Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 80.00%
  • Berabere biter

2 8.00%
  • Estonya kazanır

3 12.00%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 162 arası toplam 162 sonuç

Konu: Türkiye - Estonya | 10 Ağustos 2011 - 21:30 | Hazırlık Maçı

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

------------------CENK---------------
    Arda --------Nuri------------ Kazım
    -------------Selçuk---------Necip-------
    Hasan Ali-----Serdar Kesimal----Semih Kaya------GG77
    --------------Onur Kıvrak---

Semih Kaya'yı çok beğeniyorum inş iyi bir çıkış yapar ve göbek sorunundan kurtarır.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Maçta ortalama bir performans sergiledik. Gökhan ve Kazım'ı beğenmedim. Özellike Kazım 2. yarıda sıfırdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu maçla birlikte kulüpler milli takımların önüne geçmiştir. enteresan milletiz vesselam.

milli maçlarda kulüp lehine tezahüratları doğru bulmadığım gibi, kulüp aleyhine tezahüratları da son derece yanlış ve manidar buluyorum.

hiçbir futbolcu, kulüp formasına bakılarak ıslıklanmamalı, protesto edilmemeli. bir hesabın varsa, lig maçında görürsün zaten.

milli maçlar birlik ve beraberlik ister. bunun olmadığını en azından avrupa dün görmüştür.

bunu beceremeyenler de türklüğün gerisinde kalmışlar ne yazık ki. türklük bu değildir.

bir de maçtaki en komik bulduğum olay, emre'yi ıslıklayanlar, emre golü attığında sevindiler.

Allah, millet olarak bizi ıslah etsin.
    (/s)

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    bu maçla birlikte kulüpler milli takımların önüne geçmiştir. enteresan milletiz vesselam.

milli maçlarda kulüp lehine tezahüratları doğru bulmadığım gibi, kulüp aleyhine tezahüratları da son derece yanlış ve manidar buluyorum.

hiçbir futbolcu, kulüp formasına bakılarak ıslıklanmamalı, protesto edilmemeli. bir hesabın varsa, lig maçında görürsün zaten.

milli maçlar birlik ve beraberlik ister. bunun olmadığını en azından avrupa dün görmüştür.

bunu beceremeyenler de türklüğün gerisinde kalmışlar ne yazık ki. türklük bu değildir.

bir de maçtaki en komik bulduğum olay, emre'yi ıslıklayanlar, emre golü attığında sevindiler.

Allah, millet olarak bizi ıslah etsin.

Aynen katılıyorum ben emreyi bizzat gördüğüm biri ve gördüğüm kadarıyla hiçde hırçın ağzı bozuk biri değildi sadece maçlarda kendini kaybedebiliyor bu sefer cevabını hareket ile değilde Bayrağı öperek cevap vermesi bence çok iyi bir kapak oldu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kendi stadında kendi takımının tezahuratını yapan tek takım bizmişiz gibi konuşuyorsunuz. Sürekli olan birşey bu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kendi takımına tezahürat yapan sadece galatasaray taraftarı değil zaten.

onları da doğru bulmuyorum.

ama milli takım içerisinde veya milli takım ve taraftarı arasında infiale sebep olacak bu tür davranışları manidar buluyorum.

ayrıca saraçoğlu'ndaki ilk milli maçta galatasaraylısı, beşiktaşlısı, fenerbahçelisi, bursalısı farketmeksizin bütün futbolcuları çağırıp üçlü çektirmeyi düşünüyor fenerbahçe taraftarı, bu olaydan sonra.
    (/s)

Kazım ilk yarı iyidi ikinci yarı bozdu ama olsun bu sezon böyle oynar inş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Birde milli maçlarda kulüp takımı formaları giymeleri komik geliyor bana. Bence düz kırmızı veya beyaz bir t-shirt ile git maça daha anlamlı olur. Bu konuya hep dikkat ediyorum millet olarak milli forma yerine kulüp formalarıyla gidiyoruz. Çok anlamsız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen, milli takimla ilgili urunler artirilmali ve fiyati ucuz olmali. Herkes kendi takiminin formasiyla gidiyor maca.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bi ara maça gidene taraftar forması veriliyodu yanılmıyosam onun gibi bişey yapabilirler en kötü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçı seyretmedim ama yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla,bu maç sadece uluslararası puanlamada hanemize artı puandan başka hiç bir şeye yaramamış.Umarım resmi maçlarda aynı görüntü devam etmez.Önümüzdeki iki maç teknik heyete olan güvenin iyiye veya kötüye gitmesi açısından önemli.Ayrıca ülke olarak maalesef milli takım taraftarlığı kültürümüz son zamanlarda çok çok aşağılarda.Bu da insanların futbola gereğinden fazla önem (rakip takım taraftarını öldürecek kadar fanatiklik gibi) vermeleriyle alakalı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Volkan 5 yıl falan daha kaleyi korur.

Bugüne bakarsak Necip Kadroda olmalıydı ama şu sistemde ön libero olamaz gibi Hiddink'in aradığı ön libero defansın arasına giren 3.stoper gibi oynanan bir ön libero bu özelliklere göre bakarsak oraya uyacak isim Mehmet Topal'dır, onun dışında kadroda hala Mevlüt'ün olmamasına anlam veremiyorum.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri