Bu arada Emre Belözoğlu 2 maç ceza almış. Dirsek atmak kadar kötü birşey değil tabi yaptığı. Normal 2 maç ceza.
Bu arada Emre Belözoğlu 2 maç ceza almış. Dirsek atmak kadar kötü birşey değil tabi yaptığı. Normal 2 maç ceza.
Besiktas - Galatasaray macinda Besiktas takiminin takim halinde sportmenlige aykiri hareketleri nedeniyle 8.750 TL paracezasi verildi
PFDK - Besiktas - Galatasaray macinda Besiktas tribünlerinin cirkin ve kötü tezahürati nedeniyle 40.000 TL para cezasi verildi.
Bu sezon bir şekilde bitsin de nasıl biterse bitsin diye bakıyorlar. Gelecek sezona akılları sıra temiz girme niyetindeler ki bu tür kararlar çıkıyor, çıkacak gibi de görünüyor eğer devam ederse karışıklıklar.
Dirsek atmanin ceza 3 mac irkcilik 2 mac.
bir zamanlar inonu stadi...
![]()
2 maç seyircisiz cezası, beklediğim bir cezaydı. Daha beterini verir bu PFDK dedim hatta, abartmıyorum 5 maç bekledim.
Taraftarların yaptığı hareketlere verilen ceza neyse de; takım ne yaptı da ona da para cezası verdiler, onu pek anlamadım. Trabzon'a da aynı cezayı vermişler. Sportmenlik dışı hareketlere kart verilir benim bildiğim veya maçtan sonra bir hareketini tespit eder ceza verirsin. Bu kural daha önce var mıydı, yeni mi çıkardılar? Çok saçma!
Şu olaylara 2 maç ceza verildi ya helal olsun vallahi bence beşiktaş itiraz etsin de 1'e falan da düşürürler belki.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu da bizim kareografimiz.
Emeği geçen herkese helal olsun.
tüpmü onlar![]()
![]()
![]()
Yok doğalgaz.Tekerlekli sandalye. Tüpe benzer bir hali var mı? Dalga mı geçiyorsun, yoksa gerçekten öyle mi gördün?
Dur, ben cevap vereyim; dalga geçiyorsun!
Şu açıdan da paylaşalım da, başka şeylere de benzeten çıkmasın.![]()
dostum bu kadar asabi olma ben onları tüpe benzettim demirörene gönderme yaptı taraftar dedim heralde
Evet ilk resimden ne olduğu anlaşılmıyordu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fotoğrafın boyutu böyle ben ne yapabilirim? Yenisini de ekledim daha net görmeniz için.
Bakmakla görmek arasında fark var tabii, sen de haklısın.Tekerlekli tüp de iyiymiş hani.
Neyse, bundan sonra boyutunu büyütüp öyle koyarım fotoğrafları, yanlışlık yaşanmasın.
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Tepkim, böyle hassas bir konuda eklediğim fotoğrafa tüp mü onlar denmesineydi. İnceden bir dokundurma var diye düşünerek o tepkiyi verdim. Sonuçta bu, önemli bir mevzu. Ortada bir emek var ve o şekilde bir yorum gelip sonunda da gülücük ikonlarını görünce ben de hassaslaştım. Benim açımdan bir problem yok.
Fotoğraflar tekerlekli sandalyenin tüp zannedileceği kadar da küçük değil bence.
''Aynı tas aynı hamam''? Bu çok mu güzel bir üslup oldu şimdi, bana derken? Konu da nerelerden nerelere geldi, iyice dağıldı.
İlk resimde bende pek ne olduğunu anlayamadım ama yaklaşık 2-3 saniyelik bi düşünceden sonra çok zor değil anlayabilmek![]()
eto'o bitmiş.
Çarşı hakkında net bir fikre varamıyorum bir bakıyorum ''Helal Olsun'' diyorum.Bir bakıyorum işi gücü küfür kabadayılık olan bir grup görüyorum.
İkinci baktığında genelde damarımıza basılıyordur kardeşim. Başka bir sebebi olamaz , sebepsiz yere hiç olamaz
Bu mini organizasyonda emeği geçen herkesten de Allah razı olsun. İhtiyacı olan herkes yettiği kadar faydalanır umarım.
İşiniz gücünüz reklam diyenlere gelsin.
Futbol takımımızın bu sezonda yaşadığı başarısızlık camiamızın tamamını üzmektedir.
'Süper' ünvanlı ligimizin yine 'süper' ünvanlı finalinde yaşanan hakem hatalarının hepsinin Beşiktaş'a 'tesadüf' etmesi akla ister istemez bazı soruları getiriyor.
Bu hataların ardında kasıt olmadığına, Beşiktaş'ın özel olarak hedef seçilmediğine inanmak istiyoruz; daha doğrusu bunun tersini düşünmek bile istemiyoruz.
Son iki maçta bütün spor otoritelerinin tereddütsüz hemfikir olduğu bu hakem hataları, kulübümüzün sıkıntılarını aşmayı planladığımız bugünlerde çalışmalarımızı zorlaştırmaktan ve rakiplerimize haksız yere güç vermekten başka bir işe yaramamaktadır.
Bu haksızlıklara sebep olanlardan şikayetçi olduğumuzu ve bundan sonra bu durumun devamı halinde tepkilerimizin daha ağırlaşmak zorunda kalacağımızı kamuoyumuza ve tüm ilgililerine saygılarımızla duyururuz.
Beşiktaş futbol takımının tarihinin iyi sezonlarından birini geçirmediği ortada. Takımımızın bu sezon futbolunda ve aldığı sonuçlarda yaşanan kötü gidişin sebepleri ve giderilme yolları üzerinde söyleneceklerin yeri bu açıklama değil.
Ama yönetim kurulu olarak şu kadarını söylememiz gerek: Sportif başarı ile iyi yönetim birbirinin alternatifi değildir. Beşiktaş'ı hem hesabını kitabını bilerek iyi yönetmek hem de sportif başarı elde etmek mümkündür. Hatta aslında tek yol da budur.
Bu amaçla, önümüzdeki günler ve haftalarda başta futbol takımımızla ilgili olmak üzere pek çok konuda radikal kararlar da alınacak ve Beşiktaş, içine düşürüldüğü hem mali ve yönetsel hem de sportif kötü durumdan el birliğiyle kurtarılacaktır.
Beşiktaşlıların sabrının taşmak üzere olduğunun farkındayız. Ancak, kulübümüz ve futbol takımımızın içinde bulunduğu zor durumdan kurtulması için zamana ve çok çabaya ihtiyaç var. Kimsenin elinde sihirli değnek yok, hele yılların hasarının ve yıllar boyunca oluşmuş bir kötü kültürün bir günde ortadan kaldırılması söz konusu değil.
Çok yakında, önce nasıl bir kulüp ve takım devraldığımıza, sonra da işleri yoluna koymak için neler yaptığımıza ve yapmakta olduğumuza dair ayrıntılı açıklamalarımızı sizlerle paylaşacağız.
Bu aşamada Beşiktaşlılardan tek isteğimiz, ellerinden gelen her yol ve biçimde Beşiktaş'a destek olmalarıdır.
Saygılarımızla
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu
So what?
Saike
Hangi hakem hatasından bahsediyorlar ben anlayamadım ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.