Orta saha çok ofansif oyuncular kurulmuş yahu.
Ceyhun,Mutlu,Eren bu 3 isim de savunma yönleri zayıf oyuncular.Umarım sıkıntı yaşamazsın orta alanda.
Orta saha çok ofansif oyuncular kurulmuş yahu.
Ceyhun,Mutlu,Eren bu 3 isim de savunma yönleri zayıf oyuncular.Umarım sıkıntı yaşamazsın orta alanda.
Zaten orta alandaki tüm adamlar ofansif futbola göre ayarlanmıs..5 adamla hücum ederken 5 adamla defans yapıyoruz..
mantıgımız yedigimizden fazla atmak gibi bişiy..
geceb sezon bu taktikle götürdük
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Transferler ve hazırlık dönemin iyi geçmiş keşke edimin yerine genç ve geleceği olan bir forvet baksaydın profiline rağmen istikrarsız ve sık sık sakatlanan bir isim.
Başarılar...
Edim zaten suan 4. forvet konumunda.sorun yok yani
![]()
Bu arada traore koh'u almak için bulunduğu ligi açtınmı yoksa normalde large db de gözüküyormu ?
Abi bu ne yavaşlık ben 3.sezona geçtim sen daha yeni gelmişsin,sabah 7 gibi açık oluyor musun yine.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Liglerini acmadım fakat dattabase large ve tüm avrupa liglerini acmıs durumdayım sizlerde cıkarmı bilemiyorum...
Sabahları gireyim o zaman arada MSNe.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Evet arkadaşlar heyecan başlıyor..!!!
Oo abi lig atlamışız tebrikler.Bank Asya'ya da harika başlamış takım.
müthiş başladkkk
tşk ederim.
Çok iyi gidiyorsun tebirkler![]()
Şanlıurfa dolu dizgin
o ne yaa mac basına 3.3 gol atıyosun 10da 10 yapmışsın azcık puan kaybet![]()
Helal kardeşim BankAsya da kalıcı değildik zaten.Bi sene kalıp gideceltik Süperlige öyle de olcak inş.Bu ara da transferler harika olmuş.Ama Ahmet ve Ceyhun takımı hala sırtlayan adamlar.Namağlup bi sezon bekliyoruz![]()
bu serinin taktiksel anlayısını cözdüm sanırsam.yalnız cok ofansif oynuyoruz diye cok gol yiyoruz onuda kaliteli oyuncularla cözeriz gibime geliyo..
ahmetle ceyhun zaten klubün favorileri arasındalar .. zaten bu sene cıkardık bi sekilde fakat bu kadarını acıkcası ben bile beklemiyordum..0xjasaitis Helal kardeşim BankAsya da kalıcı değildik zaten.Bi sene kalıp gideceltik Süperlige öyle de olcak inş.Bu ara da transferler harika olmuş.Ama Ahmet ve Ceyhun takımı hala sırtlayan adamlar.Namağlup bi sezon bekliyoruz![]()
devre arasında oyuncu satısına gidecez arkadaslar.. kadro cok şişkin oyuncu morallari son haftalarda takımın tökezlemesine neden olacak diye endişe ediyorum![]()
Mükemmel gidiyorsun valla abi.Süper Lig gelecek...