ayrıca takımların sohbet alanı konularında takım ile ilgili her şey konuşulabilir. espri de olur, gırgır da olur, taraftarların kendilerini motive edici şeyler de...
(/s)
Tartışmayı uzatmadan bitirelim bu sefer.![]()
İnsanları anlamak güç.Fenerbahçe şampiyon olur demekte suç olmuş,neyin beynini yaşıyosunuz arkadaş ya!
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bir istatistik ;
38 maçlık Aykut Kocaman döneminde Alex de Souza 37 maça ilk 11'de çıktı ve 30 gol attı![]()
Aynen, on numara olacak. Gıpta ediyorum Fenerbahçe'nin bu yatırımına.
Milli maç arasından sonra sakatlıklar düzelince ideal kadromuza döneriz.
![]()
milli takıma giden oyuncular sakat dönüyor. hemen kadro oluşturmayın derim.
(/s)
sakatlık olacaksa bile uzun süreli olmaz inşallah. ya da en azından bu oyuncular sakat diye haber versinler. özellikle emre-gg-volkan sağlam döner inşallah.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İnönü'ye kadar yolumuz açık artık.Ben 3 hafta sonra diye hatırlıyorum o maç, orada da eksiklerimizin düzelmesi ve Alex'in derbilere ağırlığını koyma yeteneğiyle istediğimiz sonucu elde edeceğimizi düşünüyorum. Takımdan tüm gidenlere rağmen o kadar ümitliyim ki, normal sezonu nağmağlup tamamlayabiliriz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Arkadaş bu takımda Sezer oynamalı. Katkı yapacak adamlardan birisi Sezer. Bence bir sonraki maçta direk ilk 11 çıkmalı.
Miros'love Stoch![]()
Şu resmin sağ tarafındaki adam Güizaya benziyor...
Abi adam âmâ.
eto'o bitmiş.
her gün maç devri bitmiş. 11 günde 4 maç sadece Fenerbahçe oynamış oldu böylece...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
[YOUTUBE="_C8st5PwcLM"]FB[/YOUTUBE]
Muhteşem olmuş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yahu Aykut Kocaman bir 10 yıl daha çalışsa keşke. 10 yıl şampiyon olamasak gıkım çıkmaz. Adam fenomen oldu artık taraftar için.
Bu zor dönemde Aykut Kocaman dışında başka biri olsaydı işimiz çok zor olurdu bence.Futbolcular onu çok seviyor,taraftar onu çok seviyor.Kişilik dışında kimsenin bir sözü olacağını düşünmüyorum.Teknik direktörlük bakımından da elindeki kadrodan maksimum verimi alıyor.İstenmeyen oyuncular Cristian,Bilica'dan yararlanmasını biliyor.Caner'in koyduğu performans ortada.Stoch'u küstürmeyip bu hafta formayı veriyor ve oyuncu yıldızlaşıyor.Her gün biraz daha tecrübe katıyor teknik direktörlüğüne.İnşallah uzun yıllar bu camianın başında kendisini görürüz.