Gelen Gideni aratırmış.
Gelen Gideni aratırmış.
Football is simple,but Football Manager is not
adam dokuz gol attı be bu kadar da gitmeyin üstüne. iyidir iyi![]()
Last edited by di canio : 20.Mart.2012 at 00:00 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.
rapaiç,kulübe milan badelji önermiş
Milan Badelj iyi bir oyuncu, Gelirse fayda sağlar.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İspanyol basını, Real Madrid'de oynayan Fransız orta saha Lassana Diarra'nın sözleşme haklarının F.Bahçe'de olduğunu iddia etti.
Haberde, iki kulübün Diarra'nın bonservisi için 8 milyon euro'ya anlaştığı ve protokol gereği 1 milyon euro'sunu ödediği belirtildi. Ayrıca 3 Temmuz sürecinin F.Bahçe'yi bu transferden vazgeçirdiği dile getirilirken, sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncunun haklarını elinde bulundurduğu ve Diarra'nın başka bir takıma gidemeyeceği vurgulandı.
İnşallahhhh.![]()
Gelirse müthis transfer olur ki Christian'in oynadigi mevkiye cag atlatir.
biraz fazla çalim atsadacok iyi transfer olur gayet iyi oyuncu.
ah o 3 temmuz olmasaydı şimdi sen olucakdın belkide
iyi oyuncu fakat türkiyede tutunamaz gibime geliyor.. oyun tarzi olarak..
Diarra her ülkede bence gayet iyi oynar süper bir orta saha oyuncusu.
Su davayi bi atlatalim çok sağlam transferler bekliyorum aksi halde oyuncu almanın bi mantığı yok.
...
Maalesef ki 3 Temmuz olmasaydı Gökhan İnler, Lass Diarra ve Krasic Fenerbahçe'deydi. Son dakikada yollarını değiştirdi hepsi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Diarra harika bir oyuncu her ülkede bencede rahat oynar,kısmet değilmiş umarım önümüzdeki sezon bizde olur.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Az kaldı az şu 45 m $ versinler bide şu davadan aklanarak çıkalım yine alırız biz onları
Gökhan kendi sitesinden menejerim napoli ve fenerbahçeyle görüşüyor demişti. ben fenerbahçeye gelmek isterim diyede eklemişti ben gözümle gördüm o yazıyı belki hala duruyordur girin bi bakın
Lass biz veya bir başka klüp fark etmez, lig için fazla kaliteli bir orta saha oyuncusu.Hele bizim şuan o mevkide oynayan oyuncularımız Selçuk-Cristian olunca haliyle ekstra süper bir transfer olur gerçekleşmesi durumunda.Ama bana haber saçma geldi veya inanıpta kendimi beklentiye sokmak istemediğimden bilmiyorum.Eğer olursa harika bir transfer olur.
Yalnız ön liberonun dışında birde sağlam bir stoper lazım bize.Lugano oynamıyordu en son, geri gelme gibi bir durumu olsa keşke.Tabi birde Ziegler vakası var.Eğer bizim yöneticiler kör değilse bu adamın bonservisini almazlar.O halde ya Özgür'ü şimdiden oraya alıştırmak gerekiyor yada iyi bir bek bulmalıyız.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Menajer Ahmet Bulut: Emre için Avrupa'da pek çok alternatif var.Bunlardan biri de Atletico Madrid..Sezon sonunda görüşebiliriz (Radyospor)
Arda'yı aldı. Burak ve Emre'yi de istiyor Atletico. Nuri , Mesut , Hamit de Real de Madrid Türk kaynayacak maşallah![]()
Bence bu isimlerde alınırsa sonra Demirören de gider başkanları olur![]()
emreyi başkan göndermez gibi
Ludovic Obraniak: Kulübüm izin verirse, gelecek sezon Fenerbahçe veya Liverpool'a gidebilirim
forvet değilmi bu adam ya