biri fotomaçı durdursun
![]()
Bu isimlerin ne kadarı doğrudur bilmem yalnız bu sene yönetimden çok çok iyi transferler bekliyorum.
Bu geçen seneki listeden, bu sene için mümkün olmayanların çıkarılıp oluşturulmuş liste gibi duruyor.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Emre'yi kaybetmemeliyiz her ne şekilde olursa olsun. Emre'nin ayarında bir adam bulup getirmek çok zor. Biz Emre geldiğinden beri Emre'ye partner ararken şimdi neden Emre'yi gönderip yanına oyuncu alalım ki. Bize Emre ve onun ayarında bir isim yanyana lazım. Cristian'ın devamlılığı olacağını sanmıyorum ben. Ona güvenerek sezonu planlayamayız.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Emre'yi elden kaçırıp yerine adam aramak büyük başarı olur.Yönetim 3 Temmuzdan bu yana hata üzerine hata yaptı. Panik havasıyla takımı dağıtması yaşanan onca olaylara karşı almış oldukları tavır vs. Hala da yapmaya devam ediyorlar. Şahsen bu isimlerin gelecek dönemde de kulübün başında olmasını desteklemiyorum. Aziz Yıldırım kendini aklasın ve bu işi bıraksın. En hayırlısı böylesi olacaktır.
...
Emre'nin yerine Türk oyuncu bulmak zor olur falan diyen arkadaşlar var da. Emre'nin kalitesinde oynayabilecek Türk oyuncu yokki şuan. Giderse takımın ortasahası 2 kademe aşağı iner, Türk olarak kimi getirirsen getir dolduramazsın
öyle diyorsunuz haklısınız ama emre en fazla 2 yıl daha oynar ya sonra ?
Elde böyle bir oyuncu varken 2 yıl daha yararlanmak daha mantıklı değil mi?
Mantıklı ama 2 yıl sonra ne yapıcaz ? artık oyunculara bağımlı kalmamalıyız bence lugano diyorduk gitti ne oldu bekir gibi bi oyuncu çıktı şuan takımın en formda ismi
Lugano'yu sadece defansıyla değerlendirmemek lazım. Futbolda duran toplar çok önemli. 0-0'a kilitlenen bir oyunu bir korner vuruşuyla kazanmak mümkün. Lugano geçen sezon 8 gol atmış bir oyuncuydu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Evet Higuain'i getiriyoruz. Messi mi Ronaldo mu tercihinde kararsın kalan yönetim her ikisini de getirme kararı aldı : )
...
Higuain Türkiye'ye tatile bile gelmez.
...
emre gibi adami bu sezon takimda tutamazsa bu yönetim istifa etsin.. emrenin ücrette de sorun cikaracagini sanmiyorum kal deseler kalir..
Hiçkimsenin Emre'nin futboluna diyecek birşeyi yok.Emre ile neden sözleşme yenilenmediği belli.Aykut hoca böyle oyuncularla çalışmak istemiyor ama Emre çok özel bir oyuncu.Bakalım karar ne olacak
Emre ayrılacak olsa şu ana kadar açıklama yapılırdı muhtemelen görüşmeler vardır, kesin gitti demek henüz doğru olmaz.
Yarın yeni yönetim belli olduktan sonra şekillenecektir olaylar. Emre kalmak istiyor, başkan kalmasını istiyor, Aykut Kocaman'ın asıl isteği durumunu belirleyecek.
Alex'in de geçen sezon olduğu gibi, yine ücretinde indirim yapılarak 2 sezonluk sözleşme yenilenir.
"YÜCE ATATÜRK"
soneri 2.7 m arti bi futbolcu karsiliginda almisiz kaynak ilhan cavcav ve radyospor
Özer bu sene takımdan ayrılacak gibi duruyor. Açıklamalarından ben bunu anladım. Aykut Hocam ile oturup konuşup mantıklı bir karar alacağız tabi tek başıma karar vermeyeceğim dedi ama gitmek istediği belli. Umarım eskişehir gibi bursaspor gibi iddiası yüksek bir takıma gider.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Artı futbolcunun kim olduğuna bağlı olmakla beraber iyi bir anlaşma gibi duruyor. Hayırlısı olsun. İkinci Sezer Öztürk vakası olmaz inşallah.
Kesinlikle forvet transferi şart. 1 Yerli, 1 Yabancı şeklinde. Semih satılmalı, Bienvenu kiraya yollanmalı.
Ama Higuain olmaz. Benzema isterim ben
Emre gibi Türk oyuncu yok. Yani var ama onlarda büyük takımlarda.
Emre'yi yolladığımız zaman Cristian'ın yanına Emre kadar kaliteli anca bir yabancı alınabilir. Bu da yabancı sınırını zorlar.
Cristian'ın yanına daha defansif bir Türk oyuncu alsak o da sıkıntı. Cristian'ın takıma alışmasını tam 3 sene bekledik.
Sezer var elimizde. Sakatlığı geçerse o bölgede onu denemek lazım. Özer diyeceğim ama dilim varmıyor. Zira her ayağına top geldiğinde saydırdığım tek oyuncu.
Gökay desen Fenerbahçe'de ilk 11 oynaması için en az daha 2-3 senesi var.
Zamanında Aurelio'yu yolladık ne oldu? Aynı hata 2 defa yapılmaz. Aurelio - Emre'li bir orta saha mükemmel olurdu ama göremedik. Şimdi zaten Aurelio bedava gelse istemem.
Higuain iyi de bizim aradığımız daha çok gol atan bir oyuncu Gomez veya rVp fena gitmez![]()
Bu sezon kesinlikle bir stoper almalıyız Yobo'nun da seneye takım da olmayacağını düşünürsek seneye kaliteli bir yabancı stoper lazım.
bu arada hangi gazeteydi unuttum ama Ferit Şahenk'in yeni yönetim de olacağı ve Emre'nin takımda kalması için şimdiden Emre'yle konuştuğu yazıyordu.
Tek korkum Fener' e Torres' in gelmesi. Bu seneki performansı üzerine bir de Güiza Sendromu eklenirse, Futbol tarihinin en önemli isimlerinden birinin tarihe gömülüşünü izleriz![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Torres Chelsea'den ayrılmaz , son maçlardaki performansından sonra
Soner bitmiş
soner kariyerine yazik etmis , neyse hayirli olsun bakalim umarim basarili olur.
Fenerbahçe oyuncu bataklığı mı artık ne diyosunuz bilmiyorum ama ben tam tersini düşünüyorum , sadece Fenerbahçe daha güçlü olduğu için parlayan oyuncuları alırken bir adım önde oluyor , o saatten sonra oyuncu kendini geliştirdikten , gösterdikten sonra her türlü oynar zaten , herkes kendine şans buluyor.
Yani kalitesiz oyuncu , kalkıp galatasaray'a da gitse beşiktaş'a da gitse aynı şey olacak , büyük takımın ağırlığını kaldıramayacak olacak , fenerbahçe'nin böyle gözükmesinin nedeni , alış gücünün daha kuvvetli olması.