Sayfa 6 / 21 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

onceki serilerde alexin teknigi kac bilmiyorum ama adam 34 yasina gelmis o yuzden bi dusus olmustur.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    onceki serilerde alexin teknigi kac bilmiyorum ama adam 34 yasina gelmis o yuzden bi dusus olmustur.
    34 yaşına gelmesinden araştırmacılara ne eğer gerçekten bahaneleri buysa... zidane şimdi oynuyorum derse tekniği 10 mu yapılacak?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Boyle bir seye genellikle karsiyim. Yaslandikca oyuncularin fizigi duser ama bence teknik becerilerinde cok az oynama olur, olmalidir.

Yaslandikca bazi zihinsel ozellikler artar, bazilari da duser. Mesela seziler, soguk kanlilik, pozisyon alma gibi ozellikler genelde yukselirken, work rate genellikle duser (fiziksel ozellikleri dusen oyuncu daha onceki kadar caliskan olmaya devam edemez).

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Performansının üstüne koyarak gidiyor yaşı geçti diye düşürmek manasız ki geçen seneye göre profili daha sağlam olmuş 1 puanla Alex kötü olmaz genel özelliklerine bakarsanız çok harika olmuş benim fikrim bu

olsa olsa, Alex'in tekniği bu sene 1 yükselmiştir.. Ne düşmesinden bahsediyorsunuz?

Heriflerin M.Demirci'yi savunma şekillerine bak, alt yaş kategorilerinde dağıtıyomuş ortalığı, o zaman yıllardır alt kategorilerde ortalığı dağıtan diğer Türk oyunculara niye hakettiğini vermediniz diye sorarlar adama.

Birde Messi olcak ilerde demiş biri M.Demirci'den için, neremle güleceğimi şaşırdım. Medya balonu olarak kalır bu eleman.
    ...........

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by alegz View Post
    Heriflerin M.Demirci'yi savunma şekillerine bak, alt yaş kategorilerinde dağıtıyomuş ortalığı, o zaman yıllardır alt kategorilerde ortalığı dağıtan diğer Türk oyunculara niye hakettiğini vermediniz diye sorarlar adama.

Birde Messi olcak ilerde demiş biri M.Demirci'den için, neremle güleceğimi şaşırdım. Medya balonu olarak kalır bu eleman.
    Medya balonu olarak kalirsa da kalir. Pek de onemli degil acikcasi.

Gecmiste Ilhan Parlak da -9 potansiyel ile bu oyunda vardi. O da o potansiyelin yanina yaklasamadi. Ama Gokhan Gonul beklenmedik bir cikis yapti. Bazen isler bekledigin gibi olmuyor. Yapacak bir sey yok. Genc bir oyuncu su anda oyle degerlendirildigi icin aglamanin, zirlamanin bir yarari yok. Ileride birisi yanilmis olacak. Tipki gecmiste oldugu gibi ve gelecekte olacagi gibi.

Sizin elinizde gelecegi gosteren kristal top varsa, bence ona bakip cok daha yararli seyleri gormeyi deneyin.

Edit: Mesela Turkiye - Almanya maci alt mi olur, ust mu olur acaba. Iyi para goturebilirsin.

Konu başlığına ve yapılan tartışmalara bakınca üzüldüm, at gözlüklerini çıkarmadan, 'saygı'nın ne demek olduğunu bilmeden insan gibi konuşmayı, tartışmayı öğrenemeyeceğiz burası kesin. Konuya dönelim, profil olmuş olmamış, benim babam senin babanı döver tartışmalarını gerekli konuya taşıyalım derim .

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Konu başlığına ve yapılan tartışmalara bakınca üzüldüm, at gözlüklerini çıkarmadan, 'saygı'nın ne demek olduğunu bilmeden insan gibi konuşmayı, tartışmayı öğrenemeyeceğiz burası kesin. Konuya dönelim, profil olmuş olmamış, benim babam senin babanı döver tartışmalarını gerekli konuya taşıyalım derim .

onurun profili fm11deki emiliano vivianoya benzemiş. bence yerinde olmus. fakat burak yılmazı acıkcası bende beğenmedim. bence daha ıyı bır profılı hakediyordu.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by prophet21 View Post
    onurun profili fm11deki emiliano vivianoya benzemiş. bence yerinde olmus. fakat burak yılmazı acıkcası bende beğenmedim. bence daha ıyı bır profılı hakediyordu.
    Burak'i biraz oynatin, ondan sonra daha net yorum yapabilirsiniz bence. Gayet etkili oyunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by alegz View Post
    ...Heriflerin...

Çok şey değil biraz saygı...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Özellikleri düşükken oyunda nasıl etkili oluyor ben o kısımda hep takılıyorum.Umut'da da oluyordu bu.Oyunun bazı açıkları mı var yoksa ona özel bir komut mu var?Yoksa fizik ile alakalı mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Özellikleri düşükken oyunda nasıl etkili oluyor ben o kısımda hep takılıyorum.Umut'da da oluyordu bu.Oyunun bazı açıkları mı var yoksa ona özel bir komut mu var?Yoksa fizik ile alakalı mı?
    Sercan'ın da özellikleri düşük, ama biz toplu kariyer yapıyorduk 3 kişi GS-FB-BJK, Bursasporlu Sercan gol kralı oluyordu epey mesela. Onun dışında kendi takımımda da çok etkili oluyordu. Fizik çok önemli

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ozel bir komut yok. Sizin yuksek olmasini beklediginiz ozelliklerin onemi pek yok esasinda.

Turkiye-Almanya macini izlemissindir herhalde. Burak'a defansin arkasina atilan bir ara pas var, Boateng son anda yetisti ve kornere atti topu.

O pozisyona Turkiye'de girebilecek iki forvet var birisi Burak, digeri de Mevlut. Burak'in yuksek olan ozellikleri de onun o pozisyonlara girebilmesini saglayan ozellikler zaten. Guclu, hizli, topsuz kosulari iyi. O tip pozisyonlara girebiliyorsan, zaten bitiriciliginin veya top tekniginin cok ust duzey olmasina gerek yok. Ama mesela Alex gibi cok hizli degilsen, gol atabilmek icin top teknigin de, oyunu okuma becerinin de cok ust duzey olmasi gerekyior. Hem hizli, hem de Alex gibi teknik ve zeki bir oyuncuysan da zaten ortaya dunya capinda bir yildiz cikiyor.

Top teknigi, topu saklama becerisi. Topa ilk temastan sonra (ilk temasin kalitesini ilk temas ozelligi belirliyor), topa hukmedip topu rakibe kaptirmadan ayaginda kontrol ederek saklama becerisi. Burak'in bu ozelligi zayif degil ama ust duzey de degil. Mesela bir Ibrahimovic gibi top ile yumusak degil.

Dripling becerisine gelince, o da cok harika degil. Defansin arkasina atilan topu 1-2 defa durter en fazla ama daha cok topu rakibin arkasina atip pesinden kosar.

Bitiricilik konusunda biraz insafsiz olmus olabiliriz ama. +1, belki de +2 olabilir. Belli ki vuruslari Burak calisiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ozel bir komut yok. Sizin yuksek olmasini beklediginiz ozelliklerin onemi pek yok esasinda.

Turkiye-Almanya macini izlemissindir herhalde. Burak'a defansin arkasina atilan bir ara pas var, Boateng son anda yetisti ve kornere atti topu.

O pozisyona Turkiye'de girebilecek iki forvet var birisi Burak, digeri de Mevlut. Burak'in yuksek olan ozellikleri de onun o pozisyonlara girebilmesini saglayan ozellikler zaten. Guclu, hizli, topsuz kosulari iyi. O tip pozisyonlara girebiliyorsan, zaten bitiriciliginin veya top tekniginin cok ust duzey olmasina gerek yok. Ama mesela Alex gibi cok hizli degilsen, gol atabilmek icin top teknigin de, oyunu okuma becerinin de cok ust duzey olmasi gerekyior. Hem hizli, hem de Alex gibi teknik ve zeki bir oyuncuysan da zaten ortaya dunya capinda bir yildiz cikiyor.

Top teknigi, topu saklama becerisi. Topa ilk temastan sonra (ilk temasin kalitesini ilk temas ozelligi belirliyor), topa hukmedip topu rakibe kaptirmadan ayaginda kontrol ederek saklama becerisi. Burak'in bu ozelligi zayif degil ama ust duzey de degil. Mesela bir Ibrahimovic gibi top ile yumusak degil.

Dripling becerisine gelince, o da cok harika degil. Defansin arkasina atilan topu 1-2 defa durter en fazla ama daha cok topu rakibin arkasina atip pesinden kosar.

Bitiricilik konusunda biraz insafsiz olmus olabiliriz ama. +1, belki de +2 olabilir. Belli ki vuruslari Burak calisiyor.
    Bunları biliyorum yahu.Zaten Burak bu zaman kadar böyle kullanılmadı eski takımlarında.Şenol hoca Burak'ı iyi analiz edip onu bu şekilde oynatarak iyi verim aldı.

Ben özellik yokken nasıl oluyorda bu oluyor diye merak etmiştim.Onunda yanıtı aldık sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hayır bide şu var ben Pato'yu alıp takımımda oynatıyorum.6 pas içinden goller kaçırıyor.Profile bak harika.Mesela ilgin bir profile sahip adam 17-18 gol atıyor bunu anlamak istiyorum.Ben mi hata yapıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Oyunda gözükmeyen bazı özellikler vardır belkide.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Burak son vuruş konusunda 2.5 sene öncesine göre 5 sınıf atlamış durumda. En az 15 olmalı yeni yamada bana görede..
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Burağı ilk çıkacak patchte düzelteceklerini umuyorum Emenike gibi olmalı bence...

muhammed bence abartı olmus zaten söylenenen kadar iyi olsa a2 yerıne as takımda oynar.besiktas icin zaten 25 haftada lig bitiyo.alexi muhammedle karsılastırmakta sacma olur alexe ayıp yani .dia nın profili bence iyi ama ins galatasaray ve bursaspor arastırmacılarıda sabri ve sercanın hız konusundaki özelliklerini fanatiklik cercevesinde degerlendirmeyip fazla vermezler

bu arada kimse yazdıgımdan alınmasın ole bir ortam olusmus ki birbirimize giriyoruz arkadaslar saygı cercevesinde elestiri yaptım o kadar oyuncu varken arastırmacılarada hak vermek lazım mutlaka gözden kacan olur birisi realist yaklasır digeri belki hayalperest bir sekilde yaklasır takımına kolay degil dengeninde olması oyunun tam surumu cıkınca zaten bu forumu dusunemıyorum

Şu Muhammed'i gördükten sonra yaşıtlarını ipe dizen Recep Niyaz'ın ve A takımda sırıtmadan top oynayan Gökay İravul'un profillerini çok merak ediyorum.

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Şu Muhammed'i gördükten sonra yaşıtlarını ipe dizen Recep Niyaz'ın ve A takımda sırıtmadan top oynayan Gökay İravul'un profillerini çok merak ediyorum.
    Bunu ben de çok merak ediyorum açıkcası.Oyunu aldığım zaman bakacağım ilk 2 profil olacak.

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Bunu ben de çok merak ediyorum açıkcası.Oyunu aldığım zaman bakacağım ilk 2 profil olacak.
    rezil bir profili olacak. ne bekleyebiliriz ki, birisi Fenerbahçede oynuyor, diğeri oynamıyor. iki kişinin potansiyellerinin farkı bu... birisi Fenerbahçenin oyuncusu, diğeri değil... sıktı artık gökay pot. 115 emre çolak 145 evet biz de afiyetle yedik. gökay bence çok iyi top oynuyor. ve de okan alkana bakacağım... umarım beklediğimiz gibi olmaz da biz rezil oluruz ama nerde...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by malpince View Post
    rezil bir profili olacak. ne bekleyebiliriz ki, birisi Fenerbahçede oynuyor, diğeri oynamıyor. iki kişinin potansiyellerinin farkı bu... birisi Fenerbahçenin oyuncusu, diğeri değil... sıktı artık gökay pot. 115 emre çolak 145 evet biz de afiyetle yedik. gökay bence çok iyi top oynuyor. ve de okan alkana bakacağım... umarım beklediğimiz gibi olmaz da biz rezil oluruz ama nerde...
    Dostum bir şey soracağım,Uefa'nın da Fenerbahçe karşıtı/düşmanı olduğunu düşünüyor musun acaba? Tam bir antu zihniyetinde yazıyorsun da,merak ettim. Burada eleştirilerinize adam akıllı cevaplar veriliyor,hala belden aşağı vurmanın peşindesiniz.Fenerbahçe araştırmacısı Cengiz abiyi tanıyorum.(reel yaşamda görüşmüşlüğüm de var) En az sizin kadar,belki sizden daha iyi bir Fenerbahçe'li ve futboldan da anlayan birisi.Sanki Fenerbahçe'yi Fenerbahçe'li olmayan birisi yapıyor gibi yorumlar yapıyorsunuz,bu da sizin niyetinizi belli ediyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Dostum bir şey soracağım,Uefa'nın da Fenerbahçe karşıtı/düşmanı olduğunu düşünüyor musun acaba? Tam bir antu zihniyetinde yazıyorsun da,merak ettim. Burada eleştirilerinize adam akıllı cevaplar veriliyor,hala belden aşağı vurmanın peşindesiniz.Fenerbahçe araştırmacısı Cengiz abiyi tanıyorum.(reel yaşamda görüşmüşlüğüm de var) En az sizin kadar,belki sizden daha iyi bir Fenerbahçe'li ve futboldan da anlayan birisi.Sanki Fenerbahçe'yi Fenerbahçe'li olmayan birisi yapıyor gibi yorumlar yapıyorsunuz,bu da sizin niyetinizi belli ediyor.
    Konuya bir göz gezdiriyordum da.Boldladığım yer ne alaka yahu ? antu zihniyetiymiş,uefa'ymış.Pes .

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    ben ne demişim bakın bakalım. uefa isviçreye de dedi sionu oynatmayın diye. izin verdiler mi işviçrelilier? sanane dedi adamlar uefaya, bizim tffye bak: tabi hemen, dediler. fırsat kolluyorlarmış demek. futboldan anlayıp anlamadığı belli zaten. gökay pa 114 emre çolak 145... emrenin çalışma azmi 13 ya böyle bir dünya var mı? adamlar acaba kaç maçımızı izledi... emrenin long shotu alexin long shotu normale göre düşük... emrenin 1 maçı var diyor sadece... al ben sayıyorum şuan: Fenerbahçe-trabzonspor, Fenerbahçe-Kayserispor,kasımpaşa-Fenerbahçe,. Fenerbahçe İbb... Bir maçını kaçırmadım Fenerbahçenin bir de mehmet topuzunkini bekliyorum. o da umarım düşük olur. o zaman daha detaylı konuşuruz. oyun oynuyorum fm2011i emre presi full duruma getirdim hala bir topa şok pres yapmıyor. mehmet topuz oyuna yine kötü yansıtılmıştı oyuna girip tek tek bakamam şuan, düzeltmişlerse helal olsun...
    Last edited by meddah : 09.Ekim.2011 at 00:18 Reason: Kural 10: Konu Dışı Mesajlar

Dia ile Sercan'in hiz ve hizlanma ozellikleri konusunda arastirmacilarin ve Fenerbahce'ye antipati duyan insanlarin yorumlarini gorunce uzulmemek elde degil.

Yaklasik 5 sene Bursaspor'un maclarini izledim,cogunu da canli.Bana dunyanin hic bir futbol otoritesi Sercan'in Dia'dan hizli olduguna inandiramaz.

Hatalari kabul etmek de bir erdemdir.Evet hata yapmisiz ilk yamada duzeltilebilir demek yerine dogrulugunu ispatlamak adina sacmalayip durmussunuz.

Vah yazik guzel Turksportal'imin haline.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Burda herkesin görüşü aynı olmak zorunda değil. Zaten olmamasıda gerekli. Araştırmacı arkadaşımız böyle ön görmüş ve yapmış. He bakıldıki oyunda çok dominant hale geliyo Muhammet tabiki düzeltecektir. (Ki sanmıyorum dominant olsun) Geçen sene aynı tarz yorumlar Emre Çolak için yapılıyodu sanırım. Onunda güç özelliği 1di ve herkes diğer özelliklerine bakıp oyunun en iyi AMCsi olacağını söylüyordu. Ama noldu güçsüz Emre Çolak diğer DM'ler tarafından fiziken ezildi.
    I'm back...

30. Default

Muhammed'i o fizik özellikleriyle banko as takımda oynatamazsınız zaten. Güç-1. Bitti Elma ile armutu kıyaslamak doğru olmaz. Aynı yaştaki oyuncular aynı özelliklere sahip olacak diye bir kaide de yok Tam sürüm çıksın, araştırma bölümü açılır, istekler şikayetler orada seviye bozulmadan konuşulur arkadaşlar. Daha bu demo, oyunu bir oynayın, neleri güzel, neleri değil. Ciddi, oynanışa etki eden hata var mı yok mu bunları konuşalım.
    Sercan, Dia muhabbeti de fazla uzadı... Beğenmeyen olursa data editörden kafasına göre yapar ayarlamasını, oynar oyunu bu nedir ya...2012'de Sercan'ın profili nasıl hiçbirimiz bilmiyoruz araştırmacılar dışında. Demoda görünmüyor, görelim, ondan sonra yargılamayı yapalım derim ben.

Sayfa 6 / 21 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri