Ben de bir arkadaşla ortak almayı düşünüyorum bakalım sorun çıkmaz inşallah.
Ben de bir arkadaşla ortak almayı düşünüyorum bakalım sorun çıkmaz inşallah.
Bir güncelleme yapıldı bugün oyunda. Steam 22 MB'lık bir paket indirdi, oyunun kurulu olduğu klasöre baktım skins.fmf dosyası güncellenmiş.
Kurban bayramına kadar kasıyorum kendimi internetten parayı basıp alabilirim şu an ama ders çalışmam gerekiyor fena haldeBayramın son 2 günü oyunu alıp oynarım, sonra silerim. Sonra vizelerden sonra bir daha yüklerim herhalde.
CM 2 Ingiltere tek cd çıkmıştı 96 yılında sanırsam. o süreçten beridir oynadığım oyunumu son 2 senedir kadroları güncelleyip yeni oyunmuş gibi çıkartıyorlar. 79 tl oyuna verdiğimemi yanayım, evden arabayla alışveriş merkezindeki d&r a gittim benzin parasınamı yanayım bende bilemedim
beyler yurtta kalıyorum. internetim yok. oyunu alsam oynayacak mıyım?
Önce internet olan bir yerden oyunu steam üzerinden aktifleştirmen gerek.
Sonra şu rehbere bir göz at. > http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=103140
Son olarak bunları yaptıktan sonra Offline modda internet olmadan dilediğin kadar
oynayabilirsin.
Bence büyük bir etkisi olacak bu aktifleştirme işinin.
Geçen yıllarda "aktifleştirmeyi unutmayın" şeklinde hatırlatmalar yapılıyordu.İsteyen aktifleştiriyor,istemeyen aktifleştirmiyor ve belki haberi bile olmayanlar vardı.
Ama bu sene öyle bir sıkıntı yok,net sayı belli olacak.
-------
Umarım SI Games 20. yılını biz de Türkçe FM'nin 1. yılını kutlarız seneye. ^_^
Malatya'da oyun alabileceğim bir yer var mı?
Yav maç erteleniyor hava şartları nedeniyle kupada turu geçiyorum diğer tur maçım 2 gün sonra 2 günde 2 maç yok böyle bir şey ya![]()
yazılanları okuyamadım maalesef ama yine de sormak istiyorum. oyunu az önce steam üzerinden satın aldım ve inmesini bekliyorum. şimdi şöyle bir şey var. oyun indikten sonra gelen 3 güncelleme üzerinde mi gelecek yoksa ekstra işlem mi yapacağız ?
ayrıca diğer gelecek güncellemeler de nasıl bir işlem uygulamamız gerek. yine steam mı kullanacağız ?
Aynen STEAM programı olmadan çalıştıramazsınız oyunu.
helal olsun adamlara beni sasirttilar ben umudumu bu sene kesmistimfakat beni asil sasirtan SI oldu korsanla mücadele tamam dogru bir olay kesinlikle arkalarindayim fakat korsanla mücadele yüzünden bize 100% tamamlanmis bir oyun sunamiyorlar senelerdir.. fm 12 de 11 de olan buglar devam ediyor ve simdiden 3 yama yapildi.. islerini tam yapsalar bu oyunu oynayan toplumun büyük bir kesimi orjinal alir ben buna inaniyorum.
oyun türkçe çıksın almazsam adam deilim ama bizi insan yerine koymayanlara verecek 1kuruşum yok
Güncellemeleri yaptıktan sonra yeni kayıt açmak gerekiyor mu?
Eski oyunların yamasında sadece kadro güncellemesi varsa onun için gerekiyordu.
ben yine steamden aldım oyunu...