Tugrut kafan mı ıyı kanka?Ne şansından bahsediyorsun sen takır takır top oynadık Liverpool maçında
Trabzonspor | Manchester United
LaigLeNoiR | Liverpool
CeNTeR_TR | Chelsea
Tugrut kafan mı ıyı kanka?Ne şansından bahsediyorsun sen takır takır top oynadık Liverpool maçında
Şampiyonlar Ligine Güzel Başlangıç ..
Dinamo Kiev : 1 Chelsea : 2
Eksik gittiğimiz Kiev deplasmanında son dakikalarda yediğimiz gole son dakika golüyle cevap vererek 3 puanın sahibi olduk.Hava şartları , yorgunluk ve sakatlıklar bizi durduracak gibi olsada maçı kazanmasını bildik ve gruba 3 puan ile başladık.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Chelsea çoşmuşTebrik ediyorum
Lig Kupası : QPR : 0 Chelsea : 3
Hafta sonu oynanacak City maçını düşünerek yedeklerle çıktık ve 3 gol atarak turu geçtik..
Bir Sonraki Turda Rakibimiz Burnley oluyor..
6.Hafta : City : 1 Chelsea : 0
İlk 10 dk rakip fena saldırdı sonrasında duruldular fakat bizde 1-2 net fırsatı kaçırınca ilk mağlubiyet gelmiş oldu.İlk defa zorlu bir ekiple oynadık ve kaybettik.
Şampiyonlar Ligi Grup 2.Maç : Chelsea : 7 Twente : 0
Kendi sahamızda Avrupa arenasına bol gollü bir galibiyet ile başladık ..
7.Hafta : Chelsea : 4 Arsenal : 1
Kendi sahamızda Derbiyi kazanıyoruz ve 3 puanın sahibi oluyoruz ..
Mustafa sendne beklentilerim yüksek bu sezon Şl finali ve EPL şampiyonluğu istiyorum. Gidişat şampiyonluk için yeterli değil ama düzeliceğine inanıyorum
8.Hafta : Aston Villa : 0 Chelsea : 5
10 ccc bularak ne kadar iyi top oynadığımızı gösteriyoruz ..
9.Hafta : Chelsea : 1 Wolwes : 1
Kötü oynadık fakat rakibin golü inanılmazdı ..
Şampiyonlar Ligi Grup 3.Maç : Roma : 3 Chelsea : 3
2-0 dan geriye geldik fakat + 3 de golü yiyince 2 puan bıraktık .. Zaten 1 beraberlik hakkımız vardı.
Yok olmuyor yapamıyoruz. Sanırım kabullenmek daha doğru olacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Lig Kupası : Chelsea : 5 Burnley : 1
Yedek kadroyla çıktık fakat 2.yarı 2 as oyuncumuz sahadaydı ve 1-0 dan 5-1 e geldi ..
Premier Lig
Çok dengesiz maçlar oynuyoruz.Rakip kaleciler acayip kurtarışlar yapıyorlar anlamak güç.Neyse çok kötü durumda değiliz liderle aramızda 3 puan ggibi bir fark var bizimde onunla maçlarımız olduğunu göz önüne alırsak yakalayıp hatta geçebilirizde.
Lig kupası
Kura şansımız iki maçıda deplasmanda oynadık ama çok iyi oynadık.
Şampiyonlar ligi.
Biz deplasmanda Anderlecht'i yendik Sampdoria da sahasında Real'i yenmiş farkı açmıştık ki sahamızdaki Real maçı hiç olmadık bir maçtı.Casillas panter oldu.3 tane ahmak gol yedik.İlk gol 30 metreden,2. gol kornerden,3. gol penaltı.Ama Real ıyı olan taraftı.
Genel olarak iyiyiz ama bitiricilik sorunumuz var.Kornerden de çok gol yiyoruz.Şuana kada yediğimiz gollerin %80'i korner.
Bende kornerden acayip gol yiyorum nasıl bir çözüm bulucaz anlamadım![]()
Ben artık karşı takım kroner kullandımı gözlerimi kapatıyorum![]()
11 Serisinde kornere pek bi çözüm yok aslında.
Ne yapmak gerekiyor ön direği ve arka direği kapatmak , Uzun adamlarını uzun adamlarınla tutmak vs vs..
Ama bu sonuçta bir bugdur ve illaki devamı gelecekdir.
Kullanmayı pek sevmiyordum oyunun zevkini kaçırdığı için fakat şu turnuvada da tekrar gündeme getirdikten sonra çoğu kişinin bu korner taktiğinin bir taktik dehası olduğunu diretmesi sonucu bende taktik dehamı bu saçmalığa göre ayarladım ve kornerden gol atıyorum artı.
Oyun bize atıyorsa bizde onlara atacağız ne yapalım.
Chelsea coşmuşsun Roma beraberliği biraz kötü olmuş ama olsun o kadarda. Bu arada gerçekte Arsenal 8 yemiş ne olcak bu takımın hali![]()
Katılıyorum 11de bu kornere çözüm yok gibi. Çalıştırdığım her takımda baş belam oldu hep. Hani bu sorun 10da 9da felanda vardı ama bu kadar hatsafhada değildi.
9.Hafta Puan Durumu ..
Chelse ve Manu beklendiği gibi devrede. Fakat burada Liverpool'u konuşmak lazım. Harbiden büyük sıkıntı var.![]()
TariboWest
Coeantrao'yu transfer edip Aurelio'yu gönderdiğimizde Coentrao'nun 3 günlük sakatlığı vardı ancak Milli takıma çağrıldı ve orada sakatlanıp 3 ay sahalardan uzak kaldı. Son 2 maçtan öncede tek sol bek olan Koncheskey'de 1 ay sakatlandı ve Wilson orada oynuyor. Hazard yok zaten, Suarez yeni yeni maçlara başlayacak 3 aydır o da yoktu.
Sakatlıklar belimizi büktü bir tam kadro olamadık.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Umarım bir an evvel toparlanırsın Murat.
TariboWest
Liverpool için tehlike çanları çalıyor umarım düzelirsin murat abi. Chelsea ve manchester uçuyo![]()
Liverpool bu sene değil belki ama seneye şampiyon olabilir.
Chelsea bence 1 adım daha önde![]()
Bizi favori gösterenlere ayrı ayrı Teşekkür ediyorum![]()
Sakatlıklar bizde de söz konusu özellikle Torres'in dönmesini 4 gözle bekliyoruz.
Gol yollarında daha da etkili olabileceğiz Torres dönünce.
Chelsea beklediğim gibi ama ManU'ya dikkat etmek gerekli ensenden ayrılmıyor...
Ligin son maçlarına doğru Manu ile oynayacağız.
Fikstür gerçekdeki fikstür ile aynı o yüzden o haftalara kadar puan farkı 5-7 civarı giderse iyidir.
Lahm Manu'da!
Bayern Münih'li yıldız bek oyuncu 26 milyon e bedel ile takımımıza katıldı.Çok sağlam bir iş yaptığımıza inanıyorum.Bu arada takasta da genç bir ismi verdik.Lahm 1 Ocak'ta takımımıza katılacak.
Ne demek lazım bilemedimBu dk dan 1 dk önce şu lafı dedim kendi kendime şimdi gol yicez adamların henüz atağı yok ve peşine golü yedik ..
Amacın ne bizde kalemizdeki ilk şutta gol yedik burda belirtiyormuyuz?![]()