Sayfa 595 / 896 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon
17,821 ile 17,850 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Onu biraz da Dia düşünsün . 2 sene oynadı . Haber gerçek midir bilmiyorum da Dia'ya şans verilmedi değil . Son maçta gördüğü kırmızı kart da maalesef hocanın gözünde onu bitirmiş olabilir .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Giderse de 6 ay içinde haberlerini görürüz, " Dia Kayseri'yi izinsiz terketti" diye.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sallama haberdir o Marsilya'nın ilgilendiği oyuncu Kayseriyi mi tercih edecek ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

krasiç gelecekse gidebilir dia sürekliliği olmayan bir oyuncu bence sakıncası yok

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Giroud ortasahaya dinanizim getirecektir
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Yalnız Aykut Kocaman'ın yapmak istediği transferlere dikkat edin ve bir de eski transferlerimizi düşünün.Eskisi gibi sağda solda kim varsa ona talip olmuyoruz.Aykut hoca ihtiyaç olan bölgelere , takım sistemine uyacak oyuncular buluyor.Gerçekten bu işi iyi yapıyor Aykut hoca.Futbolculuk dönemini yaş itibariyle pek göremedik ama antrenörlük döneminde kendisine gerçekten hayranım.İnşallah uzun yıllar kalır takımımızın başında

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

GIROUD cok zor Bayern de ciddi bir sekilde kendisiyle ilgileniyor

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Yalnız Aykut Kocaman'ın yapmak istediği transferlere dikkat edin ve bir de eski transferlerimizi düşünün.Eskisi gibi sağda solda kim varsa ona talip olmuyoruz.Aykut hoca ihtiyaç olan bölgelere , takım sistemine uyacak oyuncular buluyor.Gerçekten bu işi iyi yapıyor Aykut hoca.Futbolculuk dönemini yaş itibariyle pek göremedik ama antrenörlük döneminde kendisine gerçekten hayranım.İnşallah uzun yıllar kalır takımımızın başında
    takımın başında FENERBAHÇELİ biri olunca böyle oluyor

bu giriud haberlerine ben inanmıyorum bu adam aykut kocamanın sistemine uymaz 4 3 3 ün 3lüsüne uymaz

mehmet topal gelsin çıplak banyo yapıcam

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

InsAllah Fenerbahce Dia'ya yazik etmicek, sakatlik belasindan kurtulabilseydi cok daha faydali olurdu bu sene ama olmadi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer Emre takımda tutulur Mehmet Topal veya Yabancı kaliteli bir ortasaha alınırsa Dia takımda tutulabilir.

M.Topal----------Emre
    Cristian
    Dia-----------Stoch
    Sow

Düzenindeki 4-3-3'ün sağ kanadında çok iyi iş görebilir ama hiç bir zaman Alex'in üzerine kurulan sistemde iş yapamaz. Umarım bu sezon Alex endeksli sistemimizden vazgeçer ve takım olgusunu en iyi şekilde yansıtabilecek bir sisteme yelken açarız. Önce Fenerbahçe.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    InsAllah Fenerbahce Dia'ya yazik etmicek, sakatlik belasindan kurtulabilseydi cok daha faydali olurdu bu sene ama olmadi.
    Son maçta gördüğü kırmızı kart çok amatörceydi.Eğer Aykut hoca kafada bitirdiyse gider Dia.Giderse tamamen kendi hatasından

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dia ile fransız kulupleri de ilgileniyormuş bence uygun fiyata satılmalı, Kayseri'ye gideceğini ben de sanmıyorum. Dia'nın kulupte kalması bence pek mümkün değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

GG - Yobo - Transfer(Bekir) - Hasan Ali
    - - - - - - - Topal - - - - - - - - -
    - - - - Emre - - - - Cristian- - -
    Transfer - - - - - - - - - - Stoch
    - - - - - - - - Sow - - - - - - - - -

Çok tatlı bir kadro olur yav Zaman zaman Alex'li kadroya döneriz Cristian'ı yedek oturtup.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

çok acele karar veriyorsunuz bana kalırsa. Dia sakatlıktan hiç kurtulamadı ki. bence son GS maçında da takımın en iyisiydi atılana kadar. yaptığı hareket yanlış ama o hareketten dolayı gidecek olsa önce Bilica dan kurtulmamız gerekirdi. Dia'yı yollarsak onu izledikçe kafamızı bir yerlere vuracağımıza eminim hele ki; 5M gibi bir para fiyasko olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Stoch'dan sonra kulübün en yetenekli futbolcusunu satacaklarını düşünmüyorum ben.Sakatlıklar yaşadı ama gelecek sene bomba gibi bir Dia izleyeceğimizi düşünüyorum.Hangi takımda olursa olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Stoch'dan sonra kulübün en yetenekli futbolcusunu satacaklarını düşünmüyorum ben.Sakatlıklar yaşadı ama gelecek sene bomba gibi bir Dia izleyeceğimizi düşünüyorum.Hangi takımda olursa olsun.
    Her sene başında bomba gibi bir Dia izleyeceğimizi düşünüyoruz ama sonuç değişmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Son maçta gördüğü kırmızı kart çok amatörceydi.Eğer Aykut hoca kafada bitirdiyse gider Dia.Giderse tamamen kendi hatasından
    Kaybetmeye degilde kazanmaya oynamasi lazim Aykut Kocamanin. Futbolcu hirsina yenik dusmus, amatorce diyoruz ama degil iste, ornekler cok boyle kirmizi kartlarin.

Ayni haftasi Burak Yilmaz kirmizi gordu, bizim icin cok pahaliya mal olabilirdi mesela. Onu birak John Terry, SL yari finalinde takimini 10 kisi birakti hemde kaptan.

Last edited by Bordo61Mavi : 28.Mayıs.2012 at 14:26

18. Default

Ben tercihlerini mantıklı buluyorum. Ya tutarsa diye beklemek yerine yüksek fayda sağlayacağı oyuncularla devam etmek istemesi normal. Son maçtaki kırmızı kartın direkt etkili olacağını zannetmem bu kararında. Hoş isteyip istemediğini de bilmiyoruz, ağzından bu tür bir açıklama duymadık.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Kaybetmeye degilde kazanmaya oynamasi lazim Aykut Kocamanin. Futbolcu hirsina yenik dusmus, amatorce diyoruz ama degil iste, ornekler cok boyle kirmizi kartlarin.

Ayni haftasi Burak Yilmaz kirmizi gordu, bizim icin cok pahaliya mal olabilirdi mesela. Onu birak John Terry, SL yari finalinde takimini 10 kisi birakti hemde kaptan.

Dia'nın bizim takımdaki yeriyle senin örnek verdiğin oyuncuların kendi takımlarındaki yerleri apayrı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Dia için bu sezon beklentiler çok yüksekti. Mükemmel bir hazırlık kampı geçirip bu kadar kötü bir sezon geçirmesini hiç birimiz beklemiyorduk. Hatta ben sezon başında Stoch'tan bir iki adım önde görüyorum. Fakat durum şimdi ortada.

Ayrıca son maça değinmek istiyorum. O maçta gerçekten takımın en iyisiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Dia'nın bizim takımdaki yeriyle senin örnek verdiğin oyuncuların kendi takımlarındaki yerleri apayrı.
    Yer edinebilecek kapasitede, Stoch benzeri bi patlama yasiyabilir. O gun sahanin en iyisiydi Fenerbahce icin atilana kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kayseri'ye kiralık olarak verilmesi düşünülüyor ama, bonservisiyle değil. Daha doğrusu haberler o yönde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Kayseri yine açıklama yapmış Amrabat'ı satmıyoruz diye.İnşallah sözlerinde dururlar da bize gelmez.Aykut Kocaman'ın transfer politikasını övdüm ama şu anda adı geçen oyunculardan tek karşı çıktığım Amrabat.Bize gelirse iş yapmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence Amrabat, Stoch'un satılması durumuna göre yedekte bekletiliyo.. Tek olay bu

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yetenekli oyuncuyu muzsporada koy orda bile iş yapar

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quaresma'nında yeteneklerini şahsen kimseyle tartışmam ama durumu ortada.Amrabat o tarz bir oyuncu kişilik ve tarz olarak.Kaç maç almış Kayseri'ye?Kayseri ligi kaçıncı sırada bitirmiş?Bizimle oynadıkları kupa maçında çok iyi oynadı ama diğer maçlarda ne yapmış?Hatta bizimle oynadıkları kupa maçında bencil oynamasa Kayseri kazanırdı.Kısacası 3 büyüklerde oynayamaz bu adam.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

üç büyüklerde yanında hasan ali ,kujoviç,navarro ile oynamıcak kendisinden kat kat deneyimli oyuncularla oynucak Q7 ile bu adamı karşılaştırmak biraz ilginç o adam çoookk ayrı bi olay

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Dia geldiğinden beri bal yapmayan arı durumunda. Hangi maçı aldı diye düşünecek olursak; benim aklıma İnönü'de 4-2 kazandığımız Beşiktaş maçı ve Kasımpaşa maçı dışında maç gelmiyor. 7-8 m € verilerek alınan bir oyuncu daha fazlasını yapmalı. Dia'yı yollayıp Amrabat'ı almak da pek mantıklı olmaz. Dia'yı Fransa'dan yapacağımız transferde takas olarak gönderip, alınacak oyuncunun maliyetini 5-6 m € aşağı çekebilirsek iyi bir iş çıkarmış oluruz diye düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quaresma'nında yeteneklerini şahsen kimseyle tartışmam ama durumu ortada.Amrabat o tarz bir oyuncu kişilik ve tarz olarak.Kaç maç almış Kayseri'ye?Kayseri ligi kaçıncı sırada bitirmiş?Bizimle oynadıkları kupa maçında çok iyi oynadı ama diğer maçlarda ne yapmış?Hatta bizimle oynadıkları kupa maçında bencil oynamasa Kayseri kazanırdı.Kısacası 3 büyüklerde oynayamaz bu adam.
    amrabat kac mac oynamadi bilgin varmi ? ve birde oynadigi maclara bak bence , biraz bencil oyuncu evet ama sahsen benim begendigim bir oyuncu kendi takimimda gormek isterim

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    üç büyüklerde yanında hasan ali ,kujoviç,navarro ile oynamıcak kendisinden kat kat deneyimli oyuncularla oynucak Q7 ile bu adamı karşılaştırmak biraz ilginç o adam çoookk ayrı bi olay
    Ben de diyorum ki o kat kat iyi adamlarla oynayamaz.Bu benim görüşüm,burdaki kimseye kabul ettirmek gibi bir derdim yok.Senin görüşüne de saygım sonsuz.Sonuçta kişiden kişiye değişen bir olay.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    amrabat kac mac oynamadi bilgin varmi ? ve birde oynadigi maclara bak bence , biraz bencil oyuncu evet ama sahsen benim begendigim bir oyuncu kendi takimimda gormek isterim
    Olabilir beğenirsin saygı duyarım.Ben de Fenerbahçe'ye faydasından çok zararı olur diyorum

Mesaj Yetkileri