Sayfa 6 / 23 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Karcemarska
    Maalesef en utanc verici hata. Karcemarskas, oyunda oldu Karcemarska. Saniyorum son kontroller yapilirken bir yerde yanlislikla backspace dugmesine basildi ve son s harfi uctu.

Oyun cikinca ufak bir yama cikartacagiz, bu gibi ufak ama moral bozacak sorunlari duzeltmek icin.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Eskişehirspor'dan herhangi bir oyuncu var mı görebildiğiniz?
    I'm back...

3. Default

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Eskişehirspor'dan herhangi bir oyuncu var mı görebildiğiniz?
    Bir Boyd Var Sanırım Arka Sayfada Eklemiştim. Ama Onunda Profili Evlere Şenlik

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Racing Club oyuncusu Christian Stuani' nin ismi Cristhian Stuani diye girilmiş İspanyol araştırmacılara selam olsun
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by alegz View Post
    Alex > Hagi

Bana Alex gibi bi futbolcu göstersene? Orta Saha olacka ve aynı istatistiklere sahip olacak? Hadi bakalım...

FM araştrımacılarını kendinden çok yüksek görme. Onlar da senin benim gibi insan
    Evet Alex Hagi'den iyi çünkü Hagi boş kaleye ceza sahası içinden goller atmıyordu. 40 metrelerden 90'a atıyordu evet Alex daha iyi çünkü Hagi takımına Uefa kupası kazandırdı. Alex daha iyi çünkü Zidane , Ballack , Hagi gibi oyunculardan daha iyi istatistikleri var. Nelerle uğraşıyoruz yahu

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

sercan ile souleymane youla'nın profillerini karşılaştırmalı ekranda atabilir misiniz?

youla demoda yoksa sercan'ın profil de kâfi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yahu girdiginiz laf dalasina bakin ayrica bunun yeri burasi degil sohbet bolumune acin seviyeli sekilde tartisin burasi Fm bolumu Oyuncu profil isteginiz varsa koyariz.

Quote Originally Posted by kiwi21 View Post
    sercan ile souleymane youla'nın profillerini karşılaştırmalı ekranda atabilir misiniz?

sercanla youlayı niye kıyaslıyorsunuz anlamadım. sercan daha hızlı, sercan daha bitirici. hatta sercan diadan da hızlı diadan da bitirici. ligimizin en hızlı futbolcusu. nasıl böyle bir karşılaştırmaya yüreğiniz el veriyor anlamıyorum.
    Last edited by DisCo : 08.Ekim.2011 at 11:51

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yahu girdiginiz laf dalasina bakin ayrica bunun yeri burasi degil sohbet bolumune acin seviyeli sekilde tartisin burasi Fm bolumu Oyuncu profil isteginiz varsa koyariz.
    Kardeşim ortaya bi Alex-Muhammet teknik değeri çıktı, adamlar gittiler bana Hagi'yi getirdiler taaa 2000 senesinden... Ne yapabilirim ben?

Quote Originally Posted by kiwi21 View Post

Türkiye'nin ennn hızlı futbolcusunu demoya koymamışlar tey allam

şimdi, dia da yok esprisi gelir birinden

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Tamam arkadaşlar Alex Dünya'nın en iyisi kabul ettik tüm turksportal olarak. Artık bir zahmet susun da diğer arkadaşlar ile oyuncular hakkında mantıklı tartışmalar yapabilelim. Herkes sıkıldı artık lütfen!
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Tamam arkadaşlar Alex Dünya'nın en iyisi kabul ettik tüm turksportal olarak. Artık bir zahmet susun da diğer arkadaşlar ile oyuncular hakkında mantıklı tartışmalar yapabilelim. Herkes sıkıldı artık lütfen!
    haa bu da yerselik bir mesaj... kim dünyanın en iyisi alex dedi? özellikler ve hagi mi alex mi konuşulurken bir anda buna çevirmeniz çok manidar olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by malpince View Post
    sercanla youlayı niye kıyaslıyorsunuz anlamadım. sercan daha hızlı, sercan daha bitirici. hatta sercan diadan da hızlı diadan da bitirici. ligimizin en hızlı futbolcusu. nasıl böyle bir karşılaştırmaya yüreğiniz el veriyor anlamıyorum.

ama yersen...
    sercan'la youla'nın futbol zekası ve özellikleri aynı bence.

sadece iki fark var. biri yabancı biri türk statüsünde. bir de biri yaşlı, biri de genç.

bitiricilik 9-10 falan verilmiştir umarım sercan'a? 11 bile fazla. hızla adam olunacak olsaydı takımlar elvan'ı futbola devşirirlerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yaklaşık 3 yıldır Alex ile ilgili demo çıktığında bu tartışmalar yapılır ancak Alex oyunda yine "gerçekteki" performansını sergiler. Bu böyle sürekli devam eden kısırdöngü haline geldi. Aynı tartışmalar seneyede olacak...
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sanki bilmiyorsunuz beyler kimse bir alex değil...

Yaklaşık 3 yıldır Alex ile ilgili demo çıktığında bu tartışmalar yapılır ancak Alex oyunda yine "gerçekteki" performansını sergiler. Bu böyle sürekli devam eden kısırdöngü haline geldi. Aynı tartışmalar seneyede olacak...
    inşallah öyle olur. ama şimdi baktığın zaman fmdeki bütün futbolcular gerçeğe göre daha yüksek performans gösteriyor.. hep böyle olmuştur. 28 gol 13 asisti görüp üstüne çıkabilecek mi bakalım? özellikleri de düşmezse olur

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

inşallah öyle olur. ama şimdi baktığın zaman fmdeki bütün futbolcular gerçeğe göre daha yüksek performans gösteriyor.. hep böyle olmuştur. 28 gol 13 asisti görüp üstüne çıkabilecek mi bakalım? özellikleri de düşmezse olur

Bazı şeyleri özellik belirlemiyor oyunda artık malesef. Taktiksel başarı son yapılan yeniliklerle dahada ön plana çıktı. Yani kadroyu dizelim takım çıksın Alex 28 gol atsın vs vs yemiyo artık. Oyuncuya verdiğiniz görev, oyunculara verdiğiniz direktifler, takıma verdiğiniz taktik, takıma verdiğiniz direktifler çok önemli. Mesela önceden 4-2-3-1 dizerdik takımı biz onlara "ayağa pas oyna" demeden onlar oynardı. Ama artık oynamıyolar kafasına göre takılıyo oyuncular. Bir sürü örnek var bunun gibi. İşin özü şudur; demoyu indirdim şimdi bende ve şöyle bir profillere baktığımda genel olarak düşüş görüyorum. Mesela Fransa liginde Lille ve Lyon'a baktım onlardaki oyunculardada düşüş var. Bu kadar isyana gerek yok daha full sürüm çıkmadan. Full sürüm çıksın takımlara bir bakalım, oyunculara bir bakalım, performanslarını bir irdeleyelim ona göre düzenleme yapılır artık. Daha oynamadığınız bir takım, kullanmadığınız bir oyuncu için "bu oyuncu gerçekçi olmamış" yorumu yapmak açıkçası yargısız infazdır..
    I'm back...

Bazı şeyleri özellik belirlemiyor oyunda artık malesef. Taktiksel başarı son yapılan yeniliklerle dahada ön plana çıktı. Yani kadroyu dizelim takım çıksın Alex 28 gol atsın vs vs yemiyo artık. Oyuncuya verdiğiniz görev, oyunculara verdiğiniz direktifler, takıma verdiğiniz taktik, takıma verdiğiniz direktifler çok önemli. Mesela önceden 4-2-3-1 dizerdik takımı biz onlara "ayağa pas oyna" demeden onlar oynardı. Ama artık oynamıyolar kafasına göre takılıyo oyuncular. Bir sürü örnek var bunun gibi. İşin özü şudur; demoyu indirdim şimdi bende ve şöyle bir profillere baktığımda genel olarak düşüş görüyorum. Mesela Fransa liginde Lille ve Lyon'a baktım onlardaki oyunculardada düşüş var. Bu kadar isyana gerek yok daha full sürüm çıkmadan. Full sürüm çıksın takımlara bir bakalım, oyunculara bir bakalım, performanslarını bir irdeleyelim ona göre düzenleme yapılır artık. Daha oynamadığınız bir takım, kullanmadığınız bir oyuncu yapmak açıkçası yargısız infazdır..
    öylede artık Fenerbahçeliler olarak belli bir fikrimiz var. biz barış özbek ve ayhanın emre gibi yapıldığı zamanlarda oyunu oynadık çünkü. biraz da olsun ön yargımız. zaten taktiklerle ilgili konuşmanıza katılıyorum. ama araştırmacının bile kaç kere izlediği belli olmayan muhammetin tekniği 19 alexinki 18 olunca bizim de canımız sıkılıyor, ister istemez...

öylede artık Fenerbahçeliler olarak belli bir fikrimiz var. biz barış özbek ve ayhanın emre gibi yapıldığı zamanlarda oyunu oynadık çünkü. biraz da olsun ön yargımız. zaten taktiklerle ilgili konuşmanıza katılıyorum. ama araştırmacının bile kaç kere izlediği belli olmayan muhammetin tekniği 19 alexinki 18 olunca bizim de canımız sıkılıyor, ister istemez...

kardeşim hala anlamak istemiyormusun ?

1 puan tekniği yüksek diye, muhammet alex den iyi oyuncudur diyen mi var ?

veya tekniği 1 puan yüksek diye muhammet alexten daha fazla gol atıp asist mi yapıyor ?

bütün profili tek bir özellik mi belirliyor ?

1 puanın yaygarısını yapma bu kadar gözünü seveyim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

onceki serilerde alexin teknigi kac bilmiyorum ama adam 34 yasina gelmis o yuzden bi dusus olmustur.

Quote Originally Posted by rcrdnh View Post
    kardeşim hala anlamak istemiyormusun ?

1 puan tekniği yüksek diye, muhammet alex den iyi oyuncudur diyen mi var ?

veya tekniği 1 puan yüksek diye muhammet alexten daha fazla gol atıp asist mi yapıyor ?

bütün profili tek bir özellik mi belirliyor ?

1 puanın yaygarısını yapma bu kadar gözünü seveyim.
    ne diyim bilmiyorum. ben zaten muhammetle alexi şuan için karşılaştırmam ki muhammet ne yapmış da alexle kıyaslanıyor. ben oyundaki sadece teknik bölümüne takıldım. profillere, oyunlarına vs. değil. 1 puanın yaygarısı da olmuyor aslında işin o tarafına bakacak olursak...

onceki serilerde alexin teknigi kac bilmiyorum ama adam 34 yasina gelmis o yuzden bi dusus olmustur.
    34 yaşına gelmesinden araştırmacılara ne eğer gerçekten bahaneleri buysa... zidane şimdi oynuyorum derse tekniği 10 mu yapılacak?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Performansının üstüne koyarak gidiyor yaşı geçti diye düşürmek manasız ki geçen seneye göre profili daha sağlam olmuş 1 puanla Alex kötü olmaz genel özelliklerine bakarsanız çok harika olmuş benim fikrim bu

olsa olsa, Alex'in tekniği bu sene 1 yükselmiştir.. Ne düşmesinden bahsediyorsunuz?

Nesil
    2003

Boyle bir seye genellikle karsiyim. Yaslandikca oyuncularin fizigi duser ama bence teknik becerilerinde cok az oynama olur, olmalidir.

Yaslandikca bazi zihinsel ozellikler artar, bazilari da duser. Mesela seziler, soguk kanlilik, pozisyon alma gibi ozellikler genelde yukselirken, work rate genellikle duser (fiziksel ozellikleri dusen oyuncu daha onceki kadar caliskan olmaya devam edemez).

Heriflerin M.Demirci'yi savunma şekillerine bak, alt yaş kategorilerinde dağıtıyomuş ortalığı, o zaman yıllardır alt kategorilerde ortalığı dağıtan diğer Türk oyunculara niye hakettiğini vermediniz diye sorarlar adama.

Birde Messi olcak ilerde demiş biri M.Demirci'den için, neremle güleceğimi şaşırdım. Medya balonu olarak kalır bu eleman.
    ...........

Nesil
    2003

Heriflerin M.Demirci'yi savunma şekillerine bak, alt yaş kategorilerinde dağıtıyomuş ortalığı, o zaman yıllardır alt kategorilerde ortalığı dağıtan diğer Türk oyunculara niye hakettiğini vermediniz diye sorarlar adama.

Birde Messi olcak ilerde demiş biri M.Demirci'den için, neremle güleceğimi şaşırdım. Medya balonu olarak kalır bu eleman.
    Medya balonu olarak kalirsa da kalir. Pek de onemli degil acikcasi.

Gecmiste Ilhan Parlak da -9 potansiyel ile bu oyunda vardi. O da o potansiyelin yanina yaklasamadi. Ama Gokhan Gonul beklenmedik bir cikis yapti. Bazen isler bekledigin gibi olmuyor. Yapacak bir sey yok. Genc bir oyuncu su anda oyle degerlendirildigi icin aglamanin, zirlamanin bir yarari yok. Ileride birisi yanilmis olacak. Tipki gecmiste oldugu gibi ve gelecekte olacagi gibi.

Sizin elinizde gelecegi gosteren kristal top varsa, bence ona bakip cok daha yararli seyleri gormeyi deneyin.

Edit: Mesela Turkiye - Almanya maci alt mi olur, ust mu olur acaba. Iyi para goturebilirsin.

28. Default

Konu başlığına ve yapılan tartışmalara bakınca üzüldüm, at gözlüklerini çıkarmadan, 'saygı'nın ne demek olduğunu bilmeden insan gibi konuşmayı, tartışmayı öğrenemeyeceğiz burası kesin. Konuya dönelim, profil olmuş olmamış, benim babam senin babanı döver tartışmalarını gerekli konuya taşıyalım derim .

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Konu başlığına ve yapılan tartışmalara bakınca üzüldüm, at gözlüklerini çıkarmadan, 'saygı'nın ne demek olduğunu bilmeden insan gibi konuşmayı, tartışmayı öğrenemeyeceğiz burası kesin. Konuya dönelim, profil olmuş olmamış, benim babam senin babanı döver tartışmalarını gerekli konuya taşıyalım derim .

onurun profili fm11deki emiliano vivianoya benzemiş. bence yerinde olmus. fakat burak yılmazı acıkcası bende beğenmedim. bence daha ıyı bır profılı hakediyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

...Heriflerin...

Çok şey değil biraz saygı...
    I'm back...

Sayfa 6 / 23 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri