Sayfa 58 / 142 İlkİlk ... 848565758596068108 ... SonSon
1,711 ile 1,740 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Guizaya La Liga da bu kadar gol attıran Ibagazaydı gercekten Arjantin futbolunda değeri bilinmeyen bir kalite ona benzer bir oyuncu biz de var Alex eğer Guiza gelirse iyi işler yapacaktır.Hatta Deivid için de Guizanın gelmesi iyi olacak diyebilirim.
    Hiddink ise 18-19 yıl önce bizimle birlikteydi o zamanlar değeri bilinmedi simdi gelse rüya gibi olur.

Bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran Löw, şu anda Türk takımlarından teklif almadığını vurgulayarak, "Fenerbahçe'de çok güzel günlerim geçti. Orada çalışmak bana çok önemli bir katkı sağladı. Gönlümün bir köşesinde Fenerbahçe bulunuyor. Şu an hiçbir Türk kulübüyle görüşmem ve temasım olmadı. Zaten 2010 yılına kadar Almanya ile sözleşmem bulunuyor ve o zamana kadar buradayım" diye konuştu.

DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sanmıyorum.Hatta bizi kaale aldılar diye sevnmişte olabilirler..
    Güzel yorum.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Star Spor da Kezman için Shakhtar 6 milyon önerdi gibi bi haber wardı.. Inşallah doğrudur..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Star Spor da Kezman için Shakhtar 6 milyon önerdi gibi bi haber wardı.. Inşallah doğrudur..
    Bu haber doğruysa ve bu transfer gerçekleşirse en yakın markete gidip bir kutu mendil alacağım. Malum, gözyaşı var

Del Piero_10 Misafir

Güiza'ya 15 milyon biraz fazla kaçmış.Sonuçta 28 yaşında bir İspanyol Türkiye'ye geliyor ve ne yapacağının garantisi yok.

Ukrayna yolcusu kalmasın

Ukrayna'nın Shaktar Donetsk kulübü, takımımızın Sırp futbolcusu Mateja Kezman'ı transfer etmek için harekete geçti.

Shaktar Donetsk kulübünün, 2010 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Mateja Kezman'ı renklerine katmak için sarı lacivertli kulübe teklif götürdüğü öğrenildi. Shaktar Donetsk'in, Kezman için bonservis bedeli olarak 6 milyon Euro teklif götürdüğü ve sarı lacivertli kulübün de bu teklife sıcak baktığı iddia edildi.

Ukayna kulübü için, Sırp futbolcunun Fenerbahçe'den aldığı yıllık 3 milyon 250 bin Euro'nun şu an için tek sorun olduğu, bu fiyatın aşağı çekilmesi halinde Kezman'ın büyük ihtimalle Shaktar Donetsk formasını giyeceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Lucescu neden Kezman'ı istiyor anlayamadım valla.

Onlarda para çok, Kezman gibi marka değeri taşıyacak birini almak istiyor olabilirler, zarar bile etseler onlara koymaz. Lucarelli'nin boşluğunu doldurmak istiyorlar belli ki.

Bu arada Vestel Manisaspor yönetiminden aldığım bilgiye göre Burak Yılmaz kesin olarak Fenerbahçe'de, resmi imza atılacak, neden şimdi atılmadığını bilmiyorum ama sanırım topluca açıklanacak transferler. Yani daha hoca belli olmadan açıklamak istemiyor da olabilir yönetim, bonserviste Manisaspor'un indirime gitmesi transferi gerçekleştirmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Kezmanı istiyorsa şayet nedeni her ne kadar beceriksiz olsa da rakip takımın defansında yapmış olduğu press ve dünyaca tanınmasıdır.

