Pino'yu severim fakat hoca Kazım'ı daha çok sever.O yüzden onu yazdım.
Pino'yu severim fakat hoca Kazım'ı daha çok sever.O yüzden onu yazdım.
Çağlar sakatlanmazsa vermez formayı Hakan'a. Bence 4-3-3 oynamayacağız. Oynamamalıyız da![]()
Mutlaka bir ortasaha oyuncusu alınmalı bence. Sabri'ninde durumu belli değil ne kadar oynar ne kadar gider bütün sezon boyunca Serkan'a mı bırakılacak sağ bek. Bence bu senede Kallström gelmez, gazetelerin getirdiği futbolcu olur anca. Muntari ve ya süpriz bir isim düşünüyorum
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
kesinlike sabriye iyi bir alternatif lazim sey olabilir konyasporun sag beki hakan aslantas birde ortasahaya yabanci bir adam selcugun yanina kallstrom veya cambiasso olursa guzel olur 4-4-2 ile baslayip 4-2-3-1 sistemine doncez gibi macin gidisatina gore forvete gerek yok bu arada insallah oyle bi sacmalik yapmaz yonetim + culio bu takimda kalicak ve kalmalida.
Last edited by byariff : 04.Temmuz.2011 at 16:47
Cana gitmemeliydi. Muslera'nın uyum süreci de uzun sürecek, hali hazırda bir turnuvada oynuyor ne zaman geleceği bile belli değil. Bu transfer bana mantıklı gelmiyor.
Cana keşke kalabilseydi. Onun gibi savaşçı oyuncu bulmak zor olucak.
Muslera hayırlı olsun.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şu ortasaha ve forvet transferini de tamamlayalım da kapatalım artık transferi.
Kaç oyuncunun bileti kesilecek?
Galatasaray'da yardımcı teknik direktör Ümit Davala, Avusturya kampında yaptığı açıklamada takımdan gönderilecek oyuncuların sayısını belirtti.
04 Temmuz 2011 Pazartesi - 13:03
Webaslan.com
![]()
Galatasaray'da yardımcı teknik direktör Ümit Davala, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Avusturya'da oldukça iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Davala, gün geçtikçe temponun biraz daha artacağını söyledi. Davala ayrıca şu anda 30 kişi olan kadroyu 23'e indireceklerini ifade etti.
Geçen sezonun izlerini sildiklerini belirten Davala, "Fatih Terim'in takımın başına geçmesinin ardından takımda yeniden bir motivasyon sağlandı. Takım içerisinde sevgi, saygı ve birliktelilik havası da artarak devam edecek. Futbolcular şu anda burada oldukça moralli ve biz de onlara yardımcı oluyoruz. Bu sezon için iyi bir takım hazırlamak için tüm çalışmalarımızı yapıyoruz. Galatasaray taraftarının biraz sabırlı olmasını istiyoruz" dedi.
Fatih Terim'in genç futbolculara büyük bir önem verdiğini ancak kadro yapılanmasında performansların baz alınacağını belirten Davala, "Şu anda burada 30 kişilik bir kamp kadrosu var. Oyuncuların burada gösterdiği performansa göre İstanbul'da bazı kararlar vereceğiz. Takımdan ayrılacak olan bazı futbolcular olacak ve bu futbolcuları belirlemek için de bu kamp çok önemli. Burada herkes eşit ve biz de performansa göre karar vereceğiz. Takımdan ayrılacak olan futbolcuları İstanbul'da açıklayacağız. İlk etapta düşündüğümüz 3'ü kaleci olmak üzere 23 kişilik bir kadro. Tabii bu sayı bir, iki sayı aşağı-yukarı oynayabilir" şeklinde konuştu.
Bence, Aydın Yılmaz, Mehmet Batdal, Stancu(kiralık) Aykut Erçetin, Mustafa Sarp
Kesinlikle bir orta saha alınmalı. Yekta - Ceyhun - Culio - Selçuk dörtlüsüyle bu iş yürümez. Bence Cana gitmeseydi çok iyi olacaktı..
"Muslera transferi bitti"
Galatasaray'ın, Uruguaylı kaleci Muslera transferinde mutlu sonu ulaştığı iddia edildi.
04 Temmuz 2011 Pazartesi - 18:12
DHA
Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Galatasaray uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'yı transfer etti.
Muslera bitmiş.![]()
Wikipedi'de yazmadıysa inanmam transfere.
Screw you guys, I'm goin' home
Kamp şu an 30 kişi.Kaleci,orta saha,forveti eklersek 33 olur.10 kişi gidecek o zaman takımdan.
Ertem Şener 6 milyon Euro + Cana dedi Muslera için.Yılda 2,5 milyon alıcakmış Muslera.
Ertem Şener'in söylediği doğruysa üzüldüm şu an.
Bu çok güzelmiş
Hayatta 6 milyon € vereceğimizi sanmıyorum![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Muslera o parayı eder. Ama bi 3-4 sene sonra. Eğer 27-28 yaşına gelişimini sürdürerek girerse, bırakın Cana+6'yı, Cana + 12-13 eder.Ama şimdi değil. Cana+3 deniyordu, o yeter.
![]()
O kadar parayı veremez bence bizim takım.En fazla 3-4.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Muslera hayırlı olsun
![]()
Lazio bayrağı yakışmış e hadi Muslera sende gelde biz gülelim
luis_fabuloso Luis Fabiano
Não há negociação e estou pensando só na recuperação para estrear. Não vim para o SPFC por dinheiro e também não sairei por esse motivo
umutofkeli Umut Öfkeli
Luis Fabiano: "Ben Sao Paulo'ya para için gelmedim ve para içinde ayrılmam." Kaynak: Resmi twitter hesabı.
haber dogrudur insallah fabiano gelmez.
Fabianonun gelmemesi gsnin hayrına olur bence sonuçta çok ciddi bir sakatlık geçirmiş ve bence çokta gerekli olmayan bir mevkiye yapılacak olan tarnsfer
Hayirli olsun ne diyelim adam Sao Paolo asigi cikti![]()
Muslera kesin geliyor mu ? buda fos cıkmasın