Maçı açtım 1 dk sonra Almeida attı.Sonrasında Beşiktaş çok boş alan buldu ama 3. golü bulamadı, bu maç böyle biter kapatayım derken free-kick oldu o barajı görünce içimden yazacak Baroni dedim, beklediğimden de fena vurdu.
![]()
Maçı açtım 1 dk sonra Almeida attı.Sonrasında Beşiktaş çok boş alan buldu ama 3. golü bulamadı, bu maç böyle biter kapatayım derken free-kick oldu o barajı görünce içimden yazacak Baroni dedim, beklediğimden de fena vurdu.
![]()
Fenerbahçe şampiyon olur.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
İddaa'mı yatırdın Özer bomboş topa öyle mi vurulur yahu. Neyse şu 2. yarı futboluyla yenilmemekte iyidir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ah be Cenk,harika oynadığın maçta,yaptığın basit bir hata (baraj) galibiyeti kaçırmamıza neden oldu.Neyse sağlık olsun.
So what?
Saike
Öncelilkle Fırat Aydınus'u tebrik ediyorum ligimizin en iyi hakemi. Maç bence Beşiktaş'ın hakkıydı Fenerbahçe her zaman ki gibi şansa dayalı goller buldu oyun Beşiktaş daha iyi oynadı. Yinede güzel maç izledik her iki takımıda tebrik ederim
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Çok zevkli bol aksiyonlu hareketli bir maç izleten iki takıma da teşekkürler.Rekorumuzu yine Beşiktaş bitirdi alıştıkTaraftarlar da son noktayı güzel koydu.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
iki takimida tebrik ederim guzel mac oldu
Özer orda düzgün vursa 3-2 galibiyeti alıcaktık iyide oynamıştık . Neyse sağlık olsun diyelim
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Sporx'in sonuç başlığı : Portekiz 2 - 2 Brezilya![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Cenk yıldızlaşacağı maçı kendi elleriyle Fenerbahçe'ye verdi. Yakışmadı bu oyuna bu skor. Gerçekten yazık oldu. Skorun hakkı kesinlikle bu değildi.
Merak ettiğim şu; Cenk neyine güvenerek kalenin dibinde kullanılan frikik'e karşı 2 kişilik baraj kurduruyor? Gerçekten merak içerisindeyim. Uzun zamandır ilk kez iyi oynadık, onu da kaybettik. İsyan etmeyelim de ne yapalım şimdi sana Cenk.
FM Gazetesi
Alex orta yapacak yada şut atacak diye sol ayaklı bir oyuncuya göre baraj kurmuş Cenk.Mesafede 30 metre falandı aslında çok hatalı oldugunu düşünmüyorum bu konuda.
Ama şeyi anlamadım Fenerbahçe şans golü atıyomuşta her zaman attığı gibi falanbeyler sakin iki takımda yakaladığı pozisyonları atabilse fark olurdu bu maçta ama bizim lehimize.
İkinci yarı kötüydük,panikliyoruz yenik durumda oynadığımızda hiç yenilmediğimizden olsa gerek![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
...
Bence beraberlikti.. 2. yarıda kötü oynadık gibi ama ilk yarıda özellikle golden sonra oyun tek yönlü lehimizeydi.. Tabi her iki taraf da üzülmüştür ama maçın hakkı buydu bence..
Oldukça keyifli bir maç oldu,maçın hakkı beraberlikti.Jeneriklik goller oldu.2 takıma da gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrikler.
Kısaca sadece şunu söylemek istiyorum,Fenerbahçe adına sahanın en iyilerinin Caner ve Cristian olması bu sene nasıl bir onur mücadelesi verdiğimizi ortaya koyuyor.
Yenilmezlik serimizi devam ettirmek güzel.Karabük maçına alacağımız bir galibiyet ile yeniden kazanma serisine geçeceğimizi düşünüyorum.
Yazık oldu. Hem oyunumuza,hem Cenk'e... Son dakikadaki frikikte öyle bi baraj mı kurulur be adamım ? :/ Neyse sağlık olsun,2 maçtır oyunumuzda gerçek anlamda düzelme var,bu sevindirici.
Cenk'in en büyük dezavantajı kendine olan aşırı güveni.
eto'o bitmiş.
Kesinlikle katılmıyorum. Yani Cenk'in hatalı kararı olduğu konusunda. Varsayımlara dayalı baraj kurulmaz orada. Fenerbahçe duran toplarda her zaman tehlikelidir. Bunu tüm Türkiye biliyor. Sen hal buyken gider de o şuraya atar bu buraya atar ben iki kişi yapayım barajı derse bir kaleci, ben ona hiç bir maç için güvenemem. Varsayıma göre değil, olması gerektiği gibi yapılır baraj.
Kesinlikle.
FM Gazetesi
Bugün herşey güzeldi bana kalırsa.Maç,hakem,taraftar vb.İki takımıda tebrik ediyorum gerçekten çok iyi top oynandı sahada.Ah o Özer ah o Özer atsaydı son dk da ki golü ne güze alıcaktık maçı.![]()
İddaam tek maçtan yatmasa ben de memnun kalırdım sonuçtan.Beşiktaş'ta kaybetmeyi hak etmedi,toparlanıyorlar ve şampiyonluk için en büyük rakibimiz olduklarını düşünüyorum ama Veli ve Pektemek daha çok şans bulurlarsa.
Beşiktaş maçlarını seviyorum, zevk veriyor seyreden herkese.
@Ralf kardeşim aslında haklısın ama ben de biraz hümanistlik vardırYine de o kadar uzağa 5 kişi yapsa barajı bu seferde ceza sahası dezavantajı olacaktı muhtemelen.Bilemiyorum kalecilik tecrübe işidir kumaşı çok iyi, bir kaç seneye her sorunu giderilmiş mükemmel bir kaleci olabilir Cenk.Bıkmadan çalışmaya devam ederse.
Şimdi Cenk'e kızmasın kimse, Türkiye'de kim tahmin ederdi Baroni topa öyle vuracak? hadi vuran Carlos olsa tamam kızın istediğiniz kadar..
Güzel maç oldu,heyecanlı ve zevkliydi.Zaman zaman iki takımın etkili olduğu bölümler vardı.Skor maçın hakkıydı diyebilirim ama kazanması gereken bir takım varsa o bizdik bence.Yaklaştık da kazanmaya ama Cenk'in baraj tercihi ve Baroni'nin güzel vuruşu maçın berabere bitmesini sağladı.Eğer 2-1 öne geçtikten sonra yakaladığımız boş alanlarda biraz daha akıllıp oynayıp 3'ü bulsaydık çok iyi olacaktı ama geçti artık.İki takıma da tebrikler performanslarından ötürü.
Bu maçta hocamızın tercihlerini beğendim doğrusu.İlk 11,oyuncu değişikleri yerindeydi.Quaresma'yı erken çıkartmasını bekledim maç içerisinde.Hem kırmızı kart görme tehlikesi yüksekti,hem de hemen hemen neredeyse bütün topları ezdi.Ama işte yıldız oyuncu farkı,maçta yaptığı nadir olumlu hareketlerden birisi bize golü getirdi.Almeida'nın nihayet dönmesi bizim adımıza çok iyi gelişme.Çok uzun süre yoktu ve yokluğunu fazlasıyla hissettik.Simao'nun sevdiğim bir özelliği var,hücumda pek etkili olamasa bile her zaman savunmaya yardım ediyor.Attığı gol gerçekten harikaydı.Bir süredir form durumu yavaş yavaş da olsa yükseliyor,umarım devam eder.Cenk son goldeki baraj hatası dışında harikaydı,eğer golü yemesek galibiyette büyük payı olacaktı.Diğer oyuncularımız da ellerinden geleni yaptılar,Quaresma dışında bence kötü oynayan yoktu.O da zaten attırdığı gol ile bir nebze kendisini affettirdi.
So what?
Saike
Maç için söyleyecek bişeyim yok, Sakat oyuncular yeni yeni maç temposu tutuyolar Forvetler çok çok verimsiz Bienvenu ve Semih'in yerine Berk Elitez oynasa inanın daha yararlı olur Fenerbahçe adına.
Hakem hatasının olmadıgı, İki takımında fizik kapasitesinin düşük olduğu ama zevkli geçen bir maç oldu. Böyle maçlarda puan kaybı doğaldır ama gidip Samsuna Manisaya evinizde puan kaybedecekseniz işiniz zor.
Son Olarak ; Yine
Yenilmedik
Yenilmiyoruz
Yenilmeyecez
...
Alex , Bienvenu , Özer daha arttırabilir özellikle o son dakikalarda Özer atsa çok güzel galibiyet olucaktı . Kaçan gollere yazık galibiyeti haketttik ama şans yanımızda değildi
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
bienvneu ve özerin goller ½100luk gol pozisyonuydu maçı farklı yeedebilirdik 4-1 yeniledebilirdik maç ortadaydı hem fb hemde bjk son 5 dk.da 1 puanı kurtrdı
Ama hakikaten Alex'te ne şans var be hocamTop gitti direğin öyle bir yerine çarptı ki Alex'in vurmasına gerek kalmadan dizine çarpıp kaleye girdi
topta Alex'te birbirlerini çok seviyorlar
Geçen sezonda en çok eleştirilen Baroni'ydi, resmen level atladı adamÇok iyi gol atmış, o mesafeden iyi yere göndermiş topu.