Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 163 arası toplam 163 sonuç

Konu: TKBL Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aynı resim Fanatik'te de var.

https://pbs.twimg.com/media/Bm8qPN3IYAAc35C.jpg

Yalnız harbiden yumruk yoksa Mahmut Uslu bir kez daha ispat etti nasıl birisi olduğunu demektir. Dün gece Beyaz TV'ye bağlanıp, Ümitcim, hayatım bunlar böyle zaten, karakolda da yalvarıyordu dedi. Jerfi Fıratlı tam tersini iddia ediyor, dün burada da yazılmıştı polisler bir şey yapmadı diye sebebi bu olabilir belki;
    3.çeyreği izlerken de aynı polis arkadaş gelip " Vurma yok ben olayı gördüm. Ancak ifade almamız gerekli" dedi.
    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26363958.asp

Neyse olay mahkemelik artık, vurdu mu vurmadı mı tartışması hayırlı olsun şimdiden. Tükürükten sonra analiz yapılacak yeni olayımız oldu. Mahkeme sonucunda Jerfi aklanırsa, Fb resmi sitesinden bu ülkenin savcılarına güvenimiz yok, işte bunlar hep PARALEL diyen bir açıklama yapar, konu kapanır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adam harbi makas almaya çalışmış
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Olay dramatilize edildiği kadar değil zaten. FB cephesinin iddiasına göre Hacıosmanoğlu'nun ısrarla taraftarın yoğun olduğu bölümden çıkması ve güvenliğin zayıf olduğu bölgede basın açıklaması yapmasından farkı yok.

Rakip sahada yapılan maçlarda Galatasaraylı idarecilere protokol tribününde yer verilmemesi ve güvenlik gerekçeleriyle Abdi İpekçi Spor Salonu'nda benzer bir uygulamaya gidilirken, müsabakayı protokol tribününden izlemek isteyen Fenerbahçeli yöneticiler, kendilerine farklı yer gösteren salon görevlileriyle tartıştı.

Müsabaka öncesinde yoğun güvenlik önlemleriyle salona gelen sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyelerinden İsfendiyar Zülfikari ile bir güvenlik görevlisi arasında tartışma çıktı. Bunun üzerinde araya giren polisler, Zülfikari'yi sakinleştirirken, Mahmut Uslu ise Zülfikari ile tartışan görevlinin üstüne yürüdü.

Daha sonra salona giren yöneticiler, kendilerine gösterilen bölüm yerine, protokol tribününde oturmak istedi. Bunun üzerine yöneticilerle salon görevlileri arasında yeniden bir tartışma yaşandı. Bu sırada salondaki Galatasaray taraftarı, Fenerbahçeli yöneticileri ıslıkla protesto etti.

Eski idarecilerden Ali Koç'un da katıldığı Fenerbahçeli yöneticiler, kendilerine gösterilen 204 numaralı bloktaki yere oturarak maçı izledi.
    Mahmut Uslu'nun amacı belli. Kaybedeceklerini kendi de biliyordu. Taraftarı tahrik etmek ve Galatasaray'ın şampiyonluğuna gölge düşürmek istediği açık.

Rakip sahada Galatasaraylı idarecilere protokol tribününde yer verilmezken Fenerbahçeli idarecilerin ayrıcalığı ne?

Mahmut Uslu kim oluyor ki görevlinin üstüne yürüyor? Resmi görevliye saldırmak suç değil midir?

Hacıosmanoğlu kendisine gösterilen yerden çıkmayıp ısrarla başka yerden çıktığı için rakip camiayı tarhrik etmiş oluyorsa Mahmut Uslu'da kendisine gösterilen yere oturmayı reddedip ısrarla başka yere oturmaya çalışarak aynı şekilde ortamı germemiş midir?
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Burda hâlâ hafifletici sebepler aranmasına, olayı siz de böyle yapmıştınız veya haketmişti, oh olsun noktasına getirilmesine gerçekten şaşırıyorum. Hiç bir bahane üretilmeden bu olanlardan dolayı utandım, kınıyorum denmesini beklerdim. Fenerin sahasında ya da galatasarayin sahasında, hiç farketmez. Bu bir rezalet. Kısa ve öz, utanç verici.

Bu deplasman yasağı da kalksın bence, taraflar hepten daha radikal ayrıldılar. Ayırmak yerine bir araya getirmek bence daha mantıklı, eskisi gibi. Bu durum düşmanlığı daha da arttırıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Uzun zamandır basketbol şubesini takip edemiyordum. Gerçekten bu yıl özellikle kadın basketbol şubesi mükemmel başarılara imza atıyor, helal olsun.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ekrem hocanin mac oncesi soyunma odasindaki konusmasi

http://www.youtube.com/watch?v=P1ZYb...ature=youtu.be

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Helal olsun bir kez daha!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

You're the european champion, you're the league leader, you're the cup holder, we are everything; they're NOT

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ve Galatasaray sessizliğini bozdu! Sarı kırmızılılar, Fenerbahçe ile oynadıkları maçta yaşanan olaylar sonrası ilk resmi açıklamayı yaptı.

Galatasaray'ın açıklamasında öne çıkan başlıklar;
    - Fenerbahçe başarımızı gölgeleme çabasında.
    - Görüntüler yanıltıcı, darp (yumruk) gerçekleşmedi
    - Fenerbahçe Yöneticilerine ayrılan yer, Protokol Tribünü'nden daha güvenliydi.
    - Söz konusu olaylar, Fenerbahçelilere ayrılan tribünde değil, yöneticiler tribünden ayrılırken başka bir yerde yaşandı.
    - Mahmut Uslu Ülkerspor koçuyken, Ergin Ataman'ı yumruklamıştı, şimdiki üslubu art niyetli.

İşte Galatasaray'ın açıklaması:

"Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol takımının dün geceki zaferinden sonra yapılan polemikler, bu yıl üç ayrı finalde, Fenerbahçe’yi yenerek üç kupa birden kazanan sporcularımızın büyük başarısını, daha önce çok kez yapılığı gibi, yine gölgelemeye yöneliktir.

Şu ana kadar bu gölgeleme girişimine fırsat vermemeye çalıştık. Ancak bazı gerçeklerin sağduyulu kamuoyuna açıklanması da zorunluluk olmuştur.

Öncelikle bu münferit olayın kulübümüzle hiç bir ilgisi yoktur. Ayrıca olay sonrası farklı açılardan çekilen görüntüler darp iddialarını yalanlamaktadır. Böyle bir durumda polisin doğal olarak anında müdahale etmesi gereken bir darp fiilinin yaşanmadığı anlaşılmaktadır.

Olay sonrası polis tarafından ifadesi alınan ve tahrik altında sataşmada bulunduğunu söyleyen Galatasaray taraftarı; Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Mahmut Uslu’nun da tanıdığını söylediği bir kişidir.

Galatasaray yönetimi, misafir takım yöneticilerine, karşılaşmanın yapıldığı Abdi İpekçi Arena’da, güvenlik birimleriyle de görüşerek kendileri açısından en güvenli yeri tahsis etmiştir.

Abdi İpekçi Arena’da protokol olarak nitelendirilen bölüm, zannedildiği gibi, mekan olarak ayrı dizayn edilmiş bir yer olmayıp, tamamen taraftarların ortasında bulunan tek sıra koltuklardan ibaret bir oturma düzenine sahiptir.

Görüntüler dikkatle incelendiğinde, Galatasaray yöneticilerinin maçı izlediği ve protokol diye adlandırılan bölümle, misafir takım yöneticilerinin oturduğu yer arasındaki güvenlik farkı çok net anlaşılabilir.

Nitekim, maç sırasında misafir takım yöneticilerinin bulunduğu yerde güvenlik açısından herhangi bir zaafiyet yaşanmamıştır.

Olay, Fenerbahçeli yöneticilerin taraftarların arasından geçerek salondan ayrıldığı sırada meydana gelen ve kulübümüzle hiçbir ilgisi bulunmayan münferit bir hadisedir.

Kulübümüz, benzer tatsızlıkların yaşanmaması için deplasman maçlarında asgari sayıda temsil edilmeye ve seyirciyi tahrik edici bir tutumda olmamaya özen göstermiştir.

Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu’nun geçmişte, Ülkerspor koçu olduğu sırada, Galatasaray Erkek Basketbol takımımızın şimdiki koçu Ergin Ataman’a yönelik yumruklu saldırı girişimi hafızalardayken, tasvip etmediğimiz bu olaydan sonra sergilediği üslup da art niyetinin ifadesidir.

Galatasaray Spor Kulübü olarak, iddia edildiği gibi darp fiili olmasa da bu tür arzu edilmeyen olayların bir daha yaşanmaması için hepimizin gereken özeni göstermesinin önemini bir kez daha hatırlatıyoruz.

Bu konuda bundan böyle herhangi bir polemiğin içinde olmayacağımızı ve Kızlarımızın salonda alın teriyle kazandıkları görkemli zafer sonrasında gündemin değiştirilmesine izin vermeyeceğimizi de belirtiriz."
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mahmut Uslu'nun nasıl biri olduğu bir kez daha ortaya çıktı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Mahmut Uslu'nun nasıl biri olduğu bir kez daha ortaya çıktı

+ devami ahlak bekcilerine bak hakemi falan tehdit ediyorlar

http://www.youtube.com/watch?v=DJdoO...ature=youtu.be

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

TKBL 2014-2015 Sezonu ve Kadınlar Türkiye Kupası Fikstürü Belli Oldu

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimi ile TKBL 2014-2015 sezonu ve Kadınlar Türkiye Kupası fikstürü belli oldu

Türkiye Kadınlar Birinci Basketbol Ligi 2014-15 sezonu Kura Çekimi Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan ve TBF TV’den de naklen yayınlanan kura çekimine, TBF Genel Sekreteri Celal Arısan, TBF Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Sonat, TBF Eğitim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Uzun, TBF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, TBF yetkilileri ve TKBL’de mücadele eden takımların temsilcileri katıldılar.

Kura törenine Abdullah Gül Üniversitesi Başkanı Ömer Yağmur, Adana Aski Asbaşkanı Sedat Sözlü, Beşiktaş Basketbol Direktörü Yiğiter Uluğ, Botaş Genel Menajeri Abdullah Kutlu, Canik Belediye Başkan Yardımcısı İlker Çağlarırmak, Edirne Belediyesi Edirnespor Genel Menajeri Sanem Helvacıköylü, Fenerbahçe Altyapı Sorumlusu Tuğba Kılınç, Galatasaray Odeabank Genel Menajeri Müge Erdem, Hatay BŞB Genel Menajeri Nurettin Bilmez İstanbul Üniversitesi BGD Genel Koordinatörü Murat Tümer, Mersin BŞB Genel Menajeri Melahat Aydın, Orduspor Genel Koordinatörü Genel Koordinatörü Alper Durur, Orman Gençlik Şube Sorumlusu Akın Alemdar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan TBF Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Sonat, Türkiye'de kadın basketbolunun bugün bulunduğu noktaya büyük emekler sonucunda geldiğinin altını çizdi: "Bu yıl 34. kez deplasmanlı Türkiye Kadınlar 1. Basketbol Ligi’ne adım atacağız. Bu oldukça heyecan verici. Bugün bulunduğumuz noktaya mücadelelerle dolu 34 sene sonunda geldik. Bugüne kadar hep beraber hareket ettiğimiz tüm kulüplerimize bu yoldaki emekleri için teşekkür ediyoruz. Umuyorum ki Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi layık olduğu değeri daha fazla hak ederek alacaktır.

"Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalarla Türkiye’nin kadın basketbolunda nasıl organizasyon düzenleyebileceğini, nasıl değer yaratabileceğini tırnaklarımızla kazıyarak gördük. Federasyonumuz da kadın basketboluna Cumhurbaşkanlığı Kupası, Türkiye Kupası gibi organizasyonların yanı sıra uluslararası organizasyonlarla da destek oluyor. Kadın basketbolunun bu sezon kamuoyunun ve sponsorların daha fazla ilgisini çekeceğini umuyorum.

"Aramıza yeni katılan kulüplere hoş geldiniz diyorum. Aramızdan ayrılan kulüpleri, umuyoruz ki tekrar aramızda görürüz. Hepinize bol şans, sağlıklı, sıhhatli, keyifli ve fair-play ruhuna sahip bir lig sezonu diliyorum.

Jülide Sonat’ın ardından kürsüye çıkan TBF Yönetim Kurulu Üyesi ve Sağlık Kurulu Başkanı Kamil Uzun altyapı faaliyetlerinde kulüplere düşen rolü hatırlattı: “Başarılı bir sezon diliyorum. Oyuncularımızın yeterli başarıyı ve başarıyı göstermesini temenni ediyorum. Altyapı ile ilgili çalışmalarımız kulüplerde bitiyor. Yeterli oyuncu yetiştirebilmek için kulüplerimizin itina göstermesi gerekiyor. Bu açıdan kulüplerimizin elinden geleni yapacağına inanıyorum. Hepinize fair-play ruhu içinde, sağlıklı ve keyifli bir lig diliyorum.”

TBF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, geçtiğimiz sezon EuroLeague Kadınlar ve TKBL’de yaşanan gelişmenin ardından bu sene her kulübe benzer başarılar dilediğini, bol kazançlı bir sezon temenni ettiğini dile getirdi.

TKBL 2014-15 sezonunda ilk hafta eşleşmeleri şöyle gerçekleşti:

Orduspor-Osmaniye Gençlik
    Beşiktaş-Galatasaray Odeabank
    Abdullah Gül Üniversitesi-Botaş
    Canik Belediye-Hatay BŞB
    Orman Gençlik-Mersin BŞB
    Adana Aski-Edirne Belediyesi Edirnespor
    Fenerbahçe-İstanbul Üniversitesi BGD

TKBL 2014-15 sezonu tam fikstürünü incelemek için tıklayınız

Kadınlar Türkiye Kupası Fikstürü Çekildi

TKBL 2014-15 Sezonu Kura Töreni’nin ardından Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Kadınlar Türkiye Kupası Kura Töreni gerçekleşti.

Gemlik, Yalova ve Çanakkale’de oynanacak olan Türkiye Kupası maçları, üç grupta gerçekleşecek.

Türkiye Kupası grupları ve grup maçlarının oynanacakları şehirler şu şekilde:

A Grubu - Çanakkale
    Edirne Belediyesi Edirnespor
    Beşiktaş
    Adana ASKİ
    Abdullah Gül Üniversitesi

B Grubu - Yalova
    Orduspor
    Canik Belediyesi
    Botaş
    Orman Gençlik

C Grubu – Gemlik
    Osmaniye Gençlik