Şimdi lige odaklanma zamanı. Yaklaşık 2,5 ay sonra yarı final maçımız.
Avrupa hedefimizi gerçekleştiremezsem büyük ihtimalle takımdan istifa edeceğim arkadaşlar.
Gidişat çok iyi değil taktik değişikliği iyi gelir sanki...
Spor Toto Süper Lig 29. Hafta
Hala şansımız var ilk 8'e girebilmemiz için ama Samsunspor'a bile puan kaybediyorsak, bundan sonraki Gaziantepspor, Galatasaray gibi takımlara hiç şansımız yoktur. Kupada yarı-finale kadar çıktık, ancak ligin ikinci yarısında 3-1 yenildiğimiz Sivasspor ile eşleştik. O maç ne olur bilemiyorum ancak gerçek olan tek bir şey var ki, ben bu takımı Avrupa'ya götüremezsem istifamı vereceğim.
Samsun kaleye isabetli şut atmadan 3 puanı almış hatta golü bile kendileri atmamış
Büyük şanssızlık gerçekten.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ligin bitmesine dört hafta kala Eren Güngör 7 haftalığına sakatlandı. Defansımızın bel kemiği olan bu oyuncuyu, önümüzdeki kritik maçlarda görememek çok üzücü olacak. Artık Avrupa'ya gitmek için büyük bir mucize gerçekleşmesi gerekiyor. Büyük ihtimalle sezon sonu takımdan ayrılırım.![]()
Sivasspor Gaziantepspor ile, Orduspor Ligin 17. sırasındaki Kasımpaşa ile oynuyormuş. Sivasspor büyük bir sürpriz yaratmazsa yenilecektir diye düşünüyorum, fakat Orduspor mutlaka kazanacaktır. 1 puan da bize yetmez Orduspor'un kazanması halinde, çünkü kendileri iki maçta da bizi yenmeyi başardılar. Yani 3 puanı alamazsak büyük ihtimalle, Avrupa hayalimizi kupaya taşıyacağız.
Spor Toto Süper Lig 34. Hafta
Maçı domine ettik, 4 CCC ile oynadık ama kornerden gelen bir gol ile play-off hayalimiz bitti. Geçen sezon olduğu gibi, yine ikili averaj yüzünden play-off'a katılamıyoruz... Türkiye Kupası'nı kazanamazsak istifamı veriyorum.
2012/2013 Sezonu Spor Toto Süper Lig Puan Durumu
Herkese Mutlu Yıllar Diliyorum.![]()
Kayserispor maceranın son bulmasına çok üzüldüm.
Yine ateşten gömlek giymişsin, bol şans...