Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 207 sonuç

Konu: Bir menajer eski günlerini arıyor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

3 maçta aldığımız 6 altın değerinde puanla kümede kalma şansımızı sürdürdük ama hala 4 puan fark var 17. ile aramızda.Artık her maç çok önemli ve hata şansımız yok.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Lige çok iyi başlamışız bu sene gideriz Avrupa'ya

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Lige çok iyi başlamışız bu sene gideriz Avrupa'ya
    O kesin zaten.Şampiyon olmamız da kesin gibi ama bakacaz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kariyerime 1 yıldız veren arkadaş ta kimse söylesin de hatamızı biz de bilip düzeltmeye çalışalım

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

AVUSTURYA ŞAMPİYONU STURM GRAZ!!!

Sene boyunca rahat bir şampiyonluk aldık.Puan kayıplarımızın çoğu tatile gittiğimiz maçlardandı. Açıkçası Blackpool gibi zevk vermedi bana çünkü kurduğum kadro bu ligin üstündeydi.Seneye de ŞL için kalıcam takımda ama İngiltereden teklif gelirse gidebilirim Avrupadan elendiğimizde ama Avrupadan elenene kadar hiçbir yere gitmek yok Lig maçları kolay maçlar olduğu için size böyle toplu SS atcam ama Avrupa maçlarında her maçın SSini alacam.

KUPADA FİNALDE KAYBETTİK

Çekişmeli bir maç sonunda LASK Linz e kaybettik ve sezonu çifte kupayla tamamlama fırsatını kaçırdık.

Bu arada 2 yıldızımıza da serbest kalma maddesi koymuşuz.3,4 MNlik dc mizi 6,5a 1,5a aldığımız AMR mizi 3,2 ye transfer ettiler..karlı gibi duruyoruz ama çok güç kaybettik.Ama 2 yabancı kontenjanımız da boşalmış oldu.Bu sene kontratları daha dikkatli yapacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ŞL 2. Öneleme Turu 1. Maçı

Bu arada bir yıldızımız daha serbest kalma maddesiyle takımdan ayrıldı :S
    Maça gelince güçsüz rakibimiz ŞLye katıldığına katılacağına pişman oldu Bari bir gol atsınlar diye DC adamıma penaltı yap dedim o da yaptı da sevindiler taraftarlar biraz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

PAF TAKIMLA DA YENDİK

Paf takımla çıktım maça ilk maçın rahatlığından dolayı.Yarım yıldızlı 1 yıldızlı adamlarla bile 2-0 yendim bu takım nasıl Arnavutluk şampiyonu olmuş gerçekten anlamak zor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

3. TURDA RAKİP ELFSBORG

3. öneleme turunda rakip İsveç şampiyonu Elfsborg oldu.Seribaşı olduğumuzu düşünürsek zor bir kura çektik sayılır ama İsveç şampiyonunu yeneceğimize inancımız tam.Onlardan çok daha iyi bir kadroya sahibiz ve kaybedersek Avrupadan eleniyoruz.Bu da bize daha da bir yenme hırsı veriyor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

AVANTAJ BİZDE!

Deplasmanda Elfsborg takımıyla aldığımız bol gollü beraberlikle avantajlı olan tarafız.Evimizde turu geçeceğimize inancımız tam.

DEVAMI YARIN...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

YORUMSUZ!!

Tek kale oynadığımız maçta tek pozisyon bulan Elfsborg'a yenildik.FMnin adaleti diyorum.Ama neyse ki bu turda elenince UEFAya gidilebiliyomuş.UEFAya gittik.Seribaşı değildik.Basel geldi.Çok güzel bir kura olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Ben de sinir oluyorum böyle durumlarda. Kayserispor kariyerimde 4-5 maçım var böyle adaletsiz. Tabi bazıları kendi lehime.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Ben de sinir oluyorum böyle durumlarda. Kayserispor kariyerimde 4-5 maçım var böyle adaletsiz. Tabi bazıları kendi lehime.
    Benim de bazı takımlarda kendi lehime maçlarım oluyo ama Sturm Grazda süper kadro kurdum ama takım oynamıyo Bu sene kupadan elenince tekrar İngilterenin yolunu tutacam sanırım.Ordaki zevk hiçbir ligde yok

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkadaşlar İngiltereden bir takımla devam etmek istiyorum..Swensea ilgileniyo benle sizce gidiim mi ? West Ham Aston Villa gibi takımlar da ilgilenebilir başvuruyum mu sizce yoksa bekliyim mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

YENİ TAKIMIM SWENSEA

Bu haberle resmen yıkıldım Avusturyadan kesin ayrılacaktım ve İngiltereden güçsüz bir takımı güçlendirmek için aralık-ocak ayını bekleyecektim. Swensea ve West Ham boştaydı ki West Ham'a başvuru yapmadım güçlü takım olması nedeniyle.Daha sonra bi baktım Blackpool da menajerini kovmuş.Dünyalar benim oldu.Eski takımıma dönmek mükemmel olacaktı ama bana güldüler Artık ilk amacım Swensea ile Blackpool'u geçmek , elimden geliyorsa küme düşürmek.Yazıklar olsun o takıma

To be continued...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Takımın altyapısı hoşuma gitti.Geleceği çok parlak isimler var.Eğer bu sene ligde kalırsak seneye çok iyi oyuncular transfer etmeyi planlıyoruz ve bir Blackpool mucizesi daha yaratmayı düşünüyoruz.Küme düşersek ise bu kadro alt lig için yeter de artar bile

Tek kale oynadığımız maçta 1 pozisyon ve 1 uzaktan şutla yendiler bizi.Gago bende hiçbir halt oynamazken burda resmen döktürdü ve uzaktan golüyle bizi bitirdi.FMye söv söv bitmez ama oyuncularım iyi oynadı.

Kupada normal bir yenilgi aldık.Full defans yaptık anca bu kadarına gücümüz yetti.İlk 2 golleri uzaktan şuttu yani yapacak birşey yoktu.

Bu maçı mutlaka kazanmalıydık ve zorla da olsa kazandık.Ligde kalmamız lazım bu sene.17.lik bile büyük başarıdır çünkü hiç transfer falan yapmadım takıma ama seneye eğer ligde kalabilirsek çok iyi bir takım kuracaz.

İşimiz zor ama imkansız değil.Belki görünüşte 17.yle 4 puan fark var.Bu fazla gibi gelebilir ama 8.yle de 9 puan farkımız var yani tam 12 takım düşme korkusu yaşıyor.Bu bizim için büyük avantaj

Nesil
    2006
    Yer
    ANTALYA-belek

Hadi bakalım hayırlı olsun yeni takımın blackpol un sana gülmeside çok komik bekliyoruz devamını.inş düşmezsin ...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by bayramokachi View Post
    Hadi bakalım hayırlı olsun yeni takımın blackpol un sana gülmeside çok komik bekliyoruz devamını.inş düşmezsin ...
    Hiç sorma yaa ben de kesin Blacpooldayım diye seviniyordum.Sanki 3,5 yıllık sevgilim beni terketmiş gibi hissettim umarım düşmem ama düşsem bile artık swansea yi bırakmayacam inş

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Epey macera yaşıyorsun.Her türlü zorluğu tadmışsın Kariyerin zevkli gidiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Epey macera yaşıyorsun.Her türlü zorluğu tadmışsın Kariyerin zevkli gidiyor.
    Teşekkürler Doğan Evet baya macera yaşadık.İlk yıllarında başarıya ulaşmış ve sonradan da ilk yıllarını arayan bir menajer gibi oldum

- Yaptığın en büyük hata, Chelsea takımına attığın imza idi. Ondan sonra bir daha geri dönüşü olmadı. Swensea takımnı umarım kümede tutarsında birkez daha Blackpool ile yüzleşirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    - Yaptığın en büyük hata, Chelsea takımına attığın imza idi. Ondan sonra bir daha geri dönüşü olmadı. Swensea takımnı umarım kümede tutarsında birkez daha Blackpool ile yüzleşirsin
    Doğru söylüyorsun.Bir anlık sinir yüzünden yaptık maalesef o hatayı da.Swansea kümede kalırsa seneye bir Blackpool daha yaratırım ama küme düşersek eğer de bir sene gecikmeli olacak bu iş ki şu an kümede kalmam zor gözüküyo. Zaten Blackpool'un kötülüğü için elimden gelen herşeyi yapacam artık.Ben de onlara gülecem

Nesil
    2006
    Yer
    ANTALYA-belek

HAhaha inşallah hadi bakalım.bu arada anlatımında çok keyifli , sıkılmadan dizi izler gibi takip e diyorum .kendi oyunumu bırakıp senin maçlarına konsantre olmuş vaziyetteyiz :

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by bayramokachi View Post
    HAhaha inşallah hadi bakalım.bu arada anlatımında çok keyifli , sıkılmadan dizi izler gibi takip e diyorum .kendi oyunumu bırakıp senin maçlarına konsantre olmuş vaziyetteyiz :
    teşekkür ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

O kadar zorlu maçı kazandık.Kendi evimizde Aston Villa'yı resmen ezdik ama şanstan bir golle bizden bir puanı aldılar ve sonuncu Aston Villa'ya puan verdik.Artık herşey çok daha zor bizim için.
    Kalan Maçlarımız :
    Southampton(D)
    Blackburn
    Man City(D)
    Fulham

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

2 maçta aldığımız 1 puanla resmen bizi düşürün dedik.İlk maçta iyi oynadık 3 puan olmasa bile 1 puan hakkımızdı.2. maç ise berbat bir futbol ortaya koyduk ve 1 puanı bile zorla aldık.Kalan 2 maçımız çok zor artık herhangi bir beklentim yok açıkçası.Mucize olmazsa küme düştük.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

MUCİZE GERÇEKLEŞECEK Mİ ?

Deplasmanda şampiyonluğunu garantilemenin rahatlığıyla oynayan City'i yenerek iddiamızı son haftaya taşımayı başardık.Çok üstün oynadığımız maçta uzun süre 2-2 giden oyunda kaç kere 'Adaletin bu mu FM?' dedim ama neyse ki golleri bulduk ve hiç beklemediğimiz bir galibiyet aldık.Hem de eze eze!
    Maçların sonuçları da iyiydi ama Aston Villa bir gün sonra Blackburn'ü yenince bizim iş yine sakata bindi.Son maç Fulhamla evimizde.Kazanmamız şart! Bu sene düşmeyi kesinlikle haketmedik.Çok iyi futbol oynadık , çok haksız yenilgiler aldık. Umarım hak yerini bulur

Bu arada City de şampiyon olarak 7 yıllık Manu hegemonyasına son verdi.Manuyu sevmeme rağmen artık durması gerekiyordu

Son hafta biz Fulham'ı yeneriz, Aston Villa kazanır. West Ham küme düşer

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Son hafta biz Fulham'ı yeneriz, Aston Villa kazanır. West Ham küme düşer
    West Ham düşse gerçekten süper olurdu ama Aston Villa evinde City'e yenilince Aston küme düştü City'e binlerce milyonlarca teşekkür Blackpool'la çok yenmişlerdi beni ama bu yaptıklarından sonra artık 10 yıl boyunca hep yensinler razıyım

Ve mükemmel bir sezonu geride bıraktık.Tam düştüm derken sürpriz bir City 3 puanı ve sonradan ölüp ölüp dirildiğimiz maçta Fulham'ı tek golle geçmemiz gerçekten süperdi Seneye çok iyi bir kadro kuracaz.Bu oyuncularımın hepsine helal olsun.Tüm maçlarda ellerinden gelenin en iyisini yaptılar.Satılmayı haketmiyolar ama naparsın işte başarı için satmam lazım Fulham ve City maçındaki gollerden sonra odada 5-6 tur döndüm zaten koşa koşa Hala inanamıyorum yaa küme düşmedim Seneki hedefim Blackpool denen takım müsvettesini geçmek.Benim aldığım genç regenlerle bana artistlik yapmak neymiş görecekler onlar!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu zamanlar sınavım nedeniyle pek SS paylaşamıycam maalesef :/

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sizce bu sene zoru deneyip scoutlarımla mı oyuncu bulsam yoksa editörle oyuncuların ca sına mı baksam ? pa lara bakmıyorum çok zevksiz olur diye ama ca ile de biraz kolay oluyo gibi , scoutlarla da çok zor gibi o yüzden siz karar verin dedim

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri