Sayfa 59 / 149 İlkİlk ... 949575859606169109 ... SonSon
1,741 ile 1,770 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aslında Turgay türkiye liginde en beğendim forvetlerden uzun boylu, tekniği iyi Bursaspor'da şu anda sercan kadar gözde bir oyuncu değil onu almak için girişimler olsa daha makul bir fiyata anlaşabilir takımlar. Trabzona gelse çok iş yapar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Stoper haberi yok hala.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Stoperhaberi çıkıyorda böyle haber çıkacaksa hiç çıkmasın daha iyi

Zan'ı haber yapmış dün Ntv spor,kulüpte bugün yalanladı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Emre Gungoru isterim ama oda biraz tuzlu olur. Yabanci stoperden yanayim, tabi Glo'da gidecek

Şu Sercan Yıldırım neymiş arkadaş. Hertha Berlin'e falan gitse de kurtulsak.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sadri Şener: Ozan İpek ve Turgay Bahadır için Bursaspor'a resmi teklif yaptık ve bu hafta yanıt vermelerini bekliyoruz..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Sadri Şener: Ozan İpek ve Turgay Bahadır için Bursaspor'a resmi teklif yaptık ve bu hafta yanıt vermelerini bekliyoruz..

o ikiliyi alırsak stoper hariç takım muazzam olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Turgay gelirse stoperde yabancı oynatabiliriz.Bu durumda sağlam bir dc alınabilir.O durumdada Glo 6+2+2 içinde yer alır.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

6+2+2 bu sezon da geçerli mi? kalkacaktı ama ne zaman bilmiyorum. Bize deli adam lazım Egemen-Engin gibi, deli adam iş yapar bizde. Turgay da akıllı sayılmaz. Özellikle Turgay olsun çok isterim ben. bir de ne yapıp edip şu Jaja'yı adam etmeliyiz. O oynayınca takım 2 kademe yükseliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu sezonda devam ediyor o kural.Jaja ile sorun yok demiş sanırım başkan 20 haziranda takımdaki yerini alacak demiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Cale-Colman-Alanzinho da son durum nedir?

Bu oyuncular eğer giderse, yerleri doldurulabilirse, Bursa dan da Turgay ve Volkan-Ozan ikilisinden biri alınabilirse, Trabzon bu sene ki kadrosundan çok uzak bir kadro kurmamış olur.

Yalnız stoperde eksiklik varken, Ceyhun gibi hem stoper hem ön libero oynayabilen oyuncuyu Trabzon niye bırakır anlamış değilim...

Jaja gitmis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ntvspor son dakika verdi.Jaja Al-Ahli mi ne öyle bir takıma gitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Trabzonspor için olumsuz haberleri ilk ulaştıran kanal olarak yine NTV den güzel bir haber aldık. iyi paraya satsak bari..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Trabzonspor kadrosu dağıldı resmen şu an aldıkları adam gibi adam olarak bi tek Zokora var artık bi yerden başlamaları lazım transferlere...Defans çok kan kaybetti özellikle...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Trabzonspor için olumsuz haberleri ilk ulaştıran kanal olarak yine NTV den güzel bir haber aldık. iyi paraya satsak bari..
    5 Milyon € diyolar...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

4-4.5 milyon € verip aldığın adamı çok iyi bir yılın ardından 5 m €'ya satmanın mantığını anlamış değilim.

Colman'ında 4 m €'ya Toulouse takımına satılma ihtimali varmış.Bakalım daha neler satılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Söylentilere göre Colman şimdiki maaşına 500 bin TL zam yapılarak takımda tutulmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Herşey söyleniyor bu aralar.

