suan taktigi hazirliyorum yine degisik bir taktik ile sahaya çikmayi planliyorum
suan taktigi hazirliyorum yine degisik bir taktik ile sahaya çikmayi planliyorum
Uploaded with ImageShack.us
Rakibi ortadan bogmaya çalisacagiz. Quaresma, Simao, Quintero ve Bony ile gol(ler) ariyacagiz. Fernandes ve Necip bu dörtlünün arkasini topliyacak.
Besiktas çeyrek finalde
Yine 4-2 kazandik, Kara yine kirmizi kart gördü ve 10 kisi kaldiktan sonra oyundan biraz düstük ve ikinci golü yedik. Son dakikalarda ise genç golcumuz noktayi koydu. Maçin adami 2 assist ile Simao seçildi. Gaziantepspor deplasmanda 2-0 yenilerek Avrupa liginden veda etti, ilk dakikada geriye düstükten sonra toparliyamadilar demek.
oyun dili neyce ula senin![]()
ha bu arada tebrik etmeyi unutmusuz3 lü savunmaylamı oynadılar ?
Kura çekimi basliyor
Artik yarin veya hafta sonu devam ederiz.
marsilyayla daha önce hiç karşılaşmadımbaşarılar sana
İlk maçın deplasmanda olması müthiş avantaj iyi kullanacaksın bence , bu arada eğer Gignac oynuyorsa kesinlikle önlem al derim![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
gignac bu seride cok iyi bir oyuncu degil bana göre özellikleri baya düsmüs![]()
Bana ligin ikinci yarısı geldi çok iyi sol açıkta da forvette çok yararlı bence.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kariyerin çok güzel gidiyor,takipçinim Marsilya karşısında başarılar rahat alırız gibi geliyor...
Yari finalde rakibimiz Tottenham Hotspur. Psv'yi önce evinde 2 - 1 yendi ve deplasmanda 1-1 berabere kalarak yari finale çiktilar.
2 playoff maçi ve kupa maçini oynadik ssleri sonra eklerim. yari final maçini sonra oynayacagim biraz Fifa oynayalim![]()
Sampiyon BESIKTAS
Sampiyon oldugumuz için mutluyuz fakat sezon daha bitmedi, Avrupa ve kupada yolumuz devam ediyor.
Kara Kartal Finalde!
kötü oynamadik ama sans'da yanimizdaydi ilk dakikalarda Defoe sakatlandi ve sonrada kirmizi kart gördüler. Onlar bizim forveti sakatladilar diye onlarda Quintero'yu sakatladilar ama yedekte genç ve formda bir golcumuz oldugunu unuttular, YAYA SANOGO 2 gol atarak bizi Finale tasidi.
Rakibimiz Paris Saint Germain
Quintero'dan kötü haber
HABER1903′e konuşan Beşiktaş Kulübü kulüp doktoru Mete Düren ''Spurs maçinda sakatlanan Quintere 3/4 ay sahalardan uzak kalacak.