Bende eğer alınırsa Dia + para şeklinde olur diye düşünüyorum. Hem Diayı elden çıkartmış hemde çok daha az bir ücret vermiş oluruz .. Oldum olası seviyorum fiziği olan siyahi oyuncuları umarım gelir ..
Bende eğer alınırsa Dia + para şeklinde olur diye düşünüyorum. Hem Diayı elden çıkartmış hemde çok daha az bir ücret vermiş oluruz .. Oldum olası seviyorum fiziği olan siyahi oyuncuları umarım gelir ..
Ayew'lerden Andre olanı de mi bu? diğerine değil buna ihtiyacımız var çünkü
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Evet Andre.
Andre Ayew Fenerbahçe'ye gelir mi bilmem ama eğer ikna edilirse kesinlikle çok iyi transfer olur.
sow nasil ikna edildiyse ayew de ikna edilir orasi sorun degil önemli olan marsilyayi ikna edebilmek.
Real Mallorca takımı resmi sitesinden Bilica'yı transfer ettiğini duyurdu!
Böyle bi haber var Fenerbahçe sayfalarında doğru mu acaba.
Fenerli arkadaşların gözü aydın, Bilica Mallorca'ya transfer olmuş.
eto'o bitmiş.
Evet yazıyor. Oh be kurtulduk bilica dan.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Evet doğruymuş. Site açıklama yapmış. Link eklerim birazdan.
Edit: http://www.rcdmallorca.es/principal_...31435&idmenu=3 he burda işte. Kurtulduk sonunda.
Yok artık![]()
Bu İspanyollar işi biliyor Guiza'yı aldı Getafe en iyi şekilde yararlanıyorlar adamdanBilica'da iyi işler çıkartabilir
![]()
![]()
Sanırım incilendiniz beyler.
bilica için hayırlı olsun
Tribun Dergi
Az once girmis oldugumuz Fabio Bilica'nin Real Mallorca'ya transfer oldugu haberi gercegi yansitmamaktadir. Kaynak gosterdigimiz resmi site hacker'larin saldirisina ugramis ve bu haberi sizlere vermemize neden olmustur.Takipcilerimizden ozur dilerz
...
Onu bunu boşverde Mallorca'dan ne istediniz yahu![]()
İnciciler Mallorca'nın resmi siteyi hacklemiş
![]()
Vay arkadaş yine kurtulamadık![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Haber içeriği on numara olmuş yalnız. 28 yaşında forvet. Liverpool'un geçen sene istediği genç arap![]()
Mallorca tarafından arandığını doğrulayıp , doğum günün kutlu olsun dediklerini söylemiş . Hiç güleceğim yoktu yahu![]()
![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
bu sezon sonu kontratı bitiyor zaten![]()
bekirinde sözleşmesi bitiyor ben kalmasını istiyorum bekirin iyi oynuyor biraz paslarında sıkıntı var o kadar
Bilica haberini ilk görünce menajerini tebrik edesim gelmişti. Bilica bu saatten sonra Avrupa'da tutunamaz, Brezilya'nın orta seviye bir takımına gider diye düşünüyorum. Veya bonservissiz olması sebebiyle Süper Lig'e yeni yükselmiş bir kulübün hedefi olabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Veysel Sarı Fenerbahçe’de
Fenerbahçe’de gelecek sezonun kadrosu şimdiden oluşturuluyor.
Sarı lacivertlilerin Eskişehirspor’dan Veysel Sarı ile prensipte anlaştığı öğrenilirken bu futbolcunun bonservisi için Eskişehirspor ile görüşmeler de tamamlanmak üzere.
Kaynak. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20470614.asp