Sayfa 587 / 896 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
17,581 ile 17,610 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

biri fotomaçı durdursun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu isimlerin ne kadarı doğrudur bilmem yalnız bu sene yönetimden çok çok iyi transferler bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu geçen seneki listeden, bu sene için mümkün olmayanların çıkarılıp oluşturulmuş liste gibi duruyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Emre'yi kaybetmemeliyiz her ne şekilde olursa olsun. Emre'nin ayarında bir adam bulup getirmek çok zor. Biz Emre geldiğinden beri Emre'ye partner ararken şimdi neden Emre'yi gönderip yanına oyuncu alalım ki. Bize Emre ve onun ayarında bir isim yanyana lazım. Cristian'ın devamlılığı olacağını sanmıyorum ben. Ona güvenerek sezonu planlayamayız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre'yi elden kaçırıp yerine adam aramak büyük başarı olur.Yönetim 3 Temmuzdan bu yana hata üzerine hata yaptı. Panik havasıyla takımı dağıtması yaşanan onca olaylara karşı almış oldukları tavır vs. Hala da yapmaya devam ediyorlar. Şahsen bu isimlerin gelecek dönemde de kulübün başında olmasını desteklemiyorum. Aziz Yıldırım kendini aklasın ve bu işi bıraksın. En hayırlısı böylesi olacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre'nin yerine Türk oyuncu bulmak zor olur falan diyen arkadaşlar var da. Emre'nin kalitesinde oynayabilecek Türk oyuncu yokki şuan. Giderse takımın ortasahası 2 kademe aşağı iner, Türk olarak kimi getirirsen getir dolduramazsın

öyle diyorsunuz haklısınız ama emre en fazla 2 yıl daha oynar ya sonra ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Elde böyle bir oyuncu varken 2 yıl daha yararlanmak daha mantıklı değil mi?

Mantıklı ama 2 yıl sonra ne yapıcaz ? artık oyunculara bağımlı kalmamalıyız bence lugano diyorduk gitti ne oldu bekir gibi bi oyuncu çıktı şuan takımın en formda ismi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lugano'yu sadece defansıyla değerlendirmemek lazım. Futbolda duran toplar çok önemli. 0-0'a kilitlenen bir oyunu bir korner vuruşuyla kazanmak mümkün. Lugano geçen sezon 8 gol atmış bir oyuncuydu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Beyler

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet Higuain'i getiriyoruz. Messi mi Ronaldo mu tercihinde kararsın kalan yönetim her ikisini de getirme kararı aldı : )
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Higuain Türkiye'ye tatile bile gelmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Beyler

Sarı Kırmızılı renkli yazı Galatasaray'a mı gönderme oluyor biraz..

Eyvah Şimdi Yandık.!

Ama haklılar yalandan beli doğrultamıcaz harbiden yandık.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Sarı Kırmızılı renkli yazı Galatasaray'a mı gönderme oluyor biraz..

Eyvah Şimdi Yandık.!

Ama haklılar yalandan beli doğrultamıcaz harbiden yandık.
    Haberin aslı Platininin açıklamaları ama neden Sarı Kırmızı ? "Hadi beyler harekete geçin Cimbom Trabzon nerdesin baskıya devam" mesajımı veriyolar ne yapıyolar çözemedik : )
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

emre gibi adami bu sezon takimda tutamazsa bu yönetim istifa etsin.. emrenin ücrette de sorun cikaracagini sanmiyorum kal deseler kalir..

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Hiçkimsenin Emre'nin futboluna diyecek birşeyi yok.Emre ile neden sözleşme yenilenmediği belli.Aykut hoca böyle oyuncularla çalışmak istemiyor ama Emre çok özel bir oyuncu.Bakalım karar ne olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre ayrılacak olsa şu ana kadar açıklama yapılırdı muhtemelen görüşmeler vardır, kesin gitti demek henüz doğru olmaz.

Yarın yeni yönetim belli olduktan sonra şekillenecektir olaylar. Emre kalmak istiyor, başkan kalmasını istiyor, Aykut Kocaman'ın asıl isteği durumunu belirleyecek.

