Hasan Ali ancak yedek olabilir, amma abartıldı. Bunu görmek için illa Fenerbahçe'deki performansını mı izlemeniz gerekiyor?
Hasan Ali ancak yedek olabilir, amma abartıldı. Bunu görmek için illa Fenerbahçe'deki performansını mı izlemeniz gerekiyor?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Türkiye'de yeterli diyebileceğim bir sol bek yok şu an bence.Hakan Balta bu sezon iyiydi ama o da takımın en zayıf halkası.Türkiye'nin en büyük sorunu sol bek oyuncu yetişmemesi.Şu an yeterli denilebilecek bir Türk sol bek bulunmuyor ülkemizde.Hasan Ali Kaldırım'az Feneri![]()
Ziegler'i gördükten sonra tekrar Mahmut Hanefi dönse oynasa hayır demem.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
YıLLardır istikrarLı oLarak Kayseri de oynuyor. Kendisine sürekLi şans veriLiyor ve adamın daha goLü yok. Asist sayısı da sadece bir eLin parmakLarını geçmeyecek seviyede. Kayserispor gibi bir takımda asist ve goLün yoksa Fenerbahçe gibi bir takımda bir adamdan ciddi patLama bekLemek gereksiz. Hasan aLi İsmaiL ve BaLta nın yanından geçemez. Tamam İsmaiL ve Hakan BaLta çok üst düzey bekLer oLmayabiLir ama Hasan aLi de onLardan bir gömLek aLttadır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İsmail ve Hakan Balta'nın bir gömlek altı bir oyuncunun Kayserispor gibi bir takımda yıllardır en çok oynayan oyuncu olması imkansız. Yapmayın lütfen. Gol beklemiyorum ama asist yapmalı evet ve oyunu genelde rakip sahada oynayan bir fenerbahçe yaratırsak yapacaktır da, en azından ziegler kadar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ben de H.Ali'nin çok fazla abartıldığını düşünenlerdenim.Gelse bile Ziegler alınmalı.Ziegler'in önünde Stoch oynadığı için fazla hücumda görünmüyor.Hatırlayın geçen sene Santos solda oynarken önünde Stoch çok az oynadı , çünkü Santos hücumcu bir bek.Santos kalsaydı bu sene Stoch bu patlamayı yapamazdı ve o bölgede Caner'i veya Özer'i daha çok seyrederdik.Ziegler o bölgede Stoch ve özellikle Caner'le iyi bir uyum sağladı ben kalsın diyenlerdenim.He ama daha iyisini getireceklerse eyvallah.
Bu arada Emre Belözoğlu'nun Beyaz TV'ye yaptığı söylenen bir açıklama , "Fenerbahçe beni kovmadığı ve ‘git' demediği sürece Fenerbahçe'deyim"
Ziegler'i beğenmeyip de Hasan Ali'yi beğenmek bana birz yanlış geldi. Ziegler çok daha iyi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sol bek'in görevi savunma yapmak değil mi yahu?Bırakın asisti, golü o iş ilerideki adamların yapacağı şeyler. Sol bekten asist, gol beklersen hoca tarafından defansa gelmiyor diye kesilen çok Dia - Stoch ikilisi izleriz
Gökhan Gönül
33 Maç > 1 Gol, 6 Asist
Reto Ziegler
42 Maç > 1 Gol, 6 Asist
Hasan Ali
36 Maç > 3 Asist
Çokta kötü değil. Gökhan Gönül geldiğinde yıldız diye mi alınmıştı? Adam patlama yapmıştı takımda. Umarım Hasan Ali'de öyle yapar ve bizi utandırır.
Bu sene Aykut Kocaman'ın takım kurma, transfer politikası, oyuncu etkileşimi gibi özelliklerini daha iyi kavrayacağız. Bakalım görevde olduğu sürede parlattığı bir yıldız vs. olacak mı.
Gökhan Gönül bu 33 maçta kaç dakika oynadı bilen var mı ?
Football is simple,but Football Manager is not
Yalnız Ziegler'in yaptığı asistlerin 3 tanesini sadece 1 maçta yaptığını unutmamak gerekir. Ondan maç maç yayıldığı takdirde hücum etkinliği azalıyor.
Hasan Ali bir Ziegler olamaz bence.Ziegler'in satın alma opsiyonu var mı bilmiyorum ama en kötü ihtimal Yobo gibi bir sene daha kiralanabilir.Şampiyonlar Ligi'nde Hasan Ali fazlaca sırıtır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben Ziegler ve Hasan Ali arasında fark göremiyorum. Hatta Ziegler sağ ayağı çok zayıf olan, Panik havasında oynayan ve çizgi pas atarken topu genelde taca atan biri. Selçuk Şahinle beraber en çok pas hatası yapanlardan. Kısaca normal bir sol bek. Peki bu mevkide aynısı veya ondan biraz daha iyisi varken hatta Turk pasaportluyken neden saha içi 6 yabancı hakkımızdan birini fuzuli olarak ona harcayalim ?
...
Orta saha için Reading'de oynayan gurbetçi Jem Karacan ismi geçiyor
Gerçekten ilginç insanlariz sol bekten 12312 gol atmasini bekliyoruz.
Hasan Ali istikrarlı belli bir seviyede oynayan bir adam yaşıda çok genç yanılmıyorsam. Ziegler'i bu sene tüm maçlarda izledim eğer gerçekten Hasan Ali bu Ziegler'den bile kötüyse ona forma veren Kayserispor hocalarının futbol bilgisini sorgulamak gerek.
Ziegler berbat ötesi bir oyuncu.Hücum yapamadığı gibi sezonun bir bölümünde savunmada da çok aksamıştı.
Ayrıca Santos olsa Stoch bu patlamayı yapamamıştı demiş bazı arkadaşlar. Hayır ne alaka ki? Geçen sene Santos varken de önünde Dia oynuyordu ve ikisi de ofansı sevmesine rağmen harika bir sol kanada sahiptik. Bu işler biri defansçı olsun biri ofansçı mantığıyla işlemiyor bana kalırsa. Yetenekli oyuncu her zaman daha iyidir.
Emre'nin açıklamaları çok önemli. Artık top tamamen Aykut hoca ve yönetimde. Şu dönemde bizim enerjimizi Emre'nin yerini doldurmak için değil; Emre'nin yanına canavar bir ön libero almak için kullanmamız lazım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Emre'nin takımda tutulmaması transferde yapılacak tüm doğruların üzerine bir çizgi çekmektir.
Biliyorum ama Santos niye konuştu Aykut hoca hakkında.Çünkü o aralar Santos'u kesip Caner'i oynatıyordu.Santos buna çok bozuldu Aykut hoca hakkında ileri geri konuştu.Yani olayın başında Santos kötü performansından dolayı zaten oynatılmıyordu.Performansla alakalı bi bakımdan
Rakip takim taraftarlari Hasan Ali ile kendi kulüplerinin adi gecince oyuncu hakkinda gayet olumlu yorumlar yapiyorlardi Fenerbahce ile adi anilmaya baslayinca Hasan Ali o kadarda iyi degil Fener'i kaldiramaz gibi yorumlar yapiyorlar.. pes dogrusu.
andre ayew haberleri var bu adam sol acik degilmi stoctan ne cabuk vazgecildi
Ayew'in gelme ihtimalini düşük görüyorum . Umarım utanırım bu lafı söylediğime o ayrı![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
13 m serbest kalir maddesi var marsilya avrupada yok ve bide niang faktoru var
Ayew orta saha oyuncusu bence kanat değil. Kanatta da oynar da hücumcu bir kanat değil Jordan Ayew hücum konusunda yetenekli olan adam. Orta saha olan Ayew'i alırsak ve fm'ye biraz yakınsa çok iyi iş yapmış oluruz.
Alaattin Metin @alaattinmetin_
Soner ve Hasan Ali ile ön sözleşme imzalanmıştır.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı