Rahat olun seri başıyız![]()
Rahat olun seri başıyız![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sıralama; Hırvatistan, Portekiz, İrlanda, Çek Cumhuriyeti, Türkiye, Bosna, Karadağ ve Estonya şeklindeymiş. Yani seribaşı değiliz, Ertem Şener'in seri başıyız diye iddia etmesi ve TFF'nin anında haberi geri çekmesi de seri başı olmadığımız yönündeki iddiaları destekliyor. Zaten seribaşı olsak ne olur olmasak ne olur, berbat bir futbol oynuyoruz.
Seri başıyız ya rahat olunİnanın bana.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
şimdi uefa'da şöyle yazıyor;
These eight sides will be divided in two pots containing four seeded and four unseeded teams respectively, in accordance with the national team coefficients established at the conclusion of the group stage. (Click here for the interim national team coefficients.)
Click Here dediği yerde de şu ek var.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/General/01/64/07/71/1640771_DOWNLOAD.pdf
bu eke göre biz 17. sıradayız. önümüzde de Çek Cum., Hırvatistan ve Portekiz var. bu durumda 4. olarak seri başı oluyoruz. bir diğer ispat noktası da Sırbistan.. eğer onlar da katılsaydı üzerimizde olarak bizi 2. torbaya atacaklardı. Sırbistan 13. sırada. O yüzden Fransayı destekledik bir nebze.
yani açık gibi şu an. seribaşıyız.
şuan için seri başıyız ama sanırım son iki maçıda esas alıcakmış uefa böylece puanlarda oynama olabilir. çarşamba günü açıklancakmış sanırım. irlandayla başa baş gidiyoruz çok az fark var umarım bu son iki maç pek etkilemez
ve çok büyük bi ihtimalle irlanda üstümüze çıkacak diyorlar .
Ya bırakında kim gelirse gelsin bir zahmet turlasınlar.Yunanistan,Polonya falan direk çıkmış bizde yırtınıyoruz.Olacak iş değil.
seri basi olsak ne ? azerbaycani i zar zor yenen takim estonyayi veya baska bir takimimi elicek Turkluk duygusundan cikiniz ilk basta duygusal olmayiniz efenim aci gercekleri gorunuz.
Kötü oynamadık demiyorum da Azerbeycan takımı maç boyu savunma yapmayı tercih etti.Diğer takımların da böyle oynayacağını düşünmüyorum ben.Emre sakatlıktan çıkmıştı,Gökhan Gönül oynamıyordu,daha değişmesi gereken bir kaç yer daha var.Ben diğer maçta daha iyi olacağımızı düşünüyorum,zaten Türkiye'yi de çok büyütmeye gerek yok.Arda ve birkaç oyuncu günündeyse kazanırız yoksa kaybederiz.Play-Off'u geçeriz gerisi Allah kerim![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
can çekişerek bitirdik grubu resmen can çekiştik inşallah seri başı oluruz da estonya yada irlanda çıkar
Play off'u kim gelirse gelsin rahat geçeceğimize inanıyorum, severiz biz böyle şeyleri.
2. gruba düstük seri basi degiliz. muhtemel rakipler: portekiz, hırvatistan, çek ve irlanda
Haha şu takımlar arasında bile 1. torbaya giremedikya helal olsun valla. Tam 2. sınıf bir takımımız var. Hatta 3. dünya sınıfı ülkelerinin milli takımları gibi olma yolunda ilerliyoruz. Söylenecek söz yok. 4 takımda eler bizi hayırlı olsun.
Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan Euro2008'de onlara yaşattığımız şokun intikamını da alma amacıyla daha da motive olabilir. Portekiz zaten torbaların en kaliteli takımı. En iyisi bize İrlanda gelsin.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Azerbeycanı 5-0 yenebilseydik seri başı olacaktık.
aralarinda en zayif irlanda gozukuyor.. o
İrlanda sanki birazda tolere ediliyor gibi geliyo bana. Fransa maçında yaşananlardan sonra sanki UEFA biraz kolluyor. O maçta hiç kolay olmaz. KIsacası biz Portekiz çıkmasın diye dua edip kendimizi toparlamalıyız.