Sayfa 589 / 896 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
17,641 ile 17,670 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hasan Ali ancak yedek olabilir, amma abartıldı. Bunu görmek için illa Fenerbahçe'deki performansını mı izlemeniz gerekiyor?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Türkiye'de yeterli diyebileceğim bir sol bek yok şu an bence.Hakan Balta bu sezon iyiydi ama o da takımın en zayıf halkası.Türkiye'nin en büyük sorunu sol bek oyuncu yetişmemesi.Şu an yeterli denilebilecek bir Türk sol bek bulunmuyor ülkemizde.Hasan Ali Kaldırım'az Feneri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ziegler'i gördükten sonra tekrar Mahmut Hanefi dönse oynasa hayır demem.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

4. Default

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hasan Ali ancak yedek olabilir, amma abartıldı. Bunu görmek için illa Fenerbahçe'deki performansını mı izlemeniz gerekiyor?
    Bu zihniyetten dolayı oyuncu yetiştiremiyoruz , potansiyelini açığa çıkarabilecek bir oyuncu Hasan Ali , Balta'dan da İsmail'den de çok potansiyelli .

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Bu zihniyetten dolayı oyuncu yetiştiremiyoruz , potansiyelini açığa çıkarabilecek bir oyuncu Hasan Ali , Balta'dan da İsmail'den de çok potansiyelli .
    YıLLardır istikrarLı oLarak Kayseri de oynuyor. Kendisine sürekLi şans veriLiyor ve adamın daha goLü yok. Asist sayısı da sadece bir eLin parmakLarını geçmeyecek seviyede. Kayserispor gibi bir takımda asist ve goLün yoksa Fenerbahçe gibi bir takımda bir adamdan ciddi patLama bekLemek gereksiz. Hasan aLi İsmaiL ve BaLta nın yanından geçemez. Tamam İsmaiL ve Hakan BaLta çok üst düzey bekLer oLmayabiLir ama Hasan aLi de onLardan bir gömLek aLttadır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İsmail ve Hakan Balta'nın bir gömlek altı bir oyuncunun Kayserispor gibi bir takımda yıllardır en çok oynayan oyuncu olması imkansız. Yapmayın lütfen. Gol beklemiyorum ama asist yapmalı evet ve oyunu genelde rakip sahada oynayan bir fenerbahçe yaratırsak yapacaktır da, en azından ziegler kadar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Ben de H.Ali'nin çok fazla abartıldığını düşünenlerdenim.Gelse bile Ziegler alınmalı.Ziegler'in önünde Stoch oynadığı için fazla hücumda görünmüyor.Hatırlayın geçen sene Santos solda oynarken önünde Stoch çok az oynadı , çünkü Santos hücumcu bir bek.Santos kalsaydı bu sene Stoch bu patlamayı yapamazdı ve o bölgede Caner'i veya Özer'i daha çok seyrederdik.Ziegler o bölgede Stoch ve özellikle Caner'le iyi bir uyum sağladı ben kalsın diyenlerdenim.He ama daha iyisini getireceklerse eyvallah.

Bu arada Emre Belözoğlu'nun Beyaz TV'ye yaptığı söylenen bir açıklama , "Fenerbahçe beni kovmadığı ve ‘git' demediği sürece Fenerbahçe'deyim"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ziegler'i beğenmeyip de Hasan Ali'yi beğenmek bana birz yanlış geldi. Ziegler çok daha iyi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sol bek'in görevi savunma yapmak değil mi yahu? Bırakın asisti, golü o iş ilerideki adamların yapacağı şeyler. Sol bekten asist, gol beklersen hoca tarafından defansa gelmiyor diye kesilen çok Dia - Stoch ikilisi izleriz

Gökhan Gönül
    33 Maç > 1 Gol, 6 Asist

Reto Ziegler
    42 Maç > 1 Gol, 6 Asist

Hasan Ali
    36 Maç > 3 Asist

Çokta kötü değil. Gökhan Gönül geldiğinde yıldız diye mi alınmıştı? Adam patlama yapmıştı takımda. Umarım Hasan Ali'de öyle yapar ve bizi utandırır.

Bu sene Aykut Kocaman'ın takım kurma, transfer politikası, oyuncu etkileşimi gibi özelliklerini daha iyi kavrayacağız. Bakalım görevde olduğu sürede parlattığı bir yıldız vs. olacak mı.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Gökhan Gönül bu 33 maçta kaç dakika oynadı bilen var mı ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yalnız Ziegler'in yaptığı asistlerin 3 tanesini sadece 1 maçta yaptığını unutmamak gerekir. Ondan maç maç yayıldığı takdirde hücum etkinliği azalıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hasan Ali bir Ziegler olamaz bence.Ziegler'in satın alma opsiyonu var mı bilmiyorum ama en kötü ihtimal Yobo gibi bir sene daha kiralanabilir.Şampiyonlar Ligi'nde Hasan Ali fazlaca sırıtır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben Ziegler ve Hasan Ali arasında fark göremiyorum. Hatta Ziegler sağ ayağı çok zayıf olan, Panik havasında oynayan ve çizgi pas atarken topu genelde taca atan biri. Selçuk Şahinle beraber en çok pas hatası yapanlardan. Kısaca normal bir sol bek. Peki bu mevkide aynısı veya ondan biraz daha iyisi varken hatta Turk pasaportluyken neden saha içi 6 yabancı hakkımızdan birini fuzuli olarak ona harcayalim ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Orta saha için Reading'de oynayan gurbetçi Jem Karacan ismi geçiyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gerçekten ilginç insanlariz sol bekten 12312 gol atmasini bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hasan Ali istikrarlı belli bir seviyede oynayan bir adam yaşıda çok genç yanılmıyorsam. Ziegler'i bu sene tüm maçlarda izledim eğer gerçekten Hasan Ali bu Ziegler'den bile kötüyse ona forma veren Kayserispor hocalarının futbol bilgisini sorgulamak gerek.

Ziegler berbat ötesi bir oyuncu.Hücum yapamadığı gibi sezonun bir bölümünde savunmada da çok aksamıştı.

Ayrıca Santos olsa Stoch bu patlamayı yapamamıştı demiş bazı arkadaşlar. Hayır ne alaka ki? Geçen sene Santos varken de önünde Dia oynuyordu ve ikisi de ofansı sevmesine rağmen harika bir sol kanada sahiptik. Bu işler biri defansçı olsun biri ofansçı mantığıyla işlemiyor bana kalırsa. Yetenekli oyuncu her zaman daha iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emre'nin açıklamaları çok önemli. Artık top tamamen Aykut hoca ve yönetimde. Şu dönemde bizim enerjimizi Emre'nin yerini doldurmak için değil; Emre'nin yanına canavar bir ön libero almak için kullanmamız lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Emre'nin takımda tutulmaması transferde yapılacak tüm doğruların üzerine bir çizgi çekmektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Hasan Ali istikrarlı belli bir seviyede oynayan bir adam yaşıda çok genç yanılmıyorsam. Ziegler'i bu sene tüm maçlarda izledim eğer gerçekten Hasan Ali bu Ziegler'den bile kötüyse ona forma veren Kayserispor hocalarının futbol bilgisini sorgulamak gerek.

Ziegler berbat ötesi bir oyuncu.Hücum yapamadığı gibi sezonun bir bölümünde savunmada da çok aksamıştı.

Ayrıca Santos olsa Stoch bu patlamayı yapamamıştı demiş bazı arkadaşlar. Hayır ne alaka ki? Geçen sene Santos varken de önünde Dia oynuyordu ve ikisi de ofansı sevmesine rağmen harika bir sol kanada sahiptik. Bu işler biri defansçı olsun biri ofansçı mantığıyla işlemiyor bana kalırsa. Yetenekli oyuncu her zaman daha iyidir.
    Geçen sene yediğimiz gollerin çok çok büyük bir bölümünün Santos'un bulunduğu kanattan yediğimizi belirtmek isterim.Hatta Santos'u bi ara kadro dışı bıraktı Aykut hoca.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Geçen sene yediğimiz gollerin çok çok büyük bir bölümünün Santos'un bulunduğu kanattan yediğimizi belirtmek isterim.Hatta Santos'u bi ara kadro dışı bıraktı Aykut hoca.
    Kadro dışı bırakması performansı ile ilgili değil. Basına Aykut Kocaman hakkında konuşmuştu o sebeple. Sonra hocadan özür dileyince geri alındı kadroya.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Kadro dışı bırakması performansı ile ilgili değil. Basına Aykut Kocaman hakkında konuşmuştu o sebeple. Sonra hocadan özür dileyince geri alındı kadroya.
    Biliyorum ama Santos niye konuştu Aykut hoca hakkında.Çünkü o aralar Santos'u kesip Caner'i oynatıyordu.Santos buna çok bozuldu Aykut hoca hakkında ileri geri konuştu.Yani olayın başında Santos kötü performansından dolayı zaten oynatılmıyordu.Performansla alakalı bi bakımdan

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Rakip takim taraftarlari Hasan Ali ile kendi kulüplerinin adi gecince oyuncu hakkinda gayet olumlu yorumlar yapiyorlardi Fenerbahce ile adi anilmaya baslayinca Hasan Ali o kadarda iyi degil Fener'i kaldiramaz gibi yorumlar yapiyorlar.. pes dogrusu.

andre ayew haberleri var bu adam sol acik degilmi stoctan ne cabuk vazgecildi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ayew'in gelme ihtimalini düşük görüyorum . Umarım utanırım bu lafı söylediğime o ayrı
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

13 m serbest kalir maddesi var marsilya avrupada yok ve bide niang faktoru var

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Orta sahanın her yerinde oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ayew orta saha oyuncusu bence kanat değil. Kanatta da oynar da hücumcu bir kanat değil Jordan Ayew hücum konusunda yetenekli olan adam. Orta saha olan Ayew'i alırsak ve fm'ye biraz yakınsa çok iyi iş yapmış oluruz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Ayew her iki kanatta da oynar. Bence tam bir sol açık da değil.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Hasan Ali ile Özgür yeter sol bek icin.. Ziegler kesinlikle kalmamali
    Özgür Çek, bek değil sol açık orada yetersiz kalır. Yönetim ya Ziegleri elinde tutacak ya da yeni bir yabancı alacak.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Alaattin Metin ‏@alaattinmetin_

Soner ve Hasan Ali ile ön sözleşme imzalanmıştır.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri