tribundergi Tribun Dergi
DEDIKODU Lucho Gonzales > Galatasaray
tribundergi Tribun Dergi
DEDIKODU Lucho Gonzales > Galatasaray
Allah derim.![]()
Muslera kaliteli bir goalkeaper ... Cana'nın yerini Selçuk İnan rahatlıkla dolduracaktır. Yalnız hala yönetimin bir türlü yıldız transferi gerçekleştirememiş olması can sıkmaktadır.
Geçen senede taraftarı memnun eden transferler olmamıştı, bu senede öyle gözüküyor. İşin kötü tarafıda, Forlan'ı getireceğiz, Reyes'i getireceğiz, Drogba'yı getireceğiz deyipte süpriz bir adamla anlaşmak.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Muslera'yı açıklamak için neyi beklediklerini çok merak ediyorum..
Cana'nın takasına çok sevindim, ben nedense Cana'ya pek ısınamadım.
Muslera transferinide biran önce duyursalarda şu merakımız bir nebze giderilse..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Lazio Cagliari'nin kalecisiyle sözleşme imzalamış.Bilmiyorum yedek kaleci mi yapacaklar as kaleci mi (:
Sanırım Fatih hocanın sisteminde yorulan kaleye geçecek.O yüzden açıklamıyoruz kaleciyi.
Muslera, Copa America'da bunun için açıklanmıyor transferi.
Hadi be Uruguay.Elen şu turnuvadan da bir an önce,transfer açıklansın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Açıklama: Lorik Cana
Profesyonel oyuncumuz Lorik Cana'nın SS Lazio'ya transferi ile ilgili oyuncu ve kulüp ile prensipte anlaşma sağlanmış olup detaylar sözleşme imzalandığında kamuoyuna açıklanacaktır.
Galatasaray Sportif AŞ
Nerde bizim kaleciCanayı alıp muslerayı vermiyoz diyolarmış
![]()
Muslera geldi arkadaşlar artık rahat olalım derim Cana Lazio'da sonra kaleci de alındı kısacası Copa America'dan dönmesi bekleniyor...Umarım gruptan çıkamazlar ilk maçlarını berabere kaldılar Şili zaten yenecektir onları diğer maçıda berabere bitirsinler işte elensinler de bir an önce gelsin![]()
ayrıca yönetim başka transfer yapmayacakmı yahu...
Riva ile ilgili çıkacak karar belirleyici olacakmış transfer konusunda.Pazar gününden sonra daha rahat önümüzü görebiliriz.
Corriere dello sport galatasarayın 8.5 M € falan ödeyeceğini yazmış herhalde yanlıştır yoksa çok fazla.
Su ortasaha transferini yapalim da, forvet gelirse bons olsun![]()
Muslera falan bunlar hikaye ... resmen uyutuluyoruz . bol forvetimiz var .bu sene çok yiyip çok atan bir takım yaratacaklar . kalede de aykut u oynatacaklardır büyük ihtimalle. o muslera o turnuvadan sonra bu takıma gelmez . buraya yazıyorum. kaydedin bu yorumu ...
GK Aykut
DR Sabri
DL Hakan Balta
DC Servet
DC Ceyhun
AMR Colin
AML Culio
MC Selçuk
MC Ayhan
AMC Arda
ST Elmander
T.D : Signor Terim
Hayırlı olsun yeni Galatasaray ...
Niye Muslera hikaye olsun ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kaydettim bu mesajı merak etmeyin.![]()
Gereksiz yere, güvenecek hiçbirşey olmamasına rağmen niye böyle iddaalar atıp milleti karamsarlığa düşürüyorsunuz. Zaten zor bir dönemden çıktık. Biraz pozitif olun.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şu kadroyla bile oynasak ben ligi ilk 3 içinde ve en az 30-32 hafta şampiyonluk yarışı vererek bitireceğimize inanıyorum.
2007/2008'de şampiyon olan kadro bundan çok mu kaliteliydi? Bir kaleci, bir de orta saha alalım şimdilik. Kamplardan sonra önümüze bakarız.
Açıklanmamasının sebebi Musleranın uruguya milli takımında olması. Daha Türkiye'ye gelip yöneticiler ile görüşecek
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Herkes pozitif düşünsün , hatta ellerimizi tutuşalım . Sorunlar büyük ihtimalle çözülecektir.