Sayfa 582 / 896 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
17,431 ile 17,460 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yanlış yapılmış. 18 milyon iyi para. Türkiye şartlarında herhangi bir futbolcuya 18 milyon teklif geliyorsa satılmalı bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bence Stoch için şu anda 18 milyon çok iyi para.Eğer bu haber doğruysa karar yanlış olmuş bence
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Satılmamakla doğru bi hamle yapıldığını Şampiyonluk Grubundaki Katkısıyla gördük bence Stoch'un

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Eğer yaz aylarında daha iyi bir teklif gelirse satılmalı bence. Stoch çok sevdiğim bir oyuncu ama böyle giderse kulübe çok iyi para getirir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

satılmaması doğru olmuş yerine oynayacak olan canerin devamlılığı ve skora katkısı stoch kadar değildi sezon sonu olsa tamam ama devre arası satılması yanlış olurdu satılmaması iyi olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Satılmamakla doğru bi hamle yapıldığını Şampiyonluk Grubundaki Katkısıyla gördük bence Stoch'un

maddi açıdan bakınca satılması iyi olurmuş ama başarı açısından siz de haklısınız
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

GS'ın son yıllarda ki en büyük hatası Stoch. Bonservisinde anlaşılmış, futbolcuyla konuşulmuş 1-2 gün içinde imzalar atılacak fener giriyor araya 1 günde bitiyor işi 2 kat paraya. Bence Türkiye liginde ki en iyi yabancı oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

18 milyon gerçekten çok iyi bir para ama Stoch'u satarsan aynı katkıyı verebilecek,benzer özelliklere sahip oyuncuyu bulabilecek misin? Böyle oyuncular 10 yılda 1-2 kez geliyor ülkemize. Yani hem genç hem çok yetenekli.Daha önce Ribery gelmişti misal. 15 yıldan uzun süredir futbol izliyorum.Bu ikisi dışında hatırlamıyorum bu tarz bir oyuncu. O yüzden satılmaması doğru olmuş.Dia geçen senenin ikinci devresinde yaptığı katkıyı yapacak olsa, satılabilir ama Dia da çok istikrarsız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    fener giriyor araya 1 günde bitiyor işi 2 kat paraya
    Yuh.Yok 5 katını verdik.O dönemde gündemden uzak kaldın sanırım.Gsnin verdiğinden sadece 500.000 (Beşyüz bin) fazla verilerek ikna edildi Stoch.Senin dediğin gibi olsa şuan Selçuk İnan da bizde olurdu.

Ben verilmemesini doğru yorumluyorum.Şuan bu durumda olmamızdaki katkısını sağlayamamış olsaydı bile yinede böyle düşünürdüm.Bence yakın zamanda Ribery'den sonra Türkiye'ye gelmiş en potansiyelli genç oyuncu ve 1-2 sezon sonra bahsedilen paradan çok daha fazlasına verebiliriz.Ama büyük bir camia olmak istiyorsak devamlılığı sağlamalıyız.Onun için ya hiç satılmamalı yada yerine en az Stoch kadar kaliteli yada potansiyelli bir oyuncu bulunduğunda satılmalı diye düşünüyorum.

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    Bilica ya da 40 milyon vermislerde satmamislar
    Sanada burda çok güzel bi cevap verirdim de şimdi senin kafanda olmayan Gsli arkadaşlarımı rencide etmek istemem senin yüzünden.Baroni'ye de 60 vermişler haberin olsun, biraz daha gül.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Yuh.Yok 5 katını verdik.O dönemde gündemden uzak kaldın sanırım.Gsnin verdiğinden sadece 500.000 (Beşyüz bin) fazla verilerek ikna edildi Stoch.Senin dediğin gibi olsa şuan Selçuk İnan da bizde olurdu.
    Selçuğun para için GS'ı tercih ettiğin düşünen biriyle tartışmak ne denli doğru olur bilmiyorum ama GS'ın Stoch için önerdiği para 3.5m eurodu ve ufak tefek pürüzler dışında anlaşma sağlanmıştı. Fener geldi 5.5milyona aldı gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Selçuğun para için GS'ı tercih ettiğin düşünen biriyle tartışmak ne denli doğru olur bilmiyorum ama GS'ın Stoch için önerdiği para 3.5m eurodu ve ufak tefek pürüzler dışında anlaşma sağlanmıştı. Fener geldi 5.5milyona aldı gitti.
    Selçuk para için tercih etmedi değil mi .. O yüzden yıllık 3-3.5 Mn Euro arası alıyor özür dilerim .. Neyse Stochun satılmaması hem gelecek adına daha iyi bir teklif gelebilmesi açısından hemde potansiyeli açısından iyi bir karar ..

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Selçuk para için tercih etmedi değil mi .. O yüzden yıllık 3-3.5 Mn Euro arası alıyor özür dilerim .. Neyse Stochun satılmaması hem gelecek adına daha iyi bir teklif gelebilmesi açısından hemde potansiyeli açısından iyi bir karar ..
    Ben bedavaya oynuyor falan mı dedim? Ayrıca Selçuğun aldığı para yıllık 2.5 milyon eurodur (2milyon garanti + maç başına) yıllık belirli kriterler karşılığı artışı vardır. Konu para olsaydı GS 4 veriyosa FB 5 verir alırdı. Hele ki geçen sene GS, fbnin malzemecisine bile talip olamayacak belirsizlikteydi.
    Last edited by Nedvedmania : 10.Mayıs.2012 at 22:08 Reason: Konu dışı olan kısım silindi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Selçuk 3.5 Milyon Euro' yu nereden alıyor ? Biz vermiyoruz da öyle bir para!
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1 kere konu yanlis yerde buraya açilmasindaki amaci anlamadim ? Fenerbahçe transfer alanina tasir umarim yoneticiler. konuya gelince balon haber fiyatina gelince belki edebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

konuya olumsuz yorum yapanların da genelde galatasaraylı olması düşündürücü

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    konuya olumsuz yorum yapanların da genelde galatasaraylı olması düşündürücü
    İçtiğin çayın tadı kötü gelse, çayı aldığım bakkalın Galatasaraylı olması düşündürücü diyeceksiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahçe'li yöneticinin birinci ağızdan söylediği iddia ediliyor bu sözleri ve 3-5 tane forum genci direk gerçeği suratımıza vuru veriyor.

"Balon haber!"
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by byariff View Post
    1 kere konu yanlis yerde buraya açilmasindaki amaci anlamadim ? Fenerbahçe transfer alanina tasir umarim yoneticiler. konuya gelince balon haber fiyatina gelince belki edebilir.
    Ben de balon zannetmistim ama Nihat Ozdemirin agzindan duyunca dogru oldugu kanaatine vardim. Yonetici yalan beyan vermez herhalde durup dururken. Gerekirse teklifin belgesi vardir mutlaka, onu gosterir ama anlasma geri cevrildigi icin klubun ismini vermek istemedigini aciklamis.

Bu arada sadece merak ettigim icin soruyorum, konusu acilmis oldugu icin. Selcuk Inan'in kontrat bilgilerini gercekten bilen biri yazabilir mi buraya?

Nesil
    2006

18 milyon € Alex bile verilir, bence yalan haberdir. Gerçek ise yazıklar olsun. Müthiş para kaçmış.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yöneticiler yalan beyanat vermezler ama Nihat Özdemir verebilir. Kendisi güvenilirliğini yitirdi benim gözümde. Öte yandan haber doğru olabilir. Rus takımları bu tip formda oyuncular için yüksek meblağlar vermeyi seviyorlar. Eder mi etmez mi orası tartışılır.

Selçuk, 2 Milyon Euro + maç başı 15 bin euro alıyor diye biliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Ben de balon zannetmistim ama Nihat Ozdemirin agzindan duyunca dogru oldugu kanaatine vardim. Yonetici yalan beyan vermez herhalde durup dururken. Gerekirse teklifin belgesi vardir mutlaka, onu gosterir ama anlasma geri cevrildigi icin klubun ismini vermek istemedigini aciklamis.

Bu arada sadece merak ettigim icin soruyorum, konusu acilmis oldugu icin. Selcuk Inan'in kontrat bilgilerini gercekten bilen biri yazabilir mi buraya?

Vatan gazetesi senaryo yazmis olabilir cok guvenilir bir kaynak degil açikcasi ha ligtv ntvspor yazsa ozman konunun dogruluguna hak veririm sahsi fikrim bana inandirici gelmedi.

Profesyonel Futbol Oyuncusu Selçuk İnan ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye gore oyuncuya herbir sezon için 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 Euro ücret ödenecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Vatan gazetesi falan degil ki, ben TV de Nihat Ozdemirin agzindan duydum. Gazetelerin yazdigi gibi 14M degil 18M teklif edildi diyor.

Her sezon artarak gitmiyor muydu Selcukun kontrati, ben mi yanlis hatirliyorum. Belli bir oranda zam yapilacakti her yil, sanki oyle kalmis aklimda.

edit: Neyse ben buldum bu arada,yillik 3.2M arti macbasi 15bin avroymus.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den, İMKB'ye gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, 5 yıl boyunca her sezon ödenecek 2 milyon avro sabit transfer ücreti ve maç başına 15 bin avro ücretin yanı sıra bu tutarlara ek olarak oyuncuya 10.06.2011 tarihinde 600 bin avro ve 30.01.2012 tarihinde 600 bin avro olmak üzere toplam 1 milyon 200 bin avro daha ödeneceği, sabah yapılan açıklamada sehven bu tutarın eksik yazıldığı bildirildi.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Devre arasında satılmaması tam isabet.Sezon sonu bu civarda bir teklif gelirse satılabilir.Haber doğru mu bilemem ama bu transfer dedikoduları devre arası transfer döneminde de çıkmıştı.Rus takımlarının Stoch'u istediği ama Aykut hocanın kabul etmediği haberleri çokça gazetelerde yer almıştı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stoch eder. Ama satılmaması iyi olmuş. Çünkü ileride daha da fazla paraya satılabilecek bir oyuncu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

stochun edecegi en fazla 10 milyon euro dur su anki performansi ile kaldiki türkiye liginden giden oyuncularin ne kadar ucuza gittigini biliyoruz örn. arda 12 milyon euro gibi komik bir rakama transfer olmustu.. bence verilmeliydi fakat kendisi uzun yillar fenerbahcede forma giymek istiyorsa ve sözlesmesi uzatilacaksa verilmemesi dogru olmus.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

18 milyon Euro Stoch için fazla.Ama Ruslar için sorun olmaz 20 de verirler 25 de Konu Ruslar olunca ölçü alınmamalı bu değerler.Adamlar için sıkıntı değil.Avrupa'da İspanya,İngiltere,İtalya vs. gibi ülkelerden böyle bir miktar para hayatta çıkmaz.Çıksa da Stoch'a çıkmaz.

27. Default

Balon haber diyen arkadaşa; sabah sporx'te denk geldi. Onlar da Vatan Gazetesi'ni kaynak göstermiş. Ama balon olmadığı da ortada.

24 Şubat 2012 tarihli haber; http://spor.milliyet.com.tr/stoch-a-...83/default.htm

7 Ocak 2012 tarihli başka bi' haber daha; http://spor.milliyet.com.tr/fener-25...78/default.htm

Bazı şeylere "balon" demeden önce, hepimizin düşünme yetisini kullanması gerekir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

selçuk yıllık 2 m £ garanti para artı maç başına 15.000 £(43 ile çarp) artı ilk sezonu özel 1.2 m £ ek ücret alıyor yani bu sezon yaklaşık 4 milyon £ para kazandı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Devre arasında satılmaması iyi olmuş sonuçlarını görüyoruz. Sezon sonu böyle bir teklife satılabilir ama

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    selçuk yıllık 2 m £ garanti para artı maç başına 15.000 £(43 ile çarp) artı ilk sezonu özel 1.2 m £ ek ücret alıyor yani bu sezon yaklaşık 4 milyon £ para kazandı
    yahu Selçuk GS'dan para almadan oynuyoru mu savunuyoruz biz? Para için GS'ı seçmiş saçmalığına cevap verdik sadece. GS'n en kötü döneminde verdiği parayı fener veremiycekmiydi? Para için olsaydı atıyorum GS 10 veriyosa fener 15 vermeye yine razıydı Selçuk'u almak için. O 1.2 milyonda bonservizsiz geldiği için GS'ın bi seneye mahsus kıyağı oldu.

Konuya dönersek Stoch Avrupa'ya giderse 10dan fazla veren olmaz ama Rusya, Ukranya, Arap ülkeleri gibi liglerin takımları 20ye kadar çıkar. Bence iyi bir teklif doğruysa satılması da iyi olurdu çünkü Stoch Aykut, Lucescu gibi hocaların topçusu değil. F.Terim'in takımında olsaydı bu sene ki performansını 2ye katlardı diye düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri