Ternana bildiğin potansiyel tehtit, bildiğin köklü takım oldular, kalbur diziyolar !
Celtic'i evire çevire döverik
Ternana bildiğin potansiyel tehtit, bildiğin köklü takım oldular, kalbur diziyolar !
Celtic'i evire çevire döverik
Gerçi süpriz yok beşiktaş alışık bu skorlara
:d :d :d :d
Çok güzel bir kariyer hocam. Milli takım olarak da Afrika kökenli bir takım ile Dünya kupası kaldırırsan çok güzel olur bence. Kupa Kara Kıta'ya da gitsin.
Gruptan rahat çıkarız.
sowkay'ın Değerini Bilmeyenler Utansın Her Maç Muz Ortalar Ters Kademeler Futbol Kariyerini Bitirdiler Menejer Olarak Çağ Açtı
Sir Sowkay !
Babam Bana Alexi Anlattı Ben Çocuklarıma Sowkay'ı Anlatıcam![]()
Öncelikle yaptığımız işler iyide olsa kötüde olsa hep köstek olacak insanlar olacaktır bunların aklında hep fitne, fesat vardır. Biz yaptıklarımızı görebilenlere hitap ediyoruz hep. Diğerlerini fazla önemsemiyoruz. Muz ortalar iyiydi fakat pivot santrafor olmadığından toplar taça gidiyodu bunları kimse yazmazdı neyse.. Arap atı gibiyim sonradan açıldım. Menajerken tarih yazıyoruz.
Fazla açılma aman lifler kopabilir![]()
Nemi gördüm ? Sahada 11 tane ruhsuz. Ne yapacağını bilmeyen bir koyun sürüsü gibiydiniz, hepiniz. 21 Yıldır mantova'ya katmaya çalıştığım en ufak şeyi bile "mücadele"yi bile gösteremediniz.
Bu performansla hiçbiriniz bu kutsal formayı haketmiyorsunuz, açık ve net. kendinize çeki düzen vermezseniz karşınızda üzerinize titreyen bir hoca değil, Gazzi gibi takımı "satmak" için fırsat kollayan menajer bulacaktırsınız ve bugünleri çok arayacaksınız, fakat bu geçen günler geri getirmeyecek, değerini bilin.
Last edited by sowkay : 11.Eylül.2013 at 02:56
Değişmez felsefe.
GÜNDÜZ Nereye gidiyor ?
hocam çoktan seçmişsindir sen takımıda inş türkiyeyi seçmişsindir
Hocam sen Türkiye'yi seçmişsindir inşAllah (:
Milli Görev seni bekler hocam
Umarım Türkiye'yi seçmişsindir..
Türkiye'ye tabiki de=)
Türkiyenin kadrosu nasıl ?![]()
isviçreyi seçsen vatan haini olurdun türkiyedeisviçrede playoff maçında yaşanan olaylardan sonra ezeli rakibimiz sayılır
![]()
Arkadaşlar transfer yapmıyacaz yeaaa diye artizlik yaptıkta bu saatten sonra gerek yok zaten cl'yi alıp mantovayı bırakacağımız için yardır mantova moduna giriyoruz![]()
Türkiye Milli takımını merak edenler vardır kadroya biraz göz attım yardımcının önerdiği kadroyu onayladım hazırlık maçları var o yüzden pek detaya inmeden gurbetçi oyuncularımız iyi gözüküyor.
vay canına kalecimizin değeri 40.5 milyon euro![]()
Belarus, Hırvatistan liginde bizi şampiyonluğa götüren 4-3-3 sistemiyle çok gol atıyoruz fakat son zamanlarda yenilmeye başladık galiba taktik miladını doldurdu 4-4-2 ye geçmeyi düşünüyorum bi kaç transfer harekatı sürdürmekteyiz.