Mokoena yıldız olmuş büyük ihtimal kornerleri o kullanıyor![]()
![]()
Mokoena yıldız olmuş büyük ihtimal kornerleri o kullanıyor![]()
![]()
1 gol kornerden diğer golde serbest vuruştan hepsininin başında Mokoena var ...
Korner taktiği eğer hep aynı yere orta ve hep aynı kişi kafa vuruyor ise bizim Zaitsev gol kralı olur![]()
Gecen seneki forvetlerinden daha çok gol atar o kesinde
Bu arada bizim Samsunlu çoşuyor oyunda yaa reeldede soyle biri cıksada dünkü gibi yenilmesek![]()
UEFA Kupası 4.tur ilk maç evimizde Caen ile oynuyoruz.En etkili oyuncularımız Alfaro,Savaş Alemdar ve Bioncucchi sakat.
Son dakikalarda Kosovic in ceza sahasına G.Töreye kestiği ortaya ter vuruş yapan Caen'li oyuncu sayesinde 1-1 eşitliği son dakikalarda yakalıyoruz evimizde oynadığımız maçta dah avantajlı bir skor üretebilirdik sakatlar iyileştiğini düşünürsek Caen i çok rahat eleriz umarız sakatlar bu maça yetişir.
UEFA 4. Tur 2. maç Deplasmanda Caen
Evimide 1-1 beraber e kaldık skor avantajımız ne yazık ki yok en kötü 1-1 yapıp uzatmalara götüreceğiz ...
En etkili oyuncularımızın sakatken Caen ile karşılaştık ve evimizde 1-1 beraber e kaldık bu maç çok önemliydi sakatlar iyileşir dedik ama yetişmedi maça elenmek istemedim çünkü gücümüz bu değil maç 2-0 olmuş 10 kişiyiz Tarihi bir fark yiyeceğimizi düşünürken biz Almatov'un umut dolu golü ile 2-1 yapıp umutlandık maçın bitmesine yarım saatten fazla vardı ama 2-2 golü ne yazık ki bulamadık bir türlü ne yaptık ne ettik olmadı kalemizde çok ciddi tehlikeler yaşadık ama biz bugün rus ruleti oynamaktan başka çaremiz yoktu saldırdık saldırdık saldırdık artık umutlar dökendi hekem düdüğü çalığ maçı bitirecekti ama Mokoena müthiş çalımlar ile ceza sahasına girdi ve düşürüldü 90+4 ve Mucize gerçek oldu Mokoena soğukkanlılık ile topa vurdu ve gol oldu deplasman golü ile Tur atladık.
Europa League Kura Çekimi
İlk maçımız Deplasmanda Gençlerbirliği
Takım olarak çok iyi bir maç çıkardık lige Galibiyetle başladık ...
Biz oynadık Kaleyi Bulan tek bir şutu bile olmayan Kayserispor aldı puanı evet bugün gerçekten çok şansızdık. Takım halinde iyi savunma yapıyoruz performanstan memnunum ...
Avrupa Liginde kura kolay 2. olarak çıkarsın
Umarım dediğin gibi olur ...
Bucaspor maçı
Geçen seneki yaşamış olduğumuz tecrübelerden ders çıkardık geçen sene neredeyse her maça ayrı bir taktik ile çıkmak zorunda kaldık düşme korkusu yaşadık ama bu sene çok rahatsız taktiğimizi kendimiz oluşturduk takıma uyan bir taktik çok gol pozisyonuna giriyoruz güzel oynuyoruz az gol yiyoruz bence herşey yolunda ...
UEFA Avrupa Ligi grubun çok iyi.
Çıkmaman için neden yok...
Metalist maçları çok önemli, Ural takımını hem içerde hem dışarda yenmeliyim ve Bilbao şans eseri sezon başı hazırlık maçı yapmıştık onları tanıyoruz onlarda bizi tanıyor hayırlısı ben çok umutluyum Metalist maçından çok korkuyorum bir yanlışlıkla Alfaro ülkeye alışamamış conversation da adama 30 gün tatil vermişim![]()
Kardeşim uzun süredir takip edemiyodum müthiş işler yapmışsın kadron o kadar sağlam değil ama çok iyi şeyler yapmışsın ve hala yapıyorsun da başarılar![]()
malatyAdana!
İşte böyle herkes takip etsin![]()
Kardeşim adama 30 günde tatil verilmezki şaşırmıştır haberi görünceBuca maçı iyi olmuş grup maları başlamadan önce bol bol gol at ilacın orda senin
![]()
Şimdi grup maçım var ona çıkacağızbu Arjantinliler tam sahtekar çıktı adam yarım yamalak ingilizcesini anlamadık zaten bunun moralinden belliydi 30 gün izni aldı gitti inan şok oldum adamı yıldız diye transfer ettik bir maça çıkaramadık ayrıca bu benim taraftarın ciddi sorunları var M.Liedner i gönderdim diye bana cephe aldılar
![]()
dostum çok güzel gidiyorsun Altay İzmirde en sevdiğim takımdır başarılar![]()
Teşekkürlerdostum çok güzel gidiyorsun Altay İzmirde en sevdiğim takımdır başarılar
Haftanın Dizilişi
Çok güzel oyun ortaya koyduk.Dakika 18'de kalemizde öğle bir pozisyon oldu ki 2 kere topu kaleci çıkardı bir topu'da çizgiden çıkardık sonra çıktığımız kontra da ne yazık ki müsait bir pozisyon olmasına rağmen değerlendiremedik.
İyi bir oyun ortaya koyduk ama maçı izleseniz bu skoru hak etmedik hakem maçı katletti 87'de aleyhimizde penaltı verdi ama uzaktan yakından penaltıyla alakası yoktu itiraz ettik tabii uyarı aldık sonra ...
Güzel Bi Rekip Kurmusun Avrupada Heedefin Ne
Şansa UEFA ya kaldık.Tabii takımımız bu kaliteden çok uzakta bizim hedefimiz gruplara kalmaktı biz bunu başardık gruptan çıkabiliriz çıkamayız bu o kadar da önemli değil bu sene ki lig performansım ile seneye yine en azından Uefa ya gidebiliriz bu maçlar şuan için bizim için büyük tecrübeye sahip olmamızı sağlıyor ayrıca futbolcularımız için ise kendilerini gösteriyor takımımı şuanda tüm avrupa izliyor desem yeridir oyuncular genç ve yetenekli olunca herkesin gözü burada ...Güzel Bi Rekip Kurmusun Avrupada Heedefin Ne
yerinde tespitler
Teşekkürler ilginiz için ve değerli yorumlarını için ...
Hedefin neymiş öyle ya![]()
malatyAdana!
Klasik bir tabir ile gideceğimiz yere kadar gitmek![]()
Sahamızda Fenerbahçe ile oynuyoruz.
Basit hatalar ile 3 puanı elimizle verdik maç 0-0 başa baş bir mücadele var G.Töre çift dalıyor ceza sahasında bunları yapmamamız lazım.Mokoena nın penaltısı ise direkten döndü M.Ates vurdu kaleci çıkardı dönen topu kafayla Mokoena tamamladı.Ulan Alfaro biz canla başla mücadele edelim
sen tatile çık ihtiyacımız olduğu vakit 3 gün sonra Trabzon maçımız var ...
Takma kardeşim alırsın rövanşını ilerde![]()
malatyAdana!
Fenerbahçe bizim dengimiz değil fark yemediğimiz zaman sıkıntı yok
İzmirliler maça yoğun ilgi gösterdi sonunda yoksa ben ruhsuz olduklarını düşünecektim.İlk defa 15 bin seyirciyi bir arada gördük![]()
Kharkiv'de keşke kazansaydın ama kaybetmemende iyi olmuş
Fenerbahçeye normaldir finansal kadro vb. birçok bakımdan üstünler
Trabzon Maçı
Deplasma öğle güzel başladık ki maça 2-0 öne geçtik sonra takımı geri çektim skoru koruyalım dedik
Burak 2 muhteşem gol attı sonra rakip 10 kişi kaldı biz saldıralım dedik 4-2 geri düştük ne yaptık ne ettiysek Tranzon bugün bize fırsat vermedi eğer bugün kaybettiysen hatayı kendimizde aramalıyız.
10 kişi kaldıktan sonra saldırmasaydın keşke işte bu işler biraz tecrübe gerektirir![]()
Mesala emin ol birdaha büyük takımlarla böyle birşey olduğunda takımı Control oynatacaksın 5 gol yemende çok ilginç defansta sıkıntı yaşıyo takım