Dünyanın en istikrarsız ve sorunlu futbolcularından biri ama bir o kadar da yetenekli...
Japonya'ya...![]()
Onun tek derdi psikolojisi.Ona destek olan bir takıma gitmesi lazım.Örneğin Galatasaray..![]()
Arsenal Ocakta büyük bir bomba patlatacak, bundan eminin, ama Ocakta olmazsa yazin olur![]()
Arsenal 2-2 Sunderland
Gol Jons, dk 48
(/s)
çok ilginç bir maç 3-0 oldu maç belkide dahada farka gidicek maç gol sayılmadı 2-2 yaptı Sunderland...
Sagna çıktı ve Eboue girdi.
Son 20 dakika, bir gol daha gelir diye düşünüyorum![]()
(/s)
Galiba göndermicekte oynatmıcakta![]()
Iddaa da Arsenal`e 1.05 veriyordu ben de dedim degmez bu orana Arsenal`e oynamak,alt-üst kuponunda oynadim bu maca üst verdim.Tuttu![]()
Arsenal çok feci geliyor
Her an gol gelebilir.
Dediğim anda gol geldi
Gol v. Persie, asist Theo Walcott. Dakika 81
Durum 3-2 oldu
Sunderland 10 kişi kaldı, kartı gören Mc Shane
(/s)
çok güzel bi maç oldu ya, hop oturup hop kalktım özellikle, kolo toure'nin şutunda allah diye çığırmışım![]()
çoştu yine sunderland maçında, ilk gölü müthişti
Flamini'nin gözle görülür pozisyonunda sarı kart bile verilmiyor fakat Sunderland'deki Mc Shane'e daha hafif bir faul'de direk kırmızı veriliyor.
hafif mi?, inanmıyorum ya.. bence ikisi de kartlıktı ama hakem biraz saçmaladı ikisine de sarı kart yeterliydi.
ingiliz anahtarı böle oluo heralde biz annamıyoruz mu ne ?![]()
Van persie Sunderland karsinda müthis bir gol atti
Sezon başından beri yaşadığı sakatlık yüzünden kadroda yer alamayan Emre, bugün Newcastle'nin Everton'la yaptığı karşılaşmada takımına galibiyeti getiren isim oldu.
Premier Lig'de Newcastle forması giyen Emre Belezoğlu, Newcastle'nin St. James Park'ta Everton'la karşılaştığı mücadelede ekibini son dakikalarda öne geçiren golü atarak 3 puan kazanılmasında önemli bir rol oynadı.
Maç 1-1 devam ederken 74. dakikada oyuna dahil olan Milli futbolcu, 86. dakikada golünü attı. Takmını 2-1 öne geçiren Emre, uzatma anlarında karşılıklı gelen gollerle 3-2 biten mücadelede takımına galibiyeti getiren en önemli isim oldu.
Newcastle United, Butt ile 1-0 öne geçti. Konuk ekip Johnson ile skoru 1-1 yaptı. Bu sezon sadece Manchester City maçında 3 dakika görev alan Emre Belözoğlu, maçın 74. dakikasında oyuna dahil oldu. Milli oyuncu 86. dakikada 25 metreden attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi.
Owen 90. dakikada maçı 3-1 yaptı. Uzatmalar oynanırken Shay Given'in kendi kalesine attığı golle Everton skoru 3-2 yaptı.
Newcastle, Everton'u 3-2 mağlup ederken 3 puanı gelmesinde Emre büyük pay sahibi oldu.
Diğer sonuçlar
M.City-M'Boro:3-1
Blackburn-Birmingham: 21-
Reading-Derby County:1-0
Bolton Wanderers-Chelsea:0-1
Liverpool-Tottenham:2-2
Yılda 2 milyon sterlin zarar eden İngiliz futbol klübü Crystal Palace satışa çıkıyor.
7 Ekim 2007 13:33İngiliz Daily Mail gazetesi, Crystal Palace Kulubü Başkanı Simon Jordon’un kulübü satmak için müşteri aradığını yazdı. Haberde, yedi yıldır klüpde yöneticilik yapan Jordon’un, yılda 2 milyon sterlin zarar eden klubü 45 milyon sterlin karşılığında satmayı planladığı belirtildi.
Ekonomik sorunlar nedeniyle şampiyonluk yolunda oldukça zorlanan Crystal Palace, emlak zengini ve Tottenham’ın direktörü Paul Kemsley’ e ait.
Cyrstal Palace’ın hikayesi
Adını bulunduğu semtten alan Crystal Palace, köklü bir kulüp olup, geçmişte oldukça iyi futbolcuları İngiliz futboluna kazandırdı.1970’lerin sonunda Terry Venables ve George Graham ikilisi yonetiminde ligde etkili olan Crystal Palace, geleneksel asansör kulüplük payesine uygun olarak küme düştü; 80’lerin ortalarından itibaren ruhani hocaları Steve Coppell yönetiminde kendi çaplarında muhteşem başarılara imza attı.
1990’da Liverpool ile yaptıkları federasyon kupası yarı final karşılaşması tam bir klasik olarak İngiliz futbol literatürüne geçti. O dönemde amatör futboldan bulup çıkardıkları isimsiz bir futbolcu olan İan Wright’ın attığı gollerle ligde de başarılı olmayı başaran Palace, daha sonra elindeki kadroyu muhafaza edemedi. Daha sonraki yıllarda yeniden genç ve kaliteli bir kadro kurmalarına rağmen yine Premier ligden düştü ve o dönemde kalecileri Nigel Martyn’i Leeds’e, Chris Coleman’ı Blackburn ve sonra Fulham’a, Chris Armstrong’u Tottenham’a ,Gareth Southgate’i Aston Villa’ya sattılar.
Dönemin başkanı Ron Noades’in otoriter yönetiminden, kulübün taraftarı milyoner Mark Goldberg tarafından satın alınan Palace, Terry Venablesi göreve getirdi ancak bu Palace’in felaketi oldu. Premier Lig'den en son düştüklerinde Attilio Lombardo ve Michel Padovano gibi kaliteli isimlere sahip olmasına rağmen ekonomik buhrana girip başkanlarının iflasıyla birlikte 4 yıl kadar önce yine İngiltere’nin genç milyonerlerinden cep telefonu kralı Simon Jordan tarafindan satın alındı.
Jordan, 4 yılda 4 hoca degiştiren takımı, son olarak genç ve büyük gelecek vadeden kulübün eski oyuncusu Ian Dowie'ye teslim etti. Göreve geldiğinden beri önemli sonuçlar alan Dowie, Palace'ı lige baraj maçlarına sokmayı başardı. Crystal Palace, 3 kezle Premier Lig'den en fazla düşen takım olma unvanını elinde bulunduruyor.
Allah allah crystal palace'a kraliyetin takımı derler ama kraliyette battı herhalde![]()
Hayırlı...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Allardayce heralde içkiliydi.Yoksa bir anahtar elbette insanın cebinden çıkar en olmadı düşer.Öyle bir anahtarki sanki süs.Bence Samin anahtarı değil anahtarlığı.Yoksa onun için o kadar önemliyse kesinlikle oynatması lazım...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Emre formayı giydi ve golünü attı.Demek istediği belkide buydu.
So what?
Saike
Arsenal transfer şov falan yapmayacak.Adamların elindeki kadro çok iyi zaten.Çoğu genç ve yetenekli.İzledikleri politika muhteşem ötesi.Arsenal'in daha yolu var.Bir kaç sene şuan ki Barcelona kadar çok güçlü olacaklardır.
So what?
Saike
Emre sonunda oynadi ve golünüde atti![]()
Çok sevindim bu habere Emre performansını ne kadar yükseltirse mili takımımz içinde çok iyi olur