Kimin geldiği gittiği önemli değil de bir an önce gelen giden belli olsada takım bir araya gelse çünkü önemli eleme maçları oynayacağız bunun için hazır olmalıyız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

5 milyon euro şaka gibi bir fiyat. Jaja'nın -özellikle araplara satılıyorsa- 8 milyon euro civarına satılması lazımdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by nekop View Post
    5 milyon euro şaka gibi bir fiyat. Jaja'nın -özellikle araplara satılıyorsa- 8 milyon euro civarına satılması lazımdı.
    Katılıyorum.. Zamanında Yattarayı 10 Milyon Dolara satabilecekken Jaja 5 Milyon € çok çok az

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

kaça satıldığı mühim değil. önemli olan yerine alınacak adam. çok isimler geçti ama bir tane 10 numara transfer haberi görmedim. aslına bakarsak demek Şenol Hoca da pek gideceğini düşünmüyormuş. Neyse bakalım. Ben umutsuz değilim. biri 10 numara, biri orta saha biri de stoper 3 transfer yapmamız lazım. Bir de arada 2-3 tane savaşçı ülke içinden oyuncu bulabilirsek tamamdır. Jaja bir kanserdi, büyümeden aldık. Yapacak birşey yok, güç kaybettik ama güçleneceğiz. Şenol Hoca orda otururken zerre korkum yok. Şu an transfer yapılmasa yine en kötü 3. bitiririrz ligi. Ama 3-5 arası transfer olacak sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Trabzonspor çok kan kaybetti ve gidenlerin yerlerini -Didier Zokora dışında- tam manasıyla dolduramadı. Geçtiğimiz sezonu mumla arayacak bir Trabzon olabilir gelecek sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Jaja ucuza gitmiş yahu, 5 milyon euro + bir sonraki satıştan %20 yada %30 diyorlar.

@Chinatown

Adrian Mierzejewski ismini görmüştüm bir ara bu oyuncu sanıyorum orta sahada oyun kurucu olarak oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Jaja geldiğinde kariyerimi daha ileri götürmek için Trabzonspor'u adım olarak görüyorum demişti, kariyeri Arap ülkelerinde daha ileri gidiyor demekki. Trabzonspor çok kan kaybediyor çok, bakalım gelecek olanlar gidenleri aratıcak mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bence Chinatown çok doğru söylüyor.Jaja çok iyi çok güzel ama kanseri büyümeden engellediler.Şenol hocanın bi basın toplantısı vardı "Jaja ülkesine gitti gelir mi bilmiyorum Colmanında kafasını karıştırmış heralde" gibi birşey söylemişti benim bile içime oturmuştu.Trabzon bana göre Selçuk ve Umut dışında pek kan kaybetmedi.Egemeni biz aldık bulunmaz hint kumaşı değil, Ceyhun GS oldu bence yeni Barışını buldu GS ayrıca TSde Barışı alarak çok iyi yaptı Şenol Güneş faktörüyle.Eğer Romaric te gelirse bu üçlü + Colman Selçuğu aratmaz ve yavaş Trabzon ortasahasına hız kazandırır sadece biraz da olsa tekniği eksilir.Umutun gitmesi bence büyük facia.Belki varlığını çok belli etmiyor saç baş yolduruyor ama kötü de oynadığı iyi de oynadığı her maçta kendinden çok Burak'a yol açıyor.Ben daha İlhan Mansızdan sonra ileri uçta böyle pres yapan bir Türk görmedim Ayrıca arkadaşlar 10 numara yazmış 2 yıldır Kahlenberg gündemde bu senede gündeme gelir 1-2 güne
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şimdi şöyle bir düşünelim.Jaja,Selçuk,Egemen ve Ceyhun ayrıldı.Kadrodan 4 ilk 11'den 3 isim ayrıldı.11 için Zokora ve Henrique alındı.

Hala çok şey kaybetmiş değiliz diye düşüüyorum ben.

Onur(Tolga),Serkan,Giray,Glovacki(??)Cale(Piotr),Z okora,Colman(Gitmesse),Burak,Henrique,Umut,???

Gündemde isimler var ve takıma yeni katılacak isimler olacak.Ben Jaja'nın kaybına değilde az bir ücretle satılmasına üzüldüm.4 isim kaybetmiş 5 m € kazandıysak bu finans açısından kötü.Gidenin her zaman yerine yenisi gelir.Eskiyi aratır aratmaz onu zaman gösterir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kahlenberg ismi çok emin olunacak gibi durmuyor, isimler dönüyor. Misal devre arasında Şenol Hocanın koreden oyuncusu alınacaktı Celticten, kendisi MC oynuyor ismi gitti kafamdan, şimdi tam zamanı o bölgeye adam almanın, ama adamın adını anan yok bugün. Kahlenberg de uçtu gitti bence o şekilde.

Şimdilik en iyi kadromuz böyle;

Onur
    Serkan-Giray-Glo-Piotr
    Zokora-Colman
    Burak-Alanzinho-Umut
    Henrique

Burada Cale'nin yerine Dusko Tosic diye bir adam düşünülüyormuş Kızılyıldız dan,
    Colman'nın yerine Romaric düşünülüyor, ama transfer net değil.
    Alanzinho yerine Adrian Mierzejewski listede. Ama bu adamı şenol hoca MC de oynatabilir.
    Umut giderse de bence orada Engin'i unutmamak gerek. Sol tarafı ben Engine emanet etmekten çekinmem. Çünkü kontejyan sorunu da var.

Bu transferler gerçekleşirse sorun kalmaz. Bir Glo sıkıntı gibi duruyor. Benim de orada favorim Emre Güngör kesinlikle. Geçen sene kadar güçlü başlarız lige. Özellikle Paulo Henrique den çok umutuyum. Şenol Hoca yeni oyunculara pek şans vermez. Ama Pauloyu ister istemez ilk anda sahaya sürecek gibi duruyor.

JAJA İÇİN KOPLO TEORİM;

Jaja için de bir komplo teorim var, bilmem katılır mısınız. Malesef sezonu çok erken açacağız. Ve jaja'nın lakayit hareketlerini kimse çekemez. Bu nedenle yönetim Jaja'nın geleceğini (kendince büyük yıldız olacak ve Brezilya milli takımı için Trabzona geldi ya?) riske atarak, yani bu riski ona göstererek onu gazlamaya çalışıyor olabilir. Yani kendine çeki düzen vermezsen 25 yaşında arabistana postalarız hesabı. Çünkü Jaja'nın şu anda yönetimle irtibatı olduğunu sanmıyorum. Transferden haberi olduğunu da.. Ama transferin gerçekleşmesi için Jajanın da anlaşması gerek. Jaja anlaşamazsa transfer gerçekleşmez ve tıpış tıpış geri döner, formasını kıymetini bilir.

Teorim destekleyen 5 neden

1. ne olursa olsun çok düşük bonservis bedeli
    2. arap takımlarının gizleme beceriksizliğinden dolayı her transferin haftalar önceden belli olmasına rağmen bu transferin saatler öncesine kadar belli olmaması.
    3. fransız takımlarının istemesine rağmen Jajanın arap takımına verilmesi
    4. devre arasındaki arabistan maçında arapların futbola ne kadar uzak olduğunu Jajanın kendisinin bizzat görmesi.
    5. gecenin 4 ü olmasından dolayı kafamın bulanık olması.

Üst mesajda yer alan Dusko Tosic 2 sezon önce Portsmouth'taydı sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

JaJa'nin kalitesi belli ama kafasi yok. Zaten kafasi olsa Madride oynar, bu genel bi problem Brezilyalilarda.

5 Milyon az bi rakam ama Chinatownin dedigi gibi kanser buyumeden kurtulduk. Umutsuzluga kapilmiyorum ama su durumda biraz karamsarim.

Giden oyuncularin cogu ilk 11 oyunculari bunlarin yeri dolabilecekmi?
    Daha kimler gitmek isticek ?
    Ve biz gelecekleri kampa yetistirecezmi ???

FOREVER UMUT BULUT

Sayfa 59 / 149 İlkİlk ... 949575859606169109 ... SonSon

Mesaj Yetkileri