Sayfa 585 / 896 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
17,521 ile 17,550 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Zapata gecen yaz oynanan Amerika kupasinda rezalet oynamisti. Kolombiya ile ciktigi maclarda skora etki eden cok fazla hata yamisti. O yuzden Zapata ismine pek guvenemiyorum. Ustelik kume dusen bir takimin stoperiydi gectigimiz sezon. Krasic de Juvede dogru duzgun oynamadi bile, su anki formu soru isareti. Dususe gecebilir.
    Abi önceki sayfayı okudum, tam Zapata hakkında dediklerini yazacaktım ki senin yazdığını farkettim Zapata konsantrasyon sorunları olan ve maça yeterince hırsını yansıtamayan bir stoper, kibar yani biraz. Serdar'dan Bekir'den iyi tabiki ama el bombası olarak gelme ihtimalide hayli yüksek.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Fenerbahçe'de kupa finalinin hazırlıkları devam ederken, transfer çalışmaları da hız kazandı.
    Teknik direktör Aykut Kocaman'ın beğendiği futbolcular arasında yer alan, Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Veysel Sarı için ön anlaşma yapıldığı öğrenildi.

TEMSİLCİLERİ ÖN ANLAŞMA YAPTI
    Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım ile Veysel'in temsilcilerinin anlaşma sağladığı ve Eskişehirspor'la da temasların yoğunlaştığı öğrenildi.

FENERBAHÇE'NİN KULÜBÜMLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ BİLİYORUM
    Konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yapan Veysel ise "Yurtdışından bana teklifler var. Bayer Leverkusen ve Getafe'nin teklifleri var. İlk hedefim yurtdışı. Türkiye'den de Fenerbahçe'nin bana değil; ama benimle ilgili olarak kulübümle çalışmalarımın olduğunu biliyorum. Kulübümün menfaati doğrultusunda olacak ise ben de gitmek isterim. Başkanımız ve hocamız izin verirse gitmek isterim" dedi.

KENDİME GÜVENİYORUM, TRANSFERİM GERÇEKLEŞİRSE GİTTİĞİM YERDE YEDEK KALMAM
    Bayer Leverkusen ve Getafe'nin resmi teklif yaptığını belirten Veysel, "Yeteneklerime güveniyorum. Eğer Fenerbahçe'ye gidersem orada da oynarım. Gittiğim yerde yedek kalmam. İyi bir oyuncuyum. Fenerbahçe'ye gittiğimde de iyi futbol oynayacağıma inanıyorum. Ancak şu anda bir şey düşünmüyorum. Tatile gideceğim. Eğer gelişmeler Eskişehirspor'un istediği doğrultusunda olursa, başkanım isterse ben de transfer olmayı isterim" şeklinde konuştu.

Radyospor

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ziegler: "Ciddi söylüyorum. Juventus’un oyuncusuyum, buraya kiralık olarak geldim, ama kanım neredeyse sarı-lacivert akıyor "

Neredeyse nedir ya

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ziegler: "Ciddi söylüyorum. Juventus’un oyuncusuyum, buraya kiralık olarak geldim, ama kanım neredeyse sarı-lacivert akıyor "

Neredeyse nedir ya

Lacivertin tonlarında mavi filan.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

@fıratgünayer
    Transfer haberleri başlıyor..İlk somut gelişme Fenerbahçe'den..Sarı lacivertliler Veysel Sarı için Eskişehirspor'la temasa geçti..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ziegler resmen "benim bonservisimi alın" diye bağırıyor Damarlarımdaki kan lacivert açıklaması, final maçı sonrası ağlaması, son maçlarda sezonun geri kalanına göre daha istekli oluşu... Fenerbahçe'de imkanlar,rahatlık,aldığı para hoşuna gitti heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeni listeye gerek yok aslında, Aykut Kocaman'ın geçen sene hazırladığı ve şike belgesi diye lanse edilen, yönetime sunduğu listeyi aynen tekrar sunsun, orada işimize yarayacak isimler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ziegler madem bu kadar Fener'de oynamak istiyor. Fenerbahçe yönetimi daha iyi bir sol bek bakıp, bulamazlarsa Ziegler' i alabilir. Bu kadar çok isteyen bir adam beklemeyi de göz alır bence
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ziegler burada kalmayı kafasına koymuş, hiç yüz yüze görüşmediği Aziz Yıldırımla bile görüşmek istemişti, yarın çıktığında yüzüne nasıl bakarım, görüşmem lazım diyerek.

Son maçlarda bence de normal sezona göre daha iyi performans sergiledi ama olmaz, yeterli değil, kalmamalı takımda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi bir takım kurmak istiyorsak Ziegler, Selçuk tarzı oyuncularla yola çıkmamalıyız. Ben bu tarz oyuncuları bu takıma yakıştıramıyorum. Bu kadar pas hatası yüksek olan oyuncular takım oyununu da etkiler. Umarım transfer dönemini verimli geçiririz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Önceki mesajımda bahsettiğim geçen sezonki liste. Aradan ezeli rakiplere gitmiş olanları çıkarırsak, kalanlar bile yeter.

Aykut Kocaman'a güveniyorum transferde. Hatta yöneticiler karışmasın, sadece parayı versinler görüşmeleri bile Aykut Kocaman yapsın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Oscar Wendt beğendiğim bir bek. Fenerbahçe' ye gelsin istemem Diğer oyunculardan Fenerbahçe' ye gelebilecek yok gibi duruyor. Kimisi geçen sene transfer oldu, kimisi bir Avrupa takımında formunu her geçen gün arttırıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

topçulara bak be

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Zapata gecen yaz oynanan Amerika kupasinda rezalet oynamisti. Kolombiya ile ciktigi maclarda skora etki eden cok fazla hata yamisti. O yuzden Zapata ismine pek guvenemiyorum. Ustelik kume dusen bir takimin stoperiydi gectigimiz sezon. Krasic de Juvede dogru duzgun oynamadi bile, su anki formu soru isareti. Dususe gecebilir.
    Aytaç abicim bu sene sağ bek oynadı genelde. Stoperde Gonzalo - Musacchio oynattılar. Bu 2 oyuncudan birini almak lazım asıl. Gonzalo biraz hantal ama Lugano'nun boşluğunu müthiş doldurur. Musacchio daha çok genç.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Lass , Emenike , Sol Bek , Sağ Kanat ve birde Lugano'nun boşluğunu doldurucak biri. Sanırım yeterli olur
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

emenike gelsin çocuğumu keserim tabi erkek olursa sünneti kastediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Lass , Emenike , Sol Bek , Sağ Kanat ve birde Lugano'nun boşluğunu doldurucak biri. Sanırım yeterli olur
    Furkan onları FM' de 48 ay taksit ile alsak para yetmez, ne yaptın sen

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Furkan onları FM' de 48 ay taksit ile alsak para yetmez, ne yaptın sen
    Messi , Ronaldo dedik sanki yahu

Lass zaten gündemimizde , Emenike'yi verdiğimiz paraya geri alsak Sol bek Santos geri dönse fena olmaz bi tek Sağ Kanat ve Lugano'nun yeni versiyonuna para veririz işte
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu liste geçen seneki liste olmasın?
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

geçen seneki liste zaten usta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam ben konuyu kaçırmışım ozaman
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tuncay Şanlı geri dönüyor..30 yaşındaki milli oyuncunun Fenerbahçe ile Haziran ayında 2+1 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor (DHA)
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

yedek olrak oturacaksa sorun yok

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Nihat Kahvecinin Beşiktaşa dönüşünden farkı olmaz bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Tuncay Şanlı geri dönüyor..30 yaşındaki milli oyuncunun Fenerbahçe ile Haziran ayında 2+1 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor (DHA)
    Ben gelmesinden yanayım ne boş adamlar var onlardan daha iyi olacaktır.
    Ayrı bir sempatim var Tuncaya

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tuncay gelirse Alex'e olan gol yollarındaki ihtiyacımız bir nebze daha azalır

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Buca başkanının açıklamasına göre şu anda Salih Uçan'a tek resmi teklifi F.Bahçe vermiş.Eğer forma şansı verilecekse mutlaka alınmalı.Çok yetenekli bir orta saha.Ama oynatılmayacaksa hiç ilgilenmeyelim çocuğun geleceğiyle oynamayalım

Nesil
    2006

Tuncay Şanlı gelirse, Stoch'dan kat kat daha fazla yarar sağlayamaz oyun olarak; ama Tümer Metin'in dediği gibi, takıma sahip çıkan bir yerli oyuncu yok. Bu çok önemli. Tuncay bu takımda kaptandı. Mutlaka bu duruşunu sergileyecektir.

tuncayın gelmesi sağ kanat için çok iyi olur 4 3 3 ün sağ forvetinde çok iyi işler yapabilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dia ve Bienvenu'nun menajerleri çağrılmış kendilerine kulup bulmaları için, Bilica ve Emre için de kesin gitti diyorlar. En az 5 transfer olacakmış

Mesaj Yetkileri