Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

21 84.00%
  • Berabere biter

2 8.00%
  • Azerbaycan kazanır

2 8.00%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 173 arası toplam 173 sonuç

Konu: Türkiye - Azerbaycan | 11 Ekim 2011 - 20:00 | Euro 2012 Elemeleri A Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sıralama; Hırvatistan, Portekiz, İrlanda, Çek Cumhuriyeti, Türkiye, Bosna, Karadağ ve Estonya şeklindeymiş. Yani seribaşı değiliz, Ertem Şener'in seri başıyız diye iddia etmesi ve TFF'nin anında haberi geri çekmesi de seri başı olmadığımız yönündeki iddiaları destekliyor. Zaten seribaşı olsak ne olur olmasak ne olur, berbat bir futbol oynuyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Seri başıyız ya rahat olun İnanın bana.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

şimdi uefa'da şöyle yazıyor;

These eight sides will be divided in two pots containing four seeded and four unseeded teams respectively, in accordance with the national team coefficients established at the conclusion of the group stage. (Click here for the interim national team coefficients.)

Click Here dediği yerde de şu ek var.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/General/01/64/07/71/1640771_DOWNLOAD.pdf

bu eke göre biz 17. sıradayız. önümüzde de Çek Cum., Hırvatistan ve Portekiz var. bu durumda 4. olarak seri başı oluyoruz. bir diğer ispat noktası da Sırbistan.. eğer onlar da katılsaydı üzerimizde olarak bizi 2. torbaya atacaklardı. Sırbistan 13. sırada. O yüzden Fransayı destekledik bir nebze.

yani açık gibi şu an. seribaşıyız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    şimdi uefa'da şöyle yazıyor;

These eight sides will be divided in two pots containing four seeded and four unseeded teams respectively, in accordance with the national team coefficients established at the conclusion of the group stage. (Click here for the interim national team coefficients.)

Click Here dediği yerde de şu ek var.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/General/01/64/07/71/1640771_DOWNLOAD.pdf

bu eke göre biz 17. sıradayız. önümüzde de Çek Cum., Hırvatistan ve Portekiz var. bu durumda 4. olarak seri başı oluyoruz. bir diğer ispat noktası da Sırbistan.. eğer onlar da katılsaydı üzerimizde olarak bizi 2. torbaya atacaklardı. Sırbistan 13. sırada. O yüzden Fransayı destekledik bir nebze.

yani açık gibi şu an. seribaşıyız.
    Ya ben paylaşcaktım onu iki saatttir seri başıyız rahat olun diyorum nerden biliyorsun diye soran yok

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

şuan için seri başıyız ama sanırım son iki maçıda esas alıcakmış uefa böylece puanlarda oynama olabilir. çarşamba günü açıklancakmış sanırım. irlandayla başa baş gidiyoruz çok az fark var umarım bu son iki maç pek etkilemez

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

ve çok büyük bi ihtimalle irlanda üstümüze çıkacak diyorlar .

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ya bırakında kim gelirse gelsin bir zahmet turlasınlar.Yunanistan,Polonya falan direk çıkmış bizde yırtınıyoruz.Olacak iş değil.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ya bırakında kim gelirse gelsin bir zahmet turlasınlar.Yunanistan,Polonya falan direk çıkmış bizde yırtınıyoruz.Olacak iş değil.
    Polonya zaten ev sahibi değilmi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Polonya zaten ev sahibi değilmi ?
    Bilmiyordum.Zaten bilmek istemiyordum,işte dikkat etmemizi sağlayacak heyecanı veren bir ekip olmadığı içindir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

seri basi olsak ne ? azerbaycani i zar zor yenen takim estonyayi veya baska bir takimimi elicek Turkluk duygusundan cikiniz ilk basta duygusal olmayiniz efenim aci gercekleri gorunuz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kötü oynamadık demiyorum da Azerbeycan takımı maç boyu savunma yapmayı tercih etti.Diğer takımların da böyle oynayacağını düşünmüyorum ben.Emre sakatlıktan çıkmıştı,Gökhan Gönül oynamıyordu,daha değişmesi gereken bir kaç yer daha var.Ben diğer maçta daha iyi olacağımızı düşünüyorum,zaten Türkiye'yi de çok büyütmeye gerek yok.Arda ve birkaç oyuncu günündeyse kazanırız yoksa kaybederiz.Play-Off'u geçeriz gerisi Allah kerim
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Bliyorum merak etme. Senin keske Sinan oynasaydı sözüne karşılık söyledim onu
    Tamam anladım kardeşim

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

can çekişerek bitirdik grubu resmen can çekiştik inşallah seri başı oluruz da estonya yada irlanda çıkar

Nesil
    2007
    Yer
    34

Play off'u kim gelirse gelsin rahat geçeceğimize inanıyorum, severiz biz böyle şeyleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

2. gruba düstük seri basi degiliz. muhtemel rakipler: portekiz, hırvatistan, çek ve irlanda

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Haha şu takımlar arasında bile 1. torbaya giremedikya helal olsun valla. Tam 2. sınıf bir takımımız var. Hatta 3. dünya sınıfı ülkelerinin milli takımları gibi olma yolunda ilerliyoruz. Söylenecek söz yok. 4 takımda eler bizi hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan Euro2008'de onlara yaşattığımız şokun intikamını da alma amacıyla daha da motive olabilir. Portekiz zaten torbaların en kaliteli takımı. En iyisi bize İrlanda gelsin.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Azerbeycanı 5-0 yenebilseydik seri başı olacaktık.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aralarinda en zayif irlanda gozukuyor.. o

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan Euro2008'de onlara yaşattığımız şokun intikamını da alma amacıyla daha da motive olabilir. Portekiz zaten torbaların en kaliteli takımı. En iyisi bize İrlanda gelsin.
    irlanda parcalar bizim milli takimi..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İrlanda sanki birazda tolere ediliyor gibi geliyo bana. Fransa maçında yaşananlardan sonra sanki UEFA biraz kolluyor. O maçta hiç kolay olmaz. KIsacası biz Portekiz çıkmasın diye dua edip kendimizi toparlamalıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eng1n View Post

Milli takım 5 golü hiç bir arada gördümü ki bu maçta atsın?

Artık kimin geleceği değil bizim ne yapacağımız önemli.Portekiz harici takımlara karşı şansımız olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Bizim yoneticilerimizin bunu bilmemesi trajikomik
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri