Afyonkarahisarspor'la görmek isterdik seni hocam onların ihtiyacı var sana![]()
Afyonkarahisarspor'la görmek isterdik seni hocam onların ihtiyacı var sana![]()
malatyAdana!
OWEN HARGREAVES
defanssta gerçekten güzel performans sergiledi ama bazı maçlarda bizi yaktı ama geri kalan maçlarda yüksek yüzde ile oynadı
EMRE BELEZOĞLU
Emre orta sahada adeta maystro gibi işledi ve gücü yettiğince takımımızı yalnız bırakmadı emre bu takım için gerçekten büyük nimet Emre çıktığı 38 maçta 8 gol 12 asistlik bi performans sergiledi fena değil dimi
MEHMET TOPUZ
Gol yollarını açan bir matkap gibiydi mehmet sağlıklı ve zinde olduğu her zaman ilk seçeneğim oldu mehmet bu sezon çıktığı 39 maçta 23 asist yaparak takım üzerinde büyük bi skor katkısı yaptı
SİMONE PEPE
Pepeyi aldığımda şüphelerim vardı ama pepe beni utandırdı sağ kanatta DİAyı kesip öldürücü bi bitirici oldu PEPE çıktığı 40 maçta 17 gol 13 asist yaptı gerçekten etkileyici
MİROSLAV STOCH
Sol açıktaki rakipsiz eleman olduğunu bu sezon da gösterdi sol kanadın değişilmez ismi oldu çıktığı 42 maçta 14 gol ve 12 asistlik performans sergiledi
PlaYoFF 4 5 ve 6.MAç
şampiyonluğun tadını çıkardıktan sonra öylesine maçlar oynadık son maçta tatile çıktım sırada ztk final maçı var
![]()
OYUNCU VERİLERİ
VOLKAN DEMİREL
Volkan takımın en istikrarlı futbolcusu oldu 51 maça çıkarak takımda en çok forma giyen isim oldu.
SERDAR KESİMAL
Serdar defansımızda bel kemiği vazifesi yaptı gerçekten harika bi sezon geçirdi serdar çıktığı 41 maçta 4 kez fileleri havalandırdı.
JACK ROBİNSON
DL mevkinde oynayan ve liverpooldan kiraladığımız 19luk genç oyuncu 12 maça çıktı ve vasat bi performans sergiledi
FELİPE SANTANA
Santana defansımızda her zaman yardıma koşan bi görev adamı oldu zor zamanlarda skor olarak da katkı sağlayan futbolcu vasatı aştı ve defans mevkinde iyilerden oldu
KYLE BARTLEY*
Arsenalden kiraladığım stoper adeta bi gol makinesi oldu çıktığı 32 maçta 16 gol attı daha başka diyecek bir şey yok umarım arsenal bu oyuncuyu seneye de verir bana
GG77
DR mevkinin tek hakimi olduğunu bu sezon da gösterdi gökhan gönül sağlıklı ve zinde olduğu zaman ilk seçeneğim oldu 41 maça çıkan gökhan 10 da asist yaparak hucümdaki etkinliğini her sene artırdığını gösterdi
HASAN ALİ KALDIRIM
Zigler Robinson ve Hasan Ali kapışmasını galip bitiren isim oldu sol bekte gerçekten çıktığı çoğu maçta 7 üzeri performans sergileyen Hasan bu sezon 25 maçta formamızı terletti
RETO ZİGLER
Zigler görev adamı zigler zor zaman adamı zigler takım için bi lider tecrübesiyle takımımıza defansta büyük kaykı sağladı
ANDRİJA KALUDJEROVİC
forvette tam bi gol makinesi terminatör oldu çıktığı 31 maçta 24 gol atıp birde üstüne 7 asist yaptı etkileyiciydi
DARWİN QUINTERO
Devre arasina takimimiza katti[imiz yetenekl' golc] az oynamasina ra[men 'y' sayilab'lecek derecede katki sa[ladi ciktigi 17 macta 9 gol atıp skora yaptığı 7 asistle de katkıda bulundu
HENRİ BİENVENU
o takımın yıldızı tam bi bitirici profiline rağmen mükemmel performan sergiledi
Henri bu sezon 31maçta 20 gol atarken 9 da asist yaptı
SICAK TRANSFER HABERLERİ
MEHMET TOPAL FENERBAHÇE'DE
Satılık listesine konulduğunu görür görmez mehmeti aldım sezon bitmeden orta sahada hem türk olması hemde profili ile bize büyük katkı sağlayacak
![]()
HAZIRLIK KAMPI
hazırlık kampında güçlü olmayan rakiplerimize karşı iyi oynadık bakalım lige ve avrupaya nasıl yansıyacak oyunumuz
![]()
Hazırlık dönemi iyi geçmiş renktaş![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Elazığa az bile olmuş o tam gaz devam hocam![]()
malatyAdana!
msn açmıyorumsıkıldım msnden bide pcyi kastırıyo gevur program
bu gecelik benden bu kadar
birde
allah rızası için şu formaları nasıl küçülteceğim birisi bilgi versin![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Temayla alakalı oluyodu o sanırsam![]()
malatyAdana!
ANDREA DOSSENA FENERBAHÇE'DE 975K
Zigler ve Hasan Ali Kaldırım o bölgede şüphesiz ki yeterli ama uzun lig maratonunda oraya bi sağlam eleman da almam gerekiyordu bende aldım
Başarılar, ŞL grubun iyi olmuş. Bu gruptan 2. lik bekliyorum senden. Yoksa gözüme gözükme![]()
2.Hafta
Takımımız güzel oynuyor ama futbolcular potansiyellerini sahaya koyamıyor transferler uyum sağlayınca her şey rayına oturacaktır
![]()
3.Hafta
iyi oynadık yine iyi oynadık ama malesef bitiricilik sorunu yaşıyoruz kanatlar çalışmıyor ama ilerde daha iyi olacağız
![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP 1.Maçı
çok tehlikeli bi maç geçirdik rakibimiz bizi baya zorladı ama kazanmasını bildik
![]()