Sayfa 59 / 1204 İlkİlk ... 9495758596061691091595591059 ... SonSon
1,741 ile 1,770 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    nerede açıkladı bunu ?
    Bir yöneticinin düğünü falan vardı sanırım.
    Hatta Haldun yoksa transfer vardır diye yöneticiler espri yapmıştı. O günlerde söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Ben de ağzından duymadım ama TV'de böyle dedi diye haber yaptılar. Yanabcı Bir defans bir de yabancı forveti bitirdik ama şu an açıklayamıyoruz demişti.

Enterokinaz Misafir

kendim duymadan inanamıyorum ama güvenimiz tam haldun abi'ye.

şu forvet babel olsun, 1 gün aralıksız vuvuzela çalarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    şu forvet babel olsun, 1 gün aralıksız vuvuzela çalarım.
    Ben de yaparım

Ben ağzımla vuvuzela taklidi bile yaparım

Owen olsa da fena olmaz.

Ertuğrul doğru söylüyor.TV'den açıklanmıştı.Büyük olasılıkla santrafor Owen-stoper Neill.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Neill muylaka alınacak bence hem stoper hem sağbek oynuyor..Çok iyi olur..

G.zan fos çıkarsa stopere geçer sağdada uğur oynar Servette kalıyor zaten..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

HaLa sürpriz bir isim bekliyorum Rijkaard servet gitmediği sürece sadece sağ açık alsanız yeter demiş takımın transfere ihtiyacı yok demiş galiba...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    G.zan fos çıkarsa stopere geçer sağdada uğur oynar Servette kalıyor zaten..
    Gökhan Zan bu ligde herhalde 10 yıldır oynuyodur. Yönetim, teknik direktör, teknik ekip aldıysa fos çıkmaz. Gökhan Zan'ın yapacağı katkı belli. Asıl önemli olan Gökhan Zan'dan ne beklendiği?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Zan, Servet gitmezse kulübede oturur Servet-Emre Güngör oynar bence.. 2 tane teknikten nasibini almamış oyuncuyu oynatmaz umarım Rijkaard

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Gökhan Zan, Servet gitmezse kulübede oturur Servet-Emre Güngör oynar bence.. 2 tane teknikten nasibini almamış oyuncuyu oynatmaz umarım Rijkaard
    Gökhan Zan'ın teknigi bence Emre'den iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Emre Güngör'ün tekniği Gökhan'dan üstün.. Ayrıca daha çabuk.. Galatasaray defansı 3 ağır adamı (Servet-Gökhan-Hakan Balta) kaldıramaz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben sadece tekniklerinden bahsetmiştim yoksa sakatlıktan kurtulmuş bir Emre Güngör Gökhan Zan'dan çok daha iyi bir tercih olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir an önce transfer işini halletmemiz lazım takımla uyum sağlamaları için.. Benim umudum pek yok ama hayırlısı..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Artık bir transfer yapalım bıktım beklemekten..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hafta sonuna kadar bir tane sağ açık transfer gerçekleşecek merak etmeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Haldun Üstünel bir ortasaha,bir forveti haftasonu Hollanda kampına getireceğini söyledi. Stoper yok yani. Öncedende paylaşmıştım bu haberi.

Govou hayırlı olsun bu arada.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Govou falanmı geldide ben kaçırdım. Bu adam ben Türkiye'ye gelmek istemiyorum diyordu fikir değiştirdiyse bizim için çok nokta bir transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ve Owen konuştu!!!

Galatasarayımız ile anılan Michael Owen'a konuştu. Herkes ‘gelmez' diyor, ama İngiliz yıldız farklı düşünüyor

Galatasarayımız ile anılan Michael Owen´a konuştu. Herkes ‘gelmez´ diyor, ama İngiliz yıldız farklı düşünüyor: “Şartlarım sağlansın, Türkiye´ye gelirim...”

Fanatik gazetesi 11 Mayıs 2009 yazılı haberinde: “Galatasaraylı iki yönetici (Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin) İngiltere'de Michael Owen ile masaya oturdu.” O zaman ‘imkânsız' gibi gözüken bu transferde, son günlerde yeni gelişmeler yaşandı. FANATİK, eski günlerini arayan ve sakatlıklardan yakasını kurtaramayan İngiliz yıldıza, Türkiye haklarını elinde bulunduran Murat Kuş aracılığıyla ulaştı.. Ve söz Owen'da: “Şartlarım belli; 3 milyon Euro imza parası ve yıllık 3 milyon Euro'dan 4 senelik kontrat. Şartlarım kabul görürse ‘evet' derim. Türkiye'ye gider misiniz sorusu anlamsız. İsteklerim yerine getirilirse elbette giderim...” Owen'ın aralarında Hull City ve Stoke City'nin bulunduğu 4 İngiliz kulübü ile görüştüğü, ancak istediği rakamı kabul ettiremediği bildirildi. Olympiakos da dün bir açıklama yaparak, Owen'la temasları olmadığını ifade etti. Gaziantepli Tabata'nın da Galatasaray'ın listesinde olduğu ileri sürüldü.

Kaynak: Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Owen'da bitmek üzere belki Türkiye'ye gelip yeni bir çıkış yakalayabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Habere inanası geliyor insanın keşke Tabata'yı alsak.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Owein kalitesi tartışılmaz gelmesini çok isterim ülkemize

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben fanatik'e de inanmıyorum Dün Fenere Luis Fabiano'yu getirdiLer

Turkspor.net bombalamış yine
    FLAŞ.. FLAŞ.. HALDUN ÜSTÜNEL FRANSA'DA.. SİDNEY GOVOU G.SARAY'A GELİYOR MU? HABERİN PERDE ARKASI TURKSPOR.NET TE..

Turkspor.net manşetine koyduğu haberde G.SARAY'IN ÖNCELİĞİ SAĞ KANAT OYUNCUSU haberinden sonra, bugün DHA Doğan Haber Ajansı G.Saray muhabiri AYNI MEVKİ'nin yıldız oyuncularından Sidney GOVOU'nun G.Saray'a gelmek üzere olduğu haberini FLAŞ HABER olarak geçti.. Evet bugün Haldun ÜStünel Fransa'daydı. DHA'nın geçtiği haberde Haldun Üstünel 4 gündür Govou'nun ailesini, annesini, babasını ve eşini ikna ediyordu.. İkna turu başarı ile sonuçlandı ARTIK GOVOU'NUN BİR KAÇ GÜN İÇİNDE KAMPA KATILMASI BEKLENDİĞİ haberi turkspor.net ziyaretcileri ve tüm Galatasaraylı taraftarlar arasında BOMBA GİBİ PATLADI.. TURKSPOR.NET BOMBA PATLAR PATLAMAZ, istihbarat kaynaklarını harekete geçirdi.. İSTİHBARAT KAYNAKLARI ÇOK ÖNEMLİ BİLGİLERE ULAŞTILAR.. HERŞEY TURKSPOR.NET FARKI İLE.. İŞTE OLAYIN ARKASINDAKİ TÜM GERÇEKLER..

uzundu biraz. şuradan devamına bakabilirsiniz..
    http://turkspor.net/default.asp?o=1&id=50663

Fotomaç'ta da Coloccini iddiası var. İşte bu yılın bombasıdır.. ne owen ne babel..

Golcülerin kâbusu G.Saray'da

Kale ve forvet hariç her mevkide oynayabilen dünyadaki sayılı isimden biri olan 27 yaşındaki Coloccini için "Puyol'dan daha iyi" deniliyor.

Transfer listesinde birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı G.Saray, bir dünya yıldızını renklerine bağlıyor. Sarı-kırmızılı ekip, İngiltere'de küme düşen Newcastle United'ın Arjantinli oyuncusu Fabricio Coloccini ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Yönetici Haldun Üstünel, teknik direktör Rijkaard'ın da çok istediği bu futbolcunun transferini hafta sonuna
    kadar bitirmeye çalışıyor. Takımı küme düştüğü için sözleşmesi gereği bonservisi elinde olan 27 yaşındaki futbolcunun birçok teklif almasına rağmen tercihini G.Saray'dan yana kullandığı bildirildi.

Coloccini hücum bölgesi dışında hemen her mevkide oynayabilen bir özelliğe sahip. Ön libero, sağ bek, sol bek ve stoper olarak görev yapabilen Coloccini her iki ayağını da çok iyi kullanıyor. Bu özelliğini hırsıyla da birleştiren tangocu, savaşçı yapısıyla Barcelona'lı Puyol'a benzetiliyor. Birçok otorite ise savunmadan oyun kurabildiği için onu Puyol'dan da üstün görüyor. Öte yandan Coloccini transferi gerçekleşirse G.Saray bonservissiz dördüncü oyuncuyu almış olacak. Cimbom, Leo Franco, Gökhan Zan ve Mustafa Sarp'a bonservis bedeli ödememişti.
    SAVAŞ ÇORLU

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Kale ve forvet hariç her mevkide oynayabilen dünyadaki sayılı isimden biri olan 27 yaşındaki Coloccini için "Puyol'dan daha iyi" deniliyor.
    Tamam Coloccini iyi oyuncudur ama o kadarda değil yani.Bu Puyol Barcelona'lı olan mı acaba?Adam İspanya Milli takımı ver Barca'nın as oyuncusu
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Newcatle'de ki bütün oyunların haberini yaptılar yeter yaa

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İmza töreni düzenlenmeyecek

01 Temmuz 2009 Çarşamba * 11:33

Galatasarayımız'ın, İspanya'nın Atletico Madrid takımından transfer ettiği kaleci Leo Franco, bu sabah İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti.

Galatasarayımız'ın, İspanya'nın Atletico Madrid takımından transfer ettiği kaleci Leo Franco, bu sabah İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti. Sabah erken saatlerde Bakırköy Acıbadem Hastanesi'ne gelen Leo Franco'ya, çeşitli muayeneler ve testler uygulandı.
    Daha önce sözleşme imzalanan Leo Franco için İstanbul'da imza töreni düzenlenmeyeceği ve Arjantinli futbolcunun kontrollerin ardından Galatasaray'ın Hollanda kampına katılacağı bildirildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Quote Originally Posted by Pişekar View Post
    Tamam Coloccini iyi oyuncudur ama o kadarda değil yani.Bu Puyol Barcelona'lı olan mı acaba?Adam İspanya Milli takımı ver Barca'nın as oyuncusu
    Daha 27 yaşında. Puyol ise 31.
    Real ya da Barca'ya gidecek olsaydı Yeni Puyol ya da daha iyisi olarak değerlendirilmesi yadırganmazdı büyük ihtimalle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeterince tören yapıldı zaten Leo Franco'ya

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Galatasaraylılar hazır mısınız?

Yılın transfer bombasını patlatmak üzere olan Aslan´da, Haldun Üstünel´in 2 gün içinde bir dünya starıyla İstanbul´a gelmesi bekleniyor. En güçlü aday Bojinov, ama bir başka sürprize de hazırlıklı olun...

Teknik direktörlüğe Frank Rijkaard’ı getirerek geçen sezon yaşanan hayal kırıklığını unutturan Galatasaray Yönetimi, transferde şu ana kadar üç ismi kadrosuna kattı: Gökhan Zan, Mustafa Sarp ve Leo Franco. Bu isimlere bonservis bedeli ödemeyen Sarı-Kırmızılılar’da Hollanda kampı başlarken, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel yurt dışındaki transfer çalışmalarına devam ediyordu. Kulübe yakın kaynaklarda, genç yöneticinin bu dış temaslar sonucunda çok önemli bir transferi bitirdiği ve 2 gün içinde İstanbul’a Cim Bom’un yeni starını getirebileceği belirtiliyor. Büyük ses getirmesi beklenen bu oyuncunun adı sır gibi saklanıyor, ama oklar şimdilik bir santrforu gösteriyor ve en güçlü aday, Manchester City’nin satış listesindeki Bulgar santrforu Valeri Bojinov (23).

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaynak : fotomaç
    Last edited by MaTRaKaN : 01.Temmuz.2009 at 16:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Duydukça heycanlanıyorum. Acaba kim gelecek. Transfer çalışmalarını Haldun Baba'nın yürüttüğünü düşünürsek basındaki isimlerden biri değil diye düşünüyorum

Mesaj Yetkileri