peki şimdi bu görünen duruma göre ceza verili küme düşürülür şampiyonluk alınırsa daha sonra mahkeme suçsuz bulur serbes bırakırsa buradaki arkadaşlar adaletden söz edebilecekmi?
başbakanın danışmanı bile açıklama yaptı idama değil sorguya götürülüyor diye götürürken daha suçlu havası veriliyor cengiz çandar ın yazısını ciddiye almaya başlıyorum gerçekten...
Beklediğim gibi oldu. Aziz Yıldırım tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
hem gerçek adaletten bahsedeceksek o zaman şunlarıda konuşmak gerek,medya mensubları soruyor futbolcuya bu hafta trabzonla maçınız var diye futbolcu çıkıp en şekilde oynayacağız diyor tekrar soruyorlar kimin şampiyon olmasını istersin trabzon diyor bu ne demek şimdi hatır şikeşimi.?açık e net bi şekilde görüldüki şampiyonluk yarışında ilgisi olmayan diğer takımlar bile trabzon u tuttular nasıl şimdi insanın aklına bi şey gelmesin.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.
Bakalim hayirlisi ne olcak.
M. Ali Aydınlar belge yok, duyum mu var demiş?
TariboWest
yani tff mahkemenin kararını bekleyecek.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ben şunu anlamıyorum. tff'nin belgeleri görme yetkisi yoksa o zaman tff'nin de bu duruma karar verme yetkisi olmamalı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu demek oluyor ki Fenerbahçe küme düşmeyecek, ŞL'ye de gidecek![]()
TFF'ye gönderilen belge yok.TFF'de duyum var demek o.TFF resmi dosyayı görmemiş.
Gizilikten ötürü mü? Aynı hassasiyet keşke basına karşı da yapısaydı...
TariboWest
o kadar belgeyi gazeteicel bulup çıkarıyorda hatta savcı kendisi bile belgelerden bahsediyorda federasyon bundan habersiz oluyor garip!!!!
tribundergi: SIKE OPERASYONU - Aziz Yildirim'in durumu bu aksam Nöbetci Mahkeme'den cikacak kararla belli olacak.
SIKE OPERASYONU - Aziz Yildirim, örgüt kurmek ve sike yapmak gerekcesi ile mahkemeye sevkedildi. Tutuklama karari cikarsa mahkemeden Metris Cezaevi'ne gönderilecek.
TFF, dosyayı teslim aldıktan ya da mahkemeden belgeleri aldıktan sonra karar verebilir. Bu yüzden de şu an için tutuklamaların bitip, mahkemenin başlamasını beklemesi gerekiyor, bu süreç dışında vereceği her karar aceleyle ve hukuksuz verilmiş bir karar olur.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Gazetecilerin gördüğü belgeleri mi federasyonun görme yetkisi yokmuş? oldu görürsem söylerimgerçi mehmet ali aydınlar fenerbahçeli olduğu için görmek istememişte olabilir değil mi?
Last edited by meddah : 08.Temmuz.2011 at 21:58
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şayet Aziz Başkan tutuklanırsa Fenerbahçe'nin durumu ne olacak ?
Şu anda Fenerbahçe'nin durumu Aziz Yıldırım'ın mahkemesinden çıkacak sonuca bağlı gibi gözüküyor.Bana kalırsa bizi bir tek Korcan'dan dolayı şikeyle suçlayabilirler.Fakat ortada net birşey olmadığı için bir yorum yapamıyoruz malesef.
Ayrıca Aziz başkan tutuklanırsa mevcut yönetim düşeceğinden olağanüstü kongreye gidilecek ve yeni başkan seçilecek.
Aziz Yıldırım tutuklanma isteğiyle mahkemeye sevkedilmiş. Artık herkes bunu duymaktan bıktı ama yine de söyleyelim aziz yıldırım gibi birisini mahkemeye sevkediyorsanız onun tutuklanmaması oldukça zor gözüküyor. Çok büyük deliller olması lazım. Diğer konuya gelince 15 temmuza kadar karar vericez dedi tff başkanı önceden. Demek ki o güne kadar belgeleri tffye verecekler. Nasıl oluyor da tffnin mahkeme sonucunu bekleyeceğine inanıyorsunuz anlamıyorum. Fenerbahçenin işi daha da kötüleşti aziz yıldırımın tutuklanma isteğiyle...
turksportal...
madem adil olunacak diğer bütün takımların yöneticilerinin telefonlarıda dinlenseydi emininm neler çıkacaktı....