Alex'in de geçen sezon olduğu gibi, yine ücretinde indirim yapılarak 2 sezonluk sözleşme yenilenir.
    "YÜCE ATATÜRK"

soneri 2.7 m arti bi futbolcu karsiliginda almisiz kaynak ilhan cavcav ve radyospor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Özer bu sene takımdan ayrılacak gibi duruyor. Açıklamalarından ben bunu anladım. Aykut Hocam ile oturup konuşup mantıklı bir karar alacağız tabi tek başıma karar vermeyeceğim dedi ama gitmek istediği belli. Umarım eskişehir gibi bursaspor gibi iddiası yüksek bir takıma gider.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    soneri 2.7 m arti bi futbolcu karsiliginda almisiz kaynak ilhan cavcav ve radyospor
    İlhan Cavcav'ın sağı solu belli olmaz.Parayı artırmak için yapabilir böyle bişey

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artı futbolcunun kim olduğuna bağlı olmakla beraber iyi bir anlaşma gibi duruyor. Hayırlısı olsun. İkinci Sezer Öztürk vakası olmaz inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle forvet transferi şart. 1 Yerli, 1 Yabancı şeklinde. Semih satılmalı, Bienvenu kiraya yollanmalı.

Ama Higuain olmaz. Benzema isterim ben

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    öyle diyorsunuz haklısınız ama emre en fazla 2 yıl daha oynar ya sonra ?

Emre gibi Türk oyuncu yok. Yani var ama onlarda büyük takımlarda.

Emre'yi yolladığımız zaman Cristian'ın yanına Emre kadar kaliteli anca bir yabancı alınabilir. Bu da yabancı sınırını zorlar.

Cristian'ın yanına daha defansif bir Türk oyuncu alsak o da sıkıntı. Cristian'ın takıma alışmasını tam 3 sene bekledik.

Sezer var elimizde. Sakatlığı geçerse o bölgede onu denemek lazım. Özer diyeceğim ama dilim varmıyor. Zira her ayağına top geldiğinde saydırdığım tek oyuncu.

Gökay desen Fenerbahçe'de ilk 11 oynaması için en az daha 2-3 senesi var.

Zamanında Aurelio'yu yolladık ne oldu? Aynı hata 2 defa yapılmaz. Aurelio - Emre'li bir orta saha mükemmel olurdu ama göremedik. Şimdi zaten Aurelio bedava gelse istemem.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

soner kim di mevkisi ne iyi topcu mu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Higuain iyi de bizim aradığımız daha çok gol atan bir oyuncu Gomez veya rVp fena gitmez

Bu sezon kesinlikle bir stoper almalıyız Yobo'nun da seneye takım da olmayacağını düşünürsek seneye kaliteli bir yabancı stoper lazım.

bu arada hangi gazeteydi unuttum ama Ferit Şahenk'in yeni yönetim de olacağı ve Emre'nin takımda kalması için şimdiden Emre'yle konuştuğu yazıyordu.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Tek korkum Fener' e Torres' in gelmesi. Bu seneki performansı üzerine bir de Güiza Sendromu eklenirse, Futbol tarihinin en önemli isimlerinden birinin tarihe gömülüşünü izleriz
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Torres Chelsea'den ayrılmaz , son maçlardaki performansından sonra

Soner bitmiş

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

soner kariyerine yazik etmis , neyse hayirli olsun bakalim umarim basarili olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe oyuncu bataklığı mı artık ne diyosunuz bilmiyorum ama ben tam tersini düşünüyorum , sadece Fenerbahçe daha güçlü olduğu için parlayan oyuncuları alırken bir adım önde oluyor , o saatten sonra oyuncu kendini geliştirdikten , gösterdikten sonra her türlü oynar zaten , herkes kendine şans buluyor.

Yani kalitesiz oyuncu , kalkıp galatasaray'a da gitse beşiktaş'a da gitse aynı şey olacak , büyük takımın ağırlığını kaldıramayacak olacak , fenerbahçe'nin böyle gözükmesinin nedeni , alış gücünün daha kuvvetli olması.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Fenerbahçe oyuncu bataklığı mı artık ne diyosunuz bilmiyorum ama ben tam tersini düşünüyorum , sadece Fenerbahçe daha güçlü olduğu için parlayan oyuncuları alırken bir adım önde oluyor , o saatten sonra oyuncu kendini geliştirdikten , gösterdikten sonra her türlü oynar zaten , herkes kendine şans buluyor.

Yani kalitesiz oyuncu , kalkıp galatasaray'a da gitse beşiktaş'a da gitse aynı şey olacak , büyük takımın ağırlığını kaldıramayacak olacak , fenerbahçe'nin böyle gözükmesinin nedeni , alış gücünün daha kuvvetli olması.
    Alış gücü ile oyuncunun parlayamaması arasındaki ilişki bence yok denecek kadar az. Oldukça alakasız konular.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri