Manchester United'a gelsin.![]()
Manchester United'a gelsin.![]()
KaKa La Liga'dan şaşmamalı bence ama yinede İngiltere'dede iyi performans sergileyebileceği kanısındayım.
So what?
Saike
aman dur Umut yazarken aynını düşündüm bende ama Juve deki Zidane ile Real deki Zidane arasındaki farkı düşünelim..![]()
İngiltereye giderse gideceği takım coştukça coşar. Hele ki ManU'ya giderse ManU siler süpürür kupaları. Ama bence Real Madrid'e gitmeli.
I'm back...
En iyisi Milan'da kalsınKaka'sız Milan düşünemiyorum. Akıllara zarar bi kere
(/s)
Real deki futbolu daha iyi gibi geldi demekki bana Leverkusen e attığı harika gol finaldeki... Şampiyonlar Ligindeki futbolu... 98 v 2000 Fransa faktöründen birazda tabiki yaş olarakta en verimli dönemleriydi o yıllar o da var ama Real Madrid deki Zidane Juventus taki Zidane daha popüler oldu...
Last edited by Fıratcan Alçınkaya : 13.Aralık.2007 at 02:55
Bize gelsin, yani ManU'ya..
İyi olur İngiltere ye gitsinManU ya gelsin
Zaten italya liginden hiç haz etmem
![]()
İsveç'te yeni fenomen olarak görülen ve fiziğiyle Zlatan İbrahimoviç'e benzetilen Albin Ekdal Juventus'a imza atmak üzere.
Bugün sağlık kontrolleri için Torino'da bulunan oyuncu için herşey yolunda giderse önümüzdeki sezon Juventus'a katılacak.
Ekdal liseyi orada tamamlamak istediği için transfer ocak ayında gerçekleşmeyecek.Ancak imzalar atılmış olacak.
1989 doğumlu 1.86 boyundaki hücuma yönelik orta saha oyuncusu ilk maçına Nisan ayında çıktı.
Kim Kallstrom'dan bu yana ülkeden çıkan en büyük yetenek olarak görülen oyuncu 15 yaşında Chelsea'de denemelere katılıp başarılı oldu ve ona kontrat önerildi.Ancak o,transfer için çok erken olduğunu düşünüp ülkesine döndü.
inter,Arsenal,Ajax,PSV tarafından takip edilen fubolcunun yeni kulübü Juventus olacakmış gibi gözüküyor.
Juventus,Albin Ekdal için IF Brommapokarna'ya 1 milyon euro ödeyecek.
goal.com-eurosport-cronaca qui.it
Last edited by Del Piero_10 : 13.Aralık.2007 at 13:48
Yine güzel bir hamle daha Juventus dan uzun yıllar forveti emanet edicek bir yıldız adayı...
İlgilenen klüplere bakarsak baya iyi bir oyuncuya benziyor ...
İyi bir futbolcu anlaşılan.İlk defa duyuyorum adını.Umarım hak eder aldığı parayı.
Süper adam bee...
Hayırlı olsun Juve'ye, yeni bir yıldız doğuyor diyebiliriz..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Ben olsam Arsenali tercih ederdim..
FutboL mundiaL de izLemiştim. 15 yaşında CheaLse nin tekLifini redetmiş bir oyuncu. Çok büyük bir yetenek adayı ve İsveçLiLer onun üstüne çok titriyorLar. Harika bir tekniğe sahip. Gerçekten de ZLatanı da iLeride göLgede bırakabiLecek bir potansiyeLi var.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bugün imzaladı,kulübüne yaklaşık 1 milyon euro ödenecek.
Kesinlikle iş vardır bu adamda daha izlemeden söylüyorum![]()
Malesani'nin Empoli teknik direktörlüğüne gelişiyle Giovinco takımın vazgeçilmez elemanı oldu.
Empoli'nin Cagliari'yi 4 golle geçtiği maçta Giovinco 2,Marchisio 1 asist yaptı.
Kupa maçında Juventus'a karşı Giovinco
[youtube]54CyW91oo9g[/youtube]
Telecom Italia'nın yasadışı casusluk ve kanıt yok etmek suçuyla tutuklanan iki en üst düzey güvenlik görevlisi Fabio Ghioni ve Giuliano Tavarolli emirleri direkt olarak İnter'in sahibi Massimo Moratti ve İnter kulübünün en büyük hissedarlarından Tronchetti'den aldıklarını polise itiraf etti.
İkiside 2008 ilkbaharında başlayacak olan mahkemede tanıklık yapmayı kabul ettiler.
Bununla birlikte artan inanılmaz kamuoyu baskısı ile 2006 yazında Juventus'un küme düşürülmesi ile sonuçlanan Calciopoli davasının Sivil Mahkemede tekrar açılması görüşülmeye başlandı.
Avrupa Ticari Mahkemesinde(The European Court of Commerce ) Juventus taraftarlarınca açılan dava,iki telecom görevlilisinin tutuklanmasını da kapsayan sayısız kamu davası,Juventus eski genel menajeri Luciano Moggi'nin sürdürdüğü şahsi itirazlar ile birlikte İtalya'da gerçeğin ortaya çıkması beklenenden kısa olabilir.
http://www.gazzetta.it/Calcio/Primo_.../13/lega.shtml
http://www.dirittiglobali.it/articolo.php?id_news=613
http://ciccio.ilcannocchiale.it/?yy=2006&mm=9
Last edited by Del Piero_10 : 14.Aralık.2007 at 19:37
Bir iştende İnter'in parmağı çıkmasın yahu![]()
I'm back...
Bende futbol mundialde izledim.Gerçketen etkili bir oyuncuya benziyor.Fizik yapısıda gayet iyi
Last edited by fmsmyrna : 14.Aralık.2007 at 23:11
Juve iyi iş yaptı.Hayırlı olsun.Ama Arsenaş'in almasını isterdim Ekdal'ı.
So what?
Saike
Juventus'a giderek büyük bir hata yapmış bence.Arsenal'a gitmek varken.
Yarın oynanacak Milan-Boca Juniors FIFA Kulüplerarası Dünya Şampiyonası final maçı öncesi Boca Juniors’ın yıldız oyuncusu Juan-Ramon Riquelme, Kaka’ya övgüler yağdırdı.Dünya’nın en iyi oyun kurucuları arasında gösterilen Riquelme, 2 hafta önce Villareal’den transfer olduğu için finalde forma giymeyecek. Maç öncesi bir açıklama yapan Arjantinli yıldız, "Real Madrid ve Milan dünyanın en önemli kulüpleri. Çok iyi oyunculara sahipler. Bunlardan biri de Kaka. İstediği zaman oyunu çevirebilecek yeteneğe sahip," dedi. Öte yandan, Milanlı savunma oyuncusu Kakha Kaladze de takım arkadaşlarını Boca forveti Martin Palermo konusunda uyardı: “Martin Palermo fiziksel olarak güçlü ve hava toplarında başarılı bir oyuncu. Palermo çok tehlikeli bir oyuncu ama Boca Juniors’da dikkat edilmesi gereken birçok oyuncu var." Sakatlığı nedeniyle yedek kalan 29 yaşındaki oyuncu, kendini iyi hissettiğini ve yarın sahada olacağını da belirtti.Goal
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xhE9KxPOyWk[/youtube]
Last edited by Del Piero_10 : 16.Aralık.2007 at 02:52
İtalya'da kaleci olmaktan kolay ne var.Gelsin İngiltere,İspanya'ya görelim kaleciyi.İtalya'da defansif oynuyo herkes çok az gol oluyo zaten.Ama İngiltere ve İspanya'da hem golcü çok hemde takımlar atak oynuyor.O yüzden ŞL'nde çok fazla başarısı yok Juventus'un.Buffon geldiğinden sonra.