a.selam kardeş
abi madrid deme bana ya adamlar şl finalinde beni uzatmalarda 2-1 yendiler diğer sezonda da gruptan soraki 1. turda karşıma çıktılar ve beni eledilerOriginally Posted by sekopej
![]()
a.selam kardeş
abi madrid deme bana ya adamlar şl finalinde beni uzatmalarda 2-1 yendiler diğer sezonda da gruptan soraki 1. turda karşıma çıktılar ve beni eledilerOriginally Posted by sekopej
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Neden yalan oldu.Trene binip gidecektin.![]()
So what?
Saike
LA madridde ne war bence oyunda en kolay yenilen takım![]()
banada uefa finalinde 4tane birden
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
ben geçen sezon eledim, bu sezon da eleyecem muhtemelen![]()
"YÜCE ATATÜRK"
abi bu barcags miydi neydi o arkadaşın yaptığı update ile oynuyorum van nistelrooy u da almışlar ya adamları zor engelliyorum ama en ufak bir hatamda golü buluyorlar ne yaptıysam yenemedim ama hazırlık maçında 1 kere yenmiştim tek tesellim oOriginally Posted by sherryy
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
ya arkadaşlar canım sıkıldı ya![]()
Sıkıldım bu patchlerden yok yeni transferlermiş yok 1 ağustos tarihine kadar yapıılmış transferlermiş
Ben bıraktım oyunu şimdi fm 2007 yi bekleyecem
Selam,iyi geceler guşluğum insanları...![]()
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
selam physicist
Üyelerin yaptıklarına saygım var ama bazıları kendi oyuncularını falan şişirebiliyor. Yakında site yeni bir yama çıkarır onla oynarız. Ben de şu anda en son devre arasında yapılan yamayla oynuyom...
İyi geceler fizikçiBana ordan 1 kilo fizik versene
![]()
(biliyorum iğrenç
)
"YÜCE ATATÜRK"
Originally Posted by physicist87
ooo gökçe hoş geldin.Nasılsın iyimisin.Sende her gece gelip guşluğa 2-3 mesaj yazıp gidiyon.olmuyo boyle
.Daha aktif olmalısın
![]()
evet katılıyorum herkes kendi takımına çalışıyor o yüzden tarafsız bir güncelleme bekliyorum bende
slm gusluk nassınız
yeni yama ne zaman çıkar serkan bi bilgin var mı transfer sezonu bittiğine göre bu hafta arası çıkması lazım
En yakın zamanda Turksportal farkıyla bizi bekleyin...(reklamıda yapalım hemenOriginally Posted by SefaReis66
)
"YÜCE ATATÜRK"
vallahi çıksa çok iyi olur ben sıkıldım artık fm'den güncelleme gelsede yeni oyuna başlasam
iyi bekliyoruz bakalım yeni yamayı..![]()
Arkadaş bildiklerim doğum günümü kutlamadı![]()
valla billa sıktı artıkOriginally Posted by Oghuse
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
Tabi reklammı unutmakk olmazOriginally Posted by sekopej
Turksportal türkiyenin en büyük spor portalı
bugün malta maçı ne olduya haberi olan var mı?..![]()
bu arada yamayı yapan kim? nicki ne yani![]()
![]()
![]()
bende kutladım..![]()
Malta maçı bugün değildi ki?
Madrid'i deplasmanda da yeniyorum. ilk yarı bitti 2-0 öndeyim...![]()
"YÜCE ATATÜRK"