İlkan Karaman'ı biz alsak çok iyi olur aslında.
İlkan Karaman'ı biz alsak çok iyi olur aslında.
Pocius harika transfer. Uzun transferleri devam eder komple değişeceğiz uzunlarımızı malum 2-3 transfer daha gelir.
Andrew Goudelock'u almış Fenerbahçe.
pivot mudur diye baktim, bu da guard cikti
tepeden basladik transfere, potaya dogru gidiyoruz bakalim
2013 D.League MVP
2014 Eurocup MVP
iyi bir profili var, yasi da genc. 25.
bu arkadas da dis atislarda cok iyiymis, 2011de 3 sayi yarismasinda sampiyon olmus.
Turgay Demirel icraatlerine devam ediyor, birilerine hizmet etmeye devam. Öyle güzel maddeler eklemişler ki tüzüğe, resmen kişiye ve kuruma özel. Hak ve adalet savunucuları sus pus bu saçmalıklar karşısında her zaman ki gibi, mağdur olan kendileri olmayınca sevindirici oluyor yapılanlar.
Su Semih Erden haberleri dogru değildir umarım.Guzel başlamışken saçma bir transferle bitirmeyelim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bu seneki semih hic isik vermiyordu. obra ister mi bilmem ama yerli rotasyonunda degerlendirilebilir bir oyuncu. ozellikle euroligde barca macinda son saniyede verdigi ribaund hala aklimda, mental olarak cokmus durumda. yeniden eski haline gelmesi cok zor gibi duruyor. belki yuvaya geri donmesi olumlu etki edebilir.
Emir'in yerli olmamasını savunuyorsan cevap bile verilecek bir durum değil. Onun dışındaysa hangi durumda kime hizmet ediliyormuş söyle biz de bilelim. Langford'u transfer edip yerli statüsünde oynatacaktınız, oyuncu Milli olmaya ikna edilebilseydi şimdi sizde yerli statüsündeydi. Tam aksine sizin oyuncunuz yerli statüsünde oynamaya devam ediyor, acıtasyonu abartmayalım.
Kadroda 3 tane pivot var, büyük ihtimalle bir tanesi gidecek ve yeni adam alınacak. 4. pivota gerek yok özellikle Semih'e hiç gerek yok. Alacağı para da az değildir.
Üslubuna dikkat et.
TBF sitesinde ayrı ayrı tüzükler yayınlandı, yeni maddeler kırmızı ile belirtilmiş durumda. Okursan, anlarsın.
Emir zaten milli oyuncu, tabii ki yerli olacak. Öteki türlüsü saçma olur. Ayrıca o devşirme maddesinden herkesin anladığı farklı, benim yorumuma göre Ersin Dağlı da Türk olarak devam edecek. Öyle anladım yani.
Langford Milli olmaya ikna edildi zaten, yeni kural ile Milli olsa bile yabancı sayılacak. Bu sebeple vazgeçti adam, İsmail Şenol o şekilde yazdı. Emir çağrıldı hatta Milli Takıma bugün devşirme olarak. Acıtasyon diyorsun da kendin bilgi sahibi olmadan fikir sahibisin maşallah. Bunu nasıl tanımlasam, bilemedim.
su haliyle semih hala yuksek ucret talep eder mi ki? efesin kapi disari ettigi bir oyuncu. performansi da ortada. bence de gelmesin, hic isik vermiyor ama cikmadik candan umit kesilmez benimkisi
oguz-semih-zoric-transfer[yabanci] seklinde bir 4lu olabilir bence.
Kusura bakma ama Turgay Demirel icraatlerine devam ediyor, birilerine hizmet etmeye devam. bu cümleyi yazarsan ve düzgün açıklama yapmazsan bazı şeylere de hazırlıklı olmalısın. Yazdığın yorumun amacı belli daha neyi savunuyorsun anlamış değilim.
Yorumlardan benim anladığımda da Ersin Dağlı yerli statüsünde oynayacak. Bu durumda mağdur olan kim avantaj sağlayan kim. Kim rahatsız olmadığı için seviniyor, kim rahatsız olduğu için üzülüyor. Yaptığın yorumun ne olduğunun bile farkında değilsin.
O zaman bana o yorumda ne demek istediğini açıkla ben de sen den özür dilerim.
Transfer konusuna yazmak benim hatam, haliyle sadece oyuncu olarak anlaşılıyor da başka şeyler de var.
Kulüplerin birleşme veya isim sponsoru almasının önünü tıkıyorlar olarak yorumladım bunu.
http://www.tbf.org.tr/docs/default-s...5.pdf?sfvrsn=616. Birleşen veya İsim Değiştiren Kulüpler
16.1. Birleşen veya isim değiştiren kulüplerin tüm kategorilerde karşılaşmalara hangi ilden
katılacakları, Federasyon Yönetim Kurulu’nun onayına tabidir. İki farklı ilden kulübün
birleşmesi veya bir kulübün isim değiştirmesi halinde yeni oluşumun oynamayı talep ettiği ilde
söz konusu ligde iki veya daha fazla takım yer alıyorsa talep kabul edilmez.
Galatasaray'ın ligden çekilebiliriz sözüne karşılık, 2 kez hükmen mağlup olan takım küme düşer maddesine, bu durumdaki kulüpler davet ile katılmanın mümkün olduğu organizasyonlara (eurolig vb) katılamaz maddesi eklenmiş.
Ayrıca resmen inada bindirdikleri konuda çıkardıkları madde ile de Nikolov'un yerli olarak oynamasının önünü gayet güzel tıkamışlar.
Özüre gerek yok, sen neden üstüne alındın ben zaten hiç anlamadım.
Yalnız birleşme ile isim sponsorluğu alınmasını önlüyorlar. "yeni oluşumun oynamayı talep ettiği ilde" ifadesi ile birleşim kastedilmiş. İsim değiştiren kulüptür; yeni bir oluşum olmaz. İki kulüp birleşince iki fesih ve yeni kuruluş gerçekleşiyor çünkü. İkincisi ise tek fesih ve diğer kulübün hakları satın alması. İfade net açıklanamamış. TBF daha açık hükümler yazmalıydı. Sponsorluk almayı engellemez bu durum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Oğuz ve Zoric'in olduğu rotasyonda Semih sırıtmaz bence. Zaten Zoricle falan yürümez bu iş. Pota altını domine edecek bi uzun alamadığımız sürece bu takımdan bişey beklemiyorum
Efes 5. yabancı oyuncu transferini de Real'den Draper'i alarak kullanmış.
Bogdan Bogdanovic ile 4 yıllık sözleşme imzalamış Fenerbahçe Ülker.
2+1+1 şeklinde sözleşme.
gecen sezon avrupanin en iyi 2. 3. ligiydik, bu sezon 1.si olacaz galiba. takimlarimizin yaptigi transferlere bakinca final fourda minimum 2 takimimiz olucak gibi duruyor. hem efes hem de fb cok kaliteli kadrolar kuruyor. gs de iyi bir takim kurarsa tum gozler tbl de olacak bu sene.
Bogdan Bogdanovic ile her konuda anlaşılmış. İmzaya bekleniyor.
FB TV yanlışlıkla tanıtımını yayınladı.
[YOUTUBE="rrjgPv0DZgY"]Bogdan Bogdanovic Fenerbahçe Ülker'de [/YOUTUBE]
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yanlışlıkla kim yayınladıysa merak ediyorum, inşallah kovmazlar![]()
Bizim Marko CSKA ile anlaşmış kötü oldu bu.![]()
Serhat Çetini almışsız harika bi transfer oldu.
Valla F4 için İlk turları baz almamak lazım artık. Efes bile F4 yapamayabilir hiç belli olmaz. Top 16'da her şey netleşir bu konu için. Geçen sezonu gördük yani Fener ilk turda fırtınalar estirdi 2. turda takımlar vites arttırdı ve Fener'i geride bıraktılar. O yüzden Top 16'da her şey belli olur şimdi kadroya Lebron'u bile alsan kesin konuşmamak lazım artık geçtiğimiz sezonlar bizlere bunu öğretti.
tabi kesin konusamayiz ama kurulan kadrolar cok iddiali, ozellikle efes. beklentinin F4 olmasi normal. buralarda en tecrubeli takimimiz da efes, boyle guclu bir kadroyla ve ivkovicle mumkun gorunuyor. fenerbahce de bence obra ile devam ettigi icin, ayrica eksikleri tamamladigi icin bu sene en kotu top8 yapmasi gerekir. F4 o gunku kosullara bagli.
Kısa pozisyonlar için çok iyi transferler yaptık ama uzun rotasyonu için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Eğer kaliteli bir 5 numara almazsak işimiz gerçekten kolay değil ama takım bu haliyle bile son 8'e çıkabilecek düzeyde.
Bize uzun lazım. Kısalar maç kazanır, uzunlar şampiyon yapar![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bogdan transferi hariç beni tatmin eden hiç bir transferimiz yok Hickman bi nebze işte. Pek umutlu değilim F4 falan yapamayız diye düşünüyorum ama son 2 senedir transferlere aldanıp işte bu sene F4 yapacağız diye atlıyordum hemen. Bu seferde ters köşe olurum inşallah
https://twitter.com/fenerbahceulker/...86247373774849
Serhat Çetinden sonra Can Altıntığ FbÜlker'de
![]()
Can altıntığ
Adam playoffta bir maçta bize karşı tek başına 30 sayı mı ne atmıştı. 20 sayısı falan ilk yarı, makine gibi üçlük atmıştı. Obranin dikkatini çekmiş![]()