Sayfa 584 / 1204 İlkİlk ... 844845345745825835845855865946346841084 ... SonSon
17,491 ile 17,520 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Forlan ve Reyes'i taraftar baskısından dolayı başkan satmaktan vazgeçmiş...Ayrıca Drogba ve Forlan için Ünal Aysal,önemli oyuncular ancak önemli sorunlarıda oluyor demiş...1 Forvet ve 1 orta saha alacağız demiş...Forvete kim gelir tahmin edemiyorum ama orta sahaya Kallström ve ya Muntari gelirse çok iyi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kallstrom/Muntari ve Drogba gelirse inanilmaz ferahlarim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Ne güzel konuşuyorsunuz öyle ağzınızdan bal damlıyor resmen ... Forlan , Reyes , Muntari , Cambiasso peh ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanki yonetim Selcuk, Ceyhun, Elmander, Ujfalusi'yi almadi. Bu adamlar 2.lig topcusuydu da haberimiz mi yok?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Ne güzel konuşuyorsunuz öyle ağzınızdan bal damlıyor resmen ... Forlan , Reyes , Muntari , Cambiasso peh ...
    Valla ben seni anlamıyorum Kazım'ı dünya starı olarak görüyorsun Volkan'a hastasın transferleri falan her şeyi eleştiriyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bazıları sanırım Galatasaray'ı yapılacak transferlere göre seviyor.Şaşırıp kalıyorum valla...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Zemlin bence Galatasaray'lı değil buraya milleti kızıştırmak için geliyor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ispanyol kulubu valencia salakti zaten mehmet topali alarak ben sahsen cana"nin o kadar iyi topcu olduguna inanmiyorum teknik 0 pas 0 sadece hirsli mucadeleci onun aynisi mehmet topal"dada vardi

Mehmet guvene gelirsek manisada sahsen yigit incedemir ile iyi bir 2"liler iyide oynuyorlar.

nese renktaslarim birbirimizi kirmayalim tartismayalim herseyin en iyisi galatasaray icin..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cana'da teknik 0 olabilir pas 0 olabilir ama Cana gerektiğinde takıma liderlik yapıp karakteristik özelliklerini sahaya yansıtabilir tabii bunları geçen sezon yapamadı. Bank asyada bulurum dediğiniz adamlara göre top kapmak adama 'öküz' gibi dalmaktır. Bu arada Cana'nın pas ve tekniği o kadar kötü değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yani bazı arkadaşlara işinize gidin demek içimden gelmiyor değil. Abi Mehmet Güven kim ya? Galatasaray gibi bir takım Mehmet Güven'in hesabını yapıyorsa ligden çekilse yeridir. Mehmet Güven'in bütün iç saha maçlarını bu sezon izledim. Manisa'da en çok sırıtan adam. Bekir Yılmaz biraz daha agrersif oynasa ve biraz daha kuvvetlense Mehmet Güven kendine klübeden yer ayarlatırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Resmi site bende açılmıyor şu anda.. Acaba transfer gelir mi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fernando Muslera al Galatasaray. El próximo lunes pondrá la rubrica en el contrato en el hotel Madero de Buenos Aires

Turkcesi ; Pazartesi gunu, Hotel Madero de Buenos Aires'de, Muslera imzalayacakmis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Loveforfootball Love Football
    Galatasaray'da biten transferler yarından itibaren başlayacak olan haftada açıklanacak.

________

Transfere Fenerbahçe ayarı...
    G.Saray, TFF'nin 15 Temmuz'da Fenerbahçe ve diğer takımlar ile ilgili vereceği karar doğrultusunda transfer politikasını gözden geçirerek, işte detaylar...
    10 Temmuz 2011 Pazar - 11:28
    Webaslan.com

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Fernando Muslera'nın transferini noktalayan ve resmi imzalar için Uruguay'ın Copa America'dan elenmesini bekleyen Galatasaray, transfer politikasını yeniden gözden geçiriyor.

Türkiye'de patlayan şike ve teşvik operasyonu soruşturmasında yaşanan olayların ardından transfer politikasını revize eden Galatasaray, 15 Temmuz'da Türkiye Futbol Federasyonu'nun ezeli rakibi Fenerbahçe hakkında vereceği kararı bekliyor.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da transfer poltikalarını revize ettiklerini doğrularken; "Ligin bugün geldiği durumda ihtiyaçlarımızı tekrardan gözden geçirmek durumundayız. Transfer için Temmuz'un 15'ini bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

14 Mayıs'ta yapılan başkanlık seçimlerinden önce sarı-kırmızılı taraftarlara 'sansasyonel' transfer sözü veren ancak aradan geçen süreye rağmen Drogba, Forlan, Reyes ve Fabiano transfer girişimlerinden sonuç alamayan Ünal Aysal, Fenerbahçe'nin olası küme düşürülmesi ya da yüksek bir puanla ceza alması durumunda kulübün ekonomik şartlarını da göz önüne alarak maliyeti düşük transferlerin altına imza atacak.

Galatasaray'ın Fernando Muslera'nın yanı sıra orta saha ve forvet mevkiilerine birer transfer yapıp transfer dönemini kapatması bekleniyordu ancak TFF'nin Fenerbahçe ve diğer takımlar hakkında vereceği karar sarı-kırmızılı kulübün transfer sürecinde de direkt olarak belirleyici olacak.

Kulislerde konuşulmaya başlanan bir diğer iddia da Mali Genel Kurul da eşi benzeri görülmemiş bir yetki alan ve borçların yapılandırılması konusunda elini güçlendiren Ünal Aysal'ın, aldığı yetki doğrultusunda Türkiye'yi sallayacak flaş bir transfere imza atabileceği yönünde...

Muntari'nin kaderi Gasperini'ye bağlı..
    Galatasaray'ın transfer listesinde olan Sulley Muntari'nin transferi arapsaçına döndü. Ganalı oyuncunun menajeri Fabien Piveteau transfer süreci hakkında konuştu.
    10 Temmuz 2011 Pazar - 12:35
    Webaslan Dış Haberler

Galatasaray'ın transfer listesinde olan Sulley Muntari, Inter'in bugün başlayacak olan kampına katılacak. İlk etapta Esteban Cambiasso için girişimlerde bulunan ancak Arjantinli oyuncudan 'olumsuz' cevap alınca rotasını yeniden Sulley Muntari'ye çeviren Galatasaray Ganalı oyuncu için teklifini yaptı ve beklemeye geçti.

Galatasaray cephesinde Muntari için sessiz bekleyiş başlarken; Ganalı oyuncunun menajerinden konu hakkında açıklama geldi. Inter'in resmi yayın organı Canale Inter'e konuşan Fabien Piveteau, Muntari'nin Inter ile çalışmalara başlayacağını duyurdu.

Muntari için bir çok takımdan teklif aldıklarını belirten Piveteau, "Muntari, Inter ile bugün çalışmalara başlayacak. Muntari, kafasının rahat olmasını istediği için öncelikli olarak Inter ile devam etmek istiyor ancak yeni teknik direktör Gian Piero Gasperini'nin Muntari konusunda vereceği karar çok önemli. Bir çok takımdan teklif aldık ve aralarında şu anda resmi görüşme halinde olduklarımız da var. Ancak önce Gasperini'nib vereceği kararı beklemek zorundayız" dedi.

Genoa'da Diego Milito, Houssine Kharja, Thiago Motta ve Andrea Ranocchia gibi isimler ile birlikte çalışmış olan Inter'i yeni teknik direktörü Gian Piero Gasperini'nin Thiago Motta'yı kesin olarak takımda tutacağı Mariga ve Muntari ikilisine ise takımdan ayrılmaları için izin vereceği İtalyan basınında yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Inter'e Muntari'nin bonservisi için 7 milyon euro teklif eden Galatasaray, Ganalı yıldıza ise 2.5 milyon euro garanti para ve 15 bin euro da maç başına teklif etmişti.

WEBASLAN'DAN;

Transfer pazarından dengeler sürekli değişiyor.... Galatasaray'ın Muntari ile 'kesin' olarak bir teması var ve bu transfer harekatı ile Ali Gürsoy bizzat ilgileniyor. Inter ile çeşitli görüşmeler bulunuyor ancak bu süreçte Muntari'nin vereceği karar çok önemli...

Kısa bir süre önce hem İtalyan basını hem de Ada basınına kariyerine İngiltere'de devam etmek istediğini açıklayan Muntari'nin Inter'deki kaderi bir anlamda Gian Piero Gasperini'ye bağlı ancak Ganalı oyuncu 'Ben gitmek istiyorum" derse Gasperini de 'kal' demez...

Dengelerin sürekli değiştiği, açıklamaların tam anlamıyla zıt kutuplara yayıldığı transfer sürecinde tüm gelişmeleri yakından takip ederek; olayları iyi bir şekilde analiz etmek kaçınılmaz...

Muntari'yi çok beğeniyorum. İnşallah alırız onu.

Muntari süper olur, süper.

DM: Ceyhun
    MC: Selçuk İnan - Muntari
    AMC: Arda
    FC: Baros - Elmander

Ben böyle bir hücum hattı oluştururdum. Acaba Terim nasıl oynayacak?
    Last edited by GsDoruk : 10.Temmuz.2011 at 14:51

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post

FC: Baros - Kallstrom

Hocam naptin sen kallstrom forvet"mi ? elmander nerde ? daha bi forvet daha gelcek diyorlar yonetim

benim tahminim 4-4-2 oynucaz on liberosuz selcuk ile muntari gobekte oynucaklar kanatlarda ise arda ile kazim forvet hattinda Transfer ve baros(elmander) seklinde olcak

Webaslandan alinti bu haber dogruysa bu kadarda olmaz artik.

Türkiye'de patlayan şike ve teşvik operasyonu soruşturmasında yaşanan olayların ardından transfer politikasını revize eden Galatasaray, 15 Temmuz'da Türkiye Futbol Federasyonu'nun ezeli rakibi Fenerbahçe hakkında vereceği kararı bekliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post

FC: Baros - Kallstrom

Harbiden de Kallström'ün ne işi var burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaş büyük ihtimalle İsveçlilerin ismini karıştırdı. Elmander yerine Kallström yazmıştır .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onun beklenmesinin sebebi eğer Fenerbahçe küme düşerse Naklen Yayın Geliri düşecektir. Ona göre bir yol çizerler bizimkiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Hagi ile cana ayni mevkidemi oynuyor renktasim ? cana o kadar agrasif sert"ki cok gereksiz kartlar goruyor ama hagi teknik muthis zekili bir oyuncu hagi nin kart gormesinin tek nedeni asiri derece sinirleniyordu cana"ya o kadar vara verdik elimizde mehmet guvenler,mehmet topallar, varken
    Ya kart görse ne olur adam rakibi yıpratıyor. Rakip korkuyor mücadele etmekten. O mevkiye bir Cambiasso, Pirlo alamayacağımıza göre alabileceğimiz en iyi adamlardan biriydi.

Bu arada hemen Muntari'yi yazmışsınız. Bence Muntari'yi ucuza bırakmazlar, biz de bonservis bedeli ödeyecek durumda değiliz. O iş boş.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Cana'nın değeri Galatasaray'ın kötü bir sezon geçirmesi nedeniyle tam olarak anlaşılamadı bence.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Cana tipi oyuncular artık Avrupa futbolunda pek tercih edilmiyor. Onun yerine Busques gibi essien gibi hızlı ve kıvrak oyuncular oynatılıyor.

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Arkadaş büyük ihtimalle İsveçlilerin ismini karıştırdı. Elmander yerine Kallström yazmıştır .
    Aynen böyle oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mehmet yıldız boşta haberiniz olsun mehmedi alan şampiyon olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    mehmet yıldız boşta haberiniz olsun mehmedi alan şampiyon olur
    Allah korusun, hiç haz etmem futbolundan

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yabanci forvete gerek yok bence alacaklarsa su mersine donen adem sariyi alsinlar.
    ortasahaya kallstrom kaleye muslera off tadindan yenmez

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Cana tipi oyuncular artık Avrupa futbolunda pek tercih edilmiyor. Onun yerine Busques gibi essien gibi hızlı ve kıvrak oyuncular oynatılıyor.
    Türkiye Ligi için böyle değil durum. Biz Avrupa futbolu oynamıyoruz. Fiziki mücadeleye dayalı bir futbol anlayışımız var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim 4-4-2 oynatmış dün akşamki antremanda asları. Ufuk-Sabri-Ujfalusi-Servet-Balta-Kazım-Selçuk-Culio-Arda-Baros-Elmander 11'ini oynatmış Fatih Terim. Muntari gelirse Culio yerine Muntari yazılır.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hazırlık maçında as kadro

Ufuk
    Sabri - Ujfalusi - Servet - Hakan

Arda- Culio - Selçuk - Kazım

Baros - Elmander 4-4-2 oynadı.

Elmander 3, Baros 2, Arda 2 gol attı.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Hazırlık maçında as kadro

Ufuk
    Sabri - Ujfalusi - Servet - Hakan

Arda- Culio - Selçuk - Kazım

Baros - Elmander 4-4-2 oynadı.

Elmander 3, Baros 2, Arda 2 gol attı.
    hangi hazırlık maçı??

şike soruşturması burdaki tartışmalrada bi son vermiş sanırım..Soruşturmadan önce en az 4 takviye lazım derken şimdi 2 oyuncuya razı olduk bi fenerbahçenin küme düşmesi bizi bu kadar etkileyecekmi?

Mesaj Yetkileri