Aragones araştırmış soruşturmuş, futbolcuların nasıl geliştirebileceğini kendilerini söylemiş etmiş, madem bu hoca bu kadar ii neden , bi madrid bi barcelona ya da daha büyük bir klüp bu kurt hocayı takımın başına getirmiyor?
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kezman için 6 milyon deli para inşallah o paraya satarız da kurtuluruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kezman gitsinde fiyatı önemli değil =)

Ama birşey söylemek istiyorum..Kezman elimizde kalırsa Aynı Aurelio,Deivid gibi olacak kanımca Onlar gibi bir patlama yapacak ve vayy be dicez bir zamanlar ne diyorduk şimdi ne diyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

6 milyon € çok iyi para. Guiza'ya vereceğimiz 15 m € nun 6 m € sunu Kezman'dan çıkartabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Burak Yılmaz transferi olumlu olur.Kanatta değil de forvette değerlendirmeliyiz.Ancak İlhan Parlak çok arka planda kalıcak.En azından kiralansa iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Lucescu neden Kezman'ı istiyor anlayamadım valla.
    Şemsi Lucescu istiyorsa vardır bir bildiği.Kezman'dan en yüksek derecede faydalanacaktır.Gol kralı bile yapar orada...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Güiza'da Sürpriz Gelişme
    Sarı-Lacivertli camiada artık Fenerbahçeli gözüyle bakılan Dani Güiza’da sürpriz gelişme. İspanyol futbolcu, Fenerbahçe’ye transfer olmak istemediğini açıkladı. Gerekçesi de sevgilisi Nuria Bermudez’in ikinci çocuğuna hamile olması. Mallorcalı golcünün menajerleri Felix Moneo ve iki aylık hamile olan Nuria Bermudez, Güiza’nın İspanya’da kalacağını söyledi.

HAYALİ BARCELONA

Mallorca Diario Gazetesi’nin haberine göre Güiza’nın menajeri Felix Moneo, “Fenerbahçe ile anlaştık. Türk kulübü yıllık 3 milyon euro ile en iyi teklifi yaptı. Ancak Güiza İspanya’da kalmak istiyor. Çünkü Nuria, ikinci çocuğuna hamile” dedi. Mallorca Diario muhabirleri, Güiza’nın uzun zamandır Barcelona forması giymek istediğini de vurguladı. Fenerbahçeli yöneticiler ise Güiza’yı ve sevgilisi Nuria’yı ikna edip, pazar günkü Avrupa Futbol Şampiyonası final maçından sonra resmi sözleşme imzalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Akşam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hani formalar bile hazırdı yahu yılan hikayesine döndü güiza transferi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rakip takımın oyuncularıyla dalga geçmek serbest sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Lucescu gibi bir adam Kezmana 6mn€ verir mi hiç

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Rakip takımın oyuncularıyla dalga geçmek serbest sanırım
    O kişi Kezman giderse yerine büyük bir yıldız alınır diye ağlıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Lucescu kezmana 6 milyon € değil 1 € bile vermez.Guiza'yı ben tanımıyorum ama yazanlara göre gelmeli bence o 15 milyon €'da FB için çok değil bence kaç senedir FB çok iyi paralar kazaniyor ama transferlere 5-10 milyon € harcanıyor.Bir sorum olucak:

Guiza arkası dönük oynayabiliyor mu?

1-Oynayabiliyorsa FB de aranan forvettir.

2-Oynayamıyorsa Kezman 2'dir. Çünkü Türkiye'de arkası dönük oynayan forvetler iyi işler yapıyor. örnek: Semih Ş. , Mehmet Y. (semih arkası dönük iyi işler çıkarıyor ondan dedim)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    O kişi Kezman giderse yerine büyük bir yıldız alınır diye ağlıyor.
    Kezman gitse de gitmese de bir forvet alınacak zaten bu büyük bir yıldız olur mu bilmem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dberksu View Post
    Lucescu kezmana 6 milyon € değil 1 € bile vermez.Guiza'yı ben tanımıyorum ama yazanlara göre gelmeli bence o 15 milyon €'da FB için çok değil bence kaç senedir FB çok iyi paralar kazaniyor ama transferlere 5-10 milyon € harcanıyor.Bir sorum olucak:

Guiza arkası dönük oynayabiliyor mu?

1-Oynayabiliyorsa FB de aranan forvettir.

2-Oynayamıyorsa Kezman 2'dir. Çünkü Türkiye'de arkası dönük oynayan forvetler iyi işler yapıyor. örnek: Semih Ş. , Mehmet Y. (semih arkası dönük iyi işler çıkarıyor ondan dedim)
    Lucescu Kezman'a 10 m€ da verir 20 m€ da verir. Shaktar için para 2.planda hiç önemli değil onları için para. Kezman dünya çapında bir golcü ve Shaktar'a gitmesi olay olur Ukrayna'da.

Guiza Mallorca'da tek forvet oynayan bir oyuncu. Sırtı dönük çok rahat oynar. Ayrıca verilen 15 m€'ya da fazlasıyla değer.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bence Kezman dünya çapında bir golcü değil. Fazla abartmıyor musunuz ?

Ayrıca Fener'in Güiza'yı değilde daha ön planda bir forvet alacağı hissine kapıldım birden.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Bence Kezman dünya çapında bir golcü değil. Fazla abartmıyor musunuz ?
    Aynen

2-Ben o bakımdan söylemedim lucescu kezmanı istemez diyorum ben!!!

Kezman kim ne derse desin dünya çapında bir forvettir. Kariyerine baktığımızda bunu görebiliriz.

24 Haziran oldu daha açıklamadılar. Açıklayın artık yahu, sabır falan kalmadı bizde. Olumlu veya olumsuz artık açıklansın, şu belirsizlik sona ersin.

Emre Belözoğlu dışında transferimiz yok, inşallah ardı ardına gelir transferler de sıkıntı yaşamayız, tam kadro kamp olursa sezona iyi bir hazırlık olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin 4 yıllık anlaşmaya vardığı ileri sürülen Güiza'ya, İngiliz devi Arsenal'in de talip olduğu öğrenildi!..

Geçtiğimiz sezon La Liga'da gol kralı olan futbolcu hakkında İspanyol AS Gazetesi'nde çıkan haberde; Güiza'nın Fenerbahçe'nin 4 senelik teklifine evet demesine ve sağlık kontrolünden geçirilmesine rağmen Arsenal'in devreye girmesiyle işlerin değişebileceği öne sürüldü.

Fenerbahçe, Mallarco'ya 15 milyon Euro ödemeyi kabul ederken, ekonomik olarak da İspanyol futbolcuyu ikna etmiş durumda ancak buna rağmen Güiza'nın menajeri Felix Menao, Arsenal'in teklif yapması durumunda durumun değişebileceğini ve açıkladı. Menao, AS Gazetesi'nde yer alan açıklamasında, fazla beklemeyerek bu hafta içinde Güiza'nın transferini sonuçlandıracağını söyledi.

Maraton.com.tr
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kezman'a 6m verilir mi yahu.Luce kafayı yemiş olmalı...

Güiza'nın talibi çok, inşallah imzalar atılmış ve oyuncu ikna edilmiştir. Roma, Arsenal, Barcelona gibi devler kapmadan almalıyız Güiza'yı. Eğer alırsak gerçekten bizim yönetim büyük iş başarmış olacak.

Arsenal Adebayor'u sattı, sanırım Güiza ile o boşluğu doldurmak istiyor. Umarım biz işi çoktan bitirmişizdir.

Nesil
    2006

Guiza'nın transfer edilmesini çok istiyorum. Takıma katkısı büyük olacaktır. Tabii olabilmesi için tek forvet değil, çift forvetlik bir sistem kullanmamız gerekiyor. Yeni gelecek teknik adamımız ile umarım bu tip bir sistem kullanırız.

Sayfa 58 / 142 İlkİlk ... 848565758596068108 ... SonSon

Mesaj Yetkileri