Sayfa 59 / 220 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
1,741 ile 1,770 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Hangi hakem hatasından bahsediyorlar ben anlayamadım ?
    Galatasaray'dan 34 cm ofsayttan yediğimiz gol ve Trabzonspor'a karşı 32 cm ofsayttan yenilen gol olabilir.

Fenerbahçe maçında da 30 cm ofsayttan gol bekliyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş bu konuda haklı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu konular yeni değil ki zaten. Biz yıllardır çekmekteyiz bu sıkıntıyı. Beşiktaş kulübü için gelenekselleşen bir gevşeklik bu. Nedir alıp veremedikleri anlamıyorum ki. Hani bilinçli yapılan bir şey olduğuna inanmak da istemiyorum ama artık yıllardır bu kadar etkilenmek ister istemez tesadüf değil dedirtiyor. Güntekin Onay demiş ya hani "ben kırk yaşındayım, 35 senedir Beşiktaş'ın hakkı yeniyor", çok doğru.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşlılar'a verecek tek cevap yok. Çok haklılar. Bu yeni olan birşey değil kesinlikle. Ama şunun bir sebebi de kesinlikle Beşiktaş'ın GS ve FB kadar lobisinin olmamasıdır. En basitinden BJK'nın hakkı yendiğinde ayaklanan köşe yazarı, ayaklanmasa da bunu okurun gözüne sokan köşeyazarı sayısı 1-2. Beşiktaş'a olduğunda birşey yok, Galatasaray Fenerbahçe'den birine olduğunda auv. Durum aynen bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Galatasaray'dan 34 cm ofsayttan yediğimiz gol ve Trabzonspor'a karşı 32 cm ofsayttan yenilen gol olabilir.

Fenerbahçe maçında da 30 cm ofsayttan gol bekliyorum.
    Abartıyorlar. Galatasaray macındakinin ofsaytını görecek yardımcı hakem nadir cıkar. Hakem tereddütte kalırsa oynatması gerekir ki öyle de yaptı hakem orda.

Trabzon maçındaki de çok ince bir ofsayt.

Bence Beşiktaş yönetimi sadece abartıyor. Bahane buluyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taylanım hakemler o ince pozisyonları bile görmeleri için eğitim alıyorlar. Yoksa ben de gider yaparım hakemlik. Hakemlerin bizden farkı, o ince pozisyonları yakalamaları olmalı. Yoksa hakemlik zor bir şey olmasa gerek değil mi :] Zoru görmektir önemli olan. Farkı yakalamaktır. Bu şekilde dar bakılmamalı bu olaya. Abartı falan değildir bu, tam tersi az bile tepki veriliyor. Yıllardır yeter çektiklerimiz hakem hatalarından :]
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son dakika!!!

Fikret Orman:UEFA bizi disiplin kuruluna sevk etti..1 Mayıs da savunma vermeye gidiyoruz..

Fikret Orman: UEFA gecmis yıllarda kendilerini yaniltarak Avrupa Kupalari'na haksız yere katıldığımızı düşünüyor.

@Fırat Günayer
    Bjk'nin Avrupa Kupalarına katilamama riski cok yüksek gözüküyor..Camiada konuşulan bu..1 Mayıs tarihi gün Bjk adına..

@Fırat Günayer
    UEFA'nin suçlaması şu:"Bjk UEFA kriterlerine uymadığı halde yanlis bilgi verip bizi kandırdı..Katılmaması gerekirken Avr Kupalari'na katıldı

Ne saçmalıktır bu arkadaş ya nedir bu çektiklerimiz.
    Last edited by Ralph : 24.Nisan.2012 at 13:34
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kendilerini yanıltarak derken demek istenen ne acaba?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

besiktasin cok cok borcu var bu haber 2-3 ay oncede solemisti firat gunayer katilmama riski var diye. fernandes Q7 almeida , satarsalar belki bir çozum bulurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@Fırat Günayer

Yaşanan gelişmelerle ilgili detay verip sinir bozmayalım..Tek cümleyle özetleyelim herseyi.."Beşiktaş'a yazık etmişler"
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Kendilerini yanıltarak derken demek istenen ne acaba?
    Muhtemelen hesaplarda oynama olmuştur.Lisans almak için çeşitli dalavereler döndürmüşlerdir.

Beni üzen bu takımı bu hale sokanlarıa kalkıp Türk futbolunu emanet ettiler.Yazıklar olsun ne diyim.
    Last edited by Trabzonspor : 24.Nisan.2012 at 14:03

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Muhtemelen hesaplarda oynama olmuştur.Lisans almak için çeşitli dalavereler döndürmüşlerdir.

Beni üzen bu takımı bu hale sokanlarıa kalkıp Türk futbolunu emanet ettiler.Yazıklar olsun ne diyim.
    Tam da dediğin şeylerin olduğu iddia ediliyor.. Eğer geçekse yazık etmişler Beşiktaşa..
    Last edited by Trabzonspor : 24.Nisan.2012 at 14:02

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir dolu kullanılmayan arazi var satsınlar işte.

AA'ya göre takımların borç durumu "Beşiktaş 228 milyon lirası kısa vadeli, 134 milyon lirası ise uzun vadeli olmak üzere yaklaşık 363 milyon liralık borcuyla üç büyükler arasında en borçlu kulüp olurken, Karakartal'ı 264 milyon lirayla Galatasaray takip ediyor. "

Bu arada finansal kriterlere uymayan Young Boys, Servette FC, FC Sion ve FC Zürih'in lisans taleplerini reddetmiş İsviçre federasyonu.

İki sene sonra City, Malaga, Fulham, PSG çok büyük sıkıntı yaşayacaklar. Anji ile ilgili bi yazı çıkmadı hiç bi yerde bu konu hakkında. Chelsea ise bu konuda tam muallak borcu çok olmasına rağmen. 8-9 yıldır böyle bi oluşum içinde oldukları için biraz daha dengede sayılırlar.

Ayrıca finansal fair-play 2012-2013 sezonunun sonunda işleme geçiyor diye biliyorum. Değil mi ?
    eto'o bitmiş.

14. Default

2013 Haziran'ından itibaren geçerli olacak. Bir yıl daha har vurup harman savunmak için vakti var yani kulüplerin. (örnek : Anji, Man. City, Malaga, PSG...)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Merak etmeyin bu tip arap şeyhlerinin satın aldığı kulüpler, sahiplerinin takıma para aktarmasının fair play yolunu da buldular..

Buna en güzel örnek City'nin stad sponsorluğunu Emirates Yıllık 150 M Pound'a aldı.. İlerleyen yıllarda bu tip şeyleri çok sık göreceğiz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu anlaşmada kazanan Emirates olmuştu bence başka türlü böyle bi reklamın maliyeti hesap bile edilemez. İnönü'de Demirören Stadı olmasın
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Kulüp Müdürü Murat Ülgen istifa etti.

Beşiktaş Kulübü'nde uzun süredir kulüp müdürü olarak çalışan Murat Ülgen'in istifa ettiği öğrenildi.

Murat Ülgen'in Gökhan Saı'nın göreve gelmesinden rahatsız olduğu ve bu yüzden istifa ettiği öğrenildi.

Murat Ülgen, Beşiktaş Kulübü'nden aylık 25.000 TL alırken Gökhan Sarı'nın aldığı ise bilimiyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aylık 25000 TL mi?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş Yönetimine girmek için KPSS gerekiyor mu acaba

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Doğrudur bence. Biz çok zengin bir kulüp olduğumuz için çok eli açığızdır. Her yere para saçarız.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Abartıyorlar. Galatasaray macındakinin ofsaytını görecek yardımcı hakem nadir cıkar. Hakem tereddütte kalırsa oynatması gerekir ki öyle de yaptı hakem orda.

İnşallah Kadıköy'deki maçta bir tane 33 cm ofsayttan gol yersiniz de o zaman görürüz abartıyormuymuşuz abartmıyormuymuşuz,gardaş.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Beşiktaş ne dese haklı hakem hatalarına. o 2 ofsayttan biri Fenerbahçe'nin ya da Galatasaray'ın başına gelmiş olsaydı kıyamet kopardı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ortada bariz hakem hataları var. Alınan başarısız sonuçlar ve oynanan kötü futbol hakemlere hatalı maç yönetme hakkı vermez. Bu bir bahane değil hakem hataları ortadayken sessiz kalmaları beklenemezdi. Galatasaray ve Fenerbahçe aleyhine bu hakem hataları olsa görürdüm o zaman nasıl tepki gösteriliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bir şey söylemeye lüzum yok. Aynı yorumu, bize yapılan hatalar senin takımına da yapıldığında görmek isterim. Şayet bu yorumu göremezsem ve şayet o hatalara veryansın ederseniz, o zaman bu postu önüne koyarım.

Demirören; ziyan ettin takımı, ziyan! Yatacak yerin yok! Demirören değil, çorapören!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kusura bakmayinda besiktas lehine yapilan hatalari niye saymiyorlar yoneticiler ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@firatgunayer

Bjk Kap'a resmen bildirdi ..''Uefa bizi haksız bulursa, 1 yıl Avrupa kupalarından men +300 bin euro para cezası alacağız''
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Neyse bu sezon Avrupa'ya gidemeyeceğimizin bahanesi de bulunmuş oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kalan 4 maçı kaybedip UEFA grubundan gelen takıma yenilelim de, bir işe yarasın bari Avrupa'ya gidemeyişimiz (ironi tabii ki). Yazık, hem de çok yazık!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Belliydi zaten YD'nin boşuna gerekirse 5 yıl Avrupa'ya gitmeyiz sözünü söylemediği.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

YD batirdi ve sonra kaçti..

Mesaj Yetkileri