa yıprat pozisyon yaratmasını engelle.
    işte söylemek istediğim bu....çok çok basit bi defans oyuncusu bence.bu söylediklerni sadece fiziğiyle yapmaya çalışıyo...hava toplarına hakim falanda değil bence...sadece boyunun gerektirdiği şekilde.zamanlama falan yok...kimse kusura bakmasın...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ama bunları en iyi şekilde yaptığı için en iyi Türk stoper.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bu arada Lorik Cana Lazio ile 5 yıllık sözleşme imzalamış

Kaynak Ntvspor
    doğruysa sıra bizde demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Evet öyle bir haber geldi NTVspor'dan inşallah doğrudur

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Ama bunları en iyi şekilde yaptığı için en iyi Türk stoper.
    Servet zaten sadece bunları yaptığı zamanlarda parladı. Ama artık bunları yaptığını söylemek zor. Rakip ceza sahasında topu önüne indirirken arka planda parende atan Servet mi ararsınız, son dakikalarda maç berabere giderken rakip ceza sahasına çok lazımmış gibi topla dalmaya çalışan Servet mi ararsınız (bir kontrada yerinde yok), çok gairp işlerle uğraşmaya başladı. En iyi Türk stoper uzun zamandır Servet değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cana anlastiysa Lazio'yla kuluple pazarliklar tamamlandi demektir. Muslera hayirli olsun. Keske Cana da kalsaydi ama sartlar bunu gerektirdi. Hoscakal Lorik Cana !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kurşunu yollamanın sırası bizde. Açıklama bekliyoruz artık. Resmi sitede şunu görmeden transfer kapansız istemiyorum: "Fernando Muslera Galatasaray'da Uruguay/16.06.1986"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cana"nin gitmesi iyi oldu sahsen begenmiyordum savasci ruhlu birisi ama teknik 0"di resmen adamda cambiasso veya kallstrom gelirse guzel olur birde kaleye muslera oldummu guzel olur forvete falan gerek yok sahsen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Internacional'in 26 yasindaki sag beki Galatasaray'in kendisi icin teklif yaptigini soylemis. Adamin Sporx'te videosu var bir izleyin derim, cok feci gercekten.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Servet şu anda Türkiye'de tüm takımların içerisinde oynayan en iyi türk savunma oyuncusudur. (nokta)

Zamanında Hakan Şükür gibi bir forvete "kazma" diyenler ,şimdi de aynı şeyi Servet'e yapıyorlar. Milan -Fenerbahçe maçından bugüne çok şeyler değişti. O servet ile bu Servet arasında dağlar kadar fark oluştu. Hırsıyla,hava hakimiyeti ve fiziksel üstünlüğüyle bence kesinlikle çok iyi bir savunmacı.Yapılması gereken tek şey yanına hızlı ve teknik bir savunmacı koymak. DC oynayan adamın ilk görevi savunma yapmak ve Servet bu konuda başarılı. Topu oyuna sokan Dc değil, iyi pasör değil fakat iyi bir savunmacı.Avrupa devlerinde oynayan Dc'ler sanki messi ya da C.Ronaldo Daha iyisi çıkana kadar en iyisi Servet. Bunun üzerine boş boş sallamayın.

Servet isterse Ferdinand yeteneklerine sahip olsun.. 17 Ekim 2010 günü Ankaragücü maçında yaptıklarını asla unutmayacağım.. Bu formayı haketmeyen ilk isim Servet Çetin.. Umarım en kısa zamanda defolur gider..

Diğer yandan gerçek bir adamı kaybetmek üzereyiz.. Lorik Cana Lazio ile anlaştıysa orta sahaya en az 2 takviye şart olacak.. Forma için şartları gözetmeksizin elinden geleni yapan bu Arnavut'u asla unutmayacağım.. Umarım birgün yine buralarda görürüz kendisini.. Gerçek karakter sahibi adam !!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Internacional'in 26 yasindaki sag beki Galatasaray'in kendisi icin teklif yaptigini soylemis. Adamin Sporx'te videosu var bir izleyin derim, cok feci gercekten.
    Hocam Sotanin Bi Sozu Vardi Turk Takimlari Youtubeden Video izleyip Topcu Aliyor demisti o videoda oyuncunun en iyi yaptigi seyler gozukmus bide en kotuleri yapsalardiya video olarak oyuncuyu izlemedim ama sen bole yazinca aklima sotanin roportaji geldi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de youtube'a pek guvenmem ama bu adam gercekten saglam gibi bir izleyin anlayacaksiniz dedigimi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.sporxtv.com/futbol/superl...705SXQ?ref=YSX
    Sağ ayaklı roberto carlos mu bu adam yahu?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gerçekten çok sağlam

Mesaj Yetkileri