Gelen gideni aratmasın da. Hemen sarıldık yeni başkanımız aman aman canım benim çok seviyoruz seni falan diye. Adamın söylediği şeylerin yarısı hikaye. Ben çok bilirim salı gelecek-cuma geliyor-pazartesi istanbul'da diye diye bekletirlerken robert pires gelmeyince ağlayan küçük halimi![]()
Muntari'nin kesinlikle Kallström'den daha iyi olduğuna inanmıyorum.
Muntari defansif bir oyuncu atağada gidip geliyor ama bir oyun kurucu değil..
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bize oyunkurucu gerekmiyor zaten 10 numara tarzında. Çift yönlü bir oyuncu lazım ama defansı da hücumu da sağlam olacak. Bu isimlerden alabileceğimiz en iyisi Kallström. Muntari o kadar çalışkan bir adam değil. Futbol zekası da Kallström'le tartışılamaz sanıyorum.
Muntari çalışkan değil mi ? Muntari - Ujfalusi ikilisiyle rakibi inanılmaz boğarız bence.Muntari çok koşan,çok sıkı markaj yapan bir adam![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kallström kadar çalışkan değil bence![]()
Ben şu olayı anlamıyorum taraftar yüzünden transferden vazgeçmek, sürekli bildirimde bulunmak ki hem gizli kalması gerekiyor diyorlar sürekli isimlerini telafuz ediyorlar falan çok garip geldi bana resmi sitede mi yayımlanmış yukarda bir arkadaş yazmış sao paulo ile görüşmelere başlanıcak falan detaylı rapor veriyorlar bildiğin enteresan geldi bana.
borsaya bildirmek zorunda oldugu için oraya bildirdiğinde zaten basına da verilmiş oluyor. madem verildi,resmi siteden taraftara da duyuralım deniyor. o yüzden görüşmelere başlandıgı yazılıyor.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Önceden bunları bildirmediğimiz için sürekli para cezası aldık. Bunları bildirmemiz gerek.
Evet Beşiktaş iyi oturttu o sistemi. Biz de Abdurrahim Albayrak açıyor ağzını yumuyor gözünüErsan hakkında yaptığı açıklama yüzünden de para cezası yemiştik.
KAP'a bildirmelerinden bahsetmiyorum mesela henüz Luis Fabiano için kulübüyle görüşüldüğü bildirilmedi. Benim demek istediğim tribüne çok oynuyorlar. Yoksa tabi bildirmeleri gerek ki baya yandı elleri bu nedenden dolayı.
Cana Ntvspor'da,İtalya'ya gidiyormuş imza atmaya.
Cana imza atmaya gittiğine göre Muslera da imza atmaya gelecek.
Muslera ile takas edilmiş.Böylelikle Muslera hayırlı olsun.Sonunda aldık birini kaleye.
Cana'nın menajeri ağzından kaçırdı. Muslera ile takas oldu .
Para verdimi acaba Gs üstüne?
Lorik Cana veda etti NTVSpor ekranından..
Güle güle cesur yürek... Yanlış zamanda, yanlış yerde buluştuk malesef.
Cana'yı çok severdim ama olmadı maalesef.Atıl'ın dediği gibi yanlış zamanda yanlış yerde buluştuk. Yolu açık olsun. Kaleyi sağlama almamız da sevindirici.
Selçuk-Ceyhun-Yekta birde yanlarına Yiğit İncedemir alınırsa yerli orta saha baya iyi olur.
Yiğit'e gerek yok. Çok düz bir oyuncu olduğunu düşünüyorum şahsen. Bize çift yönlü bir adam lazım. Kallström veya Muntari çok iyi olur.
Culio'nun akıbeti ne olacak acaba? En çok onu merak ediyorum.
Ümit Davala sabah kamptan sonra açıklama yaptı.Şu anda herkesin şansı eşit,İstanbul'da kadroyu 30 kişiden 23 kişiye indireceğiz dedi.İnşallah Culio ya da Pino gibi isimler gönderilmez.Serkan-Sarp-Ayhan kesin olarak gönderilmeli.Emre Çolak-Batdal-Stancu kiralanmalı.
-----------Muslera-----------
-Sabri-Ujfa-Servet-Çağlar-
----------Ceyhun------------
-------Selçuk---Yekta------
Kazım------------------Arda-
-----------Baros--------------
Sanırım halihazırda bu durumdayız.![]()
-----------Muslera-----------
-Sabri-Ujfa-Servet-Hakan-
----------Ceyhun------------
-------Selçuk---culio------
Pino------------------Arda-
-----------Baros------
böyle daha iyi olurda nasıl bir sistem oynatacağını bilmiyoruz. Böyle bir sistemde ceyhun yetersiz kalır orada
Steam: briannn07
PS4: Swoldern