Sayfa 586 / 896 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
17,551 ile 17,580 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bienvenu bence gönderilmeyi haketmiyor yedek olarak semihten daha iyidir..

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Dia ve Bienvenu'nun menajerleri çağrılmış kendilerine kulup bulmaları için, Bilica ve Emre için de kesin gitti diyorlar. En az 5 transfer olacakmış
    kaynak nedir

ayıca DHA tuncayın sözleşmesi bitiyor demiş ama daha bitmesine 2 yıl var 2014 de bitiyor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

DHA uyduruyor, inanılır gibi değil. Tuncay twitterdan yok öyle birşey tatildeyim ben dedi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ben Tuncay'ın satışını unutmadım, açıkcası dönmesini istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mutlak şartla Lass , Capoue, Sissokko gibi oyuncular almalıyız .. Aslında devre arası bu takıma kesinlikle bir ortasaha alınması lazımdı ama forvete transfer yapıldı. Haa kötü mü oldu hayır tabikide ama bana göre SOS veren nokta hep ortasaha idi ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    kaynak nedir

ayıca DHA tuncayın sözleşmesi bitiyor demiş ama daha bitmesine 2 yıl var 2014 de bitiyor

Twitter'de bir fenerbahce muhabirinden okudum öğlen saatlerinde isim sorsam hatırlamıyorum

Tuncay işi kolay Fenerbahçe isterse alır Wolfsburg da hiçbir zorluk çıkarmaz sanmıyorum. Bakalım Aykut Hoca ister mi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    ben Tuncay'ın satışını unutmadım, açıkcası dönmesini istemiyorum.
    Bence o'na saygı duymak lazım. Evet belki para kazandırmadan gitti ama PARA için gitmedi. idealleri için gitti Fenerbahçe ona çok daha büyük paralar teklif etmesine rağmen kalmadı. İdeali ugruna defalarca küme düştü Ama ideali vardı, saygı duymak lazım.

Nesil
    2006

Ben Diarra'nın Ali Koç başkan ile İstanbul'a gelip yemek yediğini daha önce duymuştum, hatta güvendiğim kaynak kesinlikle Fenerbahçe'de dedi. Bunu diyen bu insanları tanıyan bir kişi ve futbola içli dışlı.

insallah gelir emreninde kalmasi gerekiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Lass zaten bizim geçen sene başında anlaşıldı,3-4 ay önce açıklamıştım zaten bizim topçumuz rahat olun

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Lass zaten bizim geçen sene başında anlaşıldı,3-4 ay önce açıklamıştım zaten bizim topçumuz rahat olun
    Zaten bu süreç içerisinde iptal edilen bir isimdi. Eğer bu süreç yaşanmasa şuan belki de Avrupa'da elde ettiğimiz zaferleri konuşuyor olacaktık. Efsane kadronun kurulmasını engellendi.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Zaten bu süreç içerisinde iptal edilen bir isimdi. Eğer bu süreç yaşanmasa şuan belki de Avrupa'da elde ettiğimiz zaferleri konuşuyor olacaktık. Efsane kadronun kurulmasını engellendi.
    Aynen harika olacaktı o kadro,süreç belli olmadığı için beklettiler artık belli olduğu için Lass bu sene Fenerbahçemizde ben şimdiden hayırlı olsun diyorum

emenikeler nianglar luganola santoslar gokhanlar emreler lasslar
    hic acma o konuyu bosver

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Ben Diarra'nın Ali Koç başkan ile İstanbul'a gelip yemek yediğini daha önce duymuştum, hatta güvendiğim kaynak kesinlikle Fenerbahçe'de dedi. Bunu diyen bu insanları tanıyan bir kişi ve futbola içli dışlı.
    Lass Diarra bu sene içinde İstanbul'a gelmişti stadımızda bir maç izledi ve yeni açılan basketbol salonumuzuda gezdi.Ama yıllık ücreti çok istediği için Aykut hoca olur vermedi transfere.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Soner Aydoğdu için Gençlerbirliği'ne 3milyon€ teklif edeceğimiz söyleniyor.

Bu arada dün İstanbul havalimanında görülen Guidetti'nin menajeri şöyle demiş ; ''Az önce onunla görüştüm. Kendisi şu anda Göteborg'da. Uzun zaman önce transfer iddiaları çıkıyordu. fakat Guidetti ile Fenerbahçe ciddi şekilde ilgileniyordu"

Guidettinin çok ciddi bir sakatlığı varmış

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cavcav Soner'i 3 milyona bıraksın artık yaşlanmış derim. Necip, Alper, Veysel arasında en potansiyel sahibi olan kesinlikle o. Oyun zekası muazzam.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Necip, Alper, Veysel'den güç olarakta epeyy geride. 5-6 verilmezki.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezer Ozturk varken Soner'i almak ne kadar doğru tartısilir. Sezer bu sezon sakatlıklardan dolayı oynamadi. Sezon öncesi takımla çalışmak yerine nezarette zaman geçiriyordu. Onun için kötü bir sene oldu. Hazır sakatlıktan kurtulmuşken sezon öncesi iyi bir yüklenme ona iyi gelir.

Emrenin gideceği yazılıp çiziliyor kendi kararıysa saygı duymak gerek ama yönetim tasarrufu ise hata olacaktır. Onun dengi yerli oyuncu getirmek çok zor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

sezer ile soner aynı mevkinin oyuncu değilki sezer daha önde oynamıyormu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Necip, Alper, Veysel'den güç olarakta epeyy geride. 5-6 verilmezki.
    Tek eksiği zaten bence. Bide biliyorsun Cavcav Orhan'ı bile 3.5 milyona sattı, Soner için bu kadar az isteyeceğini düşünmüyorum, hele birde Emre giderse Fener'in ihtiyacı olacak bu tarz bi transfere.
    eto'o bitmiş.

22. Default

Emre'nin yerine , Şampiyonlar Ligi düşünülüyorsa kesinlikle kaliteli çift yönlü canavar bir orta saha alınmalı , Türk olarak da Cristian'ın yanına Veysel en mantıklı bana kalırsa yedek olarak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emre'nin yerine emre'ye en çok benzeyen bilgia'yı alabilsek keşke. aratmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Ben Sezer'i hiç beğenmiyorum.Büyük takım topçusu değil.Seneye bir Özer vakası daha çıkabilir ortaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Tek eksiği zaten bence. Bide biliyorsun Cavcav Orhan'ı bile 3.5 milyona sattı, Soner için bu kadar az isteyeceğini düşünmüyorum, hele birde Emre giderse Fener'in ihtiyacı olacak bu tarz bi transfere.
    Yalnız Orhan artık tamamen büyük takıma hazır, Gençlerbirliği'ni aşan bir oyuncu durumuna gelmişti. Bundan dolayı Orhan bana göre 3.5 m € ederdi. Soner evet gelecek vadediyor ama yanlış bilmiyorsam Soner ilk parlamasını 2 sene önce yapmıştı ve o parlamadan sonra üstüne ne kadar koydu tartışılır. En azından Orhan için artık büyük takım oyuncusu diyebiliyorduk, Soner için net olarak diyemiyoruz. Yine de denemeden bilemeyiz. Belki Soner Fenerbahçe'ye gelecek ve bulduğu şansları çok iyi değerlendirerek, kendini geliştirerek değişmez bir oyuncu olacak. Belki de doğru düzgün şans bile bulamadan sönüp gidecek. Maliyeti fazla değilse sivrilen yerlileri almak lazım.

Edit: Emre gibi hem kaliteli hem tecrübeli hem yerli hem de takımın liderlerinden olan bir oyuncunun yerini hiçbir yerliyle dolduramayız. Eğer Emre giderse kaybının büyüklüğünü sezon içinde anlarız. Yıllarca Aurelio'nun yerini bile dolduramadığımızı hesaba katarsak Emre'nin yerini doldurmanın ne kadar zor olduğunu daha iyi anlarız.

Şu videonun ismini Emreninho olarak değiştirip bize izletseler; ayıla bayıla kaç paraysa verip alalım deriz. Elimizdekinin değerini iyi bilmek lazım.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=fZH6aidht-Q"]Emre[/YOUTUBE]
    Last edited by TR.CaPTaiN : 18.Mayıs.2012 at 00:39
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    bian bilica olarak okudum ve kanım dondu allahım sana geliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    Biglia'dan bahsediyorsun heralde, Biglia Emre kadar hızlı, presçi ve agresif değil. Fiziklerine kadar birbirlerinden farklılar. Yanlışım varsa düzelt lütfen.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bigliayi Real Madrid istiyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Bigliayi Real Madrid istiyor...
    Kaka'yı da Galatasaray istiyor Aga ocak ayından beri Madrid ile 38 farklı oyuncunun adını yazmışlar şuana kadar, gerçi bizimkiler bu rekoru 1 hafta sonra kıracak gibi de.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Gazetelerde transfer haberleri başladı.Amrabat,Hasan Ali ve Boulahrouz ismi geçiyor bugünlük

Mesaj Yetkileri