Benim toprağım bu işte. Bizim ordan boş adam çıkmaz !![]()
Benim toprağım bu işte. Bizim ordan boş adam çıkmaz !![]()
Baklavacı Shelton takıma çabuk adapte olmuş.Serdar Özkan'ı da çok severim umarım faydalanırsın tüm sezon.
Şaban Özel gelişti mi ? Profilini koyabilir misin 2. sezonki halini .
M.İ.Y 2-1 Sakaryaspor
Maç Yorumu : 1-0 öndeyken 2-1 yenilmek hiç hoş olmadı...Ama takım umut veriyor oynadığı oyunla geçen maça göre süperdik ama şans yoktu maalesef...
Sakaryaspor 1-0 Orduspor
Maç Yorumu : 2 Hafta aradan sonra Orduspor karşısında galip gelmesini bildik...Shelton gol krallığındaki iddiasını devam ettiriyor...
Gençlerbirliği 0-0 Sakaryaspor
Maç Yorumu : Biz kazanmak için herşeyi yaptık onlar 0-0 için oynadılar ve istediklerini aldılar...Biraz açık oynasalar affetmezdik neyse sağlık olsun oynanan oyundan memnundum...
Şaban Özel'in Profili
Şaban'ı ilk defa görüyorum da Positioning 10 adamın ve yaşı 24 olmuş bu saatten sonra gelişeceğini sanmıyorum seneye sağlam bir sol bek ile daha iyi yerlere geliriz.Ama yine de takdir sizin.
Baklavacı Shelton ' a gol krallığında başarılar![]()
Şaban'a güveniyorum valla geçen sezon daha kötüydü profili ama hiç sırıtmamıştı şuan da hiç fena gitmiyor Parraga var zaten Şaban sakatlanırsa onu DC'den alıp DL'ye çekiyorum...Bi kaynak yaratsam daha kaliteli kadro kuracağımhedefim baklavacının bonservisini almak
![]()
Baklavacı'nın profilini bi koyar mısın hocam geçen sene teknik ve zihinsel özellikleri kötüydü ama hızlanması 18 falandı.Acaba gelişmiş mi merak ettim.
Koyarım birazdan...
Sakaryaspor 1-3 Manisaspor
Maç Yorumu : Manisa karşısında taraftarımızı üzdük ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldık...Savunmamız Isaac ve Makukula'yı tutamayınca bu skor ortaya çıktı...Isaac ile görüşeceğim bi dahaki sene Yeşil-Siyah olacak inşAllah...Bu arada baklavacı yine attı...
Samsunspor 1-2 Sakaryaspor
Maç Yorumu : İşte görmek istediğimiz Sakaryaspor bu...Samsunspor karşısında 1-0 geriden gelip 3 dakika da attığımız 2 gol ile sahadan galip ayrılan taraf olduk...
Gaziantep BB 0-2 Sakaryaspor
Maç Yorumu : Gaziantep BB'yi deplasmanda 2-0'la geçtik...Çok iyi gidiyoruz umarım bu çıkışımız devam eder...
Sakaryaspor 0-1 Karşıyaka
Maç Yorumu : Valla inişli çıkışlı grafiğimiz devam ediyor Karşıyaka karşısında maçın ilk dakikalarında yediğimiz gol ile sahadan mağlup ayrıldık...
Baklavacı Türkiye'deki baklava stoklarına oynuyor valla her maç golü var![]()
Transferler haberleri guzel oluyor devamini bekliyoruz, basarilar.
Puan Durumu
Baklavacının Profili
Biz de baklava isteriz.![]()
Baklava bitti Sakarya'da hepsini Shelton yediGaziantep'e bekleriz seni
![]()
Çok iyi gidiyorsun durumlar iyiymiş Kaan.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aynen Murat ama şimdi daha zorlu maçlarımız var işimiz iş![]()
Sakaryaspor 1-1 Kayserispor
Maç Yorumu : Maça Dudas'ın golüyle önde başladık ancak Santana'nın golüne engel olamadık ve sahadan 1 puanla ayrıldık...
Fenerbahçe 1-1 Sakaryaspor
Maç Yorumu : Bir penaltı kaçırdığımız maçta Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldık...Anlayacağınız elimizden kıl payıyla kurtuldular...
Sakaryaspor 2-1 Beşiktaş
Maç Yorumu : İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Beşiktaş'ı 4 dakika da attığımız 2 golle 2-1 yendik...Muhammed Demirci oyuna girer girmez attığı golle Beşiktaşlıları üzdü...Muhammed maç sonu yaptığı açıklamada "Ben şuan Sakaryasporun oyuncusuyum ve şuanda Sakaryaspor için savaş veriyorum ve gol atmamda çok doğal...Umarım Beşiktaş bonservisimin verilmesinde kolaylık sağlar burada çok mutluyum..." dedi.
Baklavacının profilini baya düşürmüşler ya bu kadar kötü değildi.Ama bu haliyle bile bu kadar atıyorsa sorun yok.
Beşiktaş'ı yenmek güzel![]()
Teşekkürler kardeşim aynen sürpriz oldu BJK maçı Muhammed çok istekliydi...FB maçını da alabilirdik Mehmet Çakır hayal kırıklığına uğrattı kaçırarak![]()
Shelton oyunda Sercan'a benziyor. Sürekli oynatıldığında sezonda 20-25 gole kadar ulaşabilir.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Zaten oynatıyorum ama bu aralar baklava bittiğinden az atıyoracil baklava şart
![]()
Güzel gidiyor baya13 maç 21 puan sanıyorum hiç fena değil.Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları için ayrıca tebrikler Kaan.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.