bienvenu bence gönderilmeyi haketmiyor yedek olarak semihten daha iyidir..
bienvenu bence gönderilmeyi haketmiyor yedek olarak semihten daha iyidir..
DHA uyduruyor, inanılır gibi değil. Tuncay twitterdan yok öyle birşey tatildeyim ben dedi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
ben Tuncay'ın satışını unutmadım, açıkcası dönmesini istemiyorum.
Mutlak şartla Lass , Capoue, Sissokko gibi oyuncular almalıyız .. Aslında devre arası bu takıma kesinlikle bir ortasaha alınması lazımdı ama forvete transfer yapıldı. Haa kötü mü oldu hayır tabikide ama bana göre SOS veren nokta hep ortasaha idi ..
Ben Diarra'nın Ali Koç başkan ile İstanbul'a gelip yemek yediğini daha önce duymuştum, hatta güvendiğim kaynak kesinlikle Fenerbahçe'de dedi. Bunu diyen bu insanları tanıyan bir kişi ve futbola içli dışlı.
insallah gelir emreninde kalmasi gerekiyor
Lass zaten bizim geçen sene başında anlaşıldı,3-4 ay önce açıklamıştım zaten bizim topçumuz rahat olun![]()
Soner Aydoğdu için Gençlerbirliği'ne 3milyon€ teklif edeceğimiz söyleniyor.
Bu arada dün İstanbul havalimanında görülen Guidetti'nin menajeri şöyle demiş ; ''Az önce onunla görüştüm. Kendisi şu anda Göteborg'da. Uzun zaman önce transfer iddiaları çıkıyordu. fakat Guidetti ile Fenerbahçe ciddi şekilde ilgileniyordu"
Guidettinin çok ciddi bir sakatlığı varmış
Cavcav Soner'i 3 milyona bıraksın artık yaşlanmış derim. Necip, Alper, Veysel arasında en potansiyel sahibi olan kesinlikle o. Oyun zekası muazzam.
eto'o bitmiş.
Sezer Ozturk varken Soner'i almak ne kadar doğru tartısilir. Sezer bu sezon sakatlıklardan dolayı oynamadi. Sezon öncesi takımla çalışmak yerine nezarette zaman geçiriyordu. Onun için kötü bir sene oldu. Hazır sakatlıktan kurtulmuşken sezon öncesi iyi bir yüklenme ona iyi gelir.
Emrenin gideceği yazılıp çiziliyor kendi kararıysa saygı duymak gerek ama yönetim tasarrufu ise hata olacaktır. Onun dengi yerli oyuncu getirmek çok zor.
...
sezer ile soner aynı mevkinin oyuncu değilki sezer daha önde oynamıyormu
Emre'nin yerine , Şampiyonlar Ligi düşünülüyorsa kesinlikle kaliteli çift yönlü canavar bir orta saha alınmalı , Türk olarak da Cristian'ın yanına Veysel en mantıklı bana kalırsa yedek olarak.
emre'nin yerine emre'ye en çok benzeyen bilgia'yı alabilsek keşke. aratmaz.
Ben Sezer'i hiç beğenmiyorum.Büyük takım topçusu değil.Seneye bir Özer vakası daha çıkabilir ortaya.
Yalnız Orhan artık tamamen büyük takıma hazır, Gençlerbirliği'ni aşan bir oyuncu durumuna gelmişti. Bundan dolayı Orhan bana göre 3.5 m € ederdi. Soner evet gelecek vadediyor ama yanlış bilmiyorsam Soner ilk parlamasını 2 sene önce yapmıştı ve o parlamadan sonra üstüne ne kadar koydu tartışılır. En azından Orhan için artık büyük takım oyuncusu diyebiliyorduk, Soner için net olarak diyemiyoruz. Yine de denemeden bilemeyiz. Belki Soner Fenerbahçe'ye gelecek ve bulduğu şansları çok iyi değerlendirerek, kendini geliştirerek değişmez bir oyuncu olacak. Belki de doğru düzgün şans bile bulamadan sönüp gidecek. Maliyeti fazla değilse sivrilen yerlileri almak lazım.
Edit: Emre gibi hem kaliteli hem tecrübeli hem yerli hem de takımın liderlerinden olan bir oyuncunun yerini hiçbir yerliyle dolduramayız. Eğer Emre giderse kaybının büyüklüğünü sezon içinde anlarız. Yıllarca Aurelio'nun yerini bile dolduramadığımızı hesaba katarsak Emre'nin yerini doldurmanın ne kadar zor olduğunu daha iyi anlarız.
Şu videonun ismini Emreninho olarak değiştirip bize izletseler; ayıla bayıla kaç paraysa verip alalım deriz. Elimizdekinin değerini iyi bilmek lazım.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=fZH6aidht-Q"]Emre[/YOUTUBE]
Last edited by TR.CaPTaiN : 18.Mayıs.2012 at 00:39
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bigliayi Real Madrid istiyor...
Gazetelerde transfer haberleri başladı.Amrabat,Hasan Ali ve Boulahrouz ismi geçiyor bugünlük