Bu gün biz Caner Erkin'i kazandığımızı bir kez daha kanıtladık, bir yerde okudum Tuncay'ın futbol bilen hali diye kesinlikle öyle, umarım Hırvatistan maçında kadroda olur, çünkü; Caner şuan Türk futbolun aradığı ruha sahip nadir oyuncualardan.
Bu gün biz Caner Erkin'i kazandığımızı bir kez daha kanıtladık, bir yerde okudum Tuncay'ın futbol bilen hali diye kesinlikle öyle, umarım Hırvatistan maçında kadroda olur, çünkü; Caner şuan Türk futbolun aradığı ruha sahip nadir oyuncualardan.
Tebrikler Fenerbahçe. Yapılan haksızlıklara ve kötü bir hakeme rağmen 3 puanı almayı bildi.İnşallah bu başarılı grafik hep böyle devam eder ve futbolumuz Avrupa sahnesinde başarıyı yakalar.
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Caner'i bende Tuncay'a benzettim bugün. Tuncay Caner'in golcü haliydi yalnız . Fenerbahçe'de sol/sağ açık oynuyorsan senede 8-9 gol atman şart.
Takımı tebrik ediyorum. Hakem her iki takım adınada çok çok yanlış kararlara imza attı. Bir süre maç alabileceğini sanmıyorum bu hakemin. Yeterlilik konusu gündeme gelmeli hakemlerin. Hepsi çok hata yapıyorlar.
Kazandığımız için tebrik ediyorum. 10 kişi ile 11 kişiden daha iyi oynadık çoğu maça göre....
Söylenecek çok şey var aslında ama ben yorgunluktan yere yığılan tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum.Çok ayrı bir teşekkür de Aykut hocaya.Bu takımdaki ruh,arkadaşlık,mücadele onun eseri.
Bu takımla gurur duyuyorum, başka da diyecek bir şey yok.
Alex'in cezasının 1 haftaya düşürüleceğini tahmin ediyorum. Haftaya sivas ile maçımız, yeneriz diye tahmin ediyorum deplasmanda.. Alex'in yerine kimi oynatır acaba aykut hoca.. ?
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Volkan
Gökhan-Bekir-Yobo-Ziegler
Cristian-Emre
Topuz-----------Caner
Özer
Bienvenu
özer o çok istediği forvet arkası rolünde oynarsa belki gerçek özeri görürüz yada özerin yerine semih henri de gelebilir
Önce Semih'i Oynatıcak, Özeri Sonradan Alıcak Gibime Geliyor.
dün bir ara M.Topuz pozisyon gereği de olsa Alex in mevkisindeydi. top ayağına yapıştı, bırakmadı. bence Topuz u ortaya Stoch u sağa koysun Kocaman..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Alex'in kırmızı kartı ne kadar yanlışsa Emre'nin atılmaması da bir o kadar yanlış.Adam yapmadığını bırakmamış hakemlere.Kendini sahanın kralı zannediyor herhalde.
Hakem maçın önüne geçmiştir kısaca.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
şunu da eklemek gerekir. Emre'nin o kadar agresif olmasının nedeni bence Alex'in atılmasıydı. Alex atılmasaydı Emre de o kadar agresif olmazdı.. tabii şimdi çıkıp Emre hep agresif diyeceksiniz ama bence Emre epey zamandır kendini toparlamış durumdaydı..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
emre agresifliğiyle güzel zaten kardeşim emreyi de atsaydı neden atmadı ki
alexin gördüğü kırmızı olmasaydı emrenin agresiflik dozajı bu kadar olur muydu o tartışılır ama ben bu kadar agresif olacağını tahmin etmiyorum
ama emre agresifliğiyle güzel bazı kişiler sözüm meclisten dışarı fenerbahçeye geldiği için emreye önyargıyla bakıp yorum yapıyorlar bundan vazgeçip onun takıma verdiği pozitif katkıyı ön plana getirmesi lazım
Evet,Emre'nin de atılması gerekiyordu.Fakat Alex'in kırmızı kartı olmasaydı Emre daha sakin oynayacaktı ve o kadar agresif olmayacaktı.Haksız bir kırmızı kart başta tv'den izleyen ben olmak üzere bütün Fenerbahçelileri gerdi.
Ben Alex'in yerinde Sezer'in oynayacağını düşünüyorum Sivas maçında.
keşke çift forvet çıksak daha iyi olur aslında.
(Alex'e o pozisyonda kırmızı kart çıkmasına sesli güldümEmre'nin atılmamasıysa ayrı bi facia,en az 3 kez kırmızı görmesi gerekiyordu.) Tebrikler Fenerbahçe... 88 Dk kaptanının,liderinin,her şeyinin olmamasına aldırmadan böyle mücadele ettiği için,bu maçı kazanabildiği için. *Bienvenü kesinlikle Fenerbahçe kalitesinde bir ST değil. (bence)
henri daha 21 yaşında ve bu yaşta bu ülkeye gelmesi onun için büyük talihsizlik içinde az bi yetenek de olsa geliştiremicek bence bi fransız kulübüne gitmeliydi![]()
Alex'i o dakikada atma yürekliliğini gösteren hakem, 85 dakika boyunca Emre'yi atmaya cesaret edemedi ya en çok da ona güldüm.
Hatayı hata ile kapamak bizim hakemlerimizin en büyük özelliği desek yeridir..
Zaten hakemlerde biliyor yanlış yere kırmızı kart çıkardığını , ama hak edene gösteremiyorlar çünkü vicdan ödüyorlar , mesela antep maçında ki Servet ve Sabri , ama asıl hak eden Melo ve Engind,.Alex in pozisyonu kırmızıysa Türkiye Liginde 3 sene önce Mehmet Yıldız her maç kırmızı kart görmesi gerekirdi.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sahada ki hatasız tek doğru şey, Fenerbahçe'ydi. Maçın özeti
...
Caner 11.7 km koşmuş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti