Ayın Menejeri Ödülünü İstiyor
Yeşil takım ruhuna güveniyor ve ayın son maçını kaybetme gibi bir lüksümüzün olmadığını dile getirdi.
![]()
Ayın Menejeri Ödülünü İstiyor
Yeşil takım ruhuna güveniyor ve ayın son maçını kaybetme gibi bir lüksümüzün olmadığını dile getirdi.
![]()
Seriye Devam
6 Maçtır yenilmeyen Gladbach ligin zirvesindeki takımları endişelendirmeye başlıyor.
![]()
Almanya'da ayın menejeri yokmuş![]()
Mevcut Puan Durmu
![]()
Teknik Direktörün kondisyonu iyi değil hep yorgun oluyorGayet iyi gidiyorsun,bu takımla Bayern yenmek helal olsun
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
bu sene şampiyonlar ligi zor gibi ama eurpa ligi paklarseney kafaya oyna kardesim bu arada ucuz transfer istersen bi kac tavsiyem olur
Eğer gerçekte Gladbach 2-3 sezonda dünya devi olabiliyorsa oyunun gerçekçiliği yoktur demek. Ama sen iyi bir yere getirdikten sonra büyük bir takıma gidersen gerçekçiliği daha mantıklı olurBoşuna işsiz başlamadık. Real beni bu halimle almayacağı için işsiz başladık gözüne girebilmek için başka takımlarla çabalıyoruz
![]()
2-3 sene icinde avrupada ses getirebilirsin amareal madrid şartmı yani dortmnd istese gitmen mi
![]()
![]()
Almaya ligi biraz acayip geldi bana. İngiltere ligi olabilir.
ingiltere cok müthis bi lig her mac ztn şampiyonlar ligi europa lig tadında takımların mslhı var![]()
![]()
Selam arkadaşlar. Bugün biraz geç geldikOyunu açıyorum.
Leverkusen Elimizden Zor Kurtuldu
Lider leverkusen elimizden kıl payı kurtuldu.
Maç İstatistikleri
![]()
Medyanın Haberi
Leverkusen maçı sonrasında Medyanın haberi...
![]()
Dortmund Kan Ağlıyor-Muhteşem Derbi
Kendi evimizde Dortmund'u ezdik.
![]()
Medya
Stadyum bugün tıklım tıklımdı. İzleyen taraftar sayısı 50,709, Gladbach takımının stadyum kapasitesi ise 50.709 olan statta sadece Kale arkasının kuzeyindeki bölüm Dortmund taraftarına açıktı.
Maçın Yıldızı ise Kaleci Oldu.
Ter Stegen adlı oyuncu 8.5 puanla maçın yıldızı oldu.
Maçtaki Tek Gol Rupp'tan Geldi
Maçın tek golünü Lukas Rupp kaydetti. Golü attıktan 3 dakika sonra sakatlanan Rupp değiştirilmedi, çoktan 3 değişiklik hakkını yapmıştı Yeşil. Sakatlığı 5 - 6 hafta sürecek. Ayrıca oyuna 68. dakikada dahil oldu.
![]()
kaleci güzelmiş e bırakta büyük maclarda macın adamı olsunsen bu kaleciye penaltı kurtarma calıstır gerci fm12de varmı daha bakmadım ama bu kaleci 3-4 yıla penalta dahil yemez
![]()
Medya Hakkını Verdi
Henüz resmi 36 maça çıkan Yeşil şimdiden profilini sağlama aldı.
![]()
Takımımızı sonunda gençleştirdik. Ortalama yaş 23'tür. Geleceğe oynuyoruz.
Çok iyi gidiyosun "yetenekli menajer"tebirkler
![]()
Gladbach Zorlandı
Gladbach ligin formsuz ve kötü takımına zorlandı. Ama yinede 3 puanı almayı başardı. Şuan ligde 3. sıradalar.
![]()
kardesim ne kadar online varsa kariyerime bekliyorum burdaysan gel lazımsıncl ceyrek final rövans macı icin canlı oynıcam sizlerden fikir almam lazım
![]()
![]()
Gladbach Hakketmedi ! - (Kupa Maçı)
Gladbach takımının hakketmediği bu yenilgi sonrası kulüp olarak herkesin üzgün olduğu tespit edildi. Yeşil basın toplantısına katılmadı.Kupa heyecanını erken yitirdiler.
Herşey istatistikler gösteriyor.
![]()