Biz yokken baya işler çıkarmısın Alper abi tebrikler.![]()
Ooo Hocam milli takım yapmışsın bence 2 takımıda yenersın
Milli Takım maç sonuçları şahane. Devamının gelmesi ümidiyle abi![]()
Man.City ile eşleşmen mizaha kaçmış sankigrup fena değil, çıkarız da lider çıkarız umarım. Milli takımda da farkını hissettirmişsin hocam hemen, 2'de 2. Şahane başlangıç olmuş
![]()
Sonuçlar harika. Elemelerdeki grubun kolay sayılır, 1. çıkabilirsin. Ligde iyi gidiyor. Man City'e gruplarda yenilsek bir şey olmaz önemli olan üst turlarda yenilmeyelim. Böyle devam![]()
Maçlar süper.
Hocam neler yapmışsın nelerBu yıl ŞL'yi getir bize haydi
![]()
2 haftadır şehir dışındaydım abi bu kariyerin kapanmamış olmasına sevindim.Okudum o 2 haftalık kısmıda şanssızlıklar yaşamışız biraz avrupada.Büyük takımlara karşı biraz zorlanıyoruz ama karşıyakayı buralara getirmek buna sabır etmek bile başarıdır.Tabi daha büyüklerinide istiyoruz başarılarınmilli takım görevindede başarılar diliyorum hayırlı olsun.O kupa izmire gelecek
![]()
Süper gidioy ya umarım şl gelir ama bence gelmez gibi man city. yenemiyoruz ama bence en az çeyrek final oynarsın
Shakhtar'ı eleyeceğini düşünüyorum hocam. Bu sene en az yarı final diyorum.![]()
TariboWest
İnşallah Ümitcim..
İnşallah gidebildiğimiz yere kadar gidicez..
Çok sağol kardeşim bende çok istiyorum o kupayı getirmeyi ama bilmiyorum bu sezonun sonunda sözleşmem bitiyor Karşıyaka ile yenilemedim. Bakıcaz artık..
avrupa kupalarında net bi başarıya sahip olamamanın yanında gurur duyabilceğiniz bi çok şeyi sığdırmışsınız 10 sezona. en başta böyle bi kariyeri sıkılmadan, umutsuzluğa kapılmadan 10 sezon oynayıp ve paylaşmak herkesin harcı olamazbahsettiğim ayrı bi konu ama karşıyaka tarihine uzun gibi gözükse de her sene istikrarlı yerel kupalarda adını kazımakta kolay olmasa gerek.. lafı uzatmadan başarılar diliyorum, kolay gelsin.
Bucaya 5 atarken neler hissettin hocam?![]()
valla kaldıgım yerden 10 sayfayı sıkılmadan okudum gözlerim doldutakımı nerden nereye getirmişsin başarıların devamını diliyorum hocam şampiyonlar ligini getirmeden bizi bırakma
![]()