Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyerim sizce nasıl?

Voters
71. You may not vote on this poll
  • Çok kötü

7 9.86%
  • Kötü

1 1.41%
  • Sıradan

5 7.04%
  • Güzel

23 32.39%
  • Çok güzel

35 49.30%
Sayfa 6 / 14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 402 sonuç

Konu: Gerçek Bir Kariyer "Beşiktaş" - II. Sezon

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Pek iyi değilsin.Bir an önce toparlanmak lazım
    İstikrar sağlayamadık bir türlü

bony olmasa gol atamıcaksın gibi ..önceki maçlarda her maç gol yiyordun fener maçları hariç o sıkıntıda yok gibi...bide şu feneri yen artık ....Saldır Beşiktaşım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emrkzl View Post
    bony olmasa gol atamıcaksın gibi ..önceki maçlarda her maç gol yiyordun fener maçları hariç o sıkıntıda yok gibi...bide şu feneri yen artık ....Saldır Beşiktaşım
    Evet Bony'siz yalan oluyorum. Daha doğrusu güçlü takımlara karşı zorlanıyorum. Adam tam forma girdi her maç 3 atıyor, milli takıma gitti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fener'e yenildin ya benim için bu kariyer bitmiştir bir daha da gelmem

Quaresma'yı sattığına yavaş yavaş pişman olduğunu görür gibiyim?

Quaresma neyse ama en azından Simao'yu satmasaydın takımı formdan düştüğün maçlarda tecrübesiyle sırtlayabilirdi sanki..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sen bu gidisle playoffa kalamazsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Fener'e yenildin ya benim için bu kariyer bitmiştir bir daha da gelmem

Quaresma'yı sattığına yavaş yavaş pişman olduğunu görür gibiyim?
    Abi fener maçlarında çok iyi oynadım. Haketmedim aslında da ağlamak sızlanmak da istemedim Bu kariyeri şampiyonlukla bitiricem. İddaam sürüyor kesinlikle. Şüphesi olmasın kimsenin

Quote Originally Posted by korkmaz86 View Post
    Quaresma neyse ama en azından Simao'yu satmasaydın takımı formdan düştüğün maçlarda tecrübesiyle sırtlayabilirdi sanki..
    Haklısın tecrübesi var ama zaman geçmeden, yaşı ilerlemeden iyi paraya satayım dedim. Hem Montillo onu aratmıyor. Çok iyi.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Sen bu gidisle playoffa kalamazsın.
    Şom ağız İnsan gaz verir. Hadi yaparsın edersin der. Ama...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Acımasız gerçekler.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

çok güzel kariyer, iyi anlatım da "morel" ne allah aşkına :|

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kiwi21 View Post
    çok güzel kariyer, iyi anlatım da "morel" ne allah aşkına :|
    Takımın düşüşünü kastettin galiba Bony'nin yokluğu ve diğer forvetlerimin form düşüklüğü mahfetti beni. Ne Holosko ne Pektemek hiç varlık gösteremiyor. Afrika Kupası'ndan bir gelse de gollerine devam etse. Mahfetti beni Afrika Futbol Federasyonu

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

hayır Türkçe'de morel diye bir kelimenin olmadığını kastettim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hayır Türkçe'de morel diye bir kelimenin olmadığını kastettim.
    Tamam bundan sonra moral yazarım uyarı için sağol Aklımdan kaçmış.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

eyvallah başarılar Beşiktaş'ımıza quaresma-simao tercihlerine de şaşırdım açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş ile Trabzon arasında İnönü Stadı'nda inanılmaz bir atmosfer ve mücadele vardı. Her iki takımda gol atmak için çıkınca, saha içinde olağanüstü bir mücadele gördük. Karşılıklı atılan goller galibiyeti getirmedi ve her iki takımda sahadan 2 gol ve birer puanla döndü.

Beşiktaş'ta Bony'nin yokluğu çok büyük sorun oldu. Afrika Kupası'na giden Fildişi'li oyuncunun yokluğunda form tutamayan Holosko ve Pektemek'de varlık gösteremeyince Beşiktaş son iki maçından da berabere ayrıldı. Böylece son iki haftada geride 4 puan bırakmış oldu.

Goller :
    [YOUTUBE="CBhywYUW1iI"]Goller[/YOUTUBE]

Haftanın maçları :

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eyvallah başarılar Beşiktaş'ımıza quaresma-simao tercihlerine de şaşırdım açıkçası.
    Teşekkürler Quaresma ve Simao konusunda ben de başta kararsız kaldım. Ama Simao'nun yaşından ve Quaresma'nın da takım oyunundan dolayı sattım. Uzun sürecek bir kariyer yapmayı düşündüğüm için kararım bu şekilde oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş, İnönü Stadı'nda Manisa'yı 3 golle devirdi. Karakartallar, aradıkları golü yine forvet oyuncularından bulamadılar. Goller, Egemen (41), Mehmet Topal (81), Burak Kaplan (90)'da geldi. Mehmet Topal'ın füzesi izlenmeye değerdi.

Goller :
    [YOUTUBE="O0jc4F0Vc7M"]Goller[/YOUTUBE]

Haftanın maçları ve puan durumu :

Aslında afrika kupasına gidecekleri beliydi bu adamların devre arası bir forvet takviyesi veya ilk yarının sonlarına doğru Pektemek'e daha çok şans tanısaydın bu puan kayıpları daha aza inerdi tahminimce.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by korkmaz86 View Post
    Aslında afrika kupasına gidecekleri beliydi bu adamların devre arası bir forvet takviyesi veya ilk yarının sonlarına doğru Pektemek'e daha çok şans tanısaydın bu puan kayıpları daha aza inerdi tahminimce.
    Evet belliydi doğru. Ama finansım okadar kötü ki. Ah şu Beşiktaş'ın borçları! Kiralık takviye yapacak param bile yoktu. Diğer oyunculara şans tanımak iyi fikirdi aslında. Ama adam formdayken kesmek istemedim. Hala ligin gol kralı. 4-5 maçtır olmamasına rağmen. İşte ikinci yarı son dakikalarda flan çıkarıyordum ama o da yetmemiş demek ki...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'în genç ortasahası, transfer sezonunun bitmesine saatler kala Göztepe'ye kiralandı. Beşiktaş bunu İMKB'ye şu şekilde duyurdu; " Şirketimiz, oyuncumuz olan Onur Bayramoğlu'nu sene sonuna kadar Göztepe'ye vermiştir. Klübümüz bu anlaşmadan 12 K alacak olup, oyuncunun tüm masrafları Göztepe'ye aittir.

Gaziantep'in zirve inadı şaşırttı beni,
    en azından ilk iki gelir diyorum bu sezon en azından finans için şampiyonlar ligi lazım,fikstürünü bilemiyorum tabi,
    ama gerçekten çok güzel sunum ve kariyer,tekrar tebrikler ve başarılar...

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Finans durumunun bir capsini ekleyebilir misin hocam merak ettim

10 numara için adel taarabat tavsiyemdir 7 milyona aldım 10 maç 7 gol 5 asisti var

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlk 4'de bitireceğine eminim sezonu. Bazı maçlarda şanssızlıklar olsa da senin de dediğin gibi takımın tek eksiği form tutmak olmuş.

Kalan maçlarda başarılar dilerim umarım şampiyon yaparsın Beşiktaş'ı

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dragunov78 View Post
    Gaziantep'in zirve inadı şaşırttı beni,
    en azından ilk iki gelir diyorum bu sezon en azından finans için şampiyonlar ligi lazım,fikstürünü bilemiyorum tabi,
    ama gerçekten çok güzel sunum ve kariyer,tekrar tebrikler ve başarılar...

Antep beni de şaşırttı. Hani inici çıkıcı da değiller. Sürekli liderler en başından beri. Kesinlikle Şampiyonlar Ligi şart. Para gerekiyor bana.

Sunuma çok uğraşıyorum gerçekten. Teşekkürler

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Finans durumunun bir capsini ekleyebilir misin hocam merak ettim

Bu, başkanın 15 mn kredi çekmesinden sonraki durum. Aslında -25 milyonlarda olması lazımdı. Çok zor bu finans ile oynamak.

Quote Originally Posted by berkay1912 View Post
    10 numara için adel taarabat tavsiyemdir 7 milyona aldım 10 maç 7 gol 5 asisti var
    Hemen takibe alıyorum. Tavsiyelere ihtiyacım var gerçekten. Teşekkürler.

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    İlk 4'de bitireceğine eminim sezonu. Bazı maçlarda şanssızlıklar olsa da senin de dediğin gibi takımın tek eksiği form tutmak olmuş.

Kalan maçlarda başarılar dilerim umarım şampiyon yaparsın Beşiktaş'ı
    Sezon sonuna kadar en az üçüncü olurum diyorum. Aslında formda gitsem, Bony takıma katılmaya başlasa 1. bile olurum ama işte... Şampiyon olacağımızı düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş, Samsun'da Egemen ( 26 ), Piscu ( 44 ) ve Muhammed'in 85. dakika da attığı golle 3-1 kazandı. Samsunspor'un golü ise Valdomiro ile geldi. Beşiktaş kazanmaya devam ediyor fakat Santraforları suskunluklarını korumaya kararlı gibi. İstikrar adına önemli bir 3 puan kazandı Beşiktaş bugün.

Goller :
    [YOUTUBE="Nr1qVlBevHk"]Goller[/YOUTUBE]

Haftanın sonuçları :

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş bu hafta 9 puan almış gibi sevindi adeta. Lig sıralamasında 1. 2. ve 3. sırada olan rakipleri birer birer puan kaybedince liderle arasındaki farkı 3'e indirdi. Önemli bir virajı da geçmiş oldu.

Maçın başında 1-0 malup duruma düşmesine rağmen 1-1 beraberliği yakalayan Beşiktaş, bir çok fırsattan yararlanamadı. 80. dakika da oyuna giren Mami, oyunun kaderini değiştiren isim oldu. Mustafa Pektemek'e yaptığı asistle hem maçı kurtardı hem de Mustafa'nın uzun zaman sonra gol ile buluşmasını sağladı.

Goller :
    [YOUTUBE="sRCEhrRgbpo"]Goller[/YOUTUBE]

Haftanın maçları ve Puan Durumu :

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ta sakatlar can sıkıyor. Önce Veli Kavlak 4 ay ile sezonu kapattı, şimdi ise klüp doktoru Egemen'in 10 gün sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Gabriel Silva ise 2 hafta sahalardan uzak kalacak. Onun dışında Nino Paraiba'da kart cezalısı olduğu için Sivasspor maçında oynayamayacak. Beşiktaş'ın bu maç çok eksiği bulunuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

African Nations Cup sonunda sona erdi. Kazanan Fildişi Sahili oldu. Fakat Beşiktaş cephesinde öfke var. Bu öfkenin iki nedeni var;

Birincisi, milli takıma çağırılarak takımını yalnız bırakan Bony, bir kez bile olsa oynatılmadı turnuva boyunca. Sadece yedeklerden maçları izledi. Oynatılmayacaksa neden çağırıldı şeklinde tepkiler sürerken bir yandan da akıllara diğer soru geldi. Beşiktaş'ın ikinci tepkisi;

Böyle bir yetenek ki ligde haftalarca oynamamasına rağmen hala en yakın takipçisine 6 gol fark atan Bony, nasıl oynatılmaz? Böyle bir yetenek bir maça dahi nasıl çıkmaz. Bunlar da yoruma açık konular...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BEŞİKTAŞ KAYBETMEYİ UNUTTU !

Beşiktaş, Sivas maçından da kayıpsız ayrıldı. Maçın ikinci yarısında yaptığı 3 değişiklikle maça damgasını vuran teknik direktör, bu yaptığı değişiklikler ile sonuca gitti. Goller, oyuna sonradan giren oyunculardan geldi. Galibiyet serisini 3'e çıkartan Beşiktaş, sahada istediği oyunu sergileyebiliyor artık. Şimdi Önünde zorlu bir Ranger maçı var. Teknik direktör bu konuyla ilgili " Bu maçı kazandık. Bizim için morel oldu. Şimdi bu morelle Ranger maçına hazırlanacağız. İlk maç iyi bir oyun sergileyip, gelecek maç için rahat bir skor elde etmek istiyoruz. Umarım sahaya istediklerimizi yansıtabiliriz" şeklinde konuştu.

Goller :
    [YOUTUBE="Cj5faBB4taQ"]Goller[/YOUTUBE]

Haftanın sonuçları :

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Arnautovic'i al Görkem reyiz. Arnautovic'i...

Sayfa 6 / 